V Bakovcih pri gramoznici, kjer je svoj prostor našel tudi manjši ribnik, so vandali ta vikend uničili prostor, ki je bil namenjen počitku.

Alojz Novak je pred dvema letoma na svoje stroške poskrbel za komercialni ribnik, za katerega je dobil tudi dovoljenje Agencije Republike Slovenije za okolje in ob njem uredil prostor za počitek. 

Danes pa je doživel hladen tuš, ko se je ponovno odpravil na prostor, ki ga je uredil tako zase, kot za mimoidoče, ki so se tam radi ustavljali.

"Še za vikend sem bil tam in vse je bilo na svojem mestu. Danes pa sem doživel šok, saj se videl, da so vse stvari vržene v vodo. Zakaj bi nekdo to storil, mi ni jasno. Očitno je šlo za nevoščljivost," nam je povedal Alojz Novak, ki je omenjeni prostor tudi uredil.

Nikoli si ni predstavljal, da bi se zgodilo kaj takšnega

Kot pravi, so se na tem mestu večkrat ustavljali sprehajalci in kolesarji, tudi kakšen piknik se je zgodil na "njegovi" zemlji.

"Veliko ljudi ni vedelo, da gre za privatni prostor, mene pa tudi nikoli ni motilo, da so se ljudje tam ustavljali. Pravzaprav smo se že vsi skupaj nekako navadili na ta prostor. Predvideval sem, da nikoli ne bo težav, če se ljudje tam ustavijo. Potem pa se zgodi nekaj takšnega".

Kot pravi, zdaj je kar je, škoda je namreč že povzročena. Ob tem dodaja, da je sam invalid in bo posledično moral plačati, da bo nekdo te stvari spravil iz vode. Tam namreč ne morejo ostati, saj bi se lahko prepojile z vodo in posledično tudi potopile. 

Dogodka policiji ni prijavil, se je pa oglasil na družabnem omrežju Facebook, kjer je z uporabniki delil svoje misli glede omenjenega dogodka. 

S spleta

Komentarji (26)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
12 (nepreverjen)

Sramota

TTX

Mati kelnarca, oča pa z BMW glumi budalo.. 100% je tak. Vzor mladini pa ponos teh "staršov".. Bravo bravo dečki, či tau čitate. Karma de prišla po vas, ne pozabite idioti eni.

Boži žlak (nepreverjen)

Ka smo sejale to ženjamo.Gnesden nesmeš dejte čemerno poglednote pa že socialna pa ves drek lejče pa te jebe.Te pa te huligani gor rastejo.Negda so meli školniki pravico ka so te "vzgojno" kaznele.Pa naj je to bila klofuta ali "packa" in si te drugič vsaj premislo prvlej kak si pa somarijo delo.Doma so nas starši po riti našeškali ka smo dva dnij nej mogli sideti pa je bil mer.Pa še v vojsko smo šli ge so nas malo reda navčili.Zdaj pa nesmeš dejte fizično kazniti zato pa nega nikšoga učinka.Ešče nigdar je dretje nad deteton nej pomagalo ker ga to ne zabolij ka bi premislo.

someone1 (nepreverjen)

mater so frajerji. Sramota. Samo ka če jim v našoj ljuboj domovini nemreš nič. Ge so tisti časi, ka če si nej bil "priden" si pač dobo par vzgojnih. Pa je pomagalo. bar meni ne pride na pamet ka bi namerno delo škodo komi koli. Držin se načela ka ges neščen ka meni što napravi tudi drugin tou ne delan. Pa man mir.

fekonja (nepreverjen)

Prokleti što je to napravo .Če ga lastnik sumi naj ga počaka nekje in mu obej rokej naj potere ,da mo ga vidli ka je to za junaka šmrklavega .Sigurno je kakši ka je nej dugo pusto mamin cecek

Hojoj (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Gospod Novak, z svojim zapisom, ne za ostajate za njimi.

blam blam (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Tej Novak drugin očita pomanjkanje intelekta, te pa gda njegov post preštejš te srat stisne. Verjetno je tej človik teški seronja v resnici, pa njemi je nešče tou na takšen način gvero.

df (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

ne vem kak si lahko neki lenuhi izmislijo prostor za počitek
je treba delat
ne pa na račun družbe uzurpirat zemljišče da bi sam tam počival
če ni si lastnik zemljišča se jebi će ti kdo vrže tisti odpadni les v vodo
kupi si zemljišče in onda pizdi

df (nepreverjen)

DF kožo ti na žijvo dol slečti razmiš.

In reply to by df (nepreverjen)

Bok (nepreverjen)

Joj joj...što toga Novaka ne pozna...cejli Bakovci ga poznajo. On guči od vzgoje...smešno, on jo ima?

krobikar1

Za precednika KS ga dati,...obavezno, kak obvlada, nato!

u pokojni-c (nepreverjen)

Ova bakovska direktorca zdaj pa šefica upojencof ona rejši vse samo pejneze njej trbej pokazati

Oliiii (nepreverjen)

Kera tou

In reply to by u pokojni-c (nepreverjen)

Upsica (nepreverjen)

Kelko razredov osnovne šole imaš u pokojni-c? Ne poznaš vejic in pik. Ges mislim ka bi vse za pejneze rejšo bakovski največji podjetnik, keri je že cejli propadno. Niti oštarija nej več na njega...

df (nepreverjen)

mama ti je svinja

In reply to by Upsica (nepreverjen)

u pokojni-c (nepreverjen)

Slovnica mi nejde glih, meni bole ide prisvajanje in trgovanje z informacijami in poberanje sejnin kak ovoj omenjenoj?

In reply to by Upsica (nepreverjen)

Penis od penisa (nepreverjen)

Evo te naj clovek tak nekaj napravi dosti dela pa denar in taksni vandali unicijo vse sram vam lahko vandali

df (nepreverjen)

neka si napravi stole i mize na svojoj zemlji i ne na tudjoj
ako bi na mojoj zemlji neko to napravio
naučil bi ga kozjih molitvic

In reply to by Penis od penisa (nepreverjen)

feri11 (nepreverjen)

Moderna mladijna, ka si šmrkla nevej zbrisati, vničavati pa zna v nulo....

čarni vrag (nepreverjen)

kaj pa mamila
in mamilopapeki

serra (nepreverjen)

Hallo,
Wil je meer naaktfoto ' s?
Nieuwe sex Chat ~ WWW.USmedia.top ~ Klik hier
wacht op jou, neuk me.

Tinka13 (nepreverjen)

To je vse rezultat permesivne vzgoje, pri kateri so otroci princi, zakladi, sončki,...vse samo otroci ne, ki poznajo samo svoje pravice in nič dolžnosti, starši pa vidijo le svojega otroka ,kot edinega,ki je kaj vreden. V vrtcu in šoli, pa Bog ne daj ,da ga vzgojitelji in učitelji samo malo postrani pogledajo, pa že pridejo z odvetniki, raznimi varuhi otrokovih pravic in nevem še česa.
Bi lepo bilo, da bi ti heroji skupaj s starši morali vso škodo popraviti in za kazen še vsaj 3.mesce čistili smeti po vasi. Bi jih minilo tako herojstvo

Seljaki (nepreverjen)

Verjetno deca pijana ka mislijo ka so frajeri či napravijo nekomi škodo. Činduže hujše je. Zadnjič san šo mimo osnovne šole pa mi je en mali (star 11 let) jebal mater. Mislin kama te svejt ide..

Svetlana Maka… (nepreverjen)

sedaj pač mladina že prej počne jebat
vsako leto se ta starost znižuje

In reply to by Seljaki (nepreverjen)

Bindi (nepreverjen)

Kup zgražanja, nihče pa ne ponidi pomoči, ka bi tou zvlekli z vode. Tabelo bi prijaviti policije, naj jih najde, naloži družbenoodgovorno delo, pa naj sami popravijo, ka so naštimali.

df (nepreverjen)

ti si kokoš neumna

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice