19-letni sin se brani, da je užival droge in bil vinjen pa se ničesar ne spomni. 38-letna mati pa pravi, da je spala in ni ničesar čutila.

Hrvaški mediji poročajo o neverjetnem primeru incesta med sinom in materjo, ki se je zgodil v Međimurju.

Seksala v družinski hiši

38-letna mati in 19-letni sin sta imela spolni odnos lanskega septembra v družinski hiši. Ostali člani so ju zalotili in poklicali policijo.

Sin je med preiskavo trdil, da je kadil marihuano in bil vinjen, pa se zato ni zavedal, kaj počne.
Pravi, da je mamo odnesel iz postelje v dnevno sobo, kjer se je vse dogajalo, vendar trdi, da preko oblačil. 

Zalotil ju je drugi sin

Mama pravi, da sta se tisti večer z možem napila in sta zaspala. Nič se ne spomni in ne ve, da sta imela spolni odnos. Toda priča – eden od sinov pravi, da sta bila gola in da sta imela spolni odnos, zato je šel zbudit moža oziroma očeta, poroča portal Emeđimurje.

“Pridi, da boš videl, kako ti sin in žena seksata.”

Ko je prišel v dnevno sobo, je imel kaj za videti, sina in ženo med spolnim odnosom.

“Žena je imela v tistem trenutku zaprte oči, pa mislim, da je spala. Kričal sem nanju, pa sta skočila,” je povedal mož in oče.

Sinu grozi zaporna kazen

Takoj so poklicali policijo, sina so aretirali in odpeljali za mesec dni v pripor. Sojenje se bo kmalu začelo na sodišču v Čakovcu.

Sinu grozi zaporne kazni, materi pa štiri mesece dela v splošno korist.

S spleta

Komentarji (33)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Dzoko (nepreverjen)

Pozabili ste napisati, ka je sin kadil Galaxy v Mezimurju dokaj priljubljeno in na Kitajskem sintetično pridelano marihuano, ki je zaradi svoje cene in na Hrvaškem visoke stopne prohibicije zelo priljubljena med mladimi in jim pere možgane... Z drugimi besedami deca kadijo kemijo zmešano ker je poceni in ni na seznamu prepovedi, ker skoz sestavo zamenjajo na kitajskem, kjer v laboratorijih skup delajo.... ni čudno ka nej znau ka dela :)

aaaggggg (nepreverjen)

Ha ha un je nika nej znao una pa nika nej čutila. Moreš meti iq - ka tou vrvleš.

Arrogant Bastard (nepreverjen)
Rp.27 (nepreverjen)

Internet je poln takšnih video posnetkov, katastrofa od civilizacije.

milojka (nepreverjen)

Čudno pa te se Hrvati delajo tak svete pa pobožne in poštene zdaj pa se te onedjajo med sebov .Fuj . Una nej nika znala tak je spala .

md (nepreverjen)

Slovenci pa tega ne delajo?Cejli svejt je ponoro

In reply to by milojka (nepreverjen)

Vipko
buldog

Tu res ne veš, kaj si naj o tem misliš...

Incest je bil skozi zgodovino, kot ostale spolne prakse, različno umeščen v moralni sistem družbe; od milo rečeno, zelo blagih moralnih zadržkov do ostrega zavračanja s strani krščanske morale. Danes spada med najstrožje tabuje.

Vprašanje je, koliko je tega v resnici. Mogoče niti ne tako malo; če beremo izpovedi onih starejših gospa, vidimo, da so bila posilstva s strani običajno pijanega očeta kar pogosti pojav. Koliko je tega na "prostovoljni" bazi pa je zaradi tabuiziranosti incesta nemogoče odgovoriti.

Ne vem tudi, zakaj so morali klicati policijo in s tem iti v javnost. Jasno je bilo, da bo zaradi tega dejanja stigmatizirana celotna družina.

Ob takih dejanjih in njihovem obsojanju doživi neko "moralno očiščenje" celotna družba. Bolj je družba moralno v greznici, bolj temeljito je očiščenje.

Nekdo je omenil še porno filme na to temo. Jasno je, da gre tam za fiktivne situacije, največkrat milfice z mladci, ki niso nobeni sorodniki. Indikativno pa je, da to prikazujejo kot incest. Se pravi, da nekdo to potrebuje. Kdo? Mi. Vprašanje je le, zakaj.

markow83 (nepreverjen)

Incest ma biološke razloge zakoj je prepovedane. Problem je samo če zanose. Gnesden mamo svobono spolnost in kontracepcijo. S ten je tude tabu dosta menše. So pa velke razlike med različnime narodame. Hrvati zovejo policijo, Nizozemci pa pitajo kak pogosto to delata.

In reply to by buldog

hrk (nepreverjen)

Verjetno je mama, hčerka, sestra ipd. lažje "pridobiti" v to početje, saj so praviloma bližje sinu, očetu, bratu ...

Je pa še ena zadeva v tej zgodbi, piše, da so bili pod drogami in/ali alkoholom. V teh primerih je verjetno še bolj enostavno, ko nisi pri sebi.

Saj tudi ti si omenil, da je nekdaj (pa tudi dandanes se lahko zgodi) pijan oče posilil hčerko ...

Dj.khaled (nepreverjen)

Madafaka Jones ?

kolega (nepreverjen)

Pravi hčerka oči: Fuah kak ti kurac po mamini pički ma.
Pravi oča: Znan, mi je že tvoj brat pravo...
(oča = DF)

čarni vrag (nepreverjen)

Incest (latinsko incéstus; tudi krvoskrunstvo, krvosramnost, rodoskrunstvo) označuje spolni odnos med družinskimi člani ali sorodniki.

Incest v najnovejšem Slovenskem kazenskem zakoniku (2008) ni več kaznivo dejanje razen če je ena oseba mladoletna. Obravnavan je v 195. členu 20. poglavja Kazenskega zakonika Republike Slovenije, ki pravi:

Oseba, ki spolno občuje z mladoletnim krvnim sorodnikom v ravni črti ali z mladoletnim bratom oziroma sestro, se kaznuje z zaporom do dveh let.

Ne vem sicer, če so hrvaški zakoni enaki našim, a to dejanje po naših zakonih ni kaznivo. Kaznivo bi bilo samo, če bi bil sin mladoleten. Kar pa ni, če je star 19 let. Zato je to vaše pisanje čisti senzacionalizem.

čarni vrag (nepreverjen)

Tu sem našel hrvaški zakon.

Rodoskvrnuće

Ĉlanak 179.(1)

Tko izvrši spolni odnošaj ili s njim izjednaĉenu spolnu radnju sa srodnikom u ravnoj lozi, bratom, sestrom, polubratom ili polusestrom, po krvi ili po posvojenju.kaznit će se kaznom zatvora do jedne godine.
(2) Neće se kazniti osoba koja je u vrijeme izvršenja radnje iz stavka 1. ovoga ĉlanka bila dijete.

Se pravi, da je incest po hrvaški zakonodaji kazniv po slovenski pa ni. Po slovenski je kazniv, če je ena oseba mladoletna.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Blupupup (nepreverjen)

Incest v širšon pomeni besede, v smislu sorodstva, tudi bratranec/sestrična ni kazniv...jasno piše v drugon odstavki ka če sta v ravni črti (starš/stari starš) je kaznivo. Nej razlagati zakonodaje če nemas pojma, nekoga lejko to drago košta...

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Dragi doktor prava! Tu je 195. člen veljanega KZ Slovenije.
Krvoskrunstvo
195. člen
Oseba, ki spolno občuje z mladoletnim krvnim sorodnikom v ravni črti ali z mladoletnim bratom oziroma sestro, se kaznuje z zaporom do dveh let.

To je kompleten 195. člen, ni nobenega drugega odstavka. Če že kaj komentiraš, te si zakon vsaj preberi. To kar ti delaš je fantaziranje in nakladanje. Celo drugi odstavek zakona si si izmislil. Očitno ti nemaš pojma, zraven pa še pišeš neresnice, bolje povedano lažeš. Seveda jaz nikogar ne nagovarjam naj stori incest, kar je moralno zavrženo dejanje.

In reply to by Blupupup (nepreverjen)

BariBul (nepreverjen)
Kritikaaaa (nepreverjen)

Zaradi smrti dudeka sta bila pijana in drogejrana pa sta na čemejre nej nič jutila ps nič vijdla????

Svetlana Maka… (nepreverjen)

mama je sigurno bila potrebna komunistka
se je spomnim iz politične šole v Kumrovcu
že takrat je bila večino časa na hrbtu

Pornhub (nepreverjen)

Mali je pomojen gledo dosti pornicov pa mislo ajde ka sproban?

Busybee (nepreverjen)

Neka sličnoga kak pri Df, posledice so vidne dandanes
...

TTX

Mamojebač, v punon pomeni besede. Iq na nivoju ja...

čarni vrag (nepreverjen)

to pa je eden
ki je sam sebi jebal mater

Sportas (nepreverjen)

Med slovenci je ogromno tega... Sploh ocetje se spravljajo na hcerke.. In to so ponavadi volilci sds

čarni vrag (nepreverjen)

Tako so nacisti risali Jude kot podgane.

In reply to by Sportas (nepreverjen)

bingelj (nepreverjen)

Dajte si malo bolje prebrat kaj piše v poročilu. Mama je rekla, da sta se z možem napila. Verjetno ni bilo prvič. In verjetno tudi ni bilo malo. Glede na to verjetno večina družine uživa razne opojne substance. Tako si je tudi sin kaj spil in/ali skadil ali kaj podobnega. In potem se zgodi. Stara je bila potrebna. Staremu od pijanosti ni stal in je pač sin opravil. Da so pa klicali še policijo in sedaj vsi vedo, kaj in kako je pri njih pa tudi pove o tej družini vse. Bedaki na kubik! Še to. Če pogledamo njuna leta je za današnje razmere zeloooo mlada mati. Tudi to nekaj pove o tej družini.

Aaaaqq (nepreverjen)

Ka zaj tu ma veze, kelko je stara bila, ka dejte dobila?!

In reply to by bingelj (nepreverjen)

bingelj (nepreverjen)

Seveda ima vezo, ker to veliko pove o socialnem statusu družine. Vprašanje, če je ta sin sploh bil načrtovan. Glede na leta mame dvomim. Se je zgodilo pod vplivom opojnih substanc. In potem se je nadaljevalo in sin je v takih razmerah odraščal.

aaaaa11 (nepreverjen)

Se pravi, ka vsi ka dobijo mladi deteta, so po tvojon malo za luno pa pod substancame. pa tij se malo glupe v glave. Te so vse mlade matere nore, pa nevejo deteta vzgojite ?

In reply to by bingelj (nepreverjen)

Posnegudiši (nepreverjen)

Načrtovan otrok? Bi bilo treba izvesti anketo med starši. In če bi odgovarjali pošteno, bi se izkazalo, da je načrtovanih otrok zeloooo malo. In to ne glede na starost staršev. Svojemu zdaj že odraslemu otroku večkrat povem, da je bil zaželen in načrtovan in da sem ponosen na to.

In reply to by bingelj (nepreverjen)

Svetlana Maka… (nepreverjen)

ovaj si je pa sam sebi jebal mater

Hrib (nepreverjen)

Mati ga je ucila spolno vzgojo. Ce verjetno siromak nej znaj djati notri v p... o. Haha

Katebriga1 (nepreverjen)

Mati je nej nika kriva ka je nogej razno držala ? ?? Sin se je mantral pa še sedet de mogo ite ?

krščen matiček (nepreverjen)

ženskam zapaše mlado meso, pa če je že pri hiši, zakaj pa ne.......

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice