Znane so nove podrobnosti o današnji prometni nesreči, v kateri je bila poškodovana ena oseba.

Kot smo poročali, se je zjutraj, nekaj pred 4. uro, v krožišču izven Murske Sobote v smeri Tišine zgodila prometna nesreča.

V Policijski upravi Murska Sobota pojasnjujejo, da je voznica osebnega avtomobila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo v krožnem prometu zapeljala na brežino, trčila v dve skulpturi na sredini krožišča in se z vozilom prevrnila na streho.

"Voznica je bila v nesreči lažje telesno poškodovana, potnik v vozilu pa po prvih informacijah naj ne bi utrpel telesnih poškodb. Preizkus alkoholiziranosti je pri povzročiteljici pokazal rezultat 0,90 mg/l alkohola," so zapisali v soboški policijski upravi.

Ob tem dodajajo, da bo zoper voznico podana kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu. Nastalo je sicer za približno 12.000 evrov materialne škode.

*Naslovna fotografija je simbolična.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
100-100 (nepreverjen)

Pa nas malo nategavlete, odkec so te slike, kerivi skolpturi. Vgojno kelko znan je bila nesreča na cesti med Rakičanom pa Lipovci.

Blakjnajjdh (nepreverjen)

Nesreca je vaci bila v ton rondoji, v iz ms, proti tisini.

In reply to by 100-100 (nepreverjen)

. (nepreverjen)

čitaj vse ali nič. saj lepo piše, kot po navadi, da je slika simbolična. zato pa naivni narod nastrada marsikje, ker ne veste čitati vsega oz. drobnega tiska. mediji pa se niso danes pojavili, da tega ne bi znali. sicer pa VSE PIŠE!

In reply to by 100-100 (nepreverjen)

aaaaaaaaaaaaaaaaa1 (nepreverjen)

Skulpture v krožiščaj je itak trbej prepovedati, pa razne nasade. Krožišče je dosta bole varno či je pregledno.

Mura14 (nepreverjen)

Mogoce pa jih je zato scela v podrejti ka de se bole vidlo, pa ji nej gratalo

In reply to by aaaaaaaaaaaaaaaaa1 (nepreverjen)

Gost—— (nepreverjen)

In ka zaj ma to veze, ce je clovik alkoholizirane je pac allohalizirane. Lejko je rsvna cesta pa neven kak pregledno krizisce ali krozisce pa de se nekan zaleto. Zau ka se prek ne vijde je glij dobro, ka ovak bi eni non stop stali pred kroziscon ka bi cakali ovoga ka se z drujge stranij pela

In reply to by aaaaaaaaaaaaaaaaa1 (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Izgleda, da so Bobnarčkina policija iz nas dela norca. Ali nemrejo napisati, da se je nesreča zgodila na cesti med Rakičanom in Lipovci. Pa to je od Sobote oddaljeno 5 kilometrov.

Malo nori (nepreverjen)

Babe so začale bole vužigati kak moški..
Tau te lejko samo buujee

Kar-en (nepreverjen)

Staro pomlad razganja!

Starejše novice