FOTO: Val 202
Terenski studio Vala 202 se je danes ustavil v Prekmurju, natančneje pred Expanom, kjer išče pozitivne zgodbe Prekmurja.

Na Valu 202 se bodo poleg zgodb mladih, ki so se priselili ali ostali v Prekmurju, dotaknili tudi 100. obletnice združitve prekmurskih Slovencev z matičnim narodom. Iz terenskega studia v Prekmurja jim boste lahko prisluhnili med 10:00 in 15:30.

Program: 

10:40 – Intervju: Gregor Domanjko, okoljevarstvenik 

11:00 – Intervju: Kirk Zathey, programer iz Kanade

12:00 – Mini koncert Balladero, Denis Horvat in Sandi Horvat

14:00 – Intervju: chef Daniel S

14:45 – Intervju: Nogometašice ŽNK Pomurje Beltinci

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
r. N. (nepreverjen)

Koncno neka prave promocije Prekmurja! Kak lepo! Celi den mo vas poslusala!! lp iz lj.

kanžor
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Več ne vejo ,kak bi privabili ljudij .Te Expano se verjetno že kouple v izgubah

Hmmmmm (nepreverjen)

S starostjo vedno bole prihajan k pameti in vedno bole spoznavan, ka je Val202 eden najboukših slovenskih radiov. Verjetno celo najboukši. Tisti "hitradii", vsi kao najbole poslušani radii, so samo šund, šteri v neskončnost ponavla en pa isti šund...

ObcanMatko (nepreverjen)

Murski val še obstaja? Tej so cista dol zavörtivali.

Tudi ges poslusam Val202, ce poslusam navadni radio

someone1 (nepreverjen)

val 202, prvi, radio si. To so najboljše radijske postaje v Sloveniji.

Vse drugo so reklame na reklamo, zadnjič san recimo poslušo na radio Maxi nekšno reklamo za nekšno kremo, kera je čudežna pomaga za vse(sploj ne nucaš doktora, če ne dela vrnejo pejneze,....). Nakonci pa se izkaže ka pomaga samo pri praznjenju denarnic. Takšne reklame bi mogli enostavno prepovedati.
Murski Val pa je žalost od žalosti žal....

Bindi (nepreverjen)

Val 202, dobri ste, ampak - na plaži Expana “gneče ne poznajo”? Seveda, če pa ni nobene sence, ker je drevo za občino in komunalo nebodigatreba, o plaži pa je odločala glavna za turizem, ki živi v letu 1986 in meni, da se na plažo hodijo ljudje sončit, ne sencit. Na tej plaži ne bo nikoli gneče, v vsem Expanu ne. :-)

Pohodnik (nepreverjen)

Odllično...škoda ka surf in sup klub ne sodeluje!

Hmmmm- Sobota (nepreverjen)

Vse za promocijo popolnoma zgrešene investicije te pa napišete "iščejo pozitivne zgodbe iz Prekmurja" zdaj pa mi povejte v kakem smislu je Exspano pozitivna zgodba iz Prekmurja norci iz vala 202 pa niso oni krivi, zavedeni so bili od občinarov Sobote. Celotno območje je najbolj negativna zgodba iz Prekmurja, ker se je z gramoznico poseglo v najboljšo obdelovalno zemljo, za kapitalista, je bil pomembnejši gramoz, kot pa zemlja, kje ste zdaj naravovarstveniki ? Expano stoji na najbolj onesnaženem delu Prekmurja, zraven avtoceste, zraven prašičje farme BRAVO in to je pozitivna zgodba.
Če bi se val 202 javil naprimer iz Bukovniškega jezera ali Otoka ljubezni ali Tinekovega broda itd da ne naštevam TO BI POTEM BILA POZITIVNA ZGODBA IZ PREKMURJA (samo na teh lokacijah nega Exspana) nekateri ste izgubili kompas.

hoth m (nepreverjen)

Bogme res mora iti Expanoju za nohte ,ko reklamirajo to nič vredno barako .Nič se ne poroča kako je kaj finančno stanje koliko izgube

Listen to radi… (nepreverjen)

Thank you very much for this information.I like This site! Thanks!
Live Turkey radio stations online. Listen to your favorite Turkey music for free without registering at Liveradios.online
Radyo dinle
FM radyo dinle
Canlı radyo dinle
Online radyo dinle
Listen to radio online
Ücretsiz radyo dinle
Canlı yayın dinle
Ücretsiz Canlı yayın izle

Starejše novice