Na Ljudski univerzi v Murski Soboti je potekala delavnica, v kateri so članice Univerze za tretje življenjsko obdobje ročno izdelovale punčke iz cunj za Unicef Slovenija.

V humanitarni akciji so članice društva ročno izdelale veliko količino najrazličnejših in unikatnih punčk iz različnega odpadnega blaga. Punčke iz cunj so postavile na ogled v avli Pokrajinske in študijske knjižnice v Murski Soboti. 

Postanite Unicefov ambasador pomoči otrokom

Članice društva Univerze za tretje življenjsko obdobje so punčke iz cunj izdelale z namenom pomagati otrokom v nerazvitih državah sveta. V veliki izbiri punčk iz cunj lahko s posvojitvijo ene izmed njih postanete Unicefov ambasador pomoči otrokom v državah v razvoju. 

S posvojitvijo punčke v boj proti otroškim boleznim

Punčka iz cunj se lahko posvoji  z denarno donacijo za cepljenje enega otroka v državah v razvoju, pri čemer se z donacijo omogoči možnost zdravljenja in življenja otrok proti šestim nalezljivim otroškim boleznim: davica, ošpice, oslovski kašelj, otroška paraliza, tuberkuloza in tetanus. 

Vse zbrane donacije in prostovoljne prispevke bo Unicef Slovenije namenil pomoči potrebnim otrokom v državah v razvoju. 

J.Ž.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Da ne bi (nepreverjen)

kradli punck ...

claudia... (nepreverjen)

In jih bo čez nekaj let še več prišlo v EU.

Ogorcena (nepreverjen)

Te puncke iz cujn so bili prvotno narejeni za ozavescenje in pomoc otrokom, ki so utrpeli hude stranske ucinke po cepljenju!!!

Samojaz (nepreverjen)

Otrokom hrano in ustrezne zivljenske pogoje, ne pa igle napolnjene z tezkimi kovinami, dnk celice iz abortiranih fetusov, zivalski dnk in se kup drugih toksicnih stvari. Organizacija sama je pa sploh sumljiva in netransparentna. Pamet v glavo ljudje, svet je vecja iluzija kot si lahko zamislimo.

kVA TE bRIGA (nepreverjen)

Mediji in UNICEF pokvarjeni do obisti! Te punčke so bile prvotno namenjene otrokom, ki so utrpeli hude posledice po PRISILNEM cepljenju! In vi proklete riti ste to obrnile sebi v prid! Da vas ni sram! Verjamejo vam pa itak same še ljudje, ki nimajo odprtih oči in srca! Ostali vidimo vaše izprijene igrice in tudi to, kako se je farmacija s svojimi cepivi infiltrirala praktično povsod! Kdor ne vidi, kam to pelje,...no ja...temu se praviloma reče naravna selekcija...ko zdrava kmečka pamet odpove ;)
Zdej ap hitro po cepivo za gripo, da ga bo čimprej zmanjkal in boste čimprej fasal gripo! Juhu...bravo farmamafija!

Starejše novice