V soboškem prvoligašu so podrobneje predstavili nove logotipe, ki bodo predstavljali klub.

V prejšnjih dneh so na Kopališki 45 že predstavili nov grb kluba, ki je posodobljena različica zadnjega grba. Temu so namreč vrnili zlato barvo, ki je bila prisotna pri izvirnem grbu iz leta 1924. Ta naj bi ponazarjala žlahtnost in se zavezovala k visokim ambicijam kluba.

Fun line in Business line različici logotipa

Ob tem so na Fazaneriji poskrbeli še za dva logotipa, eden od njiju se bo uporabljal predvsem v navijaške namene, drugi pa za poslovne namene. 

Logotip "fun line" serije se bo uporabljal kot blagovna znamka na oblačilih, ki bodo namenjena tako vsakodnevni, kot navijaški rabi. 

"Simbolika srca in rdeča barva predstavljata dele besedila klubske himne. Tudi zato bo s tem logotipom izdelana popolnoma nova kolekcija izdelkov, ki ne bodo služili zgolj kot navijaški artikli," sporočajo iz soboškega prvoligaša. 

Poleg spremenjenega uradnega grba in serije "fun line", so v klubu predstavili še "business line" serijo, ki bo služila v poslovne namene.

Tretja različica logotipa se bo tako uporabljala za označevanje vseh poslovnih tiskanih dokumentov, ampak vedno v kombinaciji z uradnim grbom kluba. Prav tako bo logotip služil za poslovno linijo oblačil službenega osebja.

Črno-beli so minuli četrtek odigrali zadnjo srečanje v letošnjem letu, ko so na Fazaneriji remizirali z Bravom 1:1. Mura je tako jesenski del sezone končala na 5. mestu. Sledi zimski premor, nogometaši Mure pa bodo s pripravami pričeli 6. januarja.

S spleta

Komentarji (54)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
cirilek (nepreverjen)

tisto zgoraj mi ni všeč,to tisti ki ne bodo poznali tega logotipa ne bodo vedli to prebrar. cirilica?

jao (nepreverjen)

jao

Jjs (nepreverjen)

Što je tou delo?

Ne laži (nepreverjen)

Linija zelo lepa, stil fun line je rejsan moderen. Bravo.

alo?! (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Pa ka je naroube z vami pri Muri? Čistak se van mejša? Vej pa te povejte ka fküper vržemo keš pa se najeme nekši kvaliteten oblikovalec, nej pa ka tou zdaj izgleda kak da bi van dizajne delali pri likovnon kržki v osnovni šouli. S ten se vij mislite predstavljati svejti? Mejne je že zdaj sran pa ste komaj slike pokazali. Malo se organizejrajte šalabajzeri eni. Ges tou nemo nigdar oblejko pa če te zašenki talali.

futbal (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

tou je linija za tiste navijace ki niso pravi moski, oz. imajo raje moske :)

In reply to by alo?! (nepreverjen)

Bože žlak (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Mene se pa vijde pa san prave moške in nej pičkica kak tij.Če se vama ne vijde obvoz pa briši za Lendavo ali štero goričko vukojebino.

In reply to by futbal (nepreverjen)

Hahah (nepreverjen)

Gorički ti mamico štrncajo

In reply to by Bože žlak (nepreverjen)

Bože žlak (nepreverjen)

Vij gorčonce lejko edijno krave natepavlete.Pa kak bi vij jebali če niti poravno hoditi ne vejte.

In reply to by Hahah (nepreverjen)

Z Goričkoga (nepreverjen)

je rekel ponosen Muraš...a brez goričkih penaz in poštenosti (ker vsaki sobočanec bi že vse spokradno) bi njegova Mura špilala v "goričke lige". Kot drugič pa dvomin, ka si sploj čisti sobočanec, ker jih praktično več nega...ka de ironija še vejkša pa se verjetno ti tak na svet prišo...no...kot pišeš zgoraj...

In reply to by Bože žlak (nepreverjen)

A79 (nepreverjen)

Meni izgleda zelo lepo.

a909 (nepreverjen)

ce si rozika potem, bo zagotovo izgledalo na tebi lepo.

In reply to by A79 (nepreverjen)

EVO TU JE RDEČA (nepreverjen)

Na začetku prvenstva sem napovedal, da se bo Mura odela v rdeče barve na zahtevo sponzorjev in zdaj smo tu pojavila se je rdeča barva, tako značilna za Soboto. NORCI naj rajši igrajo oziroma se učijo igrati nogometa, ker to kar zdaj igrajo nima nobene veze z nogometom.

kasparov

Če tij mijsliš,, ka je Jevšek kakšen levičar, te se hudo moutiš. Jevšek je klasičen neoliberalec, se pravi desničar. Pouleg toga pa je znano, ka ga je leta 2007 Janez Janša postavo za glevnoga kriminalista v državi. Ka mijsliš, zakoj ?

In reply to by EVO TU JE RDEČA (nepreverjen)

za kasparov (nepreverjen)

Kak znaš ka sem mislo Jevška, tega nisem nikjer zapisal, če ti tako misliš potem že mora biti res. To da ti trdiš, da je Jevšek desničar ne bo držalo nikakor, ko ga je pa Janša postavo še ni upal nositi rdeče kravate, deloval je v ilegali.

In reply to by kasparov

vodka (nepreverjen)

Čuj daj malo se poreži in poglej, če ti je slučajno kri rdeča. V ne daj bog, da je rdeča si jo kar čim prej do zadnje kaplje izpusti. Menda ja ne boš v sebi nosil tako hude barve kot je rdeča kri.

In reply to by EVO TU JE RDEČA (nepreverjen)

Bonge (nepreverjen)

Gringose , naslednje leto te drle rdečebeli, rdečebeli hahaha čisto v stili soboškoga političnoga duha

Nego (nepreverjen)

Slabo.

kasparov

Namesto teh bedastih "celostnih podob" naj rajši napracijo stadion do konca, tak ka mo na tekmi gledalci lejko vidli na igrišče. Zdaj je glavna tribuna predaleć kraj od igrišća, za golon pa tüdi nemaš najboukśoga pregleda. Plus toga so stoli preveč fkųper eden drüjgomi, tak ka se s sousidon drgaš v rejbra. Zadosta nan je teh kozmetičnih popravkov, ščejmo povezavo med glavno pa severno, ščejmo tribuno kre kopališča.

Svetice13 (nepreverjen)

Kaj pomeni NŠ MURA....... kratica nš mislim

Laci (nepreverjen)

Očitno je, ka to dela nekši hišni designer, za sendvič pa karto za murine tekme. Namesto ka bi vložili neka pejnez, pa dali stvar profesionalni oblikovalski firmi, pa bi meli neka dejansko smiselnoga, lejpoga in bi se tudi odavalo. Toga fun line se bogin ka nede kupo nišče, podobno kak kičastih kitajskih uhanov, verižic, brošk itd. z naprintanim grbon kluba gor. Nemate okusa

Laci (nepreverjen)

Če se motin, pa de se stvar odavala zemen vse ka san napiso nazaj. To mo pa vidli

In reply to by Laci (nepreverjen)

Rosenkrantz (nepreverjen)

Uh..a je to bil kaksen razpis..pa sem zamudil? Ali je to pac prekmurski 'strici so mi povedali' stil natecaja? Kdo pa je dodal zlato obrobo? Slikopleskar? Kateri? Tezko Picasso. Ah himna? Tista tretje razredna poskocnica je osnova tega? Kaj ze..business line? Haha..Kekci pravi. Ah Sobota. Mesto nase norosti.

berber (nepreverjen)

Kaj pomeni VŠ MURA?

Mikec (nepreverjen)

Večni šalabajzeri

In reply to by berber (nepreverjen)

berber (nepreverjen)

Oziroma, če ne bi vedel, da piše MURA bi bral kot *BRA ali karkoli že. Meni izgleda malo čudno.

