Agonija iskanja direktorja novega zavoda izpred novembra lani tudi 11 mesecev kasneje ne bo dobila epiloga. Pristojni svet zavoda naj bi kršil postopek, pravno mnenje predlaga ponovitev. KVIAZ v.d. direktorja zavrnil.

Člani sveta takrat novoustanovljenega Javnega zavoda za kulturo, šport in turizem Murska Sobota so razpis za direktorja razveljavili že novembra lani, ko sta poleg Brigite Perhavec vlogo podala tudi Zoran Kos in javnosti neznani kandidat. Tedanji vršilec dolžnosti Štefan Cigan je pobudo za razveljavitev podal zaradi 30-dnevnega roka za izbiro kandidata, kar je po njegovem mnenju veliko prekratek časovni okvir.

Niso vedeli, kaj z ovojnico
In tudi pri letos junija ponovljenem razpisu ni šlo brez zapletov. Medtem ko je kandidatka Brigita Perhavec svojo vlogo pravilno naslovila na Zavod, pa je drugi, neimenovani kandidat, vlogo posredoval na občino. Od tam so jo, ker je bil predmet vloge razviden iz ovojnice, posredovali na pravi naslov. Vendar pa vloge v svetu zavoda kljub temu niso obravnavali. Predsednica Nataša Horvat je bila mnenja, da svet zavoda nima pristojnosti za odpiranje vloge, saj ta ni bila pravilno naslovljena, na njej prav tako ni bilo pošiljatelja. Z odpiranjem takšne vloge bi po njenem mnenju kršili zakon o varovanju osebnih podatkov, s čimer bi bil razpis razveljavljen. 

Za pravno mnenje 1440 evrov
A prav s tem ravnanjem je Horvatova nevede pripomogla, da bo temu morda res tako. Po opozarjanju pravnikov iz javne uprave, da potopek izbire ni bil primeren, je župan Anton Štihec za pravno mnenje zaprosil Inštitut za javno upravo pri Pravni fakulteti v Ljubljani. V mnenju, ki je občino stalo 1440 evrov, piše, da je 'nedopustno, da je Zavod prejeto vlogo enostavno spregledal. Če je svet Zavoda menil, da vloge zaradi neizpolnjevanja formalnih pogojev ne sme obravnavati, bi jo moral s sklepom zavreči, v primeru neizpolnjevanja razpisnih pogojev pa zavrniti, piše v pravnem mnenju. Iz njega eksplicitno izhaja, da je Zavod z neupoštevanjem vloge 'zakrivil' kršitev postopka, "zaradi katerega je mogoča obnova postopka tako po uradni dolžnosti kot na zahtevo stranke".

Zavoda brez v.d. direktorja
Potem ko je bila Brigita Perhavec kot kandidatka, ki je izpolnjevala razpisne pogoje, potrjena s strani Sveta zavoda, je podporo potrebovala tudi v mestnem svetu. A župan Anton Štihec je njeno imenovanje s prejšnje seje zaradi pridobljenega pravnega mnenja umaknil, s tem pa svet zavoda spravil v nezavidljiv položaj. "Člani sveta smo se odločlili, da pridobimo nadaljno pravno mnenje, saj ugotavljamo, da pravna praksa podobnih primerov do sedaj ni zabeležila," je povedala Nataša Horvat, predstojna svetu zavoda. V njem so na mesto v.d. direktorja določili dosedanjega Štefana Cigana, ki pa potrebne potrditve pri Komisiji za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja ni našel. Zavod, ki pokriva tri pomembna področja v mestni občini, je tako do nadaljnega brez v.d. direktorja.

Status quo bo reševal tako zavod kot mestni svet
Obrisi usode Zavoda za kulturo, šport in turizem, ki je z velikimi pričakovanji nasledil Zvezo kulturnih društev, bodo vidnejši po petkovi seji sveta zavoda, ko bodo razpravljali, kako iz sedanje pravno otežene situacije. Tako o tem, kot tudi, kdo je 'kriv' za nastalo stanje, pa bo govora na prihajajoči izredni seji mestnega sveta Murska Sobota. Nataša Horvat o tem na kratko: "Edini odgovoren za stanje je župan, ki je točke umikal s seje." Sedaj točka na dnevnem redu bo, manj verjetno pa je, da se bo našel krivec, ali celo iskan direktor.

S spleta

Komentarji (41)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tajci (nepreverjen)

Edini, ki bi za posledice pravno odgovarjal je župan, če bi tako kršitev izbire podpisal. Zato gospa Horvat malo samokritičnosti ne bi škodilo, ker ste Vi osebno krivi za nastalo situacijo z diskreditacijo ene (neodprte) vloge.

Človek, ki pošlje vlogo, ima namreč po pravni logiki vedno možnost pritožbe. Ker pa vloge nikoli niste odprli, sklepa nikoli ne bo dobil in se tako nikoli ne more na vaš sklep pritožiti. Malo logike Vam nebi škodilo. Kandidat torej še vedno čaka, da ga zavrnete, da se bo lahko pritožil. Morda bo prej umrl, preden boste vi njegovo vlogo sploh odprli. :) In zdaj iščete sekundarno pravno mnenje, ker vam mnenje prof. dr. Rajka Pirnata ni všeč. :) Stroške boste krili sami. Perfektno. Kdo bo pa kril stroške vaših dosedanjih zmot? Dokazanih s strani pravnih ekspertov!

Mestni svet je že nekajkrat sprejel pravno napačne odločitve. Gospodje in gospe: večina rok v mestnem svetu še ne pomeni, da je zadeva pravno vzdržna. Boli vas kukuruz, ker se na v nasprotju z zakonodajo izglasovane sklepe vi ne boste podpisali, ampak se bo moral podpisati župan. Ki pa očitno ni tako naiven, da bo s svojim podpisom potem tudi edini pravno odgovarjal za nepravilnosti. Vam se fučka v mestnem svetu, ker itak ne podpisujete teh sklepov in zato za nič ne odgovarjate.

Na odgovornost do volivcev pa ste itak že pozabili, saj na vsaki seji gledamo te vaše igrice po vsej sili nastaviti svoje kadre. Tudi nezakonito z večino glasov "anti štihec" koalicije v mestnem svetu.

Razpis v tej temi: nezakonit! Razpis za MIKK: ravno tako (eden od kandidatov napovedal pritožbo). Kakšna slučajnost, a ne? Le kaj boste zmutili še na tretjem razpisu za Komunalo?

BB

Ja, nebi bilo slabo če bi se peskovnik včasih malo pospravo ;)

Vipko
čevapčič na ražnje

.. Nataša je cool, politično je zmerna, tudi ona ma zdaj še pravico pridobiti pravno mnenje in se te obe pravni mnenji data na tehtnico - če de se pravno mnenje iz županove strani izkazalo za korektno/prevladujoče, vrvlen, ka de urejeno in de tudi preostali kandidat šel v boj z Perhavčevo za direktorski stolček .. ;-)

Popaj

čevapčič, kama bi ji rad zlezel? Naj plača prvo pravno mnenje, ki je bilo potrebno zaradi njenih dosedanjih kršitev. Te pa naj si išče druga mnenja.

Vipko
čevapčič na ražnje

.. bole nevtralne osebe od menej ne boš najšo, če so bile kršitve, pa de pokazalo pravo - simpl .. vrvlen, ka de urejeno, kak trbej po zakone .. ;-)

MacUser

Pravo je totalno neeksaktna “znanost“. Pravno mnenje je dvisno je od tega kdo naroči pravno mnenje in za kakšne namene.

Recimo: prijavljaš se na študij, pa namesto na fakulteto pošlješ prijavo na sedež univere v rektorat. A misliš, da boš vpisan? Kakšno je pravno mnenje v tem primeru?
Napisati pravi naslov za različne prijave je tudi dokazati opravilno sposobnost za direktorja. Sicer, ker je Sobota mala, bi bilo vseeno kam katerakoli pošta pride, saj se skoraj vsi poznamo, pa si lahko izmenjamo kar ni prispelo na točno pravi naslov...

horjoz

Tajci, ti si pa zelo blizu županu. Vprašaj ga, če je treba ta razpis zdaj razveljaviti zato, ker rabi direktorsko mesto za svojega modro-listnega Štajnerja. Ker tožbe ne bo dobil in to dobro ve.

In mestni svet je sprejel (citat Tajci)
Mestni svet je že nekajkrat sprejel pravno napačne odločitve. Gospodje in gospe: večina rok v mestnem svetu še ne pomeni, da je zadeva pravno vzdržna. Boli vas kukuruz, ker se na v nasprotju z zakonodajo izglasovane sklepe vi ne boste podpisali, ampak se bo moral podpisati župan. Ki pa očitno ni tako naiven, da bo s svojim podpisom potem tudi edini pravno odgovarjal za nepravilnosti. Vam se fučka v mestnem svetu, ker itak ne podpisujete teh sklepov in zato za nič ne odgovarjate.

Ampak 350.000 € kazni pa je občina plačala iz našega težko zasluženega denarja za napako župana, a ne? KBM!!!!

Vipko
čevapčič na ražnje

" .. Sicer, ker je Sobota mala, bi bilo vseeno kam katerakoli pošta pride, saj se skoraj vsi poznamo, pa si lahko izmenjamo kar ni prispelo na točno pravi naslov.. "

.. sarkazem, i hope?! :-)

buzdovan

horjoz, pravilno ugotavljaš Tajčijino bližino županu, saj je to njegov brat :) (znan po zemljiških transakcijah pod njegovo vladavino) Zato so za njega brezpredmetna pravna mnenja že kar čista resnica,kajti v bratove trditve, pa res ne smeš dvomiti.

Popaj

horjoz,

vse si pomejšo. Štajner je imel službo, gda so se dogajale te nepravilnosti. Ka zdaj vse mejšaš v to zgodbo?

KBM pa kar Slavici pripiši, ker je iz prejšnjega mandata.

"Gre za sedem let staro zadevo, torej še iz časa županovanja Antona Slavica, v kateri je KBM Invest od MOMS zahteval poplačilo stroškov za izdelavo idejnih projektov za objekt v Kocljevi ulici."

vir: http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=200903310542…

Nice try polivanja gnojnice po sedanjem županu. Predvidevam, ka si iz soboške SDS. No pa si dnevno normo šimfanja župana izpolno. Zdaj lejko ideš na pivo...

tajci (nepreverjen)

no pa se je po 53 dneh spet pojavil buzdovan. Smo te že pogrešali celec. Kot običajno v tvojem postu spet nastopa Štihec. Nič novega...

In uporabljaš vedno standardni besednjak: župan, brat župana, zemljiške transakcije (okoriščanje na račun davkoplačevalcev...) :)
Se nikoli ne naveličaš? To temo si že 1000x prežvečil preko forumov in anonimk. Res ne znaš napisati kaj novega?

Za spremembo bi bilo vseeno lepo, če bi še kdaj komentiral tematiko članka. Kaj v mojem postu torej ne drži? Aja, predvidevam da dr. Pirnat pojma nima o pravu, ker njegovo mnenje da prav županu. To vas v celi zgodbi moti :) In temu ti praviš "brezpredmetna pravna mnenja" :) Pirnat je po tvoje idiot, vi v koaliciji pa ste eksperti, kajne? Zakaj že? Aja, ker imate večino!

Robinjo daj se malo prizemlji, ker si že smešen. Je pa sicer fajn da braniš koalicijsko partnerko iz LDS-a. Ljubezen ne pozna političnih meja :) In prav je tako! Sorry čevapčič...

Vipko
Truplo

Tajči plus, Buzdovan po defolte minus, he, he...

slavko1958

vse kar drugi naredijo drugi naredijo narobe je kriv župan?

Swan

hajde da ludujemo ove noči,
hajde zaljubi se u moje oči,
tvoje usne so kao čokolada,
to mi se dopada

horjoz

Ja, seveda Popaj (ime ti zelo pristaja), to je iz časa Slavica, samo Štihec v pogajanjih ni popustil, ko bi lahko in bi bili stroški bistveno manjši. In zakaj ni popustil Ja, ker je imel relevantno pravno mnenje svojih pravnic in tistih, ki jih je plačal posebej.

Popaj

horjoz daj ne motaj če ne poznaš zadeve. Ka si nepismeni in si ne znaš prečitati članka ki san ti ga navedel? Probaj počasi, od stavka do stavka in sproti ponavljaj, ka si kaj zapomniš. Vej nej tak težko, samo večkrat moraš prečitati.

P.S.
Še nejsi šou na pivo, še nemaš opravljene norme? Mater, očitno so vam v stranki dvignili normo. Aja, predvolilne priprave že mate!

Vipko
buldog

"Razpis v tej temi: nezakonit! Razpis za MIKK: ravno tako (eden od kandidatov napovedal pritožbo). Kakšna slučajnost, a ne? Le kaj boste zmutili še na tretjem razpisu za Komunalo?"
tajci je v svoji vnemi zagovarjanja župana tako vnet/a, da je dokaz nezakonitosti po njenem/njegovem že to, da je en kandidat napovedal pritožbo? Pa ka misli on/ona, ka mamo pri nas severnokorejsko pravo?

buzdovan

tajci, no dr. jožek štihec, ker si znanstveno šibak, (saj ne najdem tvojih citatov v bazah, razen kakšnega diplomanta) ti ne zamerim, da mi očitaš ponavljanje, sam pa to nenehno počneš.

Vsak normalen pa ve, da pravno mnenje samo na sebi ne pomeni nič, saj vsak eminentnejši gospodarski kriminalec ima cel kup pravnih mnenj, ki dokazujejo njegov prav. In vsak pravnik z Pirnatom na čelu jih plačniku napiše po želji. Sam veš, bilo je tudi na TV, da je taisti Pirnat napisal dve različni mnenji o isti zadevi, eno žpanu, drugo pa opoziciji. In oba mastno pokasiral LOL! Upam, da si sedaj zadovoljen s komentarjem.

dexter

buzdovan.... po ton takšon tüdi drüjgo pravno mnenje kero je naroučila Nataša Horvat nede relevantno... oziroma de lejko napijsano na takšen način kak si ga razložo. Ali?

Swan

dexter, tako ali tako da bo drugačno. Potem pa se bodo še naprej prepirali okoli oslove sence. Show must go on.

tajci (nepreverjen)

buzdovan ti si neumoren. Goniš eno in isto, pa obrneš enkrat tako, drugič drugače. Še vedno v tvojih postih nastopajo: štihec, korupcija, okoriščanje. Zdaj si dodal še znanstveno šibkost. Prekupčevanje z zemljišči več ne pali pri ljudeh? Ni pričakovanega odziva? Škoda. Pa telko truda si vložil :) Znanstvena šibkost bo še manj. Vsaj meni se tako zdi. Boli narod za znanstveno šibkost. Sicer pa ti delaš dva doktorata pa že veš. Le kdo, če ne ti?

Aja, v kakšnem kontekstu že so vsi tvoji posti v tej temi? Razen pljuvanje po tebi "ljubi" osebi Štihec (v katerikoli podobi že, vse so uporabne. Spodaj ti dam še en uporaben namig :) )?

Se ti bo sploh kdaj v politični temi posrečilo napisati en post brez omembe priimka Štihec?

Kdo bi si mislil da je vstop Štiheca v politiko nekaterim tako zelo spremenil življenje, da se vam svet vrti samo še okoli njega. Mora biti težko živeti s tem. Kajne? Saj te razumemo in sočustvujemo s teboj. Res. Štihec je vse tisto, kar bi ti rad bil, ko boš velik. Pa ne boš.

P.S. namig
baje je od Štihecovega bratranca sestrične üjna svojemu vnuku kupila nov Mercedes. To je 100% in evidentna korupcija župana. Evo teme za obdelati oddelku za forumsko diskreditacijo soboške SDS. Zemljišča ste že, okoriščanje tudi, znanstveno uspešnost tudi, ... dajte že kaj novega sproducirati, da bo zanimivo za brati.

P.P.S.
Pri zelo tesni LDS sodelavki iz koalicije si žal že izpadel iz kombinacij. Moje informacije v prejšnjem postu niso bile točne. Se opravičujem. Čevapčič še so šanse :)

lethal lexi

omg kakše političari boli mene jojo za štiheca pa celeca ka če je kere od nju dveh tu gor pa si tak pisarita. Jiva je lejko samo sran, takše šole pa diplome pa tak malo pamete

presta1

Verjetno nede več dugo, ka de me sran povedati ka san iz Sobote. To pa zato, ka mi ide na bruhanje ob branji in gledanji političnih agresivnežov tipa Celec, Gujt, Martinuzi..... , keri delajo očitne zgage v svoj prid in jih boli k....., za mesto in meščane. Kda sta se cedila med in mleko, kda so bili vsi velki kolegi - skuper z aktualnim županom - so gradili kvazi lepšo Soboto, si zagotavljali službe in posle, je bilo vse o.k.. Še vedno man v glavi sliko, kda je Martinuzi talo Štihojove slike po soboti pa pred tekmami v fazanariji - človik bi dobo vtis ka je šlo za večno ljubezen. Kda so si pa gospodiči zagotovili primarno eksistenco, te pa udri mujo.

Dragi gospodje in kakša upokojena vsevednica - v dobro vseh nas - henjajte se iti politike, odstopite pa se nekan skrijte če mate vsaj malo čuta odgovornosti,ker če de se še dugo dogajalo to ka se dogaja mo zacugnili še za 50 let proti tistin najmenje razvitin v Slo. Te vaše igrice so betežne. Prepucavanja in vse ka se dogaja pa je namenjeno izključno van samin in vašim interesom.

copicar

presta1,super napisano ,tudi jaz se spomnim Martinuzija,kak se je v rit vleko Štihecu samo ka bi prišo za svetnika....Za Celeca,Gujta ... pa škoda besed pa se z njimi obremenjevati,če drek rašiš bole smrdi

Vipko
buldog

Obstaja pa ena krvava resnica - zgodovina nede omenjala mestnoga sveta, pač pa Štiho kot nesposobnoga župana. Nesposobnoga, da si ne ve narediti koalicije, nesposobnoga za sodelovanje. Vsak kmečki župan v Prekmurji si to zna.

buzdovan

Eh tajci, prevečkrat pišeš svoj priimek in poveličuješ brata. Ni tak korenjak, kot ga opisuješ. Saj nič ne more narediti, ker se je nesposoben pogovarjati. Skregan je s celim svetom razen s tabo in kakšnim podrepnikom, ki mu je nasul dve drobtinici. Potem pa cmizdri kot Kalimero in se prodaja ljudem kot žrtev. Se popolnoma strinjam s presto, da me je sram ker sem iz MS zaradi takega župana, ki se samo prepira in goni svoj zasebni interes.

Raje se posveti svoji osnovni dejavnosti, baje se dela nov občinski prostorski načrt pa si med slamnatim lastniki zanimivih parcel. Nekaj curi od tvojega kolega, ki so ga pri LDS na hladno dali ;-)

Vipko
Truplo

Čeprav je tema vseeno nekaj drugega... spet imate "Obračun kot SI (Sobotainfo) corala?

Kateri so sedaj dobri fantje oz. Earpi in kateri Clantoni?

copicar

Mene pa je sram ka so takšni bedaki kak sta ti buzdovan pa buldog v mestnon svetu.
Se pa veselin predvolilnoga boja kamo vaj lejko vido za štandon kak ta trosila bedastoče he he buzdovan tvoj oča pa de tak ali tak cejle dneve po oštarijah odo pa kemične talo,vejpa te njemi že damo kakšen žurnal ka njemi nede trbelo kradnoti po mizaj

Robert Celec

Želel bi še enkrat poudariti, da ne pišem, ne na tem, niti na katerem drugem forumu pod drugim imenom. In še enkrat, če imam jaz kar koli soboškemu županu g. Štihecu za povedati, mu to tudi direktno v oči in tudi pred očmi javnosti povem ter se mi ni treba skrivati po raznih forumih. In dajte mi že enkrat mir.

buzdovan

Oh kelnar, dragi copicar, ne veseli se preveč, prišel bo tudi tvoj čas, ko se boš spet vdinjal kakšnemu gostilničarju in bo tvoje šefovanje v krčmi na Fazaneriji le še lep spomin ...

Moram pa pohvaliti mojega kolega truplo, ki trenutno začuda raje prebira, kot piše, zato se bom tudi sam malce umaknil, ker vidim, da se s političnimi temami praktično ukvarja zanemarljivo malo ljudi, ki niso direktno povezani s tematiko in to se mi zdi normalno.

buzdovan

No, pardon še dexterju sem dolžan odgovor. Seveda, vsako pravno mnenje je enakovredno. Dokler se ne potrdi s pravnomočno sodbo je le mnenje, pa naj ga naroči Nataša ali kdo drug. (da ne bom spet svetega imena omenjal)

j76

Ges ne ven, zakoj se vi "ton tan v parlaménti" med seuf ne zgučite, kak predlaga Robert Celec (SDS, ni medičar) in nej tü.

Robert Celec (user "pahor" na pomurec.com) pravi:

#Želel bi še enkrat poudariti, da ne pišem, ne na tem, niti na katerem drugem forumu pod drugim imenom.#

Dovolj je bilo tvojih laži in podtikanj. Zbrani dokazi, poslani na ustrezne inštitucije, pravijo drugače:

http://i56.tinypic.com/2z9cr6f.jpg

Če se misliš še naprej sprenevedati in blefirati javnost, si pa res pravi buzdovan.

copicar

©®ă©k3ř +5

Vipko
Truplo

Večina se vas tule dela preveč pametnih s tem, da pišete na raznih forumih samo in izključno s pravim podpisom, imeni. Tako take debate delate še bolj bedne (na žalost si jaz ne morem pomagati - čeprav vem, da je so take zadeve res na nižji ravni, kot direktna komunikacija) in ljudi nedostojne. Malo vas je iskrenih in to je za zamisliti. Jaz sem ravno zaradi iskrenosti oz. tega, da pišem samo pod enim nickom v vseh forumih najebal zaradi ene malenkosti, ampak, "thatś another story"

Glede obračuna pri SI Coralu. Ne verjemite vsega filmom in stripom - tudi Clantonovi niso bili take barabe, kakor se jih prikazuje in Earpi tudi ne ravno angelčki.

Hočem povedati, da vsaj glede naslovne teme tule ni veliko za debato, predvsem pa ne za pljuvanje in še kaj. Razpis bodo pač ponovili, pravna mnenja so taka in taka (če bi ga pisal Ude bi bilo sigurno drugačno od Pirnatovega), vse prošnje oz. vloge se bodo verjetno morale na novo pregledati in potem bo pač neki organ ne/potrdil določenega kandidata.

Robert Celec

Kaj danes vse fotomontaža ne naredi...

Vipko
Truplo

Dragi Robert... res, fotomontaža in razni tehnični pripomočki marsikaj naredijo, lahko je tudi tisto samo trik, ali pa ne.

Vendar, če tako sveto trdiš, da si prijavljen pod samo enim nickom oz. da nihče ne piše sem gor po tvojem diktatu, je zadeva preprosta:

Ne vem točno, kako imaste to luterani zriktano, za katoličane se verjetno ve: Da se roka na sveto pismo in človek se zaobljubi, da govori resnico. Če je pri vas enako, pa naredi to zadevo takole: pred pričami oz. nekaj svetniki Mestnega sveta in soboškim fararjem se držoč za Sveto pismo zaobljubi, da ne pišeš nikjer pod drugimi nicki oz. tudi ne kak npr. sosed po tvojem diktatu.

Mislim, da bi ti v tem primeru prisotni in pišoči tule verjeli?

hilic

stiheca na kritizirajte ka naj dela glede kadrovanja. On ze zna za koga rabi tou delovno mesto. Gledajte kak je lepou reuso zaposlenje na sportnoj zvezi. Gutala je ta postavo namesto Zelkoja. Gda je Gutal ugotovo ka ne zmore vsega a Zelko je meu malo penzijo, je reso dvej muji na mah. Zelko je dale zaposleni pa pouleg penzije ma tudi fajni honporar Gutal pa se pri njem vci. No bole malo se vci, ka rajsi gde na kavi sedij. Bravo Toncek.

Robert Celec

Ne glede, da imava glede na tvoje komentarje sodeč različne poglede na določene zadeve, jaz nimam proti tebi nič. Mogoče bi bilo celo dobro kakšno debato razviti ob mizi, bi verjetno en drugega bolj razumeli. Jaz sem svoje napisal v predhodnem komentarju, za druge pa žal ne morem dati roke v ogenj ali na Sveto pismo. Zaključujem debato s svoje strani.

Robert Celec je napisal:

#Kaj danes vse fotomontaža ne naredi...#

Ker spet zavajaš in si dobesedno iščeš lekcijo, bo v kratkem sledilo nadaljevanje dokazov. Z domnevno fotomontažo lahko začasno tolažiš le svoje pajdaše, ki bodo poleg tebe razkriti v naslednjem koraku.

Kar ste si iskali, boste kmalu dobili.

Lekcija 1: svoboda javnega izražanja enih se konča s kršenjem pravic drugih.

P.S.
Pa ne se preveč truditi z brisanjem starih postov o pomurskih ministrih, državnih sekretarjih, poslancih, županih, nekaterih svetnikih in sploh vseh, ki vam niso pogodu, o katerih ste po različnih pomurskih forumih širili laži, jim podtikali in jih blatili. Dokazi so arhivirani.

hupkaš

Z njo je isto kot z poslanci; za nedelo moraš biti rojen !

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice