Po tem, ko je pred dvema letoma družinsko podjetje Živex iz Volčje Drage, ki se ukvarja s prodajo gradbenega materiala in opreme za vrt, končalo v postopku prisilne poravnave, in je trgovsko dejavnost povsem prevzelo novoustanovljeno na videz nepovezano podjetje Živeks plus. Je zdaj avstrijska slaba banka Heta objavila razpis, povezan s prodajo trgovin po Sloveniji, tudi v Pomurju.

Gre za deset trgovin, v katerih deluje Živex, ki so na desetih lokacijah po Sloveniji.

Trgovine so v Volčji Dragi, Šentjurju, Domžalah, Spodnjih Pohancih, Novem mestu, Kopru, Kranju, Mariboru, na Ptuju in v Markišavcih.

Trgovina naprodaj za dober milijon štiristo tisoč evrov

Kot je razvidno iz razpisa objavljenega na spletni strani Hete, gre za portfelj s približno 3000 kvadratnimi metri bruto tlorisnih površin, od tega je 1150 kvadratnih metrov trgovina in 1818 kvadratnih metrov veliko skladišče. Poslovni prostor pa se prodaja za 1.425.000 evrov, v ceno pa ni vštet pripadajoči davek. Objekt je oddan in se prodaja s sklenjeno najemno pogodbo. Stavba je izolirana s Trimo fasadnimi ploščami s toplotno izolacijo deset centimetrov. Ima dvokapno streha iz pločevinaste kritin, na kateri je nameščena sončna elektrarna, a ta ni predmet prodaje. Sicer je na asfaltiranem zemljišču pred objektom 28 parkirnih mest.

FOTO: Heta asset resolution

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Jane43554 (nepreverjen)

This is the amazing article here like to share windows shortcut really thanks full for this information.

otto survival (nepreverjen)

Si pismena??? Na napačnem portalu si tele!

In reply to by Jane43554 (nepreverjen)

Starejše novice