Poslanci so danes Pahorjevi vladi izglasovali nezaupnici - proti zaupnici je glasovalo 51 poslancev, za pa 31.

Vlada Boruta Pahorja je bila soočena z mnogo preizkušnjami, navsezadnje je bila deležna razpada t.i. levega trojčka, vladanje od konca leta 2008 pa je bilo posuto z mnogo aferami in očitki, napovedane reforme, ki bi Slovenijo rešile pred negativnimi učinki svetovne krize, pa nikakor niso našle podpore državljanov. A največja preizkušnja v troletnem mandatu je Boruta Pahorja čakala danes, ko je stopil pred poslance z vprašanjem o zaupnici.

Sedaj, ko poslanci premieru zaupnice niso podelili, je najbolj verjeten scenarij, da v roku sedmih dni predsednik države, poslanske skupine ali 10 poslancev predlaga novega mandatarja. Če ga parlament ne potrdi, bo parlament razpuščen in razspisane bodo predčasne volitve. Kdaj naj bi te bile, je na mizi mnogo ugibanj, najpogosteje se pojavljajo 4. in 11. december ali februar.

Predsednik vlade Borut Pahor jedanašnjo zaupnico vezal na imenovanje petih novih ministrov: kandidat za ministra za gospodarstvo je Tomaž Orešič, za ministra za notranje zadeve Branko Janc, za vodenje resorja javne uprave Prekmurka Zdenka Vidovič, za ministrico za visoko šolstvo Tamara Lah Turnšek in za ministra za kulturo Samo Bevk.

S spleta

Komentarji (59)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
copicar

Vupan ka leti kak je dugi pa šurki.

pajo

Za 24ur je včeraj podal eno izjavo. Po 4 minuti je povedal to:
"...ljudem nisem dolžan nobenih opravičil, ljudem sem dolžan samo pojasnilo..."

Kaj bo pojasnjeval nekomu, ki je zgubil delo, ki je porinjen na rob revščine, ki komaj preživi...
Pojasnila pa itak vemo, da so neobvezujoča.
Poden od podna.

Vipko
buldog

Največja Pahorjeva napaka je, da ni takoj ukinil fenomenalnega Virantovega zakona o javnih uslužbencih, ki stane državo več kot milijardo evrov dodatnega denarja na leto.Že prvo leto bi moral ukiniti vse bombončke, ki jih je delila prejšnja vlada v upanju, da bo ostala večno na oblasti, od brezplačnih malic naprej.... in takoj razkrinkati vse svinjarije, ki jih je SDS - ova vlada imela na grbi s kupčkanjem delnic s tajkuni tipa Šrot, Bavčar, Petrolove in Delove delnice.
Pahor ne bo padel - ker poslanci ne bodo riskirali eno leto svojih plač in bonitet.
Pahor tudi ne bo padel, ker nikomur ne diši v tem trenutku prevzeti vlado.
Upam, da se bo do volitev naslednje leto našlo na političnem obzorju kaj novega - resnici na ljubo, Slovenije nista sposobna voditi ne Pahor in ne Janša - oba sta nespososbnost dokazala.
Mogoče bi veljalo preiskusiti Žerjava - slabši od omenjenih osebkov ne more biti.

hilic

buldog,
se strinjam.
Sploj se več nemren odlaučiti koga bi volo.
Folk de se nazadnje samo še odlaučo po ton prauti komi de volo.
Naša Slovenksa kultura in iteligenca je zelo šibka.

Zdaj pa še na Hrvaškon grozi ka ka do spet zmagalo komunisti.

Bojin se ka de Slovenija in drugi južnjaki spadnoli nazaj na 100 za evropo.

hilic

ps se opravičuven ka prej telefauna pišen:

100 lejt za evropo

čriček

Kdo sploh v Sloveniji je sposoben prevzeti Pahorjevo mesto?Osebno vidim samo dva , Janeza Janšo ki to zvesto čaka in Jelinčiča ki bi Slovenijo očistil vseh ki mu niso naklonjeni.

Vipko
Truplo

Ne sračkaj Pesek. Brezplačne malice ste ukinili, ker vam je začelo primanjkovati denarja. In še kaj. Da ste lahko več pokradli.

Vse je itak kriva Janševa vlada. Najlažeje je svojo izredno nesposobnost prevaliti na drugega, tudi pozornost, inscenirati nekaj zadev, ki pridejo do sodišč in to je pač diskriminacija v stilu komunjarskih vlad in raznih band.

Najbolje je, da ostane ves tako, kakor je, ane? Nič menjati! Vas ne briga, če se je Slovenija v času Pahorjevega mandata dodatno zadolžila za 8 mlrd evrov. Pa je je Virantov zakon bil razmetavanje denarja, čemu ga neostavno ne ukinete oz. spremenite, če to stane milijardo na leto.

Pa da vidim, ko se vam začnejo demonstracije javnih uslužbencev, kamor spadajo tudi dohtarji. Pa vsaj te spravite v red!

I-OWN-YOUR-MOM

Ge mo obkrožo vse. ;) Nikoga, torej.

Vipko
čevapčič na ražnje

" Pahor ne bo padel - ker poslanci ne bodo riskirali eno leto svojih plač in bonitet. "

.. good point .. :-))

Vipko
buldog

Aj, truplo, neuničljivi si. Sam ponavljaš, ka so JJ, ščetkaš, pokojni in lepi zašuštrali. Pa to sem napisal tudi jaz. Kaj se torej kregaš? Pahor ni odpravil njihovih napačnih odločitev.
Slovenija se pogreza že osem let v greznico. Ena vlada, ki je zaje-ala vse, kar se je zaje-at dalo in druga, ki ni rešila nič.
Gospoda Janša in Pahor - nikoli več! Totalna nesposobneža - dokazano.
Ge se zadnje čase res nagibam k Žerjavu - relativno dobro se je izkazal kot minister (neupravičeno se mu očita, da je kriv za pomursko avtocesto v zdajšnji širini), rešitve ima dobre, ni obremenjen z komunisti in domobranci in kar ni nepomembno - je naš človek. Dajmo Prekmurci - enkrat naš človek na čelu vlade!

Vipko
Truplo

Pelji si tega Žerjava domov!

Še eno uro in bo verjeno daleč najnesposobnejši predsednik vlade odpeketal iz slovenske politike, na pokopališče. Čez pol leta se ga ne bo spominjal nihče več, razen njegovih komunjarev.

copicar

adijo papa pahor in kresalčka

copicar

buldog,malo si se zajebo :-)

copicar

ka si nori 8 ur san jih poslušo :-)

copicar

ha ha ha gledan parlament pol jih je odišlo pol pa jih telefonera,lekar je to bil zdaj šok pa še nemrejo dojeti ka so apali :-)

Vipko
čevapčič na ražnje

.. in cirkus se zača ..

pajo

Zgornja fotka zmaga. :)
Žal se nede odpelo z biciklon.

Dogzilla

Težko je sploj ka napravite gda si po domače povejdano porinjene v največje drek kak je bil Pahor pred trejme lejtame. Nasplošno je mogo pucate svinjarijo ka je Janševa vlada pistijla za sebof kera je pa itak največ spokradnila. In težko je tude gda maš same profesore izbrane za ministre kere se nevejo spopaste z gopsodarstvon v prakse. Mene osebno že ete fejst doj vijse što de naslednjik Pahora samo pre vsen dobron ka je še na ton svejte ostalo naj je tou nej Janša. On je pa še največje bulmastif izmed vseh tan ka sedijo v parlamente skuper z Kresalovo pa Golobičon. Samo čaka iz zasede kak steklene pes.

zmagovalec

što je sploj sposoben v toj zaj**ani sloveniji!!!!!

tanjicak

Pahorjeva vlada v teh hudih časih nedvomno ni kos recesijskim težavam - je slaba vlada!!!
Nadomestili jo bomo zagotovo z novo - ponovno- Janševo vlado!

Bo ta nova vlada prinesla napredek, ustvarila delovna mesta, blaginjo? Bo realizirala prepotrebne reforme? Je bila Janševa vlada v svojem mandatu (ko je vladala največja konjunktura po II. svetovni vojn)i bolj uspešna
od aktualne Pahorjeve?

Poglejmo kaj o tem pravi priznani ekonomski expert, bivši Janšev minister

Ugledni ekonomist Jože P. Damjan (bivši tesni sodelavec Janeza Janše) je objavil analizo gospodarske uspešnosti slovenskih vlad. Gospodarske dosežke je primerjal z mednarodnimi gospodarskimi razmerami v času vladanja vseh vlad in ugotovil, da je po skupni gospodarski uspešnosti vlada Janeza Janše bila najmanj uspešna.
V primerjavo ni vključil prve Demosove vlade, ker ta ni izpeljala celotnega mandata. Najbolje se je odrezala prva Drnovškova vlada, sledi druga Drnovškova vlada, tretja je vlada, ki jo je začel Drnovšek, dokončal pa Rop.

Nekaj povzetkov Damjanove analize:

-Povprečna gospodarska rast v času Janševe vlade let znaša 5.1% v EU 10 pa 6.3. Prva drnovškova vlada je dosegla 4% v obdobju ko je povprečje EU 10 znašalo le 1.3%.
-Zunanji dolg države je v času prve Drnovškove vlade znašal 40.9% BDP v času Janševe pa že 84.4% BDP.
“Zanimivo pa je, da Janševa vlada kljub tako ugodni svetovni konjunkturi ter povečanim prilivom iz naslova obdavčitve podjetij in fizičnih oseb ter seveda predvsem iz enormno povečanih prilivov iz naslova DDV zaradi naraščajočih cen hrane in nafte ni uspela ustvariti skoraj nič proračunskih rezerv. Ob tako ugodni svetovni konjunkturi bi morala namesto neznatnega presežka dejansko ustvariti vsaj za 2 do 3 odstotke BDP proračunskega presežka. S tem bi pomagala naslednji vladi pri blaženju negativnih socialnih učinkov recesije, ki se je s hitrim tempom razraščala na svetovnih trgih! Pa tega ni storila!

Ta dejstva najbrž razumnike težko prepričajo o Janši kot odrešeniku? Lako pa prepričajo hmm ...."nekatere" pač!

Jaz bi rekel:
Nikoli več Pahor!
Nikoli več Janša!

Kdo?

"Neki novi klinci" neobremenjeni s črno-belo ali rdečo preteklostjo!

xerox

dogzilla, ti si direkt iz hoste prišo? Ali ge so ti tak oprali glavo? Praf fajn mi je videti takšne fanatike, slepe, glupe, tupe. Samo ka je naš in nej Janša :)

Vipko
buldog

Evo, super! Zdaj de lejko Janša pokazo, če mu je res do oblasti; in še pokazo de svoje silne sposobnosti. In še to: zdaj več nedo na oblasti "komunajzari". Janša bo zdaj končno lejko pokazo koliko mu je do tega, da v slovenski družbi ne bo več delitev! Joj, pa še to: referendumi bodo zdaj delali proti njemu. Srečno Janša!
Dajmo ljudje, podprimo Žerjava. Pustimo rdečega Pahorja in črnega Janšo, naj izgineta na smetišču zgodovine (nikoli si ne bi mislil, da bom agitator SLS -a).

Vipko
Truplo

Ja Dogzilla, Janša je pustil velik finančni primakljaj, zadolžili smo se do amena, afere so kar bruhale ven vsak mesec...

Kot bi gluhonememu kaj govoril... Ja, to imaš edino prav: Pahor je bil porinje v drek, vendar od svojih..., ki so iscenirali tisto afero Patria in zaradi tega dobili volitve. Potem je šlo še samo navzdol, od neposlušnosti v koaliciji, do afer, do pretiranega zadolževanje, do smešnih, tragičnih in komičnih pripetljajev tega "dvornega norčka", ki nikakor ne bo zaznamoval slovenske politike. Jutri se ga več ne bo nihče spomnil in to upravičeno!

B.C.

Juhu! Vlada je padla!

Ah DR*K! Ivan prihaja...
Me resno zanimle kak de demokracija pod janševin škornjon napredovala, še posebaj pa ka de se zgodilo z tremi enakovrednimi vejami oblasti...

Neven... ge mo gnes slabo spal, ker resno ne ven ka de jutri prišlo...

Vipko
buldog

Truplo, kje ti živiš? Na celem svetu samo ti verjameš, da je Janša padel zaradi afere patria..... neverjetno! Padel je zaradi zakona o javnih uslužbencih, ki so ga podpirali le zdravniki, ki so jim bile plače dvignjene do onemoglosti.
Ampak, ne sekiraj se. Janša bo zdaj lahko pokazal vse svoje sposobnosti in popeljal Slovenijo med najuspešnejše države sveta. On ima razpoznavem program, kako pognati razvoj. Samo naj ne joče, da ne more izpeljati potrebnih reform. Ljudstvo se je na referendumih odločilo, da sprememb noče. Srečno Janša!

Vipko
Truplo

Pesek, ne trudi se. Končno ste verjetno odšli, kamor spadate: na smetišče!

Vipko
Truplo

Aja, po tvojem je Pahor odšel zaradi javnih uslužbencev... za Pahorja boš itak trdil, da je odšel zato, ker ga je preganjal Janša. Če ga ne bi, bi se pri nas itak cedila med in mleko.

Bedak!

Vipko
buldog

Truplo, stvarno si nizkoten. Žališ ljudi.

copicar

juhuhu pa de se mošt pil,pa kostanje do talali.Taka letos pa nemo šel v šumo po kostanje.

copicar

ups pomota te de že vino kda do volitve :-)

BB

Tujna lepo citira uspešnost vlade zadnjih 3 let:

Zadolženost je bila 2008 22% brutodržavnega prihodka, trenutno je pa predvidena zadolženost 45% brutodržavnega prihodka!

Aua! :(

wethesebeborci

AJMO JELINČIČA ZA PREMIJERA !!

( ajmo navalite z plusame ili minusame, važno ka jih ge puno!)

Vipko
artur

fala Barbika ka si vesno, samo Ivan je nej nika boukši. Jelinčiča je samo prazen gobec, ostali so pa kak piceki ka za kokljov odijo.
Nove lidi bi trbelo, mlade, sposobne pa neobremenjene, gospodarstvenike, samo se bojin ka takših nega.

cogito

Zoran Jankovič :)

Vipko
Truplo

Pišite kar hočete... javnomnenjske raziskave vsaj trenutno kažejo na zanesljivo zmago SDS-a. Z lahkoto bo sestavila koalicijo s kakšno sorodno stranko - torej bo mandatar Janez Janša. Do sem v redu, tudi zame.

Jaz bom volil Slovensko nacionalno stranko, čeprav sem do sedaj v življenju vedno SDS. Čemu? Strahovito se bojim, da bi hipotetično zaradi mojega enega glasu v parlament prišel kakšen predstavnik soboške SDS, torej Celec, Martinuzzi, Šoš ali kateri četrti.

Če pa se to zgodi, hipotetično pa lahko pride v parlament npr. tudi Bencik, Slavinec... me res zanima, kako se bodo "ljubili" tam, ker pa tam skoraj 100% kolalicije med njimi ne bo.

Skratka, na lokalni ravni bodo držali te v političnem smislu pokvarjete tikve skupaj, na republiškem nivoju pa se bodo javno po televiziji obkladali s pokvarjenci, butci, lopovi oz. ne vem, kaj vse si govorijo na sejah.

Vipko
Truplo

Malo berem po internetu razne zadeve v zvezi s Pahorjem, opozicijo...

Poglejte, Pahorja ni spodnesla opozicija, kakor hoče to sedaj prikazati. Dobro, ne on, ampak njegovi najbližji, kateri so v veliki meri tudi doprinesli, da je "moral" iti. On je bil še za roko sprave z opozicijo, vendar mu tisti krokarji okrog njega to niso dopustili. Njegov konec se je začel v bistvu že pred začetkom vladanja... že takrat se je slutilo, da tista naveza ne bo šla. Kot najvažnejšo prioriteto si je vlada zadala, da spremeni pokojninsko reformo. V škodo bodočih in sedanjih upokojencev (nekaj bo sicer treba narediti, v to ni dvoma...?), a v vladi je imel Desus? Tudi nič narobe, če ne bi po eni strani popuščal najbogatejšim, predvsem v javnem sektorju, po drugi strani pa grozil z rezanjem že tako skromne pogače upokojencem. V vladi je imel enega "lažnivega Kljukca", katerega se ni upal zamenjati, po drugi strani pa je letel Erjavec zaradi nekakšnih kant, kakor se je slikovito izrazil. Kresalova je bila vir nezakonitih dejanj, niso samo tisti ubogi peseki vzrok za še bolj majavo koalicijo. Kdo mu je na koncu ostal?

Kakor boste razbrali, če bo kdo v spodnjem linku, ga je včeraj opozicija še najmanj kritizirala oz. ga niso raztrgali. Jih razumem, čemu bi "dvornega norčka" (ta izraz se je pojavil že dosti prej nekje in ni moj) nekdo jemal resno in dodatno pljuval po njem v trenutku, ko ga je graščak že itak zbrcal v rit?

Eden tule je zapisal, kako se je Janševa vlada zadolžila... tisti podatek po mojem ne drži. Zadolžili smo se takrat seveda tudi, ampak, kot kakšno hišno gospodarstvo: ko je veliko prihodkov, si več privoščiš, kupiš morda avto, zamenjaš pohištvo. Ko ti gre slabše, šparaš. To pa Pahor ni vedel oz. je začel s tem, da je plačeval kave in kosila na sestankih. Buted na kubik! S tem ni reševal državnega proračuna, ker če država nima toliko sredstev, da plača stroške prvega med ministri, potem je itak bolje, da se sama ukine.

Dobro, malo bererite:

http://www.pozareport.si/?Id=necenzurirano&View=novica&novicaID=17584&t…

BuLsHiT

lol ka ti si pritegnjenin ka pozara resno gemles?? sicer pa to ka je vcera sds delo v parlamenti je naravnost ogabno blo.

Vipko
Wizeman

Evo ga, grejšnoga kozla smo strejlili, strašno me zanijma, što de zdaj dežurni krivec za fse nevoule, štere nas ešče čakajo.....

Vipko
tinka78

Žal so se Požarjeve besede dostikrat izkazale za resnične.

Vipko
Truplo

Požar je tule napisal čisto resnico... Seveda pa bo za vse probleme spet kriv Janša, kakor do sedaj...

BuLsHiT

v bistvi mo 4 leta poslusali od janse pa njegovih debilckov ka v parlament pridejo, ka je se zajebala tranzicijska levica/komunisti/kucan/zberi nekoga podobnoga

Spy

Pomoje je rezultat na volitvaj več ali menje jasen, pa če van je všeč ale nej. Zmagala de SDS, Janša de mandatar. Če pa nedo zbrali zadosta poslanskih sedežov do koalicijo sestavili z SLS, kera je v trenutni sestavi parlamenta še najbole podobna SDS.

Tisti podatek o dolgu države v času vladanja JJ pa sigurno ne drži.

Vipko
buldog

Ja, sigurno de zmago Janša.. če bo. Najprej zgrabi mačka za rep in potem reči hop. Spy sam sebe prepričavle. In navajajo Požarja. Dajmo še koga drujgoga; mogoče Lady, če še izhaja.
truplo je že v skrbeh.... češ, ka de pa za vse probleme kriv Janša. V času Pahorja je za vse probleme bil kriv Pahor; ko bo na oblasti Janša (če bo) bo pa kriv on. To je prekletstvo tega položaja.
Neka drujgo je problem - Janša teh problemov ni sposoben rešiti. Njegova vlada ni dobro funkcionirala v času konjunkture (volitve so celo izgubili); kaj bo v najhujši recesiji????

BB

Popravek: v naših medijih ter predvsem v očeh pahorjevčkov je janša tudi zdaj bio vse krijv če glij neje bio na vladi !!!

I-OWN-YOUR-MOM

Kda san bil star 15, san rejsan mel svoje favorite, ali zaj, ka san 20>, bi me blo sran, če bi se samo nagibo k keri koli politični stranki. Politika je samo ena betežna retorika in obračanje besed, kero ovi dejansko gemlejo kak eno igro, zaradi kere pa se te folk sikejra pa se štuka, kak to vi tu. :)) Smejšno.

Daddy_Cool

To je bilo za čakati. Tako obupne vlade smo še nikdar nej imeli v Sloveniji. Kriza je samo izgovor za njihovo nesposobnost, razsipnost in požrešnost. Krivdo za vse so pa itak porinili na prejšnjo vlado katera pa roko na srce, čeglih nisem ravno ljubitelj Janše, ni tako slabo delala.

Se pa verjetno lahko upravičeno bojimo čistk, ki jih bo janša izvajal ko pride na oblast. Zdaj več ne bo milosti.

Vipko
Truplo

Ja gornji... sedaj se bodo polnili zapori, odpirala strelišča za talce, skup zabijala vešala. Kakor leta 2004 - tako se je napovedovalo in tudi sedaj se. Vse, samo da Janša ne pride na oblast, je celo rekla Kresalova.

Pesek je opravilno itak nepismen, drugače bi razumel moje pisanje, kakor je BB.

Strah ima velike oči... in včerajšnji obupni govori podpore iz SD-ja Pahorja v smislu: ... saj ne bo nič drugače! ... saj tudi drugi niso sposobni! ... ipd. pamfleti.

Ja, še sto let imejmo vse enako, saj nam ni rešitve, glavno je, da smo mi še naprej na oblasti in da nikakor Janša ne pride na oblast, govorijo na ves glas. Če se hipotetično Janši kaj zgodi, kakor vmes tudi napoveduje, potem si bodo komunjari našli novega sovražnika, mogoče res celo Žerjava, pa cerkev, vmes študente, ki so napeljani od teh in onih, krivi bodo tudi "revolucionarno poskočni" upokojenci in na koncu še Marsovci - samo ne oni!

skandi

Malo laično ali po domače!Ka so naredili s ten ka so Pahora vrgli???NIKA!Što koli je je predsednik vlade,kera koli stranka je na vladi,nonstop isti k.rac.MENJATI CELI PARLAMENT,ker vsaki poslanec ima ČARNO PIKO in nobeden je nej imun na pejneze:naprimer http://www.dz-rs.si/index.php?id=92&docid=P059

Vipko
Truplo

Skandi, z volitvami itak menjaš ljudi v parlamentu... Navadno jih nekaj ostane, veliko pa ne. Predno se dereš (velike črke namreč v korespondci to pomenijo), bo bolje, da se vsaj malo pozanimaš, kako potekajo volitve in kaj prinesejo. Ja, tudi spremembo večjega števila poslancev!

quovadis

It's all good...life goes on...

skandi

Truplo što te je v pizdo odkopo????

gorgona

tak van poven pahor je odišo što de novi...pa vam dam 2primera kari2 sta po moje najbolj sposobna,dobro zta enoga nebe prava tak,
janez janša-vsi vemo kaj se je v njegovem času dogajalo dobesdno se je cedilo med in mleko,zapravil je veliko državnega premoženja,naredil je tajkune kateri bi nam,če bi jim vzeli ves na črno pridobljen denar in hiše,hitro pomagali prebroditi krizo glede nato kolko keša so spokradnole,skratka janša je za časa pahorja lajal kak pes,nič mu ni pasalo čeprav vsi vemo da bodo reforme morale biti in bodo boleče za vse nas,verjetno bo zaj mel priliko se dokazat,vupan ka bojše kak pahor,kateri se je trudo sam mu neje grataLO
moj drugi predlog je g janez potočnik,europski minister za okolje,svetovno priznana osebnost katera za slo politiko nima nič je je tako rekoč čist,priznan v europskem parlamentu kot tudi v mnogih državah,pa tudi ljudje ga imajo radi no vsaj glede raziskav,sam je pa en problem mogoče bi še človek prišo kak mandatar,sam je problem ka se un z našaimi dreki v parlamente nede ubada in de raje ostal v bruslju to je to lp

pacer

Tüdi Potočnik bi zgubo na popularnosti v janomenjenjskih raziskavah takoj kak pri prišo v slovensko politiko. Ne pravin ka je to dobro, ne podpiran toga ali tak pač je. Težko je pojasniti te fenomen. Evropski poslanci in tisti keri so nej tak v domači politiki so precej visko. Razlog je verjetno to, ka nejso medijsko tak izpostavljani.

quovadis

Oh well, shit happens...

pajo

Pri vsem cirkusu, ki se trenutno dogaja, smo vsi pozabili na OFF THE RECORD. Kaj je s Kljukcem, kaj je z ...
Dozdeva se mi, da je bila celotna zadeva zrežirana.
A je bilo "Nedovoljeno snemanje" smerokaz za "zasilni izhod"??

"še trenutna vlada" pa je odobrila reševanje Adrie in NLB-ja?

Neslavna dediščina??
Hudič je, da to plačamo mi vsi.

BB

Tudi ges se bojin ka vse fküper vodi še izda eno par starih "partizanov" :(((

Da mi je znati što so :)

Vipko
Truplo

Janković, Potrč, Kumer, ...tudi Potočnik in boter vseh teh...? Saj ni težko uganiti?

enx

leti leti

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice