Bivši mariborski župan je na družbenem omrežju delil nov posnetek, kjer ne manjka jeze, kritik in kletvic nad stanjem v državi.

»Naj gre vse skupaj nekam!« je bil nekdanji mariborski župan in aktualni državni svetnik Franc Kangler neposreden v svoji izjavi.

Zmotilo ga je, da so ustavni sodniki začasno zadržali delovanje preiskovalne komisije v zadevi Franc Kangler in drugi. Tako naj bi preprečili zaslišanje takratnega generalnega tožilca Draga Šketa.

Posnetek je doslej, torej v manj kot enem dnevu, zbral že več kot 33.000 ogledov.

S spleta

Komentarji (28)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
TTX

To vse v SLO se bo dogajalo dokler ne bo eden heroj poslal metek v čelo tem sodnikom, politikom pa še vsem udbovcem pa laživcem v parlamentu. Pa lahko samo enemu od teh, ker bodo potem že videli ostali. Pravice pa ti mafijaži itak ne bodo videli, ker jo samo nadzirajo. Na križ z njimi.

Ti resno? (nepreverjen)

O čem ti napletaš? O metkih, o streljanju? Kaj si ti za enega? Pa če se bomo začeli streljati, lahko metek najde vsakogar, mene, tebe, rdeče, zelene, vsesplošno sovraštvo. Take zadeve so že videne v zgodovini in nikoli niso rešile nič! Kdo si pa ti, da upaš pozivati na križanje? Pa ta Kangla tudi ni ovčica, to je bivši kriminalist in župan, ki so ga odnesli s položaja. Glih on bo govoril o vladavini prava.

In reply to by TTX

orangutan (nepreverjen)

te pa povej ka ti predlagaš? nemre njin nika policija nej protikorupcijska.. edijno ka še vala ka dobijo batine! Metek je malo preostro...

In reply to by Ti resno? (nepreverjen)

Bogdana (nepreverjen)

Saj ni tako nedolžen.

Gost30 (nepreverjen)

Jaz sem obupal že davno takrat, ko so tebe pustili na prostosti, Kangla.

Janez Komunist (nepreverjen)

Baraba,ki bi morala že davno čepet v zaporu.

ADVOKAT (nepreverjen)

Če poslušaš ta posnetek in če poznaš vsaj malo zgodovino sojenja Kanglerju, ne moreš verjeti da se to leta 2019 dogaja v državi, ki je članica Evropske unije, saj on bo to na koncu na Evropskem sodišču dobil, ampak njemu in družini so za večno uničili življenje. Dokler človek ni bil obsojen s pravnomočno sodbo, je nedolžen! To je eden od temeljnih postulatov pravne države pri Kanglerju ki je imel 24 obtožb in v 22 primer dokazal z pravnomočno sodbo sodišča DA NI KRIV ne more iti niti slučajno za naključni primer, ampak gre za načrtovano uničenje človeka in družine.
in ustrahovanje ostalih državljanov Slovenije. Zelo upravičeno se lahko vsi navadni "mali" ljudje bojimo živeti v taki brezpravni, policijski in mafijski državi saj nikoli ne veš kdaj lahko prideš na vrsto. In zakaj se potem ti mafijci tako bojijo ne nezakonitih migrantov, in zločincev ampak bojijo se svojega slovenskega ljudstva. Bojijo se Šiškovih tabornikov, lesenih pušk to bodo prepovedali, verjetno tudi tabornike in lovce ne bodo pa prepovedali ljubiteljev partizanov ki v uniformah in z pravim orožjem maširajo po Sloveniji. V BISTVU SE TI MAFIJCI BOJIJO ZA SVOJE RITI ampak "dan ni nikoli tako dolg da ne bi prišel večer" in dolga mračna noč.

za ADVOKATA (nepreverjen)

Pa kaj nisi jasno napisal kdo je ta mafija to so vsi do zadnjega rdeči, levo usmerjeni ljudje skratka novodobni komunisti, saj stranka SD je javno napisala da je pravna naslednica zveze komunistov tudi v njihovih objektih se nahaja. Vesel bom če bo kdo vedel našteti vsaj enega desničarja, ki bi bil na vodilnem mestu od policije, tožilstva, sodišča in najbolj žalostno tudi Ustavnega sodišča. Ajde levičarji navedite en priimek desničarja, ki je na čelu omenjenih organov ??????

In reply to by ADVOKAT (nepreverjen)

Levičar, desničar (nepreverjen)

Što je v Sloveniji levičar pa što desničar? Mogoče NSI in Levica, ostalo pa so preoblečeni komunisti.

In reply to by za ADVOKATA (nepreverjen)

bruka (nepreverjen)

Ti se hecaš ali si resno tak zabiti? Polovica ustavnih sodnikov je deklariranih desničarov in janšistov. Kompletni generalštab slovenske vojske je Janšov, policijo vodijo desničari, polovica sodnikov je desničarov, zdravstvo vodijo desni..... To ka ti pa tebi podobni imbecili mislite ka nan zdaj vladajo nekši namišljeni komunisti, samo potrjuje dejstvo ka ste desničari totalno zabiti primitivci. Tak desničarske vlade kak jo mamo zdaj smo nej meli niti te gda je Janša vodo vlado. Dobro ti je ovi povedo - v Sloveniji je na levi strani samo Levica skupaj z NSi... vse ostalo so desničari pa neoliberalci. Vi pa li dale paničarite s komunistami, pa cvilite kak ste bougi ka nan kao komunisti vladajo. Komunisti do nan komaj te vladali če gda sluajno alik SDS pride na oblast. Tan so zbrani vsi bivši komunisti, udbaši in komunistični funkcionari.

In reply to by za ADVOKATA (nepreverjen)

niksoon (nepreverjen)

V pravni drzavi bo moral kangler sedeti v zaporu dozivljensko!
Pika!

čarni vrag (nepreverjen)

Si ti mogoče sodnik? Ne sodi drugim, da se ne bo sodilo tebi!

In reply to by niksoon (nepreverjen)

black panter

pa opankar žabarski tudi

In reply to by niksoon (nepreverjen)

Toti glih (nepreverjen)

Franca ma praf, samo da je problem, ker so drugi več pokradli od njega, to ga muči. Glede metka v čelo, pa je že prepozno. So že zavozili državo.

G (nepreverjen)

Daj, skenslaj se že enkrat Kangler. Ka se delaš malega Boga v Sloveniji. Ja kdo te je pa silil v politiko. Postal bi in ostal kmet pa konec.

u pokojni-c (nepreverjen)

Če bi bil kangler nedolžen ne bi izločali dokumentov, prisluhov kera sodba je padla zaradi nedovolnih dokazov vse so procesne napake pa kaj se čaka od miličnika in kriminalista to je katastrofa sodišča in tožilcev, da ne vedo ali nočejo obremeniti svojih? Vse videno od janše naprej ?

bruka (nepreverjen)

Isto kak pri Janši.... tudi njega so iz zapora spistili zaradi procesnih napak in zato ka so njegovi podtaknjenci na ustavnon sodišči vrnili zadevo v ponovno sojenje zaradi procesnih napak, vendar je glej ga zlomka glih te vse zastaralo. Tak Kangler kak Janša sta bila oproščena zaradi procesnih napak, nej pa zaradi toga ka bi dokazala ka sta nej kriviva za tisto ka so jima očitali. In takši se zdaj najbole pizdijo prek sodstva pa se delajo pametni.

In reply to by u pokojni-c (nepreverjen)

Gledalecc (nepreverjen)

Kanglera so obcani maribora nagnali! Sedaj se pa dela neko zrtev. Obtozen je bil v vec kot 100 zadevah in pri vseh se je zmuznil. Taksnega cloveka v sloveniji ni mozno obsoditi na posteni nacin! Taksni ljudje kot je kangler so radikalci, brez sramu, brez custev , nevarni za drzavo in tezko jim je kaj prisoditi. In taksne ljudi pobira SDS.
Sem po dusi demokrat, sem proti komunizmu, socializmu...vcasih sem bil clan SDS.
Ampak ze mnogo let nazaj sem se prebudil in ugotovil, da Je nacin dela te stranke bolj komunisticen kot komunizem:)
To so radikalci kateri brez sramu delajo samo proti!

Truga (nepreverjen)

Saj znaš zakoj majo telko povedati čez komunizem?
Zatau ka so je nej pustili k koriti. ?

In reply to by Gledalecc (nepreverjen)

Truga (nepreverjen)

Vrag je vzeu šalo. Zaj se že kriminalci pritožuvlejo ka nesmijo biti kriminalci...

čarni vrag (nepreverjen)

Kangler je nej bil obsojeni in je nej kriminalec. Dragi moji naivneži, ne mislite ka tudi vi nemrete doživeti usodo Kanglerja. Seveda če boste ogrožali vladajočo udbomafijo. Nemreš si misliti kakšna cenzura vlada v Sloveniji. Samo malo bogše kak v Severni Koreji. Tak nikjer ne piše, da izhaja "pretepena sodnica" iz prekmurskih Tropovec. Proti Kangleri pa je največ prisluškovanj odobril sodnik, ki je bil nekoč zaposlen na SDV. Pa to je neverjetno. Izgleda ka še nevejte, ka so sodbo banksterki Pajenkovi razveljavili. Samo podpirajte to bando, daleč so nas pripelali. Še dale nas bodo, če nete prišli k pameti.

In reply to by Truga (nepreverjen)

Gledalecc (nepreverjen)

Ti si sigurno SDSjevec;)
Kangler bi mogo dozivljensko sedeti v zapori in vsaki den bi ga trbelo prebicati!!!!
In kljub svojim zlocinom se vedno spi doma in obcasno odi na sodisca. Ge ne razmin kak lejko ena pescita lidi zagovarja taksnoga kriminalca.
Vsi pa znamo ka de na konci odiso kot svobodna oseba iz sodisca. Za zahvalo pa de se drzavo tauzo:)

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Što si ti ka ka bi nekoga poslal doživljensko v zapor. Imaš končano kakšno pravno fakulteto, mogoče doktorat?

In reply to by Gledalecc (nepreverjen)

u pokojni-c (nepreverjen)

No te pa napijši ka je bil pred županovanjem član ZKJ in miličnik isto kak Gorenak te je pa napredoval v miličnika kriminalista in seveda so glih pri njem zgodijo v 20 tih zadevah procesne napake ko pa bereš prisluhe in ostalo dokumentacijo pa vse obremenilno?

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Nody (nepreverjen)

Kangler poštenjak.... Kujpin bale sena...

Pika na I (nepreverjen)

Kangler ma celo malo prav. Drugače je pa on tudi en velik falot.

Gost8 (nepreverjen)

Glejdo san cejli posnetek. Tej človik je prolupo, zrejli za Ljubljana Polje.

šarvedi (nepreverjen)

Kangleri, Podobniki, Maučeci in podobni - v gnoj se zakopajte. Zapravli ste stranko SLS in še marsikaj...

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice