Zakaj? Vam bom povedal, zakaj. Ampak če želite slišati resnico, se ne bomo mogli ogniti nekaterim izrazom, ki morda niso primerni za objavo v medijih. Drugače pa vam tega odgovora ne morem dati.

Torej. Sem zaposlen moški z družino in relativno normalnim življenjem v večjem slovenskem mestu. Služba mi nalaga precej potovanj po svetu in pred približno petimi leti sem začel obiskovati javne hiše. Ozek krog prijateljev ve za mojo skrivnost in ves čas me sprašujejo ‘zakaj’?. 

Odgovor je sicer večplasten, vendar zelo preprost. Menim celo, da večina moških to resnico nosi globoko v sebi. Potlačeno. Zanikano. Zato tudi toliko stresa. Pijančevanja. In vsesplošne obupanosti nad dejstvom, da so preprosto zavozili življenje in so postali navadni piz*uni.

Prvi odgovor na vprašanje ‘zakaj’, je beseda iskrenost. Ko te dekle povabi enkrat v stanovanje in za sabo zapre vrata, jih zapre pravzaprav pred umazanim svetom prevar, hinavščine, zlaganosti, materializma, gnusnosti, debilnosti, sluzavosti, prepotentnosti, egoizma, nevoščljivosti, nategovanja in propadlosti. Za vrati je svet resnice. Prvinskih človeških nagonov. In! Čistih računov. Ve se, kdo plača. Kdo služi. Kakšna je ponudba. Kdo pije in kdo plača. Vse skupaj zunaj pa je ena velika farsa. Matrica, če hočete. Od vrtca naprej. Ne to. Ne ono. Ne kradi. Ne laži. Ne pij. Ne žri. Pomagaj. Delaj. Crkni. Delaj še naprej. Služi malo. Bodi zmeren. Na koncu crkni vnovično. Večina nas umre že davno pred tem.

V svetu osivele rutine se v svojih pločevinastih krstah in bednih stanovanjih rinemo skozi rutino kakor zombiji. Komolčimo sebi enake bednike in patetično sočustvujemo z njimi, ko jim crkne avto, v resnici, pa si mislimo, naj mu crkne še hladilnik. Žremo z žveplom oplemenitene čevape in se ruvamo v vrstah za akcije dva plus ena gratis, čeprav niti ne potrebujemo niti enega izdelka. V resnici smo prave vlačuge mi! Pod budno taktirko moralnih generalov, ki nam govorijo česa ne smemo. Da bo več ostalo zanje. Banka vam pravi varčuj, pa sama krade brez sramu in razmetava z vašim denarjem ter vas dnevno straši z bankrotom in pred tem, da ne boste mogli skrbeti za svoje otroke. Farmacija vam oralno in v šupak zliva in zariva tone kemikalij, da ste bolni prav zaradi te iste klinčeve kemije. Država vas prepusti v nemilosti policista Žarka, ki ima zaradi srednje šole licenco za nošenje orožja in pendreka, da vas pretepe, če peljete 56 km/h, vsakič pa pogleda stran, ko se krade na veliko ali pa se med posiljevanjem najstnice snema. Takrat mu na pomoč priskočijo sodišča, ki izgubijo dokaze, zašuštrajo postopke in zastarajo procese. Vedno! Branjevka Martina pa še isti dan prejme izvršbo iz svoje kolibe, ker je prodala preveč radiča. O cerkvah pa ne bom zgubljal besed.

Prišli smo celo tako daleč, ko v zunanjem svetu ne smeš več povedati resnice. Oni dan sem sedel na malici v bližnji gostilni. Sam. Pri sosednji mizi so sedele štiri ženske, med 35 in 40 letom starosti. S svojimi kratkimi industrijskimi frizurami, DM makeupom in KIK cunjami bi jih še nekako prebolel. Ko pa so s svojimi vampi in dveodstotno mišično maso začele vpiti, kako, da bodo požrle dve plošči, ki so si jih naročile, pa me je imelo, da bi vstal in na vse grlo zatulil … resno!?! A vi to FUC*ING resno!?! Se pogledate v ogledalo!? Ker imate večje zaloge kot podsaharska Afrika! Kako bomo vse to pojedle!?! Motherfuc*ing shit! Skozi vaša žrela, vendar! Kako lahko še takšna bitja sploh vzburijo domače moške, mi ni jasno.

Je pa res, da so tudi dedci verjetno bolj slepe ulice evolucije. Taki sfiženi poizkusi neke simetrije. Bolj skice lepotnega ideala, zavrženi na dno. Resnice pa človek seveda ne sme povedati. Ker potem izpade primitiven, neolikan, v zadnjih letih pa vse sorte fob, ki ga je treba pospraviti za zapahe. To, da so tiste štiri pospravile hrane za ozimnico, ni več pomembno. Odgovorite si iskreno … bi bilo res tako narobe, če bi ženskam pri sosednji mizi z vso iskrenostjo rekel … punce, poglejte se, vendar. Ogabne ste v tej debelost. Saj še vendar niste tako zelo stare. Le zapustile ste se do nerazpoznavnosti na deblu živalskega kraljestva.

Naslednja beseda odgovora bi bila stereotip! Vrnimo se k taistim kreaturam, ki so mi kvarile apetit med zasluženo malice, in institucijam, ki sem jih opisoval nekoliko višje. Eni in drugi so v povezavi uspeli spisati stereotipe, da so te prostitutke … kurbe, če hočete najbolj ogabna, neprivlačna, zapita, zadrogirana in z vsemi boleznimi prevlečena bitja, ki se jih je treba ogibati, kakor biblično nadlogo.

Moram priznati, da sem tudi sam imel neverjeten predsodek pred temi dekleti. Ampak to samo do trenutka, ko sem se srečal s prvo. Večina se jih je za ta najstarejši poklic odločila popolnoma zavestno in to delajo rade. Izhajajo iz okolja, kjer je elita popolnoma zasužnjila svoj narod. Mu pije kri in se naslaja nad njihovo bedo. Še reži se jim v obraz v obliki čakalnih vrst, ko skušajo pozdraviti svojo onemoglo mater.

Dekleta imajo izdelan načrt. Dve največ tri leta v poslu, in ko bodo zaslužile toliko, kot bo večina vas v tridesetih letih, bodo zaživele po svoje. Ste kdaj tipali negovano kožo 20-letnega dekleta? Mehko, opojno, mamljivo, pa vendarle napeto. Brez kakršnihkoli napak se mi je zdelo kakor darovi višje sile. Obraz imajo urejen, lase, oprane vsak dan. Redno uporabljajo najboljšo kozmetiko, olja, losjone, telesno mleko. Večina jih redno hodi na fitnes in postave imajo neverjetno dodelane. Noge neverjetno lepe. Piz*ice imajo tako negovane, kot bi delo zaupale kakšnemu restavratorju, ki v rokavicah dela z neprecenljivim virom. Dejansko se človeku nad to umetnino narave skorajda ulijejo solze od čudovitega čustva. Neopisljive pozitivne energije si na neki način hvaležen, da si lahko v tej čudovitosti nehal razmišljati o vzrokih in se samo prepustil lepoti, ki ti je predana. Tam so smisli življenja, ki jih ni treba razlagati, treba jih je zgolj uživati.

Spomnite se na to, dragi moji moški, ko se boste naslednjič dvakrat mesečno spustili med celulitna hribovja domače brazde in v mednožju zagledali nekaj, kar bo bolj podobno zvoženi crkovini, kakor mehki, miniaturni muci. Spomnite se na svet neiskrenosti, neresnic, globoko vdihnite kakor gasilec, ki vstopa v gorečo stolpnico in sluzavo izdavite … draga … tvoja je najlepša. Naredite mi uslugo in se naslednjič poglejte v ogledalo, ko med masturbiranjem spet ne boste razmišljali o svoji izbranki, ampak boste na Pornhubu vpisovali besede »young«, »18 year old«, »shaved pussy« in »sexy sodelavka«. Globoko se fuc*ing poglejte v oči in se glejte v svojo bedo zlaganega življenja vsaj deset sekund. 

Naslednji del odgovora bi bila vest. Kolega, ki je pred leti to že prakticiral, sam pa sem še okleval ali bi ali ne bi, sem mu priznal, da se bojim, da me bo pekla vesta, mi je podal najboljši možen odgovor. Piz*o mater je zakričal. Kaj pa je to vest?! Da ni to neka hrvaška spletna stran!? Pogled v njegovih očeh je bil tako iskren, da sem vedel, da je segel v prostor - čas, kjer ni možno opisati občutkov z besedo. Ko sem sam prestopil to mejo, mi je bilo poklonjeno nekaj, kar lahko opišem samo takole: prvič sem se počutil nadnaravno. Ker sem spoznal, da je ni sile v tem širnem vesolju, ki bi me prisilila, da spregovorim. Vsa moč in vse odločitve pripadajo samo meni. Kot bi letel nekaj centimetrov nad tlemi. Dodaten bonus je darilo spomina. Ko vas šef drka v glavo, ko žena tečnari za 1001 nepomembnost, ko so otroci sitni, da bi si prevrtal koleno, in ko te policist Žarko s privzdignjenimi obrvmi poučuje, da »je red, vedno pas pripet«, od zadaj pa vam šopa položnico … takrat … takrat se vam na polknih oči solza ustavi v daljavi. Spomnite se na svoje dekle, ki vsa je pospremilo z nasmehom, na vse lepe sekunde, na vso božanskost … takrat si v mislih rečete … je*ite se vsi po spisku.

Zadnja stvar…filozofija in iskanje resnice. Bralci me bodo označili za nadutega in me popljuvali. Pojavilo se bo kup »strokovnjakov« in »pametnjakovičev«, ki bodo pisali svoja »strokovna« spoznanja v komentarjih spletnega foruma. Še celo predalčkali me bodo! Ha ha ha ha. Je to vrhunec vašega dneva? Imate res tako zelo bedno življenje!?! Ker… jaz teh komentarjev ne bom bral. Sploh ne bom vedel zanje. Tukaj sem samo v obliki glasu vaše vesti. Vašega ubitega bojevnika z voljo do življenja. Za vas me boli patak. I just dont give a fu*k. Če pa vas to vzburja in čutite potrebo… izvolite. Ne bo pa me to zaustavilo, da bi po svojih obiskih še naprej ne razmišljal o določenih smislih. Kako je možno, da smo kot družba večino stvari, ki so lepe, navdušujoče, osvobajajoče in iskrene uspeli potlačit in jih preganjamo kakor gobavost? Vsaka vrsta na tem planetu ima pred programirano kodo, da vsak živi organizem skuša zagotoviti potomstvo, da bo njegova vrsta živela naprej. Kako je možno biti tako krut, kakor evolucija, da pri zasledovanju tega cilja zavržeš vso estetiko in lepoto, ki je v naravi mogoča. Da na vsakih nekaj sto ali pa tisoč primerkov ustvariš nekaj tako lepega in to lepoto postaviš v okolje, ki skuša to lepoto zaustaviti. »Glej jo, lajdro.«, vpijejo! In da konec koncev ne bo pomote. Tudi svet, ki sem vam ga opisal je včasih grd in nepravičen. V njega prodira vsa hudobija človeške narave. Destrukcija, ki prihaja z nasiljem, zlorabami in neiskrenostjo je enako močna, kakor v tem svetu. Želel pa sem, da slišite še drugo plat zgodbe. Ker ste zaradi privida korupcije tostranstva že davno nehali živeti….

Mnenje avtorja ne izraža nujno stališča uredništva. 

S spleta

Komentarji (53)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Joško. (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Mladoletni tudi čitajo to, ne ga srat ka se pa idete?

gost7654jovanka (nepreverjen)

Pa tao je 15 letnik napijsal. Ali pa odrasel moski z mama kompleksom..

In reply to by Joško. (nepreverjen)

Hancek (nepreverjen)

Zgražaš se nad tem, če to prebere mladoletnik? Kaj pa novice o nasilju, umorih, posilstvih? Tisto pa je v redu? Zakaj se tam nihče ne zgraža? Čudno. Tematika spolnosti je za otroke nekaj slabega. Puška, batine in nasilje pa nekaj samoumevnega. Cerkveno, ni kaj. ?

In reply to by Joško. (nepreverjen)

Anon2103 (nepreverjen)

Ojoj, zaj do pa zaznamuvani do konca života! Daj ne seri.

In reply to by Joško. (nepreverjen)

snops1 (nepreverjen)

Sobotainfo bi se lejko zamislo nad sebof, kakšno sranje širi okouli oz. kakšin butcon davle priložnost, ka svoje butasto mnenje širi. In tej človik samomi sebi davle avtoriteto za posploševanje na ostale lidij. Idejo tej objave skozi kakšno razumsko sito? Ste s ten prispevali kaj pametnoga k sveti, razen toga, ka te iz klikof pejneze dobili?

In reply to by Joško. (nepreverjen)

someone1 (nepreverjen)

evo zdaj pa samo še ukinite tiste preklete oglase za prostitucijo od emme22 in njej podobne......

GostiGost (nepreverjen)

Kak bizarno opravičilo za skoke čez plot.
Pa verjjetno je avtor drugi Brad Pitt, če nej celo prvi.

dF (nepreverjen)

od administratorja ritka je tudi lepša
kot pa od župana
pa mora župan ravno tako živet

In reply to by GostiGost (nepreverjen)

krobikar1

Včasih smo čitali vroči kaj in omamo, pa kaj takega niti tam ni pisalo,..,hahaha!

gost7654jovanka (nepreverjen)

Normalen moski bi sel k psihologu, luzer pa k zenski ki jo je jahalo 100 miloskih. In glede na to ker sex*mo z vsemi bivsimi partnerami nasih ljubimcev, se je vvtor ljubil z vsemi debelimi, majhnimi, kosmatimi, neumitimi moski, ki jih je pred njim imela "prodajalka". Vecina normalnih moskih ima raje celulit pa vsaj ve, kaj je vse slo prek nje.

. (nepreverjen)

"Vecina normalnih moskih ima raje celulit". Absolutno ne. Če ti to rečejo ti lažejo, ali pa imajo nizke standarde.

In reply to by gost7654jovanka (nepreverjen)

Svetlana Maka… (nepreverjen)

kurac ve
kaj misliš da smo ženske nore da bi dedcem povedale za več kot 10% jahačev

In reply to by gost7654jovanka (nepreverjen)

100-100 (nepreverjen)

Skora fse je rejsan ka je napiso-samo en problem je. Da se zmislin kelko tašij prascov se vlači gor po toj ženski me fčasik vola mine. Tou je tak kak bi šou lizat školko ge fsi notri ščijo pa serjejo. No, vej pa fsaki za seuf spuca pa šče čistilka pride ali tak je tou. No pa šče tou, poleg telko žensk na sfejti pa bi si še naj mrdo plačuvo. A, pa daj tou je pa ispod fsega.

21stoletje (nepreverjen)

Ti si za mrdo že plačo, samo se tega ne zavedaš. Razen če si devičnik še.
In tako imenovane tej "ženske" so ene bolj čiste kak pa druge "normalne". Resničnost je pač takšna.

In reply to by 100-100 (nepreverjen)

4598000 (nepreverjen)

Ti egoist, ki si tko direkten pojdi direktno do zene in ji to povej. Potem se vrni in nam sporoci kaj se bo zgodilo tako cez pol leta ko bos sam, bos lahko po mili volji hodil na kurv...
Btw cerkev nima veze z vero. Vera uci dobro. Upam da se zavedas kako egoisticen si. Hodi ti koliko hoces na kurve ampak potem bodi sam.
In kolikor jas vem si to zelo lagal od kurv. Ni to tako kot ti opisujes. Nevem komu lazes...
Sramota za sobota info da nekaj takega objavi. Niste dvakrat premislili ko ste to objavili ne???

dF (nepreverjen)

ne seri bedak
pa hoblaj tisto crkotovino
ki jo ima tvoja stara med nogami
vprašaj jo kdaj si jo je zadnjić umila

In reply to by 4598000 (nepreverjen)

marlyegh (nepreverjen)
SmokingOne (nepreverjen)

Zanimivo branje.
Mnogi tipi se motite, če mislite da se edini vlačite po "vašoj ženski" :D

cvfbngmhjkl (nepreverjen)

sem krepko letih....spoznal mlada dekleta...in ga popolnoma razumem...kako se lahko komu dvigne ob 100 kilskii babi ne vem. verjetno je bolj potreba in ugasnjena luč. za niti en seks z mlajšo punco mi ni zal pa čeprav sem zaradi tega izgubil ogromno . kvečjemu mi je zal da jih nisem še vec polozil.

cvfbngmhjkl (nepreverjen)

mel san tudi eno ozenjeno ona se z meno vlacila kda je njeni spal.. vse so pa iste samo moreš meti peneze pa maš keroščejš to je edina resnica pa čeglih vse pravijo ka nej resno

Opt (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Dejstvo je ka je avtor pedofil.

off (nepreverjen)

Pa to je Radgonski Oto! ;) ...hecan se
No članek ala ..pol pa svizec zavije čokolado
Dosti si vüpaš napisati povej še to tvoji doma, kda maš prekratkega, pa sploh ne stonja ali pa samo zaradi lubega mira. Pač si plačaš in misliš da si frajer ko se ti dere da si najbojši, aja za +18 letnice še maš zadosti dugega...mogoče?
Vprašaj se zakaj se je tvoja doma zapustila in ji je vseeno? Seveda če jo sploh maš? Potem je to čist logično zakaj si moraš plačati, denar prenese vse, tudi če si grd, dosaden, zafrustrirani ali pa maš enostavno prekratkega.
Glej priporočam ti, da lepo naprej pridno "vježbaš" z levo roko toti tvoj zacugjeni vegetarjanski korenček, z desno pa štrckaj po miški ali piloti in si izbiraj tvoje priljublene Hot Pussy strani, ali pa vsaj kaki "bojši" gasilski kolendar listaj. Probaj z Murkojovin mogoče de ti preja toplo pri roki.

SmokingOne (nepreverjen)

Ti pa drugi moralni generali še enkrat ali dvakrat si PREBERITE članek, brez vnaprejšnjega obsojanja, ker to ne bo rešilo problema! nato pa si vzemte malo časa za razmišljanje, je lepo razložil zakaj prihaja do takih stvari in zakaj mnogo ljudi "beži" pred realnostjo v alkohol, droge, prostitucijo,...

In reply to by off (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Prostitucija je najstarejša obrt na svetu. Težko se bo dalo o njej povedati kaj novega.

In reply to by SmokingOne (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Sobota info se je vključil v propagando kurbarije. Pred časom je propagiral spolne delavce, zdaj pa so prišli na vrsto uporabniki.

A79 (nepreverjen)

Dober moški poskrbi za svojo žensko, da je tudi v srednjih letih takšna, kot pri 20ih. Velja tudi obratno, če pa v domu ni složnosti, pa slej ali prej eden ali drugi išče uteho drugje.

đekson (nepreverjen)

Dajte ne palamudite pa o nekši morali. Zdaj, če je članek resnično napiso tej človek ali kakšen pisatelj izmišljotin je nej pomembno. Pomembna je poanta vsega toga. Tisti keri ga je v celoti prečito in seveda v celoti razmo, nebi piso takšnih primitivnih komentarov kak večina zgoraj. Ali ste se pa najšli v ton članki pa si neščete prizanti ka ste točno takšni kak tej moški v toj zgodbi. Ali ste pa resnično tak primitivni, nazadnjaški in bebasti, plus toga pa še hinavci, ka ne razmite poante....

čarni vrag (nepreverjen)

Piz*ice imajo tako negovane, kot bi delo zaupale kakšnemu restavratorju, ki v rokavicah dela z neprecenljivim virom.

Ta pisec ni čisto pri sebi. Izgleda da gre za fine kurbe, mogoče bodo kdaj postale ministrice ali državne sekretarke. Seveda če bodo držale pravim in imele malo sreče.

Tudi draga (nepreverjen)

Lahko v nekaj urah zapravite vec 1000 € in v nekaj dneh celo premozenje

Bodybam (nepreverjen)

Sam san veckrat bil in je fajn se sprostiti ob zenski kero si sam izberes kero v resnicnon sveti nebi nikoli nategno

Marsikateri (nepreverjen)

duhovnik je zapravil zupnijo ...

In reply to by Bodybam (nepreverjen)

dF (nepreverjen)

mlade pičke so zakon
jebeš stare babe

In reply to by Marsikateri (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Zato pa drage študentke z znanjom v toj naši družbi nikam ne prideš. Zato pustite študij in se angažirajte kak spolne delavke. Lova bo do krova. Fitnes in negovanje delovne priprave, pa bo.

Debil (nepreverjen)

Kaksi debil. Ce bi pa njegva zena iskala misicastoga 20 letnika, nej pa njega (staroga debeloga konja keri isto neje perfekten), bi pa bil problem in njemi to nebi pasalo. Ka nede slucajno problem kda zena to napravi! Kmet.

Indigo1 (nepreverjen)

Zakaj se ne podpiše, mamin sinček??

dF (nepreverjen)

ovaj mamin sinek ne jebe starih debelih bab z grdim mednožjem

In reply to by Indigo1 (nepreverjen)

11Miro22 (nepreverjen)

Fantasticen clanek in realen opis nasega vsakdana. Frustracije razdajamo na vseokrog in v vseh moznih oblikah. Dober sex poln ljubeznivosti in neznosti je zdravilo za vec kot spravita skupaj K*ka in L*k . Avtorju pa z veseljem placam kavo.

Janšković (nepreverjen)

Toooo, v tem izmišljenem zapisu je rešitev za Prekmurje po Muri in Boxmarku nakazana! Odprite 10 javnih hiš po Prekmurju in omogočite 18-20 letnim Prekmurkam, da prodajajo svojo ozko mednožno cestico bogatim tujim in domačim sugar daddyjem. V 2-3 letih bo celo Prekmurje gospdarsko cvetelo, ne samo mednožja deklet!

Micka. (nepreverjen)

Te de trebalo normalno aftocesto f soboto spraviti.

In reply to by Janšković (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Tej človek je navadna seljačina v glavi, nič več in nič manj. Vso modrovanje, vse enačbe, vsa filozofija,... se ustavi, ko imaš družino, ženo, otroke... Če si samski, brez pameti, sočutja,.... ni problem. Mene ne moti. Bodi luzer. Ko pa je v igri družina, še posebno otroci, pa izpadeš kot navadna smet, nisi vreden zaupanja, partnerstva, prijateljstva,.... Tvoje "pravice" se končajo tam, kjer se začnejo pravice drugega!!! Pravica otroka je miren dom, stabilna družina. Saj si se vendar sam odločil za družinsko življenje. Sedaj pa hinavsko relativiziraš svoje nagnusno dejanje, kao "pogled iz druge plati".
Daj ne seri. Vsi se staramo, žena je manj mična, jaz sem manj mičen, raznorazni družinski problemi, službeni problemi, težave z otroki, policaji,..... Da, vse to srečuješ v življenju-pa ti še vseeno ni treba prelomiti in uničiti najbolj pomembnega-družino, zaupanje !!! A hinavec ne poveš to ženi in otrokom v oči, kajne??? Hinavsko in zahrbtno se vrneš v "objem" svoji družini. "V dobrem in slabem" ni navadna floskula, čeprav je to postala zadnje čase...

Na žalost je pa to realnost danes: pravice, pravice, pravice, pravice, pravice - dolžnosti pa se raje ne menimo. To je zastarelo, kajne?? Na vseh področjih. Pravi moški, pravzaprav pravi Človek je tisti, ki svoje žene, družine, prijatelja,... ne prevara!! Zato - tale zmazek napisal navadna seljačina!!!

4598000 (nepreverjen)

Tak je lepo si se razpisal, meni se temu egoistu ni dalo tolko besed namenjat ker zanj ni pomoci. Sem pa zenska in ne moski. In poznam preteklost svojega moza, ko se se nisva poznala.. mi je sam povedal. Ampak ja ce je oce tak pes kak bo te otrok dober je potrebno ogromno razlag, pogovorov ker se otrok vcasih pa zaveda da to ni zivljenje saj vidi kaj je oce dosegel nic.... mah bw pisat. Niso vse starejse gospe zanemarjene ene so bolj urejene kot mlade... in bla bla....

In reply to by VRANA (nepreverjen)

Yeap (nepreverjen)

Točno !!!

In reply to by VRANA (nepreverjen)

dF (nepreverjen)

ne seri impotentna 100 kilska svinja

In reply to by Yeap (nepreverjen)

bingelj (nepreverjen)

Kaj si ti tako nor samo v petek ali se delaš norega? Pa kaj ne razumeš poante? Tvoje pisanje se bere, kot bi ga pisala nekaj zafrustrirana baba. Po Maslowu je sex ena izmed osnovnih človekovih fizioloških potreb. Kot voda, hrana, zrak. Če doma nimaš hrane jo boš šel kupit v trgovino ali gostilno. Če nimaš sexa ga kupiš ali pač najdeš tam kjer je. Eni pač težko to razumete. In seveda zaradi tega družina in otroci niso nič prikrajšani. Pa ne sedaj misliti, da samo moški iščejo sex drugje. Po najnovejših raziskavah ni več razlike med spoloma. Tako moški, kot ženske si ga poiščejo drugje, če jim paše. Enim se še sanja ne, koliko žensk se položi med šihtom in drugje, ko jih ni doma. Sploh se jim ne sanja. Po nekaj letih partnerstva se zadeve ohladijo in je tudi sexa manj. Nekateri si ga znajo in zmorejo poiskati. Spet drugi trpijo in so zafrustrirani in sitni na sebe in cel svet. In še nekaj. Ne enačite sexa z ljubeznijo, ker sta to dve povsem različni zadevi.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

Ful klikov (nepreverjen)

Ka pa sovražni govor?

black panter

najbokši mi je tisti del,ge opiše tiste štiri debele babe,kak do žrle dvej plošči,pa ma čista prav

Mb78 (nepreverjen)

Pedofil.Ta bi rajsi mlade fantke.
Vojna bo.

Godžiro (nepreverjen)

Kaj so to morda Bajke in povesti o Gorjancih , ali samo navadno sranje ?

gost666 (nepreverjen)

Za vse tiste, ka se vam ne ljubi čitati en kratek povzetek:
"Svet je grdi. Moja ma grdo. Mlajša ma lepšo pa te vse pozabin, kda san notri."
On se samo tolaži s ten, ka namesto svoje "stare", namaka mlajši pa je tak bouše za njega. Premišlavle z spodnjo glavo z zgornjo pa telko menje. Eni pravijo ka je ženska kak avto. Če boš dobro vzdržuval, de lejpa, če pa neš pa grata grda...

Svetlana Maka… (nepreverjen)

jebeš ili ne jebeš
pički vreme prodže

In reply to by gost666 (nepreverjen)

Melsi15 (nepreverjen)
dF (nepreverjen)

moj koljega admonistrator ni bi dal niti centa za pičko
dal bi velike pare da leiko on nategne župana

kolega1 (nepreverjen)

bravo, open mind !!!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice