Črno-beli bodo morali plačati 900 evrov kazni, ker se je iz tribun med tekmo med Muro in Nafto razleglo neetično skandiranje "Ubi madžara". Nafti 200 evrov kazni zaradi odvržene bakle.

Simon Jeglič, disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije, je po zadnjem krogu jesenskega dela sprejel sklep, da zaradi nepravilnosti kaznuje štiri prvoligaške klube med katerimi sta tudi Mura in Nafta.

Najvišja kazen je doletela ljubljansko Olimpijo, ki bo morala zaradi izgredov navijačev ter nešportnega in neetičnega skandiranja na zadnji prvenstveni tekmi proti Gorici plačati 1.000 evrov kazni. Nekaj manjša kazen je doletela soboško Muro, ki bo zaradi metanja bakel in neetičnega ter nešportnega skandiranja navijačev morala plačati 900 evrov kazni. Kaznovan je tudi drugi pomurski prvoligaš Nafta. Lendavčani bodo zaradu odvržene bakle na tekmi proti Muri morali plačati 200 evrov kazni.

Med kaznovanimi klubi so se znašle tudi Domžale, ki bodo zaradi nešportnega vedenja športnega direktorja Mateja Oražma morali plačati 200 evrov kazni, ob tem pa je Liridon Osmanaj zaradi rdečega kartona prejel tri tekme prepovedi igranja.

S spleta

Komentarji (82)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
vegi

Mura05 je do grla v vodi glede financ,a z bontonom podkovani gringosi ji na zelo lep način pomagajo,da bo še glava zraven-vemo kaj to pomeni sram vas bodi gringosi...

I-OWN-YOUR-MOM

Ka delegat je tüdi bil Mađar? ;)

žajfa

Jaz predlagam, da v Soboti celo pomlad igrajo pred praznimi tribunami.

Pilot

@ žajfa - itak ka
Predlagan, ka se nabavijo tej troblje pa reglje pa ove navijaške rokavice iz pene, pa je to to. Aja, pa še na ovo sireno ne pozabite ....

vader

Vegi... Se sicer strinjan ka je kazen povsem nepotrebna v ton momenti, ampak vseeno bi mogo pripisati ka so se nej samo gringosi drli, ampak se je na južni tibuni tudi navijalo isto... Tak ka nemreš tak spre samo na gringose vse porinoti.

Landini

Vsem tem številkam bi mogli dodati še eno 0 na koncu.

krobikar1

Nej samo gringosi na severnon deli stadiona, tudi tisti "starejši gringosi" na južnon deli, ka bi lejko meli malo več pameti navijajo pa kričijo takše, ka ti rejsan ide na bruhanje!

c0rleone

lojzi če van kaj ne paše ite v kino, gledališče, al pa gledat vaš lokalni veški klub...J pa S de se zdero ka de se ščel in tou ka se je zderalo že 20 lejt pri BGjaj...

hupkaš

Ne mešajte sever in jug, na jugo se ve kdo je in kakšna pravila imamo,posamezniki ki so kričali neprimerno ne spadajo med ULTRAS-E, to si izbijte iz glave.Drugič bodo na severu od kod so se pomešali med nas.

Pilot

Pravila mate, opa vi ste pa resni, boga mi. In vi te zdaj pravle, ge de što na stadione lejko stal?? Umetni navijači

krobikar1

"hupkaš" prav maš, tudi pri navijanji se pokaže kultura pa razgledanost,...nej ka se kriči norosti, ka nemajo nindri mesta!

hupkaš

Pilot, sam veš zakaj smo odšli stran, jug ni naš, naši so vsi kraji tudi sever, vendar smo z razliko od vas na jugu, trenutno.

Pilot

In ste pač na juge, pa ka zdaj. Glavno ka najdete zdaj sako stvar, na kero lejko pljuvate, malo se zamislite. Mi se med sebov hebemo, a nišče je pa nej napiso, kak so se gorgone zderale ubi sobočanca pa ubi cigana, to nišče ne omenja, glavno ka se mi med sebov, ....

black panter

šalabajzeri eni te pa ite gleda balet ,šah,gledališče..
tekma brez bakel pa dimnih, je kak župa brez soli.
ubi,ubi ,ubi.........

c0rleone

hupkaš ??? pomešali med vas ??? :)) no te pa spomladi lejko prideš gor na jug pa nan povejš če se lejko odstranimo...zguč ?

btanac9

............ mađara

goremageddon

NZS LOPOVI!!!

lp GL91

Mars69

Pravilno!

bolano

Ge ne razmen kak s ten pomagaš ekipi. Bg pa Gl lejko vas je sran. Tak se podpejra klub? Primitivno do amena!!! Kazanje riti, petarde, žaljenje narodof. ge je klub?

bolano

black panter zaradi takših kak si tij je svejt v p....!!! na tekmo se odi navijate, gledate nej pa frustracije vo spuscate

bolano

black panter zaradi takših kak si tij je svejt v p....!!! na tekmo se odi navijate, gledate nej pa frustracije vo spuscate

bolano

black panter zaradi takših kak si tij je svejt v p....!!! na tekmo se odi navijate, gledate nej pa frustracije vo spuscate

simon27

A so nk maribor že kdaj kaznili za skandiranje "ubi mađara", ko to kričijo na tekmi z Muro?! Verjetno sploh ne morejo, ker bi bilo to smešno, zato ker prekmurci nismo madžararske ampak slovenske narodnosti in to nebi bilo žaljenje na etnični osnovi amapak pripisovanje neke nestavrne etnične pripradnosti, to pa ni kaznivo. Nevednih in debilnih pač ne ne moreš kaznovati, ker si niso krivi sami.
Ali so slučajno kaznili nk gorico, ko so kričali isto, ja niso!

I'mTheLegend

Daj, ka vi ste resni? Saki što je bu na tekmi je ču, ka so se mađari zderali Ubi Cigana, Sobočanca, Gringosa pa neven ka še vse nej.. In te oni dobijo 200€, mi pa 900? Ge je tu pravica..
Ovak pa če poglenemo tekme po balkani (zemimo za primer Delije, navijače Crvene Zvezde, keri so trenutno med najbokšimi navijači na sveti), nega tekme ka se ne bi kakša bakla ali 2 vužgali..

I'mTheLegend

Pozabo san omeniti, ka se mi ne zdi nešportno ka se njin zderamo mađari, dokeč odijo na tekme z mađarskimi šalami pa grbami.. Najbole me pa srce boli kda vidin Karantanskoga lejva, poleg pa mađarsko zastavo.

I'mTheLegend

Pozabo san omeniti, ka se mi ne zdi nešportno ka se njin zderamo mađari, dokeč odijo na tekme z mađarskimi šalami pa grbami.. Najbole me pa srce boli kda vidin Karantanskoga lejva, poleg pa mađarsko zastavo.

Al_Pacino

cejle stadion se je zdero "Ubi madjara", vsaj ges, ka san na juge sedo san lejvo in desno od mene cul takso "navijanje". Nasplosno je obnasanje tzv. navijacev (s tem ne mislim na Gringose) sramotno. Ob vsaki napaki kaksega domacega igralca se mu jebe familijo in poslje v genitalije ... te pa se mi mamo za kakse "evropejce" in simfamo balkanske divjake ...

Jim Beam

nej mi je jasno, resno mi je nej! pa ka bi hupkaš, bolano pa še par vas pacijentov delale, če bi bili npr. z grčije, poljske ali srbije???
problem je ka se počutite ogroženi za sakši drek, redne pičke ste. "samo naj što glas ne zdigne ali kaj ka mogoče mo ge ger tudi bit". to van vendar po glavi celi čas odi.
ka vas moti če je što na tekmi pravi navijač oz. ultras ali po vaše nekulturna svinja? vas ne ogroža, nikdar vas je nej in nikdar vas nede. in tudi kelko jih ge poznan so dobri lidgej, nej so hinavci ali nekši hudobni! ka pa vi??
glede kazni je pa itaq tak, ka so na nzs-ji tudi hinavci in dvoličneži. gnes den se z temi kaznimi fula proračun. tak na nzs-ji kak pri policiji, nede jankovič rejšo slovenije ampak mo jo mij z kaznime.
ka ste pa vi napravili za slovenijo? davke ne omenjaj ka to je itak normala:)

btanac9

pri keron rednon rivalstve se pa-fer navija? san še ene tekme(derbi) nej vido-čul ka bi se navijači nej med sebof po domače povedano je... glede bakel pa dimnih pa- ne podperan toga ka se bakle mečejo na igrišče, drugače me pa ne motijo-nasprotno nega lepšoga vzdušja kak da se kakšna bakla vužge pa celi stadion navija.

lethal lexi

Tiste ka mate prote navijanje znate ge van je plac.
Dobili ste novo kulturno dvorano pa si ite lepo letno karto kupite pa ite gledat kulturne prireditve pa ti tan nišče nede bakle pod ritjo vužgo ali pa se zderu ubi madžara. OK?

Što pa ščej navijate kak trbej pa naj navija nej pa ka sedi pa buli kak pop v cerkve. Nogomet nema nika veze z kulturo pa obnašanjon vsaj kelko viden po drugeh državaj. In tak je tude prav, naj se navija ka se čuje za hasek vij kulturneže pa brište v dvorano nan nekulturnen svinjan pa dajte malo placa na ton svete

rkdolovo

Če smo mi nekolturne svinje, ka so pa te oni? --> [url]http://www.youtube.com/watch?v=TGBYCTNgrTo&feature=related[/url]

I-OWN-YOUR-MOM

Uni so eni najbaukših ultras grup v Evropi, so pa obenem tudi ultra-desničari.

Kazen je IZKLJUČNO ZATO, ka lejko NZS zaslujži. To je edini razlog.

Ka koli diskturejrati dale z zgoraj napisane točke je čist mimo. Vse je v pejnezaj.

To, ka se razpravlate, če to sodi na stadion, ali nej, je praf groteskno (po domače "tak smejšno, ka je že žalostno"). Razlika med ten, če MB kriči Soboti "mađare", ali pa Sobota Lendavi, je samo v ton, ka je v MS gli telko mađarov, kelko je v Lendavi Slovencov. Plus, še samo si opredelujejo kot Huni, torej ... krneki. :D

I-OWN-YOUR-MOM

samI sE*

skandi

http://www.youtube.com/watch?v=EQIUrNcq778
Tak de na naslednjoj tekmi v Lendavi!

I-OWN-YOUR-MOM

lol. koja objava :DD

lendavcan

Kazen za Muro 05 je vsekakor prenizka, morala bi definitivno biti višja. S tem, ko se Gringosi in ostali gledalci derejo na tekmi "ubi Mađara" s tem kažejo zgolj svoj IQ, ki je v tistem trenutku enak temperaturi zraka, vsepovprek žalijo svoje prednike oz. bolje rečeno brate -saj tudi sami namreč spadajo pod naslednjike madžarov, in ob tem kažejo svoje znanje o zemljepisu iz 5. razreda osnovne šole (katerega verjetno niti niso končali -če bi ga, bi vedeli kje je Lendava). Glede navijanja Gringosov ne bom izgubljal besed ... so Viole že povedale svoje ... Namesto da bodrijo svoje fante se raje ukvarjajo s svojimi predniki in brati Madžari -med tem ko imajo v Murski Soboti razne bogračijade, nadvse ljubijo perece in vsako jutro v nedeljo zjutraj jejo LEGVAR, grejo v BAUTO in da ne naštevam naprej ... In pol se Lendavčanom zdirajo Madžari! LOL! Na račun dvojezičnosti v Lendavi pobiramo prav lepe denarce o katerih lahko vi sanjate, v prvo ligo pa ste itak prišli za mizo in ne z igro. Srečno!

joshy

@lendavcan, a to da so se gorgone nam drle ubi cigana itd... to te ne zanima ali kaj??? Najprej pometite pred svojim pragom in potem pametuj tukaj. Kar se pa uvrstitve Mure v 1.ligo tiče, pa če bi tukaj bila pravica, bi Nafta že zdavnaj bila v 5.ligi zaradi velikih dolgov, kot se je to zgodilo Muri, Olimpiji in Primorju...

Mars69

"joshy" saj kot izgleda bo se Muri to še drugič zgodilo(5.liga) :)

joshy

Mars69, jaz sem malo bolj seznanjem z stanjem klubov v 1.ligi in ti lahko povem, da bo prej šlo v 5.ligo polovica drugih klubov v 1.ligi, kot pa Mura... ;)

lendavcan

"Joshy," ti si očitno zelo slabo seznanjen s stanjem, če take komentiraš ;)

lendavcan

"Joshi" "a to da so se gorgone nam drle ubi cigana itd... to te ne zanima ali kaj??? Najprej pometite pred svojim pragom in potem pametuj tukaj. Kar se pa uvrstitve Mure v 1.ligo tiče, pa če bi tukaj bila pravica, bi Nafta že zdavnaj bila v 5.ligi zaradi velikih dolgov, kot se je to zgodilo Muri, Olimpiji in Primorju..."

Gringosi in ostali gledalci so se "Ubi Mađara" drli že takrat ko še Gorgon sploh ni bilo, ko pa so prišle pa se je vse to še bolj nadaljevalo! Gorgone so vam samo vračale! Malo se spomni tekme ... Ali rabiš mogoče celotno srečanje brez komentatorja ko mikrofoni beležijo vse kar se dogaja že 1 uro pred tekmo? ;)

joshy

malo bolj že kot pa ti lendavčan, pa oni Mars69, ko pišeta nekaj na pamet, samo da je proti muri... Svoji informiranost si dokazal že z prejšnjimi objavami, kako ma mura prej kavbojsko organizacijo, kar dokazuje da se ti niti ne sanja kako stanje je na drugih stadionih... Kar se pa financ tiče, pa očitno nimaš pojma kako stanje je pri večini klubov v 1.ligi, ker to kar prebereš v rumene tisku, še ne pomeni da je res...

lendavcan

"joshy," v prvi ligi, pa med tistimi ki to organizirajo, dajejo mnenja, skrbijo za varnost, skrbijo za statistiko ipd sem že malo več časa kot ti ;) "... Kar se pa uvrstitve Mure v 1.ligo tiče, pa če bi tukaj bila pravica, bi Nafta že zdavnaj bila v 5.ligi zaradi velikih dolgov, kot se je to zgodilo Muri, Olimpiji in Primorju..." -> Nafta ne bo v 5. ligi ker se v Lendavi VE delat z denarjem. Nafta je od milijona evrov dolga, 500 tisočakov sanirala v dveh mesecih, Mura pa je 250 tisočakov sanira že več let ;) Sedaj bo potrebno denar dati še nekdanjemu trenerju Glihi, pa 900 evrčkov za kazen pa itad ... Spomladi vam tak odide Fajič in ostali igralci ker 15.12.2011 plač za igralce Mure 05 NE BO. ;)

joshy

ma daj, ja kje pa pobiraš te bedarije da je nafta v dveh mesecih sanirala pol milijona... ja zakaj pa igralci niso hoteli igrati prijateljske tekme proti ZTEju??? a misliš da nevemo ka je bil PRAVI razlog da niso hoteli igrati, ne pa ta izgovor za novinarje, da je bil kao nesporazum... pa tudi vašega bivšega predsednika kluba kar dobro poznam, tako da ti kar laži sam sebi, jaz dobro kako je stanje v nafti...

Jim Beam

zgleda ka te redno boli to ka je mura tak dobra, in ge se samo na to naslajan. hehe, že si duže ti v prvi ligi geli :) malo še neka napiši ka vse ti znaš

Jim Beam

ka se razmimo lendavcana mislin, ka nebi što z lendave mislo ka joshyja napadan.

I-OWN-YOUR-MOM

Odličen post, lendavcan.

... za mrejti od smeja :)))

lendavcan

"Joshy" in "Jim Beam" z osnovnošolci se ne ubadam. Kar je res je res, resnica boli ;) Mene nič ne boli da je Mura 05 boljša, naj samo bo, iskrene čestitke! Ne pozabit da ste v prvo ligo prišli ZA MIZO. S tem se lahko vsakdo ven meče ;) Če bi takrat bilo drugače, vas v prvi ligi še nebi bilo najmanj 5 let. Prijateljske tekme proti ZTE-ju ni bilo zaradi administrativnih težav in ne zaradi tega, ker ni denarja. Lepo da veš kakšno je stanje v Nafti -ni dobro, v Muri 05 pa je še slabše. S tem končujem moje pisanje pod to novico ker ni konca ne kraja, resnica o Muri 05, 6 let starem nogometnem klubu pa ostaja. Resnica ni plenica, pa marsikomu smrdi. Pa srečno!

lendavcan

Mura 05 klub brez zgodovine, tradicije in ambicij. Srečno!

I-OWN-YOUR-MOM

:)))

bolano

ka je s teof naraube??? maš kakše konkretne dokaze za prihod v 1 ligo?

Jim Beam

daj lendavcan neka še napijše, ne smudaj se zdaj!

pa še to zdaj vidiš kak je mura pomembna! nas vabijo v prvo ligo, misliš ka bi nafto kda povabili? prlej bi vendar dravinjo not spumpale. hehe malo te pikan ka vidin ka te redno booli.

Spy

Pa to nenemreš vrvati. Spoštovani 'lendavčan' ka je bil namen tvojoga oglašanja pod to novico? Izključno provukacije ale še kaj pametnejšoga? Ti dobro znaš (če si nej budalo) ka je Mura 05 formalno isti klub kak ''prejšnji'' Mura. Zgolj v pravnon vidiki je nej isti klub - to pa je tudi vse. In zaj boš srau z tradicijo zato ka je Nafta obstaja faking 20 let prlej? Ma zberi se malo. Oz. poglednimo z drugoga zornoga kota. 20 let več ste na ''sceni'' pa ste dosegnili BISTVENO MENJE kak Mura. Oz. mi povej ka je dosegnola Nafta?
Smešno je pa tudi to ka je trenutno nej govora o stanju na lestvici pač pa vse drujgo. Kda je pa Nafta bila pred Muro so pa štele samo točke in položaj na lestvici. Zaj se pa pogučavlemo o navijačaj, o tradiciji, itd... Ironija nej?

Pa še to: Mura je za prvo ligo takša pridobitev kak ne bi bil niti en drugi klub. Takšno lojalnost navijačov leko vsi ostali klubi samo senjate. In to, ka je Mura za prvo ligo ogromna pridobitev, so povedali tudi sami funkcionari v NZS. Kak ti je Jim Beam pravo: Nafto ne bi NIKDAR povabili v prvo ligo samo ta. Boj realen in priznaj. Muro so pa. Naključje?

bolano

pa ka nete narobe razmili. za "lendavcan" san to pravo

I-OWN-YOUR-MOM

1.post od lendavcana bi trbelo na FB pod ove "smejšne prispevke s foruma" dati. :D

Spy

Aja pa še glede kazni. Sramota so tej kurci na NZS. Tudi Gorgonzole ste se drli neka v zvezi z ciganje itd... A to pa de ostalo nekaznovano? Kazen ste dobili za baklo. Priletelo je pa še par petard na igrišče itd... V boksi ste kurili nekše rekvizite itd...

Vam ''kulturnim'' ljudem pa je že eden uporabnik goraj napijso: ite v kulturni dom - tan je pravo mesto za vas in vaše labilne duše.
Neven, meni je to vse skuper malo nesmiselno. Namesto ka bi vabili ljudi na tekme se jih z to strogo politiko in represijo odganja. Kakši smisel sploj ma fusbal pred punimi tribunami gledalcov keri ne pisnejo niti besede in se škrablejo po jajcaj? No, očitno si to želi NZS... Čudno mi je to, ka se nešče sploj k srci ženej to parolo 'ubi Mađara'. No, za mene te ostali Mađari še naprej - do tečas ka te z Mađarskimi šali in zastavami hodili na tekme, do tečaš ka te gučali Mađarsko in do tečas ka te na tekme nosili karantanskoga pantera v barvah Mađarske zastave.

Spy

Aja pa še to. Of argument od lendavčana je smejšen v smisli: vi ste začali grdo navijati :) hahahahaha
Dragi lendavčan mi smo tej argumente uporabljali tja do 3. razreda OŠ.

Pa pardon za trojni post :)

lendavcan

"Spy" Mura 05 - 2005

NK Nafta - 1903. 20let? matematika te isto jebe kak zemljepis ;))

Dijo!

Spy

Hm ok, si dokazo ka si bedak. Napiso san ka je pravno gledano to resno nej isti klub, formalno gledano sta Mura 05 in Mura en in isti klub! In ''bivša'' Mura je bila ustanovljena 1924, torej točno 21 let pozneje kak Nafta! Ti je jasno zaj???
Vse ostalo si pa nej replicero. Svalilo argumentov?

I-OWN-YOUR-MOM

nešče, što misli takše stvari, je lejko samo še smejšen:))

- ka smo mi potomci/bratje/nasledniki Mađarov ...

- ka omenja "Viole" pa "Mađare" v iston stavki, Viole pa so gli nan več kak 10 lejt talali mađare ... :))

http://shrani.najdi.si/?1M/ZV/4rKEgCq8/prekmurje.jpg

Še v 2011 jih mađarske knjige fčijo tan na dvojezičnon, ka smo mi vsi Mađari? Fak, ge san mislo, ka je že kaj nači. :(

Thor

geli nemo nika?

tele

Thor:

Lejko LEGVAR na KRÜJ namazane? :)))

Brati mađari... mene de kap trufila :D ... kakše eni pišejo :))))

vader

Lendavčan ti me pa resno nasmejiš sakše telko časa... Sicer si mi v eni od tem nej nazaj napiso zakoj je po tvojon kriteriji organizacija tekem v MS slaba!

Predlagan ti ka si tak čeden privas na lendavski strani pa si pameten glede finančnoga stanja v Nafti. V MS je nej rožnato ale sigurno daleč od toga ka bi pokapali tej klub. Prle te vi "crknole" kak mi, tau mi vrvli.

Prvi post ti je zmagovalen :))) ... Fajn san se nasmejo :)))

mis

Pa ka bi radi, igralci Nafte so zadnjič dobili premije, da so premagali Muro, Julija z 2:0 v Soboti. Pitajte igralce. Jerebic, Ajlec.. pitajte.

Vipko
Truplo

Če že Lendavčan naprej nosi zemljepis in zgodovino... kolikor vem Slovani niso ravno v sorodu z Huni? Dalje, Slovenci niso delali takega reda v Lendavi nikoli, kakor Madžari v Soboti. Da te spomnim: mi nismo hodili obešat ljudi v Lendavo, vi pa ste leta 1941 obesili štiri domoljube v graskem dvorišču. Bo držalo?

Navijači pa kot navijači... to folkloro o "ubi, ubi..." bi že res lahko zamenjali s kaj pametnejšim, vendar se to derejo tudi Ljubljančani, Mariborčani... le pripona je drugačna.

Bil sem na tekmi in tako med tekmo tudi ni bilo pretiranega in organiziranega skandiranja na temo o "madžarih"! Če že hoče delati NZS red in prav je, da proba, bi morala tudi pri drugih. Če neka horda poleg tega, da žali vse živo, polomi še 300 stolov in naredi kup sranja v mestu odigravanja tekme, dobi kot nagrado za svoje obnašanje kazen dva, tri tisoč evrov, potem je tale kazen Muri adekvatna v višini 50 eur in nič več.

Meni sicer niti na misel ne pride, da bi se drl kaj na račun Madžarov ali Štajercev... pa tudi s sodniki se ne ubadam, zato tudi malo težje razumem, da so nekateri navijači tako napaljeni, da bi razžalili navadno brez razloga vse živo, ubili na en mah neki narod ipd... Malo se vseeno zbudite in začnite z bolj pametnim navijanjem. Sem skoraj prepričan, da vam bo sledilo več ostalih navijačev, kakor sedaj. V razmislek: z vzhoda oz. tistega stojišča pri gostilni takih klicev ni bilo, po mojem tudi ne z juga in zahoda. Torej se tam derete velikokrat nekaj brez veze, ker vas drugi enostavno v takih lumparijah ne podpirajo in mislim da tudi nikoli ne bodo.

hupkaš

Moje pisanje bom z to repliko zaklučil, vsem vam ki vam ni jasno kaj je navijaštvo in se imate za strastne privržence klubu Mura 05 svetujem; organizirajte se in postanite navijači kot ste v preteklosti bili, imeli ste svoje redne člane in izkaznice ki ste jih podeljevali samo zvestim navijačem, dandanes je lahko navijač vsakdo tudi tisti ki samo vejo skričati Mura .... in si pridobijo mesto na brezplačni tribuni, ves ta direndaj in neorganiziranost izhajajo iz te čiste brezbrige po čistem članstvu, pacijenti ki so med vami so tam samo radi tega da delajo sranje, tako je bilo tudi v nedeljo, in teh se je treba rešiti.Če bo potem stalo tam samo 30 gringosov ki bodo vedeli za svoje poslanstvo bo čista dovolj ostali pa naj gredo med publiko, tako boste pridobili naklonjenost tudi ostalih sedaj pa je zdiranje vse povprek, beda pravijo tudi ostali in publika v nedeljo, ja v nedeljo so slišali samo gringosi da naj bi tudi južna tribuna vzklikala nekaj proti navijačem Nafte, ja slišali so svoj lasten odmev ki se je s severa širil na jug na vzhod in zahod,in to jih boli da so preglasni .Bom zaključil in na severu naj bo mir, oz. naredite si ga gringosi.

žajfa

Tak je tou, či prideš s četrtoga mesta v drugi ligi v prvo ligo. :)

c0rleone

hupkaš...nemo se več štuko..samo očitno rejsan ne vejš kak je navijaška scena v SLO, pa kak je vedno težje koga cuj dobiti itd...BG so pred 20 lejtami čist isto navijali (se drli ubi...itd, še več je mogoče blo pirotehnike).. Ta ka pomoje rejsan nejsi bil polek in na pamet gučiš. Neven na keron stadioni si že prle bil v SLO...ampak drugje je tuga....mraz, tišina in pa slab slovenski fuzbal..dosti pozitivnoga san že čul glede samoga vzdušja v fazaneriji ta ka...v tujini si očitno na fuzbalski tekmi sploj nej bil ?? Cilan na tvoje pisanje glede alkohola.. Samo par tekem ti naštejen (Zvezda:partizan / Evropsko prvenstvo na Nizozemskon 2 tekmi SLO proti Španije & Norveški / Evropsko v Celovci - Nemčija:Hrvaška / Svetovno v Nemčiji - Slonokoščena:Srbija / Inter:Milan, ...) čista vsepovsod san pil pivo na stadioni ! Ja dobro si prešto na stadioni...in kak vidiš naštete tekme je rivalstvo med nasprotnimi navijači še hujše, in tudi do incidentov je prišlo, ampak nej zaradi teh piv na stadioni.. Pač fuzbal gleda preprosti narod, s ten namenon se je tudi razvil v Anglije...Nej pa gledališče Barcelona:Real, kero razen dobroga nogometa na igrišči nej podobno nikomi, polek toga pa karte prek 100 EUR ! Ma daj prosin te.. In te mi zdaj povej ka ma Barcelona navijače keri so z srcon z njov ? :)) ja na Japonskon, Kitajskon, Sloveniji, Češki po cejli evropi...za mene je še vedno najjači klub MURA...
Malo san se preveč razpiso ta ka pomali končan..probo mo pa najti en članek, kjer je več o ton napiso A.C....Kao ka je zdaj zaradi strogih zakonov in kazni v Angliji menje neredov ? Sigurno :))

c0rleone

hupkaš & co.. zemte si prosin pol urce pa samo tou preštite:

http://www.fotoultras.si/novice/skupaj-proti-zakonu-o-navijacih.php

v SLO trenutno nemreš meti 1. lige brez organiziranih navijačov...

okroglazoga

Hupkaš, vaj da si pameten1 Kak ti je corleone pravo lejko ideš v kulturno dvorano, če ščeš tiho biti... Saj je pa tao tekma in nej opera.. sicer pa ma kar dosta navijačov probleme s tejmi madžari, od viol, knapov itd. Za razliko od madžarov vsi spoštujejo slovenske simbole, tej madžari se pa s toga norca delajo.. kKAK je že lendavčan(madžar) pravo, z države se norca delajo in na račun dvojezičnosti dobro živijo. Kda več nedo z madžarskimi simbolami na tekmo hodili in madžarsko navijači, se njin ge tude nemo tao drl. lejko me zaj pa moralizejraš, ampak san ugotovo ka si en navaden primtivec ti, keri samo izziva..

BG-MS

Komedija ka delate ništerne! Huni van pa redno v nous ide ka smo boukše klub, navijače, stadion, ostala publika, ka nemo od lestvice gučo! Saj mene nebe tuj vseeno bilou če bi bil mađarske lapec :D

okroglazoga

Tao pa pišejo praoti takši antitalenti ka se ukvarjajo s šahon, tenison ipd športi in so samo zelo fauš Muri...

okroglazoga

Kda se bon naslednjič na jugi za golon drl ubi madžara mi hupkaš pridi prosin povedat.. ka si mel of molijtveni vejnec seboj na tekmo, pa evangelij kda smo se drli ubi madžara? pa landini v prejšnjoj temi o udarcov guči, tu pa moralizejra, malo dvomljivo vse skup.

power.play

lendavčan,mi smo nasledniki Madžarov?!To se včite iz budimpeštanskih učbenikov?povej mi,ti to tak čisto resno,ali je samo provokacija?!Ka mo znal,v keri koš te dan

copicar

ma ko jih jebe, glavno ka smo jih nabili na kurac -mađare

black panter

hupkaša stirati z južne tribune na glavno,med štenkaše

lethal lexi

Lendavčan moji predneke so ZIHER nej madžare ka si z lune na kamen spadno
Dobro te do se pač drle ubi Lendavčana de bokše???? Neboste užaljene???
Kak se nafte dobro piše de še enega dneva iz nje nastal dizel

teddy

tak dugo ka te privrženci Nafte hodili na tekmo z madžarskimi šali in zastavami, tak dugo vas mi (slovenci), privrženci Mure, lejko imamo za madžare!! Nihče vas je nej silo, ka zastave Zalaegerszeg s seboj vlačite na tekmo med dvema slovenskima kluboma...kar ste želeli, to ste dobili! :))

žajfa

Ampak Nafta je vseeno zmagala v Soboti. :)

lethal lexi

žajfa tude slepa kura zrno najde :)

Vipko
Truplo

Večina vas na vse gleda preveč samo s svojega stališča:

- kar je bilo dovoljeno pred desetimi, dvajsetimi leti ni nujno, da je tudi sedaj,
- kar je bilo pred "mnogimi" leti zanimivo, ni nujno, da je tudi sedaj, zato bi morali navijači bolj razmišljati o novih načinih navijanja,
- vse preveč se ukvarjate z drugimi in premalo s sabo,
- noben ne razmišlja, da če je nekaj prepovedano, nezaželjeno, je tudi kaznivo in grehe plačuje klub in ne posamezni ali skupina navijačev,
- ne pozabite, da bolje ne bo, ampak bodo take kazni samo ostrejše.

Pri nas v košarki je dovolj že en tak nacinalistični vzklik, da ukrepamo. Je pa to prvenstveno odvisno od obeh sodnikov in delegata in mi se odločimo, če bomo in kako ukrepali. Nenazadnje je prva naša naloga, da imasta obe ekipi športne pogoje za igranje in sem sigurno ne spada neodgovorno, nacionalistično in žaljivo skandiranje. Bo pa, da se v dvorani marsikaj nekajkrat bolje sliši....?

boskoh20

black gringos navijamo za muro za vsako ceno:)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice