Na območju policijske postaje v Gornjih Petrovcih so 31-letnici zasegli zeleno in posušeno konopljo.

Pred dnevi so policisti iz policijske postaje v Gornjih Petrovcih na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo pri 31-letni osumljenki, ki biva na območju Goričkega.

Med preiskavo so našli in zasegli 31 večjih rastlin konoplje, 53 vejic rastline konoplje, 3 PVC vrečke s posušenimi delci rastline konoplje in dve elektronski tehtnici.

Vse predmete so policisti zasegli, osumljenko pa bodo zaradi kaznivega dejanja s področja prepovednih drog tudi kazensko ovadili.

S spleta

Komentarji (31)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
EksKeks

ženska je pač tirala biznis... ;D

gocila

Časi za preživetje so teške,....tito pravo snađi se,..

emika

hehe ta je dobra, ali resno časi so težke... je pa mejla "dobre" prijaatelje okrog sebej ka so jo izdali. verjetno.

šverc-komerc

ka se pa policija spravla na vrtičkarje?? van takoj poven šteri dilajo za policaje pa za kere(bejlo).....če že zanima slučajno koga?? vsak bi si za kakšo darilo kcoj zaslujzo. lejko de pojeb od te dikline roj.den mel ali???

sicer je pa to kulturna rastlina in trbej skrbeti za mednarodne odnose z drujgimi državami. valda kakšoga rastafarija tude ne zaprejo na jamajki kda prekmursko gibanco dela :-)

Vipko
Wizeman

Hja, odvisno, kakšen mak dejvle notri:)

secufin

Vsebina komentarja

secufin

Murskosoboški policisti nimajo pojma o pojmu! Zaradi pridelave konoplje za svoje potrebe je ne smejo ovaditi po KZ-1, ampak le po ZPPPD! Vendar pa je glede na policijsko statistiko Murskosoboška Policijska uprava med verjetno najbolj neinformiranimi in najbolj škodoželjnimi v Sloveniji! Problem je v tem, da imamo toliko policajev, ki nimajo kaj početi, da pač delajo bedarije, poleg tega pa sodne odredbe v Murski Soboti dobijo kar na "LEPE OČI". Če bi Murskosoboško sodišče delalo po zakonu bi bila slika bistveno drugačna! Vendar so pa sodniki prav tako neinformirani in neizobraženi! PRavzaprav so le podaljšana roka policije - vsaj v primerih konoplje!

Bruc002

či že seposejde šparajo pa klestijo proračune, bi naj ganđo legalizerale... na nizozemskon majo pri 700 pa še neka kofišopaj okoli 600miljonov skaseranoga davka od bage...... 600 MILJONOF!!!
pa boli te kurac za lek pa krko..... itak de prej ali slej privatizerana.... ampak nej naše lekarnarske lobije so premočne za tej naše rouže!!! či bi ona mela 1500 evrof plače, dvomin ka bi bago sadijla!!!

Spy

31 sadik je mela za osebno uporabo? Ta neka dosta trave pokadij :)
V državah kerih je legalizerana marihuana za osebno uporabo je dovoljeno vzgajati eno ale dvej sadiki na enok mislin ka. Dvomin ka je v keri tovrstni državi dovoljeno posaditi 31 sadik za ''osebno'' uporabo.

Reigns

mogoče je pa ščela gospa/gospodična iz cannabisovih vrhov z vsebnostjo THC-ja pridelovati olje, kero je zdravilno za raka???
mogoče je pa ščela kujati čaje keri so dobri za odpornost,,pa ka nemo naštevo vseh pozitivnih stvari...
drugače pa pohvala za ažurnost ka se je novica objavila 2 kedna po zasegu svete rastline...ste zato loleki; pito bi še samo, če ste že racijo napravili pa ste napisali ka ste najšli pri njoj doma te rastline,,ka v ogračeki jih je mejla posajene?
pa še eno pitanje; zakoj pa ne preganjate rastline kot so datura in nore gobe ki jih najdemo v vsaki šumi??tak informativno pitan, pa brez sistemskih zakonov,,,ide se za logično premišlavanje. Či je keri policaj z 3 letno šolo tak pameten ka mi to odgovori, njemi mo še ge nasade pomago iskati, zmenjeno?

Reigns

šverc-komerc ščel si povedati ka majo cajceki podkuplene prekupčevalce? seveda zaenkrat še te materialistično usmerjene lidi vodi želja po pohlepu,,zato se pa tudi spuščajo vmejs v preprodajo bejloga praja od keroga majo dosta krat koristi(denar), nej pa sistemsko zadovoljstvo, oz. zadovoljitev straja željnih občanov, keri trepečejo ka njemi nede kakši diler ger praj fudno v faco, pa njemi kaj v nos spadne, te pa je gotovo...logika v zvemi s temi novicami je enaka -99

nikki

vesela goričanka :)

quovadis

Leave people alone. There is nothing wrong with little business on the side, in these days of recession. Stoned people are happy people. Go after the real criminals, the politicians and their friends…

I-OWN-YOUR-MOM

Pač. Što ide za policaja, je zavedno baraba. ACAB!

Dokeč se nedo lidge začali uperati takšin klovnon, keri te gnjavijo ka maš na svojon vrti, tak dugo de tak. Ali man filing, ka prihajajo načiši časi ... in kda do časi drujgi, te več folk za policaja nede vupo iti, ker do pač gor dobili. In kda de tak, de se mogla zakonodaja spremeniti. Dokeč pa ideš za policaja, keri takšo barbarstvo podpera, pa si pač baraba, zatorej ACAB. Simple ko pasul in več ali menje resnični vici o policajaj. ;)

I-OWN-YOUR-MOM

šverc, ti kar napiši. Če maš kakršne koli zadostne dokaze, ka sledi neboš najebo zaradi krivih obtožb, napiši direkt imena pri priimke. Naj trpečejo. ;)

Spy

Meni si prav primitiven s tejmi ACAB forami. Kak nekši mozoljavi 15-letnik ponavlaš v tri prekrasne v vsaki jebeni temi ACAB ACAB ACAB...

I-OWN-YOUR-MOM

:)

ACAB.

gocila

pa ka je tau rejsan tej ACAB,....
mogoče,....Ameriška Centralna Ananasova Bomba.....mogoče san trufo,,,.

pitw

@gocila bluzi si biu :))

EksKeks

tude mene zanimle ka pomejne te xy-krat videni ACAB...?

ka se pa tiče toga, ka so policaji barabe pa se ne strinjan. direkt si predstavlan taksne osebke kak si ti (I-OWN-YOUR-MOM), živete v prepričanje (nemože nam nitko ništa), ampak ste obični izmečki, ka tratite pa bremzate naš luft, ter delate sranje po ton našon malon prekmurje. Ob enem pa si želim, ka bi še meli več srečanj s tejme našime policisti..

@secufin.....Se pa popolnoma strinjam s tebo, da je 3/4 naših policistov neinformiranih, ša najmanj pa dobro izobraženih (lastne izkušnje)...

Direktna

Za vse, keri ne vejte ka pomeni ACAB:

http://lmgtfy.com/?q=ACAB

Vačik pa, kak že parkrat povedano, naj idejo rajši tajkune lovit pa organizejrani kriminal (beri naše politike), nej pa ka se hvalijo s tejmi parimi sadikami trave.

secufin

Nišče ne pravi, ka so vsi policaji barabe! Velka večina policajof je ok. Na žalost pa tisti nekaj pokvarjenih policajof pač kvari to sliko. Red bi si pa mogli policaji napraviti sami! In dokler ga nedo znali, pač ta posplošena ocena leti tudi na predpostavlene zatou, ka jih očitno pri njihovon nezakoniton deli podpirajo! Policaji naj preganjajo preprodajalce! V Soboti pa policaji podtikajo, se lažejo... Tou je nej njihovo delo!

marjetica

Ne ven, če so mi nej te tri sadike ka san melja, spizdili policaji.
Še zdaj nemren preboleti. :)

gocila

Direktana,pa mij vsi mamo google,....joooj,..mislen,...acab-tega v slovenije nega,....

Reigns

policaj nemre niti eden vredi biti glede na to ka ti gemle svobodo odločanja kero smo dobili ob rojstvi, keri del van neje jasen?
-in glede na to ka policaji delajo iste prekrške za kere drujgi morejo plačuvati, je to absurd...pa keri zna z svojo glavo premišlavati, tomi de jasno ka obstajajo samo univerzalni zakoni,,nej pa te smejšni, v korist državi postavleni zakoni,,,lep pozdrav, pa brez zamere, ampak nivo razvitosti lidi je na nivoji človeka iz kamene dobe..

zabranjeno pušenje

janezek opazuje policaja pri delu.pa ta stopi do njega in ga pijta,če de on tude policaj da de velki,pa janezek pravi,ka se brat bole slabo včij ka de verjetno on šel za policaja

I-OWN-YOUR-MOM

EksKeks,

šteš, ka pišeš? :)

I-OWN-YOUR-MOM

Mislin ... razen toga, ka si se spravo na osebni nivo, na keron si zlüfto sakši možen stavek mojih obsodb, ti je bogme nej nika gratalo. :)

Či bi se rad zgučavo z meuf, preklopi na višji level, ali pa vsaj probaj replicejrati na napisano, pa probaj dati baukšo razlago. Če pa ti tu sfali razuma, inteligence, ali česarkoli že, pa se ne oglašaj, še (naj)menje pa spravlaj na osebni nivo z meuf.

Deal?

ACAB.

gocila

jebo te tej tvoj mozoljave acab,..briga nas kakše nivo maš tij,vijde se te ka se eden izmed pubertetnikof, kere cele dneve na računalnike vidij, pa misle ka z miško svet spremenij,....tvoj osebni nivo,..tak nisko se nišče ne spušča od nas.

I-OWN-YOUR-MOM

Mo odgovoril samo na to, ka je blo napisano v konteksti teme. Ves ostali humor mo ignorejro, je pa zabavo čtivo, nega kaj, cilau kda nemaš v glavi enoga argumenta, samo pišeš zato, ka bi se štuko :D

@EksKeks,

"ka so policaji barabe pa se ne strinjan"

To je vse, ka si napiso v konteksti teme. Od tu naprej si v stili gocile in Swana, keriva pristavita samo to, ka jiva pač iritejrajo moji posti in probata z nekšimi ugankami mene etiketejrati na tisoč in en zgrešen način.

Skratka. Tak kak ge iritejran vaj, tak mene iritejrajo policaji. So edina bitja na svejti, kera me iritejrajo. V životi se z nikin ne štukan, ali kak me naj ne bi iritejro nešče, što me gnjavi. Že, ka so zakoni napisani, kak so, ali še itak ideš ZAVESTNO za policaja in s ten pristajaš na to, ka boš te zakone izvrševal. Se pravi stopiš na drujgo stran - stran, na keroj boš gnjavo lidi, keri ti ne delajo nika. In pazi, gučin komaj o bagi, ka či bi še v drujga področja začo spujščati. Daj, prešti si za začetek to ( http://www.peticija-za-svobodo.tk ), pa te mi dale napiši, ka neman praf, či bi se že rad pogučavo kak človik, ker skos kda pomislin, ka bi napiso eno 5gezero črk dugo razlago, zakoj vse so policaji najslabša sorta lidi na svejti, te se zmislin, ka itak ne bi razmili, glede na to ka ste razen besed "acab", "mozoljavi", "misli ka neka je", ipd., nej sposobni spraviti skup 2 stavka. Glavno, preštite si za začetek ovi link, pa te samo ocejnite, či ste zmožni nadaljevati debato, v keroj te na strani policajov.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice