Polemika med Vestnikovim novinarjem in lastnikom ter direktorjem GMT-ja o poslu Radia Murski val.

“Gospoda Milanov, ti si največji napihovalec laži in širiš samo stvari, ki ne držijo in misliš, da s tem postaneš pomemben,” tako direktor in lastnik GMT-ja Vlado Karoly začne Facebook debato z novinarjem Vestnika Timotejem Milanovom. Gre za odziv na komentar Milanova o prodaji Radia Murski val, ki ga je objavil tudi časnik Večer.

Karoly trdi, da je radio prodan, a ne Ceropu

Iz njunega pisanja med drugim izvemo, da je Radio Murski val že prodan, a kot pravi Karoly, kupec ni Cerop. Lastnik in direktor GMT-ja ob tem doda še, da radia nikoli niso ponujali županom. “Dopis Ceropu, v katerem ponujate radio v odkup, govori drugače,” mu odvrne Milanov.

So ponaredili Karolyjev podpis?

Novinar Vestnika svojo trditev podkrepi z dopisom Ceropu, kjer je v imenu Radia Murski val in GMT-ja podpisan prav Vlado Karoly. “Ta dopis je bil izdan z radia brez moje vednosti,” nato zatrdi najbogatejši Pomurec po zadnji lestvici Financ.

Celotno dopisovanje med Karolyjem in Milanovim je še vedno objavljeno na Facebooku, za lažje razumevanje ga objavljamo tudi tukaj.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
bravisimo_bravo (nepreverjen)

Milanov svaka ti čast! Take novinarje hočemo!

Listen to radi… (nepreverjen)

Thank you very much for this information.I like This site! Thanks!
Live Turkey radio stations online. Listen to your favorite Turkey music for free without registering at Liveradios.online
Radyo dinle
FM radyo dinle
Canlı radyo dinle
Online radyo dinle
Listen to radio online
Ücretsiz radyo dinle
Canlı yayın dinle
Ücretsiz Canlı yayın izle

Starejše novice