Zdravo vsem skupaj,

v četrtek in petek sodelujem na eni konferenci v Gradcu, pa me zanima kakšne so kaj kolone zjutraj na Šentilju, da si lahko pravilno splaniram pot? Za tiste, ki se vozite vsak dan. Ob 8ih moram biti v Gradcu. Hvala in lep pozdrav.

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Znebite se polžev (nepreverjen)

Na eno neumno vprašanje niti trinajst modrih ne more odgovoriti , mogoče pa bodo Avstrijci opustili kontrole zaradi tvoje udeležbe na konferenci , mislim kakšne neumnosti sprašuješ , kdo pa to ve povedat ?

Hmmmm (nepreverjen)

Dober primer neumnoga vprašanja je to tvoje...

In reply to by Znebite se polžev (nepreverjen)

Landini

@Znebite se polžev; verjetno nekdo, ki se večkrat vozi na tej relaciji vsaj približno ve kaj Avstrijci počnejo in kakšne posledice to pušča na pretočnosti. Zakaj greš sploh nekaj komentirat, če se te ne tiče?

In reply to by Znebite se polžev (nepreverjen)

Hmmmmmm (nepreverjen)

Za Šentilj ti težko poven, ker živin v Grazi. Ampak gnes san mel vgojno obveznosti v Lebringi - malo dale od Leizbitza, gledano s slovenske strani. Doj san prišo okoli 7:15, nazaj proti Grazi san šau okoli 7:50. Pa te lejko poven, ka je bil vgojno ob 7:15 zastoj do Lebringa. Kda san šau nazaj, se je zastoj začo okoli izvoza Hengsberg pa se vleko vse do Knoten Graz-West. Od Lebringa do Murparka san nuco okoli 35 min. Taka računaj, ka moreš okoli 7:05 najkasneje preiti prek meje v Šentilji. Zaj kak dugo se stoji na meji ti pa more nešče drugi povedati. Ge pa maš to konferenco v Grazi?

Landini

Neuer Med Campus. Najlepša hvala za odgovor.

In reply to by Hmmmmmm (nepreverjen)

Hmmmmmm (nepreverjen)

Če ideš na medicinsko univerzo, lejko celo razmisliš, če nebi šau po staroj cesti.. Ideš nad Radkersburg, Gleichenberg, Feldbach, Studenzen, St. Marein, Laßnitzhöhe. Prek St mareina in Laßnitzhoheja se ogneš Gleisdorfa, cesta je podeželjska in nema zastojov, in te prek Riesstraße oz. Ragnitzstraße prideš praktično direkt v Graz na Med Campus. Če pa ideš prek avtoceste, pa moreš v jutrajšnji konici prek meje, moreš kupiti vinjeto, čakaš v zastoji pred Grazon in te še v jutranji konici moreš skozi praktično celi Graz...

In reply to by Landini

Znebite se polžev (nepreverjen)

Bravo Hmek , in ti si zdaj podal relevantne informacije , očitno nisi razumel vprašanja .

Ezerme Šter 11123 (nepreverjen)

Ide po stare ceste, Radgersburg, Halberain proti Cmureke pa na avtocesto, izogneš se Šentila. Cesta ok, pazi radar v Halberaine pa še enkrat 3 ali 4 vas dale, ne spomlin se imena. Je pa boukše ka ideš 10 minut do 7:00 pa tan kakšo kavo spigejš, zaštopate se zna (skoraj 85%) na sakši vpadnice v Grac. Ge san se tak vozo pa ponavade 50 minut prišo do Puntigamer Strasse. Lp

Landini

Hvala

In reply to by Ezerme Šter 11123 (nepreverjen)

Hmmmmm (nepreverjen)

In? Kak si se konec koncov odločo pelati?

Landini

Tja sem šel po lokalni cestah kot si svetoval. Nazaj pa po AC, ker sem sel v LJ pa sem se zabil v kolono od Šentilja naprej pred MB. :( Hvala za nasvet.

In reply to by Hmmmmm (nepreverjen)