Na dogajanje, ki se je ponoči dogajalo na Ptuju, se je zdaj odzvala tudi kmetijska ministrica in predsednica DeSUS-a Aleksandra Pivec.

Spomnimo, da so neznanci na Ptuju poškodovali avtomobil, za katerega naj bi domnevali, da je v lasti ministrice za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Aleksandre Pivec. 

Do poškodovanja avtomobila je po besedah Aleksandre Pivec prišlo pri sosedu, ki ima ob hiši podobno parkirišče kot ona, tudi avtomobil ima podobnega tipa, kot sama.

“Glede na to, da so bile v preteklem obdobju nekatere grožnje izrečene meni osebno, policisti iz previdnosti to skušajo povezati. Zdaj je v teku policijska preiskava, ki bo pokazala, ali je ta zgodba povezana.”

Dogajanja posebej ne želi komentirati, prav tako ne želi komentirati, ali jo je strah.

“Je pa vse kar se dogaja izjemno neprimerno v duhu vsega političnega dogajanja. Mislim, da presegli še vse meje sprejemljivega in da dejansko slovenski javnosti dajemo sporočilo, da se v politiki več ne znamo pogovarjati in dogovarjati ter iskati skupnih vsebin, ampak gremo na nivo nekih osebnih groženj in osebnega ustrahovanja.”

Pravi, da ni samo neprimerno za njih politike, ampak je neprimerno, da to sporočajo v slovenski prostor, ki pričakuje, “da bomo na vsebinskih zadevah kaj dobrega in pa koristnega naredili.”

S spleta

Komentarji (12)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
purd-i (nepreverjen)

Rajši se ukvarjaj z svetovanjem tam ne grozijo in če pozabiš na finančne prilive te nišče ne preganja in ti piše, boljše kot predsednica stranke in nova ministrca v novo sestavljeni vladi pohlep nima meja in takšni so nam vzor in nas vodijo?

juuj (nepreverjen)

zakaj bi jo bilo strah
če so navrtali avto sosedu
mogoče je sosed okoreli kriminalec
in v bananah tovori prašek
ali pa še huje
ima partijsko knjižico

juuj (nepreverjen)

Ja
tisti s partijskimi knjižicami
so šverceri
s praškom ali pa z orožjem.

In reply to by juuj (nepreverjen)

df (nepreverjen)

Prekleti DF pa ka tij nemaš nikšoga dela ka non stop komentiraš. Aja rajši si socialni problem v toj državi.....p.s. verjetno te sobotainfo plačuvle ka pijses takše bedarije. Idiot zarukani.

In reply to by juuj (nepreverjen)

Elim (nepreverjen)

Ne ukvarjaj se z JJ, dokler se nisi, si imela mir.

belim (nepreverjen)

a to s komer se družiš v Sloveniji je odvisno od tega ali imaš mir? ali smo v svobodni državi kjer se lahko družiš s komer želiš ali ne? ali gre za severno korejo?

In reply to by Elim (nepreverjen)

pomurski vodovodar (nepreverjen)

Jaz se z tabo družil ne bi nikoli

In reply to by belim (nepreverjen)

kanžor

Ali ,kak si znajo pritegniti pozornost in usmiljenje

Čudo (nepreverjen)

Pretiravanje. Vsako malenkost, ki se zgodi v njihovi bližini, prikažejo kot napad nase. In po nepotrebnem ustvarjajo izredne razmere. Samo, da se vse vrti okoli njihovih praznih glav. Nategujejo nas kot gumitvist.

Karčči (nepreverjen)

Če se pišeš Pivec in daš sinu ime Naj, potem s tabo nekaj ne štima

LIBEROstar (nepreverjen)

Anonimke, napadi na imovino, grožnje s skritih številk,.... to delajo samo strahopetci oz. sralaši po prekmursko povejdano! Če kaj maš za povedati idi, pa v očij povej, pa za bilo koga se Ide, vse ostalo je podlo do amena!

SlovenskiPes (nepreverjen)

Nihče več ne pričakuje, da se boste politi kaj pametnega dogovorili in uredili, zato volilna udeležba tako strmoglavlja proti neveljavnim volitvam, s tem pa ljudstvo pokaze nezadovoljstvo z vami politki, ki imajo več problemov sami s sabo, kot pa s čim bolj pomembnejšim (recimo drzanje oblub iz casa predvolilne kampanije, katero smo spet plačali državljani) ; kdo je tu bolj nor? Včasih se mi zdi da mi, ljudstvo, ki volimo te edine parazite države.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice