V četrtek je postalo uradno, da je Mestna občina Maribor podpisala pogodbo za produkcijo programa prireditve Čarobni december 2019 in silvestrovanje na Trgu Leona Štuklja z Agencijo Damn.

»Mariborčane in ostale obiskovalce Čarobnega decembra 2019 bodo tako na Trgu Leona Štuklja med drugimi zabavale tudi aktualne glasbene zvezde, kot so Nina Pušlar, Tony Cetinski,  Challe Salle, Crvena jabuka, Sendiah, Muff in Gadi, lokalne skupine, kot so Alo!Stari, Papir, Groovokado, ter drugi izvrstni slovenski izvajalci,« pravijo odgovorni.

Na programu je tudi stand-up večer z znanimi stand-up komiki Evo Virc, Rokom Škrlepom, Maticem Kokošarjem in komikom presenečenja. Med tednom bodo za glasbeni program s tematskimi večeri skrbeli didžeji; DJ Stojko, DJ Maj, DJ Berny, DJ Ney, DJ Skok in DJ Lexy. Posebej atraktiven pa bo večer elektronske glasbe, ki ga bosta pričarala priznana didžeja Tim Urbanya in Mike Vale. Na glavnem odru pa se bodo v nekaterih popoldnevih odvijale tudi druge prireditve. 

Kot novost pa letos uvajajo tudi produkcije videokoncertov oziroma posnetkov koncertov največjih svetovnih zvezd; Sting, AC/DC, Coldplay, The Rolling Stones, Ed Sheeran, v času božičnih praznikov pa videokoncert Andrea Bocelli. 

Silvestrovanje s slovensko rock skupino

Na silvestrovo bo za vstop v novo leto poskrbela legendarna skupina Big Foot Mama

Prihaja tudi Dedek Mraz

Konec decembra pa se bo, ob odhodu v svoje pohorsko domovanje, tudi letos poslovil Dedek Mraz. 

»Ob Trgu Leona Štuklja pa bo praznično dogajanje potekalo še na drugih trgih. Program Vilinskega mesta je pripravil Narodni dom, za Grajski trg tudi letos skrbi Društvo za oživljanje Grajskega trga, na Trgu svobode bo podjetje KOTA d.o.o. s podizvajalci izvajalo program na drsališču, za darilni sejem, prižig luči in stojnice na Grajskem trgu ter koordinacijo in promocijo prazničnega dogajanja pa bo odgovoren Javni Zavod za turizem Maribor - Pohorje,« še dodajajo.

Javno povabilo za najem hišk

Na spletni strani Mestne občine Maribor je v okviru prireditev Čarobni december 2019 in silvestrovanje na prostem, objavljeno Javno povabilo za najem gostinskih hišk na Trgu Leona Štuklja in Ulici škofa Maksimilijana Držečnika

»Gostinska ponudba bo vključevala hladne in tople jedi ter hladne in tople alkoholne in brezalkoholne pijače, pri čemer bo poudarek v pretežni meri na regionalni in lokalni gastronomiji,« pravijo z Mestne občine Maribor. 

Rok za prijave je sreda, 20. november 2019, do 16. ure. Zainteresirani ponudniki gostinske ponudbe lahko več informacij o sodelovanju v javnem povabilu dobijo tudi osebno v ponedeljek, 18. novembra 2019, ob 18. uri v Razstavišču Urban na Grajski ulici 7. 

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Troll (nepreverjen)

Sobotainfo
Beri Sobota kak Murska Sobota in okolica.
Info pa kak informacije.

Za kaksni Maribor se te tu pijse? Pa te stop z objavami za Muro pa piste o vijolah, Mariborinfo pa naj pise o Muri. Jao

brankoslav (nepreverjen)

Zaradi teh trolerskih pa prizadetih clickbaith-ovskih naslovov člankov bon verjetno henjo obiskovati tej vaš primitiven portal, čednoga že dugo nejste nikaj objavili. Zbougon.

Starejše novice