Nogometaši Mure se bodo v 15. krogu Prve lige Telekom Slovenije v Velenju pomerili z zadnjeuvrščenim Rudarjem, ki še čaka na prvo letošnjo zmago.

Seveda si bodo Ante Šimundža in njegovi varovanci želeli, da se to ne bi zgodilo ravno na tekmi s črno-belimi. Mura je v lanski sezoni izgubila obe srečanji v Velenju, zato želi ta trend letos spremeniti.

Mura bi se z morebitno zmago v Velenju po točkah izenačila z drugouvrščenima Aluminijem in Mariborom, ki imata 28 točk, Mura jih je do danes zbrala 25. 

29’. Vodstvo domačih, ki so zabili po hitrem protinapadu. Zadel je Nace Koprivnik.

70’. Izenačenje! Iz enajstmetrovke je zadel Luka Šušnjara.

82’. Vodstvo Mure!!! Zadel je Amadej Maroša!

S spleta

Komentarji (51)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Neko (nepreverjen)

Katastrofa... mi sploj napada nemamo. Šušnjene je tak lesene, drujgo kak bejžate ne vej.

Fergazer (nepreverjen)

Pau ure igre pa še nika nej so napravle! S ten pristopon do zdaj so rudare dali igro in samozavest. Najbole na k mi ide to podavanje zadaj. Mislin ka ščejo s ten dosegnoti?? Vupan ka jih 3 fašejo ka se bar streznejo.

Fergazer (nepreverjen)

evoga ka san pravo

In reply to by Fergazer (nepreverjen)

Markod (nepreverjen)

Groza od trj mure, za pomursko ligo, pa nika več, če vam maribor nede puščal, oni pa sami nùcajo točke,

Keeway (nepreverjen)

Bravo Mura, samo tako naprej!

abcdf (nepreverjen)

Ka je to za pimplanja? Je**te šušanjara, najslabši že par tekem!

Arto

Ekipa je že itak v krizi, Ante pa postavi gor enoga Bubnjara, tak ka z 10 špilamo. Maroša, Kouter, Horvat na klopi ...

Laci (nepreverjen)

Menje domačih igralcov je v postavi, slabsi smo.

Nogomet50 (nepreverjen)

Mura lahko uspeva na dolgi rok samo na pogon lokalnih igralcev. Tujci gledajo na Muro kot samo delodajalca. Od poškodbe Kozarja naprej je igra bleda.

In reply to by Laci (nepreverjen)

Karl Marx (nepreverjen)

Če pa lokalnih igralcev šteri bi lejko trenutno špilali prvo ligo, nega. Fsi naj boukši so že v Muri, Kouter, Maroša, Maruško, Pucko, Horvat, Kous, Kozar. Drüjgih nega. Nafta nema domačih,z Beltinec je nišče nej na ton nivoji, ostali klubi so srmaštvo. Mladinci Mure so premladi, mogoče Cipot, tou je vse.

In reply to by Nogomet50 (nepreverjen)

Nogomet50 (nepreverjen)

Problem je, da se niti ne poskuša uvajati mladih. Tako ne moreš vedeti kdo je kaliber za prvo ligo in kdo ni. Če ne daš priložnosti mladim ne moreš pričakovati niti realne ocene potenciala nekega igralca. Dejstvo je, da so mladinci trenutno v 1. slovenski mladinski ligi na 1. mestu. Dejstvo je, da je Kai Cipot na 11 tekmah dosegel 16 golov. To je nivo Aljoše Matka izpred dveh sezon, višji nivo kot Luka Štor, Milan Tučič, Luke Zahoviča. To je popolnoma dovolj za večjo minutažo v prihodnje. Nobeden od trenutnih napadalcev (Maroša, Žižek), ki so igrali v 1. SML ni bil niti blizu takim dosežkom. Druge mladince ne bom izpostavljal, ker je težko govoriti zgolj v številkah o nekom, ki igra v vezni liniji.

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

Karl Marx (nepreverjen)

Problem Mure je v ton, ka se od povprečnih igralcev zahteva vrhunske rezultate. Niti eden igralec Mure je san po sebi nej neka klasa nad povprejčjon slovenske lige, niti eden napadalec nemre napraviti vijšek ena na ena. Maroša pa Kouter sta nej zadosta hitriva, Šušnjara pa nema tehnike. Tujci štere so letos pripeljali so povprečni. Tak ka štrto, pejto mesto je uspeh, osvojiti pokal je tüdi možno,, tou bi biou fantastično.

Arto

Problem Mure je, ka nema širine, ka se vsaka odsotnost pozna. Zdaj pa je vprašanje, ali je ta rotacija, ki jo Šimunđa izvaja, nujna zaradi utrujenosti določenih igralcof, ali pa je to stvar enih principov, ki si jih lehko pri nas privoščita mogoče Olimpija in Maribor ...

Ge mo zadovolen s uvrstitvijo do 5. mesta, smo pa v enakovrednon boji z Aluminijon in Celjon za 3., in mi je nej jasno, ka mamo modruvati s postavo na takši tekmi, kot je gnes.

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

Mjxok (nepreverjen)

Realnost mure se kaze.. pol sezone ze slaba igre pa te senjano nekso evropo pa prvaka pa neven ka... gnes ci de tak dale jih velenje nakucej... naslednje teden olimpija pa med kednon domzale...pa de na tekmi se samo 100lidij...

Bože žlak (nepreverjen)

Nafta je rudar šolala kak je ščela. Tej iste rudar pa šola muro kak malo deco.Če be zdaj bila namesto rudar a mura b bilo že 3:0 na nafto

Neko (nepreverjen)

Počakaj na povratno tekmo, pa te mo vidle ka bou.

In reply to by Bože žlak (nepreverjen)

Tisti (nepreverjen)

Ka je nafta solala? Ka ti si gledal drugi polcas kda nafta nei za burek mejla

In reply to by Bože žlak (nepreverjen)

tr (nepreverjen)

zanima me kak de povratna pokal z Nafto,te se javi......lp

In reply to by Bože žlak (nepreverjen)

Boži žlak (nepreverjen)

San se oglaso med tekmov rudar nafta in ti lejko poven ka nafta vodi in de šla naprej v pokale.Tak ka si tij slab znalec nogometa.

In reply to by tr (nepreverjen)

Keeway (nepreverjen)

Mura ima srečo z okrepitvami! Rabila bi enega Sikimiča, ne pa trdega Muliča!

SMRDI (nepreverjen)

Nej ka nimamo napada, nimamo sredine. Ena žoga ne gre skozi sredino, samo podaje nazaj. Neka malo po boki. Vsaj 2 menjavi v polčasi, Šuki dol, pa namesto Bubnara Maroša gor. To je najslabši polčas Mure letos, vsaj malo volje bi pokazali...

Hmmmmm (nepreverjen)

Drugi polčas je Šuki dejansko dobro odšpilo... Neven kda je nazadnje, gledano v celoti, spravo skuper tak dober polčas...

In reply to by SMRDI (nepreverjen)

Karl Marx (nepreverjen)

Istina.

In reply to by Hmmmmm (nepreverjen)

Laci (nepreverjen)

Ta tujska legija od prve postave gnes, več nesmi špilati skup, žal. Okostje morejo biti kouter, maroša, kozar, mogoče še horvat. Po kvaliteti so to bokši igralci od tujcov ka jih mamo, še bole važno pa je kak se borijo. Ker gnes ges kakše velke borbe pa želje nejsan vido. Seveda so za trenutno stanje krive tuj poškodbe, pa velko število tekem in utrujenost.

Karl Marx (nepreverjen)

Namesto Mulića, Brkića, Bubnjara pa kompanije bi naj rajši pripeljali Majcena. S touf kecof bi bil atrakcija, špilati pa tüdi zna. Si predstavljate keconjo v čarno bejlo dresi.

Fergazer (nepreverjen)

Sfalile so vse letošnje okrepitve z izjemo Karamanka. Šporn, brkič, mulič bubnjar ništa od ništa, Šušnjara slab, karničnike nejde...

Karl Marx (nepreverjen)

Dobro, zdaj smo videli, ka je Šušnjara rejsan hiter.

black panter

Goooool
Zdaj se glasite posrani šinfaši

marlyegh (nepreverjen)

Zmagaaa

suljo (nepreverjen)

Mate več sreče kak pameti. :)

Hmmmmm (nepreverjen)

Drugi polčas kar soliden (nič več), prvi pa nedvomno nevreden ekipe, štera špila višje od 4.lige...

Pufi1 (nepreverjen)

Dobre ekipe dosežejo dober rezultat tudi kadar igrajo slabo. Mura je trenutno v krizi, ampak ko de prisla s krize de rusila vse pred seboj. Te vidli.

Karl Marx (nepreverjen)

Evo, Šimindža nan je pa pokazo, ka zna o fuzbali več kak vsi mij fküper, zatou je najboukše, ka mo v bodoče tüo kak miši. Ante, nika nas ne poslüjšaj, samo delaj po svojen.

bonge (nepreverjen)

Maroša me malo spominja na Iličiča , dober je. Bravo MURA

ekocontrs (nepreverjen)

mene pa na jagodo alias osterc.

In reply to by bonge (nepreverjen)

njiva

Malo je Šimundža dal priliko drugim igralcem,zato je takša igra,ampak smo zmagali in idemo dale.Na pokalni tekmi in v nedelo z Olimpijo moramo biti bokši in zmagati obe tekmi.San pravo Mulič je iz tekme v tekmo bokši,vendar to je še nej to on zmore še več in to Šimundža zna zato je mi davle minute.

Andrejcek99 (nepreverjen)

Pred dnevi ste pisali o nameščanju, Kaj je to sedaj? Vsi ki spremljamo fusbal znamo ka bi moglo biti že ob polčasu 0:5 za Muro! Fujjjjjj!

12 (nepreverjen)

Tocke stejejo
..igra za pozabo.se bo treba bolj pripravit

Arto

San zelo veseli, ka so nas dečki z Antejon na čeli v drugon polčasi demantirali. Fala bougi in vse čestitke za zmago! Se je pa vidla razlika v kvaliteti (razumljivo) in pristopi (manj razumljivo), ko so not prišle menjave. Tokrat se je izšlo, ampak bi verjetno tekmo hitreje rejšili z najmočnejšo