* pomeni poljubno črko

Olosh (nepreverjen)

Bobi resno ide v ZTE za 400k? Sto de menjava???

analitik2 (nepreverjen)

Zdravo,
a mogoče kdo ve, če bodo v proračun MOMS za leto 2020 namenili finančna sredstva za premik oziroma novo igralno površino na stadionu Fazanerija?
Upam tudi, da sedaj med zimskim premorom odstranijo tista dva nedelujoča semaforja za rezultat, ker samo ovirata pogled s južne in severne tribune.

3, 4 Mura!

Navijac (nepreverjen)

Eno dva se zaposliti pa de. Svasta.

JJ (nepreverjen)

To je arhitektka vkup spravila??

Miroljubnež (nepreverjen)

Neven zakoj pa komi trbej tri različice ene pa iste stvari?!

Fazanerija (nepreverjen)

Ka malo pokomentiram. Meni osebno je oblikovno še kelko telko vredi. Ne sede mi edijno rdeča barva. Naredili smo zlato kot tretjo barvo, zdaj pa mamo še četrto barvo, kar je vsaj po mojon okusi preveč. Niti je rdeča nikoli nej bijla barva, s katero bi povezovali Muro. Bolj posrečena varianta bi po moje bila zlato srce, pa tudi lepše se čuje.

Pa še vedno mi ne sede te NŠ. Dosti lepše, moško, zgodovinsko ili kak koli ščemo se čuje NK Mura.

Ne laži (nepreverjen)

Či malo poglejdneš je rdejča barva samo tan kak ponazarja srce, ka pomejni rad man Muro, super dizajn.

In reply to by Fazanerija (nepreverjen)

ZA FAZANARIJA (nepreverjen)

Pa kak ti ni jasno, da rdeča barva mora biti na zahtevo sponzorjev in občine, živel komunizem. NK Mura pa SE NE SME IMENOVATI ker NK Mura še ima za plačilo ogromno dolga in te so se pametni muraši spomnili, da samo spremenijo ime v NŠ Mura (Nogometna šola Mura) in da jih več ne briga za dolg to se pravi so načrtno okrog prinesli državo s pomočjo občine. Zamislite, da fabrika, ki je šla v stečaj samo menja ime in od jutri dela dele na istom mesti. Pa kje ste vi to vidli, da je možno, razen pri fuzbali. Sicer še zadeva ni sodno končana in lahko se zgodi, da bo dolg padel na to Muro in potem so gotovi, več jih ne bo.

In reply to by Fazanerija (nepreverjen)

Fazanerija (nepreverjen)

Pa še ena graja klubi. Take stvari bi navijači morali najprej izvedeti na uradnih kanalih kluba, ne pa na eni sobotainfo.

Olosh (nepreverjen)

Hahaha glej ga stručkoja pa pametuje ??? Daj vtihni že enkrat s svojimi pripombami, ker pojma nemaš

In reply to by Fazanerija (nepreverjen)

Fazanerija (nepreverjen)

Mi lejko razložiš ka san naroube napijso ka pametujen in zakoj neman pojma?

Hvala.

In reply to by Olosh (nepreverjen)

Fazanerija (nepreverjen)

Mijslin ka san že inouk napijso tou ka so komentarji na toj strani dno dna. Ne ven či ide nižje. Konstruktivnost je za ene španska vas, samo nekšo žaljenje in blatenje, brez osnove in na meji kazenskega pregona. Od sto komentarjev je mogoče pet normalnih. Enako velja za pomurca. Nekdo nekaj napijše in namesto ka bi se o ton debatejralo se zača prepucavanje. Ka je pa najbole žalostno je tou ka uredništvo teh portalov tou dopušča, ker se njin ide za klike in ne za kvaliteto, kar bi bilo edino pravilno in normalno.

Odslej mate enoga ka "pametuje" menje.

In reply to by Olosh (nepreverjen)

masjter3 (nepreverjen)

komurkoli so to plačali jih je dobro nategno, upam samo ka neje rejsan cena na konci bila nekšij 400 eur, ka je vsaj dobro zaslužo - ampak verjamem ka če jih je prepričal ka ma to formo, te je tudi v dobro ceno znal prepričati.

Ruski (nepreverjen)

Slab obcutek man glede vsega toga okoli nasoga kluba..duze vec mutnih poslov..

Godžiro (nepreverjen)

Ja "Fazanerija" od sedaj naprej bomo tebe klicali in vprašali , če lahko kaj pokomentiramo in napišemo ali ne daj Bože kaj pokritiziramo , kaj si ti mogoče v kakšnem podmladku , mislim , res si lolek , in ja res je boljše , da več ne smetiš po tem portalu .

NŠ MURA V STEČAJ (nepreverjen)

Če se bo spoštovani navijači zgodilo to da se bo stari dolg NK Mure prenesel na NŠ Mura, zadeva je še odprta na sodišču, potem je v M. Soboti nogometa konec. Kdo pa mislite, da bo vračal stare dolgove Mure mogoče papež.
Vsak ki je dolžan mora vrniti denar kak vsi državljani zakaj bi potem Mura bila nekaj posebnega ? Res pa je tudi da Mura nima nobene svoje lastnine (niti školke) tu ji pa drži štango občina. Samo počakajte ka se menja oblast na občini bodo okostnjaki padali iz omar.

oblekaš (nepreverjen)

Zaenkrat še nema svoje lastnine, vendar je občina že vse pripravila, ka preda fazanarijo v upravlanje Muri

In reply to by NŠ MURA V STEČAJ (nepreverjen)

Ne laži (nepreverjen)

Ka pa bluziš kakšen prenos dolg stare Mure na NŠ Mura. Takšnoga zakona nega pa ta Mura nema čista nika s staro Muro.

In reply to by NŠ MURA V STEČAJ (nepreverjen)

To sam se čakal (nepreverjen)

Tu sam te čakal da napišeš, da ta Mura nima nič z staro Muro dolgove pa bo plačal kdo.

In reply to by Ne laži (nepreverjen)

oblekaš (nepreverjen)

Zaenkrat še nema svoje lastnine, vendar je občina že vse pripravila, ka preda fazanarijo v upravlanje Muri.

In reply to by NŠ MURA V STEČAJ (nepreverjen)

afta he (nepreverjen)

Zadnja Mura, ne more prevzeti dolg od predzadnje Mure, ker je to nova pravna oseba z popolnoma novim vodstvom, novo davčno številko in novim računom. Stare dolgove lahko povrne samo staro vodstvo, če se na sodišču ali v stečaju ugotovi, da so oni za to krivi. Pika.

In reply to by NŠ MURA V STEČAJ (nepreverjen)

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

HAHAHAHAHAHA - SVETU? Pa izven SLO meja sploh nihče ne ve da Mura obstaja.

Anon2103 (nepreverjen)

"V svetu" zajema tudi lokalno okolje ti neizobraženo tele.

In reply to by AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Z to besedo na koncu tvojega komentarja se ti identificiraš. Žal.

In reply to by Anon2103 (nepreverjen)

njiva

Znajo znajo
San gučo inok z Avstrijci na tekmi z Gradca,ki so prišli,znajo tudi za Muro iz Zadra in Zagreba in tudi z Mađarske.

In reply to by AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Napis deluje kot VAŠKA ŠOLA . Kar je na žalost tudi res.

HJUHJU (nepreverjen)

umetnost v fuzbalu nejde..enostavno vizualno vsak vidi V nej pa N.
zaj morajo vsi v glavi preobračati kompliciran napis v enostavnoga-pa MURA nej BARCELONA

Minimalec (nepreverjen)

Enostavno moren....Čestitke novemu generalnemu sekretarju za izpogajano...Eni se pa pitajte,če ste nej slučajno malo stik z realnostjo zgujbili!?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice