Po poročanju Večera za smrt 25-letnega Maria Krnjića, ki so ga usodno poškodovali v nočnem pretepu dveh skupin pri mariborski tržnici, ne bo odgovarjal nihče.

Kot poroča Večer, so postopek proti ovadenemu za smrt Maria Krnjića ustavili, sojenje skupini Mariborčanov, ki so bili vpleteni v pretep pred dobrima dvema letom, pa preložili na nedoločen čas.

Od smrti 25-letnega Maria Krnjića, ki se je 7. januarja 2018 vpletel v množični pretep pri mariborski tržnici in to plačal z življenjem, sta minili že dve leti.

25-letnik je umrl tri dni po incidentu zaradi poškodb, ki mu jih je nekdo od vpletenih povzročil z nožem. Kdo mu ga je smrtno poškodoval, preiskovalci in tožilka, ki jih usmerja pri njihovem delu, v vsem tem času niso ugotovili, poroča Večer. Zato za zdaj kaže, da zaradi smrti mladega Mariborčana ne bodo sodili nikomur.

Dva meseca in pol po tragediji se je po poročanju Večera Policijska uprava Mribor sicer pohvalila, da so primer raziskali. Kaj so ti dokazi kriminalisti niso razkrili, so pa zatrjevali, da jih imajo v rokah dovolj, zato so enega od sodelujočih v pretepu ovadili za povzročitev posebno hude poškodbe, ki se je iztekla v smrt, še poroča Večer.

Zdaj pa se je po poročanju Večer izkazalo, da niti na prizorišču zločina niti v hišni preiskavi pri ovadenemu niso našli ničesar oprijemljivega, s čimer bi utemeljili sum, da je zabodel 25-letnika. Zaradi tega tožilki Mateji Artenjak ni preostalo drugega, kot da kazensko ovadbo zavrže, še poroča Večer.

»Če bomo v zvezi s to zadevo prejeli morebitne nadaljnje ugotovitve policije zoper imenovanega oziroma morebitno drugo znano osebo, bo tožilstvo o zadevi ponovno odločalo,« je za Večer pojasnil šef mariborskega tožilstva, višji tožilec Darko Simonič.

Kdo je prizadejal usodne rane 25-letnemu Krnjiću tožilstvo za zdaj še ne ve. Na mariborskem okrajnem sodišču sodijo skupini Mariborčanov, o katerih je po poročanju Večera tožilka Artenjakova prepričana, da so s svojimi provokacijam sprožili pretep s skupino s celjskega konca.

S spleta

Komentarji (18)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kuna (nepreverjen)

Kaj razpustiti parlament. Brez veze.
Sodstvo je v razsulu, to bi bilo treba razpustiti...

claudia... (nepreverjen)

Saj pa sodstvo je krivo za vsa ta sranja z lopovi, ker jih je ščitilo! Le kdo bi jih lahko kaznoval (Blanka Žgajner, Masleša, Sekolec, "Janković",...)?

In reply to by kuna (nepreverjen)

claudia... (nepreverjen)

Če zdaj spet zmagajo levi, ki so bili do zdaj, bo še naprej tako! Samo na desni so se borili proti Jankoviću, levi ste ga pa zagovarjali.

In reply to by kuna (nepreverjen)

yarko (nepreverjen)

Klasika.
Noben ni za nič odgovoren.
Isto verjetno ne bo noben odgovarjal za tisto kar se je zgodilo mlademu dekletu na Gibanici.

Gibanica2 (nepreverjen)

Odgovarjal za kaj? Da nekdo gre na oder tekmovat koliko se bo nazrl in se pri tem zadusi? Zgodba je zalostna, ampak punce noben ni silil jesti?

In reply to by yarko (nepreverjen)

Bograc (nepreverjen)

Za prepozno in nepravilno reagiranje? Za pomanjkanje varnosti? Neodgovorna organizacija?

Če strmoglavi letalo boš tudi okrivil potnike? Saj "noben jih ni silil potovati"?

In reply to by Gibanica2 (nepreverjen)

afta he (nepreverjen)

Kje za milega boga si našel povezavo s člankom in Gibanico.

In reply to by Gibanica2 (nepreverjen)

Srpska mafija (nepreverjen)

Bog i Srbija!

Srpska mafija (nepreverjen)

Srpsko tožilstvo, sodišča v Slaveniji

In reply to by Srpska mafija (nepreverjen)

pameten (nepreverjen)

to me spominja na primer izpred cca 10-15let avtobusna postaja murska sobota v pretepu umrl mladi moški za smrt ni odgovarjal nihče čeprav se je točno vedelo kdo ga je udaril in z tem ubil...

MadaFaka4rill (nepreverjen)

Kelko ge znan, je bil dečko (killer) mladoleten, dobo je pa nekšo minimalno pogojno kazen. Če se menimo o ton pretepe pred dijano.
Bi tude mogla Diana odgovarjate, ker nej blo varnostnika?

In reply to by pameten (nepreverjen)

Lol lol (nepreverjen)

KLOŠARSKI PRAVOSODNI ORGANI! KOMUNISTI! UDBA! ME NE BO ČUDILO, ČE BO PRIŠLO DO KRVAVEGA MAŠČEVANJA, KAR VI NISTE REŠILI BO NEKDO DRUG! VI STE ZATO TU, DA TO REŠITE! ZATO VAS PLAČUJEMO!

niksoon (nepreverjen)

pa koga briga tau!
Vi se pomurski medij in nej stajerski!!!

BOJK (nepreverjen)

Tej osebki sigurno spadajo v privilegirano vrsto v Sloveniji, takim se ne more nič zgoditi zaščitena kategorija. To ne razumem, zgodil se je umor pa nihče kriv, to je možno bokibogme samo v Sloveniji. Zakaj plačujemo policijo, tožilstvo, sodstvo, če niso sposobni ali nočejo delati kot je potrebno jih nagnati v p....... materino, banda.

malar majstor (nepreverjen)

kar zidar zajebe malta prekrije
kar pa dohtar in sodnik zajebeta
pa zemlja prekrije

afta he (nepreverjen)

Tisti pametnjakoviči vi najdite krivca, če ste bolj sposobni od policije. Kolikor je bilo razbrati iz obravnav oz. narokov, je sodišče krivdo za tistega, ki ga je dala policija zavrnila, saj je bil sam deležen napada. Tako, da skupina ki je kriva za dogodke, v kateri je bil pokojni, si je v veliki meri sama kriva za to kar se je zgodilo. Lahko, da ga je v pretepu pomotoma zabodel kdo kar iz njegove skupine, saj se verjetno v vsesplošnem pretepu in temi ve točno kdo je kdo.

MadaFaka4rill (nepreverjen)

Fsen ka so bilij udeležene izrečte enotno kazen leto dni zapora... Poparčkate jih pa po sobaj ena:1. To, je to!

Prek.. murje? (nepreverjen)

Lokalna novica

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice