Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje se je danes ob 10.13 na Ptuju zgodil nov »teroristični napad«.

Včeraj so policisti obravnavali kar osem primerov poštnih pošiljk z neznanim belim prahom, za katerega pa se je kasneje izkazalo, da ni bil nevaren. V karantetni je sedem ljudi.

Danes je na Dravsko ulico na Ptuju očitno prispela nova pošiljka.
 

Na kraju današnjega dogodka so policisti, bombni tehniki in gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Ptuj. Območje je zavarovano in zaprto za javnost.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
claudia... (nepreverjen)

Če že na meji nič ne delajo, naj vsaj tu malo delajo in si zaslužijo plačo.

bingelj (nepreverjen)

Heheheheehehehehe, skoraj sem padel s stola, ko sem prebral, da bi naj šlo za "teroristični napad" in potem še en naval smeha, ko sem videl, da so eni v karanteni in kaj vse neke službe so se pojavile. Pa nekdo je pač poslal malo sladkorja, da bi ga imeli sedaj za preznike pri peki peciva. Ojojojoj, s čim vse se v Sloveniji ukvarjajo tisti, ki so plačani iz davkoplačevalskega denarja. Na ensi trani se z nekimi Šiškovimi maškari ukvarjajo in pošiljajo plastične igračke na analize. Na drugi strani pa se ukvarjajo, ko nekdo pošlje malo sladkorja nekomu v dar. Kaj v Sloveniji res ni drugih problemov. Če jih ni potem živimo super!

Zvc (nepreverjen)

Mogoce se pa najde kda kaksen ka resno kaj posle... Ka pa te?

In reply to by bingelj (nepreverjen)

gg (nepreverjen)

Bedaki da sploh kličejo policijo/gasilce, oni pa še večji, da se z tem ukvarjajo, ko vidijo da je že bilo 8 primerov. Osel gre enkrat na led, oni pa.. ?

Dr. (nepreverjen)

Iz vaših kometarov potem sledi da to ni nič takega in da si to lahko pošiljamo.
No jaz bi vas enako obravnaval kot tega bedaka kateri se z družbe norčuje, straši ter stroške dela.
Upam da mu pridejo na sled, cuker ali mela to ni nobena zajebancija.
Če mo pa do toga tolerantni pa se ne čudimo kaosu in nastopačem kateri drugače ne morejo zadovoljiti svoj???
Živela svobodna Slovenija.

Svetice13 (nepreverjen)

In kaksen sov se dela iz tega...... Sam sem prepricanb da sami posiljajo to okrog, da lahko pol vlecejo in opravicujejo davkoplacevalski denar....... V Sloveniji se ni bil nihce odkritb ki bi posiljal taka pisma z sladkorjem in moko. Pa vsi vemo, da na vstopni posti dajo vzig na kuverto.....

Starejše novice