Vir: facebook
Policisti so v povezavi z oboroženim ropom pridržali osumljenca.

Danes je prišlo do oboroženega ropa v Trnovski vasi, kjer je bila ponovno tarča roparjev poslovalnica Pošte Slovenije. Po intenzivni policijski akciji je očitno policija izsledila storilca, ampak preiskava še poteka.

To so sporočili iz Policijske uprave Maribor:

Policisti so  v zvezi z oboroženim ropom pošte v Trnovski vasi prijeli in pridržali eno osebo. Poteka intenzivna kriminalistična preiskava, zaradi česar bomo več informacij lahko posredovali v prihodnjih dneh.

Preberite še

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
veza? (nepreverjen)

Ka ma že tou veze s Soboto?

V Prekmurju (nepreverjen)

nimamo nobenih spektaklov? Ali pa jih ta portal ne dobi, se ne pobriga za vse kar se dogaja. Od krivic itak ne boste pisali, se ve. Od korupcije ZD prav tako ne. Vzvišena direktorica bi naj izplavala iz dolgov katere je naredil prejšnji direktor. Gospod Jevšek se tako odločil, da zakrije minus, se pa vprašam ali ve za mene, ali ve vse to kar je napisano in predano na instance? Ali ve to, moje resnice tudi ne bo vedel. Okrajna sodnica je 10. 12. v Ljutomeru zatrjevala, da mi ona ne more pomagati! Naj publika pod mojo grmado ne tvezi, da sem SPET tožila. Dve, zdaj trezni, sta klicale policijo, ti niso hoteli priti, zato je vodja gonje in zapovednik okoličanov naslednji dan obe peljal na PP. Grozil tudi tam- policistom, koga on vse pozna. Tudi na Okrajnem si zaželel, da sodnica vpisuje vse mogoče dogodke izpred 8 let nazaj. Vse sosedske izzive, vsa mnenja moje mučiteljice, katera bi morala biti mati, pa je zdaj z očetom padla v gonjo proti meni. Na vrsti sta oba sina; ˝na koncu bomo njeno deco˝. Je zdaj prišel moj konec?

Starejše novice