Vir: Instagram profil Kobe Bryant
Nekdanji košarkarski zvezdnik Kobe Bryant je eden od petih mrtvih v helikopterski nesreči v Kaliforniji. V nesreči je umrla tudi njegova 13-letna hči.

Ameriška televizijska mreža TMZ poroča, da je eden od petih mrtvih v helikopterski nesreči v Kaliforniji tudi nekdanji košarkarski zvezdnik Kobe Bryant. V hudi nesreči so umrli vsi potniki na krovu, med njimi je bila tudi Kobejeva 13-letna hči Gianna.

Po poročanju TMZ je bil helikopter last 41-letnega Kobeja Bryanta, v njem pa so bi bile še štiri osebe.

Tamkajšnje oblasti so potrdile, da je pri kraju Calabasas strmoglavil helikopter s peterico ljudi na krovu, ameriški mreži ESPN in ABC poročata, da je med žrtvami tudi Bryant.

Bryant je igral na poziciji branilca v ameriški košarkarski ligi NBA, celotno kariero je igral za moštvo Los Angeles Lakers, s katerim je petkrat postal prvak lige NBA. Z ameriško reprezentanco je dvakrat postal olimpijski prvak. Njegov oče Joe »Jellybean« Bryant je igral za Philadelphia 76erse.

Bryanta so vedno kritizirali zaradi njegove igre. Pogosto so ga označevali za egoističnega in sebičnega igralca, ki igra le za svojo statistiko na račun svoje ekipe. Kljub vsemu, pa je vedno veljal za igralca, ki se lepo obnaša. Javnost se je navadila na igralce, o katerih so krožile govorice o divjem življenju, Bryant pa je veljal za človeka, ki se temu ogiba.

Kobe Bryant je brez zadržkov večkrat javno pohvalil igro slovenskega Luke Dončića in celo priznal, da je njegov oboževalec.

Na tragično nesrečo se je odzval tudi Luka Dončić ...

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Ojgdxsfhhbf (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ja, to ti je to ko si kot igralec bil ego šuter in igral samo za svojo statistiko in ne za ekipo...
Karma is'a bitch!

df (nepreverjen)

DF jebem ti mater da ti jebem tele prizadeto. Pa tij prizadeto tele psihično se zavedaš ka sploj pijšeš. Daj crkni že de bar mer.

In reply to by Ojgdxsfhhbf (nepreverjen)

Bad-boy (nepreverjen)

Daj tele zagamano rajsi boj tiho! Kaksi egoist? Te je zaj doncic tudi? Ma pojma nemas o kosarki izlocek

Lepec (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Pomembna novica za Prekmurje, predvsem pa za razvoj košarke v Lendavi. Sicer pa velik igrač.

DVOLIČNOST SL… (nepreverjen)

Kobe RIP. Moti pa me dvoličnost levičarjev - komunistov slovenskih, pa za vas je to grdi ameriški kapitalizem, ki ga je potrebno po vaše uničiti, tu pa zdaj tak častite ameriško NBA ligo, pa vaši vzorniki so v Venezueli, S. Koreji pa malo v Rusiji, zdaj je pa za vas dobra Amerika, to je višek dvoličnosti, sram naj vas bo.

karma is a bitch (nepreverjen)

Človik ti si bokibogme bolani v toj tvojoj glavi. Pa ka je s tebov naroube? Nej te sran ka si tak neumen?

In reply to by DVOLIČNOST SL… (nepreverjen)

Ojgdxsfhhbf (nepreverjen)

Američan umre že je panika, ko pa američani pobijejo na tisoče otrok v Libanon, Sirija, Afganistan, Iran itd. te pa ste vsi tiho, mrš!

Starejše novice