V društvu Srce za bulle so sprejeli psa, ki ga je ženska iz Krškega na spletnem oglasniku Podarimo.si ponujala v zameno »za kaj sladkega«.

Psu se je odrekla že po nekaj mesecih od posvojitve. Iz društva Srce za bulle so ženski prinesli nekaj sladkega in psa odpeljali, a so kasneje na spletnem omrežju Facebook zasledili, da si je ženska zaželela hrčka. In to še ni vse. Ugotovili so tudi, da je pred letom dni na omrežjih hrčka že oddajala.

Foto: Facebook profil Društvo srce za bulle Neprofitna organizacija

»Predvčerajšnjim za sladkarije menjala kužka ... Danes iskala hrčka s pripadajočo opremo ... Pred enim letom prodajala hrčka z vso opremo!!!!!!!  Pa kdo je sedaj tu nor ... Posvaja živalce zato, da jih potem prodaja ali menja za neumnosti?!!!« so zgroženi v društvu.

Foto: Facebook profil Društvo srce za bulle Neprofitna organizacija

Kratkodlakega Jack Russell terierja je ženska opisala kot ubogljivega čuvaja manjše rasti. Na fotografiji, ki so jo objavili na Facebook strani Srce za bulle, je razvidno, da je imel kužek predolge kremplje, kar nakazuje na to, da zanj ni bilo poskrbljeno tako, kot bi moralo biti.

Foto: Facebook profil Društvo srce za bulle Neprofitna organizacija

S spleta

Komentarji (22)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Realnoo (nepreverjen)

Srce za bule:
Vodja drustva, Simon Mihoric: izsiljevalec, nasilnes, preprodajalec prepovedanih substanc, clovek kateri je prezivel kar nekaj casa v zaporu.
Koordinatorka drustva: Dunja Lesnik, afera Radmozanci, kjer je na racun darovalcev se okoristila in postavila vsa dobrodelna drustva pod vprasaj glede njihove smiselnosti!

Sobotainfo in vi izpostavljate tau drustvo katerega vodi taki folk brez custev. Poden od podnja!
Sploh nebom bral clanek pripravljen s strani takih ljudi!!!!

July (nepreverjen)

Kdo si ti, da boš sodil?
Vec dobroga sta napravila za zivali, kak bos ti kdajkoli.

Društvu Szb pa: Samo tako naprej!!!!!

In reply to by Realnoo (nepreverjen)

niksoon (nepreverjen)

Nic ne sodim. Googlam:)
Napisi ta imena v google in najdes clanke z dejstvi na drugih portalih.
Samo kopiram v zelo strnjeni obliki;)

In reply to by July (nepreverjen)

July (nepreverjen)

Googlaj rajsi posledice ukvarjanja z drugimi namesto s sabo

In reply to by niksoon (nepreverjen)

July (nepreverjen)

Pa se to, vsaki z osnovnosolsko izobrazbo zna, ka se napise nasilnež, nej nasilnes. Googlaj to mogoce.

In reply to by niksoon (nepreverjen)

Lukos

Res delata neka dobrega, je pa tudi nekaj res ka je napisal Realnoo. Bog ne daj, da ti ta pride k tebi in ti bo na silo vzel žival mimo vseh zakonov, brez inšpekcije brez vsega. A sploj ima kako izobrazbo glede tega, da lahko realno oceni zadevo? Ali samo baba čula, baba rekla? Nišče se tau ne pita.

Za take primere kak je te, ga podpejran in je tudi prav, da je pokazo ka ta dela. Samo še enkrat ne je neki angel za živali.

In reply to by Realnoo (nepreverjen)

Rdeča Zvezda (nepreverjen)

Ta,če bi priša in probal kaj na silo vzet pri meni mimo zakonov,bi ga samo lahko pomeli skup,ker kretena,če malo spremljate takoj opazite,da ma ta tip to društvo za krinko kjer delajo stvari katere bodo prej ko slej prišle na plano kot pri oni njegovi prijatekjici Dunji.

In reply to by Lukos

July (nepreverjen)

Ne nucas meti doktorata, ka znas ka zival trpi na 2m verigi pa brez vode in hrane. To ti ze kmecka logika povej. :)

In reply to by Lukos

Anti Prekmurec (nepreverjen)

"podnja". Tele kmetavzarko, zabito. Brigaj se za sebe in svoje stvari. Poleg vsega pa dam prst v ogenj, da si po vrhu še sam stokrat hujši! Dokaz za to je ravno to, kar ti pišem. DA NEKOGA JAVNO OBREKUJEŠ, ŽALIŠ, NA PODLAGI GOVORIC! Kot drugo si svoj "Ad populum" idiotizme ftakni v tazadnjo prekmursko / turško...

In reply to by Realnoo (nepreverjen)

Anti Prekmurec (nepreverjen)

Raje 1000 tipov, tipa "Srce za bule" kot 1 turški vazal/prekmurček idiot, "Realnoo". Ti si ne zaslužiš, da sploh dihaš O2. Si smet, kot plastika.

In reply to by Realnoo (nepreverjen)

Bindi (nepreverjen)

Katina. Povzroči prometno nesrečo, v keri sta umrla dva otroka. Zdaj prek psov spila dobrotnika, živi na racun donacij, pse “resavle” po tekočin trajekt, nihče pa ne vej, kama jih večina odide.

In reply to by Realnoo (nepreverjen)

kifl (nepreverjen)

ge menjan ženo za 4 kubike drv

stary1 (nepreverjen)

jaz pa bi menjal ministrico iz pasje jebačke vsote za en voz gnoja

juuj (nepreverjen)

jaz menjam
člansko izkaznicu zveze komunistov
za odojka
koliko sem platil pred 40 leti

pa ka? (nepreverjen)

Pa ka je z vami? Jab**i vas psi pa pravice živali pa ne van še vse nej. Tak ste že s temi pesami kak ovi z verskimi čustvi. Majmuni eni.

komunistka Olga (nepreverjen)

jaz menjam tvojo mamo za bundo

In reply to by pa ka? (nepreverjen)

od kvarta do kvarta (nepreverjen)

jebala te tvoja deca u dupe majmune jedan sto de se postavo za živale če nej mi živau nevej povedate ka trpi ampak ti si tisti eden ka se jeme jebe za živale vupan ka de se kome jebalo za tebe da boš ti nuco pomoč

In reply to by pa ka? (nepreverjen)

ka je? (nepreverjen)

Ajde beži seljak, živali se kolejo po spiski.... muhe, komarci, zajedalci, uši, miši, kobilice, čebele, ose, podgane, mravle, krti, kače, kuščari.... ali samo gda se ide za pse pa mačke je panika. Zakoj se gor ne gemlejš ka bi pips prepovedali? Ali pa to ka majo lidje ribe v akvarijaj te ne mouti? Meni se ne jebe za živali in glih zato neman nikšo žival doma kak nekšoga ljubljenčka. Tudi, če maš doma psa, še celo v bloki je tou za to žival ujetništvo, pa tudi če se lepou do njega obnašaš in skrbiš za njega, je še vedno tvoj ujetnik. Tak ka mi ga lepou potejgnite vsi vij dvolični živaloljubci.

In reply to by od kvarta do kvarta (nepreverjen)

Anti Prekmurec (nepreverjen)

Sem srečen, da sem se odselil iz tega zabačenoga kraja po imenu Prekmurje. Kaj nimate drugega dela, kot da obsojate druge ljudi, na podlagi govoric? Kmetavzarji, brez čustev, bebavi, še vedno za Luno in za VSEMI. Tudi gospodarsko niste pomembni. Še Madžarska se vas otepa! Me je SRAM, da sem se nekoč rodil med vami.

komunistka Olga (nepreverjen)

čuj ti tele mamino
Ti bomo zaračunali prostor
v katerem je kotila tvoja mati
Pri nas nič ni več zastonj
tako kot je bilo vcasih

In reply to by Anti Prekmurec (nepreverjen)

sandokan1234 (nepreverjen)

Srmaček eden, zdaj si pa štajerec po nouvon in si cejli masten. Mislin ka je tou večja sramota ... praf privouščin ti. :)

In reply to by Anti Prekmurec (nepreverjen)

df (nepreverjen)

še štajerci bodo bedaka zabuhlega isterali u belo krajino

In reply to by sandokan1234 (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice