Če bi žena kar koli kupila pri konkurenci in ne Mercatorju, bi bil to razlog za ločitev, pravi 58-letni Zoran Janković. Njegova politika ne bo centralistična, odstavni pas na Pomurki pa bi zgradil v drugi fazi investicij.

Da bi dosegel svoj cilj, tj. da Slovenija postane najboljša država, morajo biti enakomerno razviti vsi kraji, domneve o centralistični politiki zavrne Zoran Janković. Nekdanji predsednik uprave Mercatorja, župan Ljubljane in ustanovitelj stranke Pozitivna Slovenija bi določene funkcije države prenesel na lokalno skupnost, saj ta najbolje ve, kaj potrebuje. Pokrajin zaradi dodatne administracije ne podpira, funkcij pokrajin kot takih pa naj bi prevzele mestne občine. V prihodnje predvideva celo združevanje manjših občin.

Odstavni pas v drugem planu, prihodnost v turizmu, geotermiji in kmetijstvu
Gradnjo dodatnega pasu na pomurski avtocesti bi se Janković lotil komaj v drugi fazi državnih investicij, in sicer po izgradnji drugega pomola v Luki Koper, drugega tira železnice do Avstrije in tretje razvojne osi Velenje-Slovenj Gradec-Bela krajina. Kot prihodnost Pomurja je Janković izpostavil turizem, imamo namreč veliko za pokazati, vendar je za preboj pomurskega turizma potrebna enotna politika. Potencial Pomurja je vsekakor tudi geotermalna energija, ki se že izkorišča in pa kmetijstvo, pri katerem bi Janković uvedel komasacije in pa združevanje v zadruge. "Ne vidim priložnosti, da bi tekmovali v masovni proizvodnji z Madžarsko, Hrvaško, Srbijo in Romunijo, ker so površine tam neprimerljivo večje." Namesto tega raje specializacija na proizvode, kjer smo lahko "dejansko mnogo boljši".

Do stečaja Mure prišlo, ker je nekdo naredil napako
"Kar se je zadnja leta dogajalo v Muri kaže samo na pomanjkanje ideje, kaj narediti z njo. In tu je država naredila preslabo vlogo oz. predolgo je pustila, da se vrti po lastnikih, ki niso imeli vizije, kaj narediti." Janković se sicer strinja, da je bilo v določenem obdobju v Muri preveč zaposlenih in da je do reorganizacije prišlo prepozno, "ampak da smo Muro pripeljali do stečaja, od 4.000 prišli na nič in se zdaj vračamo na 1.500 zaposlenih, kaže samo na to, da je nekdo v tem procesu naredil napako. Jaz Mure nikoli ne bi pustil propasti. Poleg tega, da je šivala za tuje firme, je imela tudi možnost prodaje svojih končnih izdelkov direktno potrošniku." Kot pravi Janković, je Prekmurju in Sloveniji treba vrniti samo delo. "Ko bodo ljudje imeli zadosti dela, potem se bo pokazalo, da so med nami tudi osebe, ki imajo več poguma, več vizije, so hitrejši kot drugi, in to je naša prednost, da lahko tečemo hitreje kot drugi. "

Če bi žena kupovala pri Tušu, bi se ločil
Kot dolgoletni predsednik uprave Mercatorja Janković na najboljšega soseda še vedno gleda kot na svojega otroka, prav zato skok h konkurenci ne pride v poštev. "Pri nas doma že 37 let kupuje žena, in jaz sem ji enkrat povedal in tu še vedno stojim, če bi kupila kaj izven Mercatorja, bi imel dober razlog za ločitev." Pripadnost in čustveno navezanost je ob županovanju kasneje prenesel na mestno občino Ljubljana.

Tudi o tem, kakšno je stališče Zorana Jankovića do legalizacije marihuane, do posvojitve otrok istospolnih parov in hidroelektrarn na Muri, pa v posnetku intervjuja.

Untitled from SOBOTAINFO.com on Vimeo.

S spleta

Komentarji (102)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
komentator

Ta ki ga je spraševala je nesposobna kot novinarka.(glede vprašanj)

p.s. Se vidi kako je Jankovič zavrt da bi se zaradi ene metle ločil če bi jo žena kupila v interšparju ker je kvalitetnejša.

Vipko
Truplo

Ne morem točno ponoviti besedi, vendar je tudi Dušan Bencik pred županskimi volitvami mislim da v mariborskem studiu izjavil nekaj podobnega... da če bi on vodil Muro ali Pomurko, ne bi propadli.

In si s tako izjavo še bolj skopal grob oz. poslabšal rezultat na županskih volitvah.

Torej, vse naokrog je nesposobno in da ne rečem glupo, samo tu in tam je kakšen posameznik dovolj pameten, da bi rešil naše ekonomske zagate. In glej ga zlomka... ravno taka dva... eden da bi zrušil priljubljenega župana, drugi, da bi dobil glasove in morda mešal štrene skoraj stoprocentnemu zmagovalcu volitev, torej Janezu Janši.

Populizem res nima meja!

bojci19

Prebral sem samo zadevopod naslovom (Če bi žena kar koli kupila pri konkurenci in ne Mercatorju, bi bil to razlog za ločitev..)

Kaj je ta človek zmešan:) Take fore mu bodo odkupile samo bolane osebe. Spet se začajo volitve kjer bodo posamezniki z X manipulacijami hoteli prevzeti oblast

bojci19

Gospod Jankovič naj naredi samo primerjavo njegovega zamešanega otroka in kake druge trgovine. Merkator je bil in je KAOS.

okroglazoga

Bravo ZOKI!!

Direktna

Pa ka se vij idete? Prle je bil en komentar, v keron se je nešče obregnil ob novinarko čes, da postavlja butasta vprašanja (ali pa da je ona butasta, ne spomnim se več), vij ste pa šli pa to zbrisali!? Ka več nesmiš povedati nekomu ka si misliš ka je butec, pa do te že cenzurejrali!?
Ja ok, nej je bila konstruktivna kritika s kero bi tiste pojasno zakoj tak misli ampak vseeno. Trbej rejsan vsakši drek cenzurejrati pa dol brisate? Če je že to tak sporno bilo, bi samo del komentara odstranile, nej pa vse izbrisale.
A če ideš pa nekomi v realnom svejti poveš: "butec si, postavlaš butasta pitanja", ga preprosto zbrišemo s toga sveta?

Saj razmin, ka se ne podpera žaljenja ampak pretiravati pa nej trbej, jebo vas.

bojci19

Direktna,
saj vprašanja so itak neumna:) Saj drugega nisi mel kaj pričakovati:)

BuLsHiT

ja saj so jih pa lidje tu gor postavlali, te se pa cudis zakoj so glupa :D

denis...

naj nan obeča ka de stadion na Fazaneriji do konca napravo, pa bon ga volo!:D

Vipko
čevapčič na ražnje

.. Jankovič, Jankovič .. mhm .. tak preci populističen karakter, ampak tudi preci naredi od toga, samo ka tau dosta dosta košta vse vkup, gda on dela .. ;DD

.. Ljubljana kak glavno mesto pa si psihološko lejko privošči takšen dolg, kakšnoga pač ma .. tak je tau .. :-)

.. no, samo Jankovič ma določene sposobnosti, sploj ne bi biu napačen kak pojava v vlogi predsednika vlade .. pač tak malo za prezentativno fukcijo je glih prave, malo v šali, malo zares .. :-)

.. pa narejdo bi tudi neka, res je .. saj je cool .. :-)
..

kanžor

odstavni pas ?Opanko se že vijdi kak predsednik vlade ?pri uničevanju in propadanju Mure in Pomurja ima prste zraven tudi tale Qpankar

TotenKopf

"najboljša država" ... pa ka si v vrteci?!?!

katkavp

se ze dopade ta cefur, novinarki , ker ga je samo lepa vprasanja vprasala, ha ha ha, bravo ste pa pokazali kdo ste, lp
p.s.
pa upam da me izbrisete, ker tak nic pametnega ne vidim vec na tej strani, lp

cura1316

Zoki...sorry ale prve tvoj komentar da je Pahor dobil volitve je bil sledeče..."Hvala bogu da je volitve dobil Pahor,bomo dobili vsaj denar ki je bil namenjem Ljubljani nazaj,ker ga je Janša podaril Prekmurju" In zdaj de naklado čuda, ka de un za Prekmurje napravo,pa daj skine se nej samo iz liste iz slovenije pa še te boš škodo delo...lejko te je v rit sram...ampak znan ka takše osebke kak se tij nemata srama in nej vesti... Zdaj se pa zamisliti vsi tisti kere ga podpejrate,že te ka je gučo ka je nej na oblaste bil,ka de pa napravo ČE de na oblaste...te pa de NAŽALOST SLOVENIJA rejsan še samo LJUBLJANA...

komentator

NEVERJETNO! naPISAL SEM DA JE NOVINARKA TOTALNO NESPOSOBNA ZA NOVINARJA PA JE KOMENTAR BRISAN. NOVINAR MORA SPRAŠEVATI NE PA NA DUŠO PIHATI. VPRAŠATI BI GA MORALA ZA CIPER, MEŠETARJENJE IN BOGATENJE Z ZEMLJIŠČI. ..... NOVINAR SI MORA UPATI NE PA RACA BITI

komentator

[email protected] to se bil jaz, pa nisem nikogar užalil če sem povedal mnenje da je nekdo "nesposoben". Če si nesposoben ni žalitev ampak mnenje. Če bi rekel da je butl bi pa bilo žaljenje. Na sobota info so spraševali kaj naj vprašajo župana pa ni bilo postavljenega niti enega vprašanja od tistih. Seveda zato ker si gospa ki je spraševala ni upala to vprašati človeka v obraz. JAz bi šel pa bi ga vprašal samo nisem zadolžen in plačan za to. ČE ga bo pa volila in ga simpatizira potem pa tudi ni dobro ker novinar mora biti nepristranski.

komentator

Še en brisan komentar :)

Tukaj v videoposnetku je kaj mora novinar spraševati ni si upati. Novinarka je Jankoviča vprašala Zakaj sinova plačujeta davke Cipru in ne sloveniji! Ne pa kaj si jedel danes in boš jutri

http://www.rtvslo.si/slovenija/virant-nikogar-mi-ni-treba-sprasevati-ce…

brennero

Ej debilni komentator ne, točno to vprašanje je v intervjuju ne, samo moraš tam prižgati tipko ne, pa poslušati ne. Ker si pa lenoba ne, ti napišem minute: 26:02 in tam poglej ne.

Moderatorji brišite to nesnago od komentarjev. To so volilci Desusa!!!!!!!

filco

ZOKI ZA PRECEDNIKA!!!!!!!

fičo

Zoki Zoki....

picolino

če pa zmaga na volijtvaj un se selin iz SLOVENIJE!!!!!

dejan83

@picolino, najboukše de, ka se te meja Slovenije spremeni! Murska Sobota nikakor pod Slovenijo!
Koga je Janković prepričo-vsaka mu čast!!! Samo študentje se spomnite, kak je študijsko življenje vseh tistih, ki nejso iz LJUBLJANE! Recimo LPP, ka je ščel napravti itd. itd.
Ka de pa on delo neka za Pomurje, lepo vas prosin!

kranjskijanez

ka politika dela z lidi :) začajo pluvati po spletni strani kero dnevno preglejuvlejo, pa namesto ka bi spodbujali mlado obetavno novinarko jo pluvajo. Bejži fkraj od politike :D

kranjskijanez

ka politika dela z lidi :) začajo pluvati po spletni strani kero dnevno preglejuvlejo, pa namesto ka bi spodbujali mlado obetavno novinarko jo pluvajo. Bejži fkraj od politike :D

only12345

novinarka zakon.. zoki naj samo ode nazaj v močvirje.. saj kak eden napisal.. za nas v prekmurje... nič nej napravo... samo pejneze za žabarijo šče.. taka to je to!

Vipko
Truplo

Res bi ga moral nekdo vpršati za tisto izjavo, ko se je bunil, ker je 60 mio evrov Janša Ljubljani vzel in jih dal drugim občinam...

Kako misli sedaj... če bi bil premier (dobro, ne bo niti pod razno, razkrinkati pa bi ga bilo vseeno dobro)?

teter8

Zgleda da majo ti gospodje z Ljubljane slab spomin, samo se malo naj nazaj spomijo što je vodil Mercator, ko je vgasnola Prekmurska trgovska veriga Potrošnik? Da ne bi dobili odgovor: "Odgovor je enak prejšnjemu"!

itak

...nej samo, ka je uničo Potrošnik...s pomočjouf murgeljskoga palčka,... šteroga je Kovač mogel bougati ... za nagrado pa so ga ustoličili na Trgovinski zbornici... ... ...pijtajte se kelko kmetov je nej doubilo plačila za časa direktovanja Opankoviča v Merkatori...kelko kmetov je skoro bankrotejralo zaradi njega v Prekmurji...???...

zima.bela

Ja, izvolimo Jankoviča, ker je zeloo uspešen gospodarstvenik in podjetnik.
Iz Ljubljane je že naredil privat firmo zase in za svoje sinove, ki z davki plemenitijo Ciper, zdaj mu pa dajmo v roke kar celo Slovenijo.
Potem se bomo pa čudili, da mu moramo plačevati stanarino, da lahko živimo tu, v njegovi državi.
Nočem replik, hočem, da sami pri sebi razmišljate!
Žal, žal pa kljub celi "šumi" novih strank spet nimamo pametnega izbora. (npr.: je Virant z nakupom odpustka koga prepričal ? - mene ne!

Vipko
Truplo

Ni vic:

Novinar sprašuje: "Koliko časa potrebujete, da kupite z vašo plačo Mercedes?"

Kučan odgovarja: "Ja če skupaj s Štefko vrževa, bi rabila tam okoli 4-5 mesecev."...Drnovšek pravi: "Glede na to da sem sam, bi trajalo tam okoli 8-9 mesecev."

Janković premišljeno: "Bi rekel tam okoli 3-4 leta."Novinar se začudi. "Ja gospod Janković, kako to mislite 3-4 leta?"

"Pa veste, Mercedes je velika firma" zaključi Janković.

garfild

Če bi Jankovič bil direktor Mure, bi zgradbe in parcele že zdavnaj preraščalo grmovje in robidovje s 2 metra visokimi cvetočimi koprivami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fuj baraba pokvarjena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BB

Ovce v vrsto zbor - frizerski salon Jankovič odpira v kratkem :)

betka

-če se že ne strinjate z Jankovićem ni treba da ga žalite , s tem pokažete kako malo kulture imate v sebi , človek pač ima vizijo , to da pa smo v p... vsi vemo , pa nimamo več volje poslušati pametnjakoviče da je kriza , pa da treba zategovati pasove , delo , samo delo treba dati narodu ,pa plačo ....

Collymore

Zoki je v soboto obiskal Črenšovce, ter nekaj lokalnih oštarij. Med drugim se je udeležil tudi martinovanja, katero je bilo slabo obiskano kot še nikoli. Oziroma so se ga udeležili samo tisti ki so martinovanje na prostem pripravili, njihovi sorodniki, ter "kao" Zokijevi podporniki. Eden od razlogov nizke udeležbe je med drugim tudi ta, da so nekateri ljudje, oziroma kandidat iz Zoranove liste, iskoristili praznik vina za svojo reklamo, oziroma tako naredili del volilne kampanije zastonj. Veseljačenje skupinice ljudi se je nato nadaljevalo po že omenjenih lokalih, kjer je Zoki povedal tudi to:"Sem prišel pogledat kake babe mate tu!" Jankovič, če že nabiraš glasove po oštarijaj, ne uporabljaj nagovorov na ravni najstnika. Takšne primitivne izjave uporabljaj v Ljubljani! Gospodična urednica, upam da moja objava ne bo izbrisana kot že nešteto podobnih na tem forumu. Sicer si pa tudi sama pristašice Pozitivne Slovenije, ter njenega rajonskega kandidata, gospoda "nadutega"*, za katerega ima podobno mnenje večina Črenšovskih občanov.

*Ime nadutega pošljem na ZS, da ne bo prišlo do nepotrebnih tožb!

drug mirko

kot je znano, je mercator prevzel propadla kransjka zivila, ki so pred tem prevzela potrosnik...fantje a spomin pesa ali pa prilagajate zgodovino...

drug mirko

colly torej si tudi ti bil zraven in zelo blizu gospoda jankovica, da si vse slisal in tudi presteval udelezence...

Daddy_Cool

Meni se zdi nepomembno vprašanje kak bi bilo, če bi on bil direktor mure takrat kda je propadala. Trenutno je pomembno samo to kaj bo z muro, če bo postal predsednik vlade.

Vipko
čevapčič na ražnje

.. Potrošnik je nej mogo več preživeti, ka je tau že bijla vukojebina proti konce, kranjska Živila so že tudi srmaštvo bijle, že gda so prevzemali, tak ka je v bistve Mercator rejšo vse vkup pred socialno bombo v Pomurje .. ;)

repeta

bolj Janković kot Š.

Milan9000

Glede na to, da smo v večji krizi kot smo bili kdaj koli poprej se mi zdi bolj smiselno gledati v prihodnost in slediti tistemu, ki je še sposoben narediti nekaj iz te majhne boglijive Slovenije. Strnimo vrste in podprimo nekoga ki je konstruktiven, ki ima jajca in tudi dlake na jacih. Ni nikogar med kandidati, ki bi izrazito izstopal. Moje osebno mnenje je da je čas za spremembe in mi je dosti politike, ker se ves čas ukvarja sama z sabo. Mislim, da če nas je gospodarstvo pahnilo v to zagato kjer stojimo danes nas tudi samo gospodarstvo lahko spravi iz nje (ali pa popolna revolucija). Vsekakor pa je velika napaka tako Prekmurcev, Slovencev in na splošno celotnega sveta ta da ne razmišljamo pozitivno.
Neveš kako dobro ti je tako dolgo dokler ti ne gre še slabše.

Glede tega da pa gospod Jankovič nebo naredil nič glede decentralizacije pa me zanima kaj tako preudarnega pa bodo naredili ostali kandidati.

c0rleone

glede na odsotnost....se totalno podpišen pod Milan9000....komaj čakan ka dobi JJ volitve pa da vidimo te spremembe v letu 2012 :)....sama sreča ka je novi obraz v politiki, oziroma je bil pred 2008 in takrat je SLO bila na vrhunci...predvsem na racun gradbeništva...na konci je pogorela stranka SD...čas je ka damo torej priložnost ,,novim obrazom,, SDS :))

stari_

un be biu pa samo eden kere be kradno pri kopanje kak si ostale do zdaj...sploj naj več se ne ode pa naj tan ostane ge je...mrš...

tiaratara

res ne razunem zakaj vsi zavračate Jankoviča, če pa je dokazal, da lahko uspešno vodi Mercator, Ljubljano je v svojem mandatu posodobil in jo povzdignil med najlepše prestolnice v Evropi! Čas je, da se ljudje, ki so že 20 let na poslanskih stolčkih in so izgubili stik z realnostjo poslovijo. čas je da damo na politično sceno nove obraze in upamo da bo šlo na boljše, ker s starimi obrazi definitivno ne bo. Jankovič je poslovnež in se zaveda, da je za uspeh potrebna uspešnost celotne Slovenije, ne samo osrednje SLovenije. zaveda, se, da bo za obstanek na politični sceni in večino v parlamentu potreboval glasove iz cele Slovenije, zato se bo potrudil da jih bo dobil. Ne pravim da je popoln ali da bo popeljal Slovenijo iz krize, ker je to stvar gospodarstva, politika lahko le delno vpliv na celotno stvar, je pa definitvno boljši od alternativ. Predvsem naj se navežem na zelo moteč plakat SDSa: za pravno državo je potreno oblikovati pravično sodstvo. ne morem povedati kako me zgrozi ob takem komentarju našega sodstva: res je da sodnike voli državni zbor na predlog sodniškega sveta, vendar je sodstvo neodvisna, nepristranska veja, ločena od zakonodajne in izvršilne oblasti. Sama misel, da imajo gospodje pri SDS namen vplivati na to vejo oblasti se mi zdi povratek niti ne toliko desetletij nazaj, ko so politične nasprotnike zapirali in obsojali brez pravičnega ali celo brez kakršnegakoli sojenja. SDS izrablja trenutno politično sceno in stisko ljudi, ki so izgubili službe zaradi tako imenovanih tajkunov. pa večina takih ljudi sploh nima volilne pravice v Sloveniji. Sočustvujem z takimi ljudmi, vednar če se bodo ti ljudje izmazali, se bodo izmazali zaradi slabe zakonodaje, ne zaradi nepravičnega sodstva, zato pozivam SDSovce, da najprej pometejo pred svojim pragom v parlamentu, preden se spravijo na sodišče, ki sodi le po zakonih in ustavi, ki jih oni sprejmejo oziroma podprejo v parlamentu.

cura1316

Tiaratara....če že tak pozitivno ocenjuješ Jankoviča....malo se pozanimaj kelko je duga v Ljubljanske občene,saj lepo ka ureja Ljubljano,samo žalostno je pa to ka občina sten tone v dolgove...tak ka nej vse na pamet

tiaratara

investicije terjajo sredstva..s kreditiranjem pa se investira samo, če se pričakuje uspeh, ki bo poplačal kredit in obrestne mere..seveda pa vsaka stvar rabi svoj čas...tako da daleč od tega da na pamet, ampak po osnovi ekonomije..

Vipko
čevapčič na ražnje

.. ka pa če čas nede toga nazaj prineso? :-)

.. no, saj Ljubljana si tau lejko privošči, ma pač ta psihološki privilegij kak glavno mesto, v preostalih mestih po Sloveniji bi se fčasek zaganjo vik in krik, primer je tudi naša MS, ge je bijla splošna panika za pičkin dim od miljona ojrojev, miljona pa pol, kelko se je ščeu Štihec zakreditejrate .. ;)

tiaratara

tveganja obstajajo pri vsaki investiciji. ampak kot sem že rekla, ne trdim, da je popoln, daleč od tega. se mi pa zdi da vedno znova slišim ena in ista nasprotovanja proti Jankoviču: ljubljanski dolg in pa njegova sina. Nič kar se tiče njega kot sposobnega voditi narod. nenezadnje mandatar tudi ne vodi sam izvršilne veje oblasti, ampak rabi za to podporo drugih ministrov, kot parlamenta, ki mora potrditi npr. proračun.
ne trdim da on bo pa sigurno izboljšal položaj slovenije, saj če se pogledajo dejanske številke in če se pogledajo tudi kakšne druge raziskave, ne tiste najslabše, po nekaterih raziskavah spada slovenija med top 5 EU gospodarstev - in to po besedah dr. Mencingerja. pač odvisno od tega kakšna raziskava se dela.
vse kar trdim je, da je že prekleto čas za nove ljudi na politični sceni. to da ljudje pozabijo da so prejšnjo vlado pred 4 leti enako zaničevali kot trenutno to, in jo pol spet izvolijo na oblast in pol spet bentijo čez njo se mi zdi že preveč kliše.tako kot vse te afere in obtoževanja med že dlje časa obstoječimi strankami. rabimo nove ljudi, nove ideje, nove izkušnje. pravijo da svet stoji na mladih, zato ker imajo nove, sveže ideje. če podpiramo nove ideje, zakaj potem zaviramo razvoj in ostajamo pri starih obljubah in idejah?

I-OWN-YOUR-MOM

kapitalist je. za keš se njemi ide. bgk za lidi. to je razvidno s toga, ka če njemi žena ide slučajno v lidl v trgovino, de jo skenslo. boli ga kurac za lidi, boli ga kurac za vrednote. ide se njemi izključno za PROFIT. in če ideš s takšo miselnostjo v politiki ... o bog ... za polovico investicij čakajo NJEGOVI podnajemniki keša, keroga nega od nikec ... zaradi njega je torej posledično propadnilo že ogromno družin, lidge so na robi preživetja. V časi največje krize, kda se kreditejrati takorekoč ne bi smelo, se je un spravo gemat kredite, za kere se skos bole izkazuje, ka de jih takorekoč nemogoče poplačati.

kakših top 5 gospodarstev? te raziskave so vse prirejene. dokeč ma en delavec v mercatori 600e plače, pa kda da za stavnovanje pa hrano, njemi ostane 100e. medten kda si drujgi delijo več milijonske profite. ka ma profit v gospodarstvi veze? če pa je izključno na račun malih lidi, medten kda se velki zgoraj mastijo. najhujše je pa to, ka vse poteka po vezaj v sloveniji, in zato smo tak v kurci, kak smo. politika in gospodarstvo je skorajda ena pa ista stvar prinas.

itn. itn. itn. še 15 podobnih odstavkov ti lejko napišen, pa nasledni den znova.

now STFU, pa ne motaj o nekših novih idejah ... kda daš delavci 600e plače za to, ka maš ti par milijonov, lejko samo pušiš kurac. ge če man firmo, delavci pod 900e ne dan, ali pa firme sploj neman nikdar, pa rajši san stradan, kak pa se okoriščan na račun garanja drujgih.

kliše, lol. ka ti dejansko misliš, ka je prinas vse kul? ge npr. san že zadnjič, pa mo zaj isto OBKROŽO VSE, torej je glasovnica neveljavna. ti pa boš obkrožila nekoga, što de delo po vezaj, za svojo korist, in de državo pelo v kurac. VSOOO politiko prinas bi se moglo tak spucati, ka ne bi obstaja več NITI ENA VEZA. in te delati na novo. do takrat ne podpiram nič od nič. globalnejše spremembe so potrebne.

I-OWN-YOUR-MOM

pa najjače je, ka vidiš 255 novih zgradb v LJ, pa si misliš: oooo, kakšen ful razvoj. te pa vidiš, ka je tričetrt projektov nedokončanih, nega interesa, 90% naših pa tujih podizvajalcov propadnilo, lidge bižijo nazaj v Bosno brez vsega, sama zgradba pa nema nikše dodane vrednosti razen toga, ka se s kakšnimi provizijami da kaj "fkradniti". simple as that. ka vse še moreš viditi, ka SPREGLEDAŠ? Saj se pa vse zna. Zna se, kakšen je un, zna se, kakšen je Janša, kakši so vsi ostali pa kakše velke grehe majo s preteklosti, pa se jih vseeno še voli naprej ... BRAVO FOLK!!! :)

Vipko
čevapčič na ražnje

@tiaratara, tak ti poven .. direkt me zanima, kak de se dolg ljubljanske občine regulejro v naslednjih 5 letih, na daljše odbobje 10 let in te de vse jasno .. mogoče de Jankovičeva vizija uspešna na konce, kak si je on tau predstavljo ..

.. že, da je treba tvegati v življenju, samo gda tvegaš, moreš meti tudi varnostne mehanizme pripravljene .. pravljice se dogajajo, ampak statistično je to prej izjema kot pravilo .. ;)

.. Jankovič ma svoje sposobnosti, ampak zaenkrat me bole vličej k Virante .. no, bomo videli .. ;)

Vipko
čevapčič na ražnje

p.s: .. načelno se strinjan, ka naj zdaj vodenje države prevzameta Jankovič ali Virant .. ;)

cura1316

hahaha....ja zato pa poleg Stožic same nedokončane beton...zakoj že aja mogoče pa Janković ne vupa več tvegate....bože mile viden ka se dosta lujde zivej sto lejt za leseneme žlicame...na bruhanje me ide samo da prešten ka kere prekmurec Jankovića podpejra....halo prve je bil ka je izjavo po izvolitvaj Pahora,ka trbej pejneza ka je bilo namenjeno prekmurje zejte nazaj za Ljubljano...podno od podna

Vipko
Truplo

Janković obišče Prekmurje samo pod pogojem, da mu dela GPS!

Trenutno spete vlačijo ven neke dokumente o njegovih čudnih transakcijah sinu in verjemite, narod, kateri je na robu preživetja rad ravno ne gleda enega bogataša, kateri hipotetično zalaga nesposobnega sina s takim denarjem, katerega marsikateri delavec ne zasluži v pol delovne dobe. In tu bo padel!

klotilda

SDS-ovi fani, nega Patrie nega brezplačnikov. Toto plüvanje ste meli na račun patrie, zdaj pa mate twiter pa facebook kera nika ne koštata. V Lotmerki vas folk itak ne voli rad. Zdaj provijo ka de se nam še kolcalo po Pahori. Janša je mešter za orožje, za to je tüdi šolani-obramboslovec. Od ekonomije se njemi ne senja. Me prlečke rade vidimo prove moške ne te slokece z dugimi vühami, kak je pred por dnevi bia uni vühec na PR seansi SDSja v MS.

Vipko
čevapčič na ražnje

.. ge bi si tudfe fejst želo biti Jankovičov sin, keri bi mi poslo 130 jezero ojro in me par lejt kasneje pijto " zakoj san ti že tau poslo? " .. :-))

.. ajaj, dosta ga teva sina koštata v življenje - prava bisera sta, res .. :-))

just_a_cook

če njemi je 130 jurjof samo za ograček dal, kelko njemi te še vačik da ;))

Vipko
čevapčič na ražnje

.. :-))

Milan9000

Moje mnenje glede Viranta je to da je preveč mehkužec. Isto kot je bil Pahor. Človek, ki reforme ni sposoben preudarno speljati naj ne gre na vrh vlade. Mislim, da so Finance zadnjič z čalnkom "Mekužec po mehkužcu?" (Virant po Pahorju) zelo precizno zadele to mojo misel.

Me pa zanima kdo od teh spodaj navedeih je v svojih madatih kaj naredil v Ljubljani? Vsi so sedeli in mirno vlekli svoje denarce. Pol pa ko pride Jay-z pa vse prekopa in uredi pa spet ni vredu. Še huje ... ljudje ga bolj sovražijo kot pa onega ki nič ni naredil. E pa čudni smo mi slovenčki! Vem da je dosti stvari še nedokončaih ... ampak so se vsaj premaknile ne pa v času županov poprej.
Dimitrij Rupel(1994-1998)
Vika Potočnik(1998-2002)
Danica Simšič(2002-2006)

Še glede stadiona. Vsi so glasno vsklikali kako bi ga radi imeli pa da bodo sofinancirali pa da ga rabimo pa da je potreba po njem pa da je nujno da ga imamo ... Sedaj ko je pa zgrajen pa so vsi proti stadionu. E pa res smo čudni slovenčki!

tiaratara

Milan9000 - couldn`t agree more!

Vipko
Truplo

Milan9000 po svoje super, da stojita tako stadion in dvorana za potrebe reprezentanc Slovenije. Za njihove ljubljanske klube mi je vseeno, ker to ni moj problem...

Torej super, zdaj bi bilo samo še samoumevno glede na tvoj aplavz, da plačaš dolgove, teh pa je reci-piši, kakor pravijo za preko 120 mio evrov. In nič še ne stoji... niti trgovski center, ki bi prinašal neki denar. Ja, glede tega je Janković res naredil veliko, hvala Bogu, da samo za Ljubljano!

itak

...zadnja, najbole friška novica...Opankovič posvojo tretjega sina...cvetličara iz prekmurske ravnice...šteromi tak redno ide za nohte na cejloj črti...!!!...trbej rejšiti rastlinjake pa NAFTINO vrtino... pa familijarne zadejve glede večlejtne bolniške ob intenzivnon garanje... za prikrijvanje minusof v koncerni Oceanik...!!!...tak, ka neje čüdno, ka šče nešterni Jelinkojovi začajo podperati zgüblene vrtnarske naložbe...!!!...???...

Milan9000

Ne glede na to kdo je za koga se mi zdi da se zmeraj bolj v Sloveniji tolče po ljudeh ki nekaj naredijo kot pa po ljudeh ki sedijo in v zrak gledajo. A je pol dober podjetnik po tem takem samo gospod Boscorol ali kako? Ali je še sploh kak ki je omembe vreden ali so res vsi za ... :)

@truplo: bolj težko bi naredil veliko za Mursko Soboto glede na to da je župan v Ljubljani O,o
Meni je to nekako zelo jasno.

Vipko
Truplo

Vem kje je župan... vsaj za sedaj. Opozarjam samo, koliko dolga je naredil v Ljubljani in upam, da ne bo izvoljen, kajti on je navajen, da je vse gotovo, pripravljeno in da ni ugovorov. Kako se bo pa obnašal ob konstruktivni drži opozicije, pa bil to bilokdo.

Obstaja več zgodb, kako je on vodil Mercator, kakšni so bili odnosi, kaj vse so morali prispevati dobavitelji (npr. za rokomet), da so lahko poslovali z njim. Pišem MORALI, ne preprosto prostovoljno hoteli. IN še se najde.

Vipko
Truplo

Sicer pa je naslov: Jaz ne bi pustil Mure propasti! Nekaj podobnega je izvjavil tudi Bencik, s tem, da je dodal še Pomurko. In pogorel na županskih volitvah s tem, da je dobil 7% glasov. Kako, če je tako iznajdljiv, imel program, da bi rešil Muro. On enostavno ni računal, da občani vseeno niso tako butasti, da bi nasedli čisto vsaki izjavi.

Dokler ne bo kdo odgovarjal za svoje obljube, bodo obljubljali vse mogoče. Če jaz kandidiram, edino lahko obljubim krv in znoj, kakor se pravi. Narod je preveč zadolžen med drugim in to za veliko nepotrebnih stvari. Jaz osebno npr. nisem in glede na to, da počasi ne bom imel nobenih dohodkov (če mi kaj ne kapne z neba in dobim službo), sem se že prej obnašal odgovorno, saj nisem po vsej sili hodil na križarjenja, si kupoval najdražje pralne stroje, najdražje pohištvo... In še za našteto je v krizi smiselno vprašati, je to potrebno ta hip, v teh treh, petih letih, kupiti? Potem imamo še zunanji dolg in slika je res prava!

beauty

Ja nekaj kritiki pozabljate, Zoran je dvignil Mercator,prav tako je Ljubljano popeljal nekaj let pred ostala slovenska mesta ,lahk je kritizirat,in nekoga s takšnimi rezultati kritizirat, to lahk le prazna in neumna glava...

Vipko
Truplo

Čudovita... prazno glavo po mojem imaš ti. Če sem jaz župan Sobote, tudi marsikaj zgradim in popravim... na dolg seveda! V Soboti rabimo kar nekaj km cest za popraviti, komplet narediti kolesarske steze, ker to sedanje niso, ponovno zasaditi vse grede, katere so bile nekoč ponos mesta, urediti park, grad, dograditi stadion, mesto bi rabilo eno mestno dvorano za cca. 3.500 do 4.000 gledalcev, potrebno bi bilo obnoviti Slovensko ulico kot neko okno za zunanje obiskovalce, zgraditi avtobusno in železniško postajo nekje zunaj ali vsaj tam pri sedanjem Kolodvoru, dve obvoznici in še kaj.

Samo denar mi dajte! In posral se bom tudi na tiste izdajalce v Mestnem svetu, ker bodo tiho kot miši v tem primeru!

čriček

Zame je Jankovič kapitalist, takšno razmišljanje ki ga sedaj prezentira pa je v nasprotju z njevovim statusom že res da je podjeten in je v večjem delu vedel kako obrniti denar sebi v prid in ob tem še nekaj storiti da mu ljudje ne bodo očitali da ni nič naredil, vendar je iz vsake poteze naredil biznis v katerem si je nakopal bajne denarce, deleže itd.Potem takem bi naj bil tega kova človek nek vodja? Zame ne.

čriček

Pa še nekaaj , če bi kandidiral Mirko TUŠ bi ga vsekakor volil ker kupujem izključno v trgovinah TUŠ, žena pa lahko kupuje tudi v Merkatorju samo ji ne bom dal denarja , hhhehe.

čriček

Sicer pa vrvlen njegovi izjavi, Ka nebi on Mure pusto propadnoti ker kak dober kapitalist bi še dale žmiko delavce in jin davo minimalno plačo.

okroglazoga

Zoki legenda!!!

I-OWN-YOUR-MOM

Bravo, čriček, dobro napisano :)

beauty

Truplo očitn si to v pravem pomenu besede,da dobiš denar si ga morš zaslužit ,sral bi ti že sam ne vem sčem bi si ritko obrisal,verjetn z svojim dolgim neumnim jezikom....

Milan9000

Nočete kapitalizma? Rešitev: zaprimo trgovine, zaprimo tovarne, zaprimo bolnice in vse ostalo ter zažigmo denar.
Ampak ne ne ne ... pol pa bom si moral žemljice doma delat. Hmmmm ... aja eh pa kapitalizem ni tako slab. :)
Folk mal premislite kaj pišete in kako so stvari povezane.

To da pa je za človeka ki je vizionar samoumevno "da je vse gotovo, pripravljeno in da ni ugovorov" mislim da nujno potrebno. Je nosilec odgovornosti in zato mora imeti čim majn nepomembnih dejavnikov ki mu stojijo na poti pri odločitvenem procesu. Karikiram: A misliš da G.Virant idr. sam posodablja stanje na fb ali pa se naj spravi sam plakate lepit...

Jaja jaz bi tudi Tuša volil ko on si ni nagrabil ... haha

Vipko
Truplo

Beauti... naj ti bo... Janković je ta dolg res zaslužil. On sam! Imaš res prav!

Vipko
Truplo

Nekaj je tudi za brati na teletekstu televizije Slovenija o tem, da bi naj Janković lagal glede lastnišva hiše oz. nekaj v povezavi s tistim nakazanim denarjem sinu v znesku 129.000 evrov.

Da ne bomo imeli spet primer "Lažnivi Kljukec", vendar tokrat z rimsko dve? Saj se še spomnite tisto z Golobičem?

bojci19

No, da še jaz nekaj napišem:) Zgoraj sem našel stavek: ČE BI JAZ BIL ŽUPAN.
Če bi jaz bil župan, bi se zavzemal:
-za znižanje davkov katere občani moramo plačevati občini,
-pocenitev občinskih parcel za novogradnje,
-pocenitev določenih prispevkov (naprimer. komunala),
-da bi lahko gradil stanovanje tudi tam, kjer občina ne dovoli (kar včasih sploh ni logično)
TO SO ZADEVE katere se nanašajo na naše denarnice. V drugi vrsti pa bi se zavzemal za ceste, itd...

Kot predsednik vlade pa bi se zavzemal podobno, ampak na področju celotne države (seveda). Predvsem bi spremenil zakonodajo, katera ščiti naše politike (npr. ko enkrat izgubiš stolček v politiki si takoj na drugem dobro plačanem stolčku).
Na volitvah bo sigurno zmagal Janša (strankarsko). Ampak ne bo dobil več kot 50% glasov. Glede na to, ne bo potrjen kot predsednik vlade. Stranke kot so lista viranta, janokoviča, SD, DESUS, bodo glasovale za Jankoviča in proti Janši. Novi predsednik vlade bo 90% Jankovič.

Moje mnenje o Jankoviči:
Kot je rekel enkrat en novinar, spada med TOP lopove med Evropi. Za Slovenijo bo v svojem mandatu sigurno nekaj naredil. Ampak ta izbolšava bo umetna. Čez čas bo moč umetne izbolšave popustila in spet bo KRIZA.
Za sebe pa bo gospod Jankovič EKSTREMNO DOBRO POSRKBEL. On uživa v diktaturi zato bo vse svoje nasprotnike utišal.

Nekaj malega od mene:)
Lep pozdrav!

bojci19

Aja pa,da ne bo pomote! Enako mnenj imam tudi za Janšo. Jaz se odločam med Virantom in Pahorom. Ampak trenutno mi je najbolj všeč JAZ:) Verjetno bom na volilni listi naredil dodatno okno in notr bom napisal moje ime :)

Vse j v K****

Vipko
Truplo

Bojči19... dvomim, da bodo nekateri tako proti Janši, če bo dobil od predsednika mandat, da sestavi vlado. Vsaj Desus je bil do sedaj vsepovsod, samo da so bili zraven... se motim? Potem v parlament zanesljivo pride SLS, ki pa je vseeno bližje Janši kakor Jankoviću, čeprav zna obrniti tudi plašč. Kdo ostane od strank, ki so vsekakor proti in bodo proti Janši? SD, Pozitivna Slovenija in zdaj točno več ne vem, kdo je še na pragu parlamenta. Bolj kot da je ne to LDS, Zares bo res "zares" izven parlamenta. Prebijeta se še lahko, čeprav težko NSi in SNS, prva ne bo za Jankovića niti v sanjah, druga pa tako, tako... če bodo potrebni procenti.

Bo pa veliko odvisno od predsednika države, kateremu jaz ne zaupam in je čisto možno, da ne bo dal mandat stranki, ki je osvojila največ odstotkov. On je vreden vsega denarja, kakor se pravi.

Glede, kaj bi ti naredil se čisto strinjam, jaz sem samo karikiral razna pisanja, kaj je naredil Janković in se iz tega malo posmehoval... saj sem napisal stadion, dvorano pri nas in še kaj... vse na dolg!

okroglazoga

Kar se Zoki dotakne pozlati!! Take rabimo, ne pa razne boscarole, ki imajo 30 zaposlenih in tolčejo po državi da bodo proizvodnjo selili v Italijo! Naj gre, če misli da njemu bo tam lepše!! ZOKI LEGENDA!!!

Swan

truplo, z Janšo si nihče ne bo upal v vlado. Malce poglej kako so si po vrsti zavračali predvolilne koalicije. Žerjav in ostali predobro vejo, kakšen način ima Janša. Če ni po moje potem ne bo nič. Sicer pa so vse stranke po vladi z Janšo izgubile na podpori na naslednjih volitvah.

Vipko
Truplo

Swan, mislim, da si v zmoti. Vsak rad vlada in ostale stranke, katere so mu po programu blizu, bodo zraven. Ne vem, kaj je narobe, če je v ekipi en dominanten vodja? Pahor to ni bil niti slučajno, ampak so hoteli biti šefi ostali in kaj smo dobili na koncu? Bom nehal, ker bi sedaj pa res lahko pisal roman!

System

Naj bi Pahor ostal...Itak smo lidje sami krivi ka idemo na referendum zato, ka volimo samo proti političnoj opciji...ne spremlan tak dobro politike, ali mislin ka je dečko nej slab...tisti okrog njega so ga zjebali...Itak vsi znamo ka mo mogli te reforme spelati..oz tak je ka duže mo čakali bole hujši ukrepi bojo...pa što koli de na vladi...

Vipko
Truplo

Kakor koli, šraufali bodo po njem, če bo hotel ali ne...

Iz Reporterja:

http://www.reporter.si/slovenija/zoran-jankovi%C4%87-se-je-na-pop-tv-sp…

I-OWN-YOUR-MOM

truplo, ena s prve roke. to znaš, ka kda je bil janša ovadeni, je še prle, kak je sploj bila obravnava, tožo tožilko osebno (wtf), plus brezigarjeva je nad njo zganjala takši teror, ka je ova na konci mogla pistiti slujžbo, in to samo zato, ker je ščela to ovadbo obravnavati tak, kak sakšo drujgo. nej je smela - komanda janše in brezigarjeve je bila, ka more opistiti te primer. na konci je pač šla ... ker ujet v te gnile politične igrice te prideš do točke, ge moreš dati sebe pred službo. čigli.. v bistvi se predaš, in dela cirkus dale svoje ...

pa to je samo ena takša (javna tajna). zato je meni obup ka koli od toga podperati. to so samo takše gnile igrice, sakši keden, sakši den ...

Vipko
Truplo

Kolikor jaz vem, je tista tožilka odstopila od primera in so vsaj njeni stanovnski kolegi govorili nekaj v stilu: To je neresno delo. Odstopila je mislim da letos, meseca točno ne vem, ampak: kdaj pa je Brezigarjevi potekel mandat?

I-OWN-YOUR-MOM

Glej, pravin ti, ka je MOGLA odstopiti, či nej, bi bila na konci una telko v minusi, kelko je Janšo spokradno. Bi jo za telko stožo verjetno, pri čemer bi njemi vsi povrsti pomagali. In ka ena generalna to napravi ... v nekši kao pravni državi ide zganjat politični teror nad zaposleno. O, fak. To je tak gnilo, ka nemreš vrvati, ka je rejsan. To si misliš, ka samo v filmaj vidiš, ka so od prvoga do zadnjoga vsi spodkupleni. Žal ... tak je. Či pa pri ton mižiš na eno oko pa neščeš viditi resnice zaradi toga, ka si naklonjeni eni stranki, si pač samo del toga. Po moje je edino fer to, ka (predpostavimo) san ge tožilec - borba do konca v vseh možnih stopenjskih/mednarodnih sodiščih, pa či ti ne grata, metek. Samo nej v glavo, ampak enoga v eno nogo, drujgoga v drujgo. Pa te kda boš celi život planto, te boš se pito: ajaaaa, mogoče san pa rejsan terorizejrala zaposleno, dela po svoji politični volji v pravni državi in to izključno zaradi lastnih interesov, neglede na to ka je govora o milijardnih poslih, itd. Te obstaja mogoče rejsan tista mala šansa, ka bi skapčala, ka je delala neka narobe. Pa jebeš tistih par lejt zatvora, ka bi jih dobo zaradi toga. No, ali pa še spizdiš v eno državo, ge ne izročajo lidi Sloveniji, pa pišeš RTVji ipd., pa jin fajn argumentjerano razložiš cejlo zgodbo, zakoj si koga strejlo, kak je vse povrsti skorumpejrano, pa tak dale. Lejko tuj s kolon po tacaj, če se čuje metek preoster.. point je bole važen. Če ova ob ton ne čujti kančka slabe vesti ... pfff.

Vipko
Truplo

Sploh mi nisi dogovoril na vprašanje! Zakaj je iznenada odstopila, če je imela vse v rokah (pa ni imela, verjemi): dokaze, novi generalni, torej Fišer je njen, vlada je bila njena, minister je njen, policija je njena (Goršek). A se ti ne zdi, da kot prvo nekaj ne gre skupaj in predvsem drugo: kdor se šola za sodnika, tožilca, v glavnem, kdo študira pravo, se mora spoprijeti s pritiski, takšnimi ali drugačnimi. To ni kot delov slaščičarni ali prodajanje loterijskih listkov. A nisi oz. ne gledaš predvsem ameriških filmov s sodišč? A misliš, da je pri nas veliko ali sploh kaj drugače?

Sicer pa o tej tožilki Branki Zobec Hrastar, njenem možu in še kom s te druščine kroži kar nekaj zgodbic. A je to naključje, da zadevo in to bi naj bila ena najbolj odmevnih, dobi ravno ona. In se pokaka, kakor se pravi, tik pred dvanajsto v hlače? A take mi plačujemo? Potem še laže, da bo delala tam in tam, pa tista advokatska pisarna o tem nima pojma.

I-OWN-YOUR-MOM

njo (Branko Zobec Hrastar) so začeli jebati te, kda je delala primer Baričevič, in se je Brezigarjeva začala vtikati v njeno delo - naročala policajon, ki delajo v specializiranem oddelku (to je tisti, keri preiskuje policaje, Hrastarjeva pa je bila vodja) ka naj delajo, Hrastarjeva pa toga nejje ščela.

In te se je vmejšo Zalar (minister za pravosodje) in izjavo cilau, ka če Brezigarjeva nede odstopila, do un, ali na konci nejje odstopo nišče.

Brezigarjeva je čist Janševa in je jebala (posredno - čez druge primere) Hrastarjevo, kera je sestavila obtožni predlog proti Janši v zadevi Patria, primer je pa te, kda je Hrastarjeva odstopila oz. je pravla, ka de, prevzel tožilec Ferlinc.

Samo zadeva je fejst obsežna. Je pa Hrastarjeva odstopila po ton, kda je dal Janša ovadbo za zlorabo položaja v službi, nevestno delo, ali neka takšoga. In to zato, ker je una vložila proti njemi obtožbni predlog.

In te je Fišer prevzel to funkcijo, enkrat začetki poletja, če se ne motin. V Deli je te še piso ton, kak v Evropi toga nikši politik ne bi napravo in kak bi fčasi pogoro ...

Kak san ti že napiso, mejla je sega zadosti, zavedati se je začala, ka do jo sfukali z vseh strani, podpore pa je nej mejla, zato ka se da javnosti znati premalo realnost, kvečjemi politične opcije predstavlajo realnost vsaka po svoje. Ovadba Janše je bila pomoje sicer zavržena, neven pa točno. Lejko pa Janša skos prevzame vlogo tožilca in jo preganja dale. Či bi ostala tožilka, bi lejko bila zaradi tega v suspenzi, dokeč se ne bi postopek zaključo ...

Jebo vas politika!!!

Vipko
Truplo

Preveč vidiš teorije zarote proti komunistom! Neverjetno, kako je tale Hrastarjeva po tvojem pisanju trpela. Zdaj si mi tudi malo odprl oči: aha, pri bulmastifih je bila zraven. In tam so potacali dokaze in še kaj. Seveda bo na koncu kriv Janša, če se to kje omeni in bo omenjena gospa trpela nespečnost! Čemu se ni učila za slaščičarko, npr.?

I-OWN-YOUR-MOM

Nejso kao komunisti na vladi kao? :)) Te naše smejšne delitve. Ti misliš, ka dejansko ge v teh okviraj razmišljan? Čist isto bi se zavzemo za pravico, pravno državo brez vmešavanja politike, pravične sodbe, itd. tudi či bi se šlo proti Pahori. Ali proti Žerjavi. To je sploj nej point. Ti pa dejansko vidiš v ton point ... ti misliš, ka ti ge pišen vse to zato, ker mo volo nekoga drujga? Misliš, ka san kak ovi klonejrani vzdevki, ka pišejo vsi v korist ene stranke? Rejsan ne vidiš, ka se zavzeman za neka čist drujgoga? Neka, ka ti še zaj pri svojih lejtaj nej si skapčo, pa čigli si mislin-ka si 2x duže na svejti že. To mi povej, ka neboš nikdar, oz. niti neščeš razmiti, kakša je resnica. Kakši dexter, artur in ostai starejši uporabniki toga portala, kere je zaslediti v političnih temaj, so isto proti politiki, in to kakršnih koli barv. Zakoj? Zato, ka folga ka vidiš 1% vsega ozadja (tj. RESNICE).. gli telko ka si malo bliže zadevi.. in te vidiš, ka je politika v Sloveniji. Neščeš viditi, ka je vse samo ena igrica. Neščeš viditi, ka poštenosti nega, in ka se to enostavno ne bi smelo podperati na nikši način. Davleš mi direkt politične odgovore, medten ka ti ge samo pišen realen tok dogodkov, plus malenkost ozadja.

Nevermind. Lejko de pa što drujgi začo razmiti ...

I-OWN-YOUR-MOM

No, še to. Te tvoj zadnji odgovor je niti politični več nej bil ... tomi se niti odgovor ne da več praviti.

trotlin

Zaradi Jankoviča si je škoda prste in tipkovnico umazati, ker tega ni vreden!

Vipko
Truplo

Ne vem, čemu ne razumeš: razjokal si se nad tožilko, kako je maltretirajo, pa je to čisto "politična" tožilka. Kaj pa naj pričakuje? In celi postopek je čuden, prav tako javnost ni videla še nobenih dokazov, vse je v začetku slonelo na neki črki J, za katero sta se kot prvo redno oprijela Kos in tisti blesavi Cvikl (so že vedeli, zakaj so ga brcnili stran in nekam v neko banko v Evropi).

Če se pogovarjamo o politiki, bodo zadeve več ali manj razlagane politično. Kaj bi naj bilo tu spornega? Če se najdeva in bova v pogovoru sadila rožice bo to v redu do trenutka, ko bom jaz hotel po vsej sili "žute ščijpke", ker je ena izmed barv SDS-a pač rumena, ti pa "rdejče", ker imajo pač tako Pahorovci.

Ajd, jaz bom tole pustil... grem malo gledat televizijo, do sedaj sem skupaj pacal neko kontrolo sojenja tekme v košarki in mi je vsega zadosti, he, he... Ti pa, ker vidim da si dokaj realen in gledaš seveda tudi širše... gledaj moje fotogalerije, če se ti je vsaj za ta večer politika priskutila.

I-OWN-YOUR-MOM

Nigi v sestavi je nej omenjeno, ka je politična tožilka, niti ne ven, s koj bi to sklepo. Je pa Brezigarjeva politiko prenesla v pravo, kar je izjemna napaka.

Kak politično san referejro na politični tip odgovora, v smisli ka maš še te, kda ti napišen pol ozadja, nekšo meglo za povedati kontra (prešti si tvoj prejšnji komentar).

"ko bom jaz hotel po vsej sili "žute ščijpke", ker je ena izmed barv SDS-a pač rumena, ti pa "rdejče", ker imajo pač tako Pahorovci."

... kda pišeš takše groteskne stavke še dale, ti moren predlagati tudi, ka prešti še enkrat MOJ prejšnji post. Ne razmin. Ti ziher prešteš vse, ka napišen? Kakši moji rdeči?! Že prle san ti povedo, ka mi je redno omejeno v prvi vrsti že takšo opredeljevanje, pa v večini primerov te izraze uporablja nešče, što je naklonjeni kakši stranki. Ti v ton primeri SI, in sicer SDS-i. Zato nemreš biti objektiven v stvareh, kere ti razlagan. Mogoče boš kda razmo.

Vipko
Truplo

Zobec Hrastarjeva je čista politična tožilka. To ve vsak, kateri spremlja politiko iz medijev. Nastavili so jo, da zjebe tako ali drugače Janšo, pa se je usrala. In ti jo braniš, torej nekako smatram, da si "rdeči", kajti drugače je ne bi. V politično življenje Janše je vpleten tudi njen mož in ne mi prodajati pravljic, da je vse slučajno, ker je Slovenija mala.

O ostalem dosti ne bi, ne sanjaj, da bomo postali nepolitična družba iz z ogromnim procentom več poštenih, kakor obratno oz. kakor je sedaj. S tem mislim politiko, gospodatstvo in nikakor navadni narod, kateri "jeca" pod bremeni in pizdarijami teh kvazi kapitalistov, kateri so malodane v veliki večini izšli iz bivše posrane komunistične partije.

I-OWN-YOUR-MOM

Una je bila tožilka že te, kda je Janša nej bil nika drujgo, kak pa lopov z orožjon. Telko o ton, kak je nastavlena.

Valda, ka je težko senjati o ton, če pa so vsi, kak ti. Neglede na to, ka vse mo ti povedo, boš slepo dale vrvo to, ka boš ščel, pa dale obračo moje besede. To je politika. To je mračna stran. Kero ti podperaš. O, FUJ.

Vipko
Truplo

Ejej... Janši še noben ni dokazal, da je lopov... Torej, kaj pa ti podpiraš? Mogoče si bil zraven, ko tako trdno trdiš, da je lopov, dobil bore malo in si sedaj Janši nevoščljiv?

Tole je glede podobnih postov moj zadnji, zato imaš priložnost za zadnjo besedo.

I-OWN-YOUR-MOM

Smejšen si. Znan dosti več od tebe, se ti ne dozdeva? Pa nikoga ne podperan v politiki, mi je pa smejšno, ka pri tej lejtaj ne vejš odprejti oči. Telko o ton. Uživaj.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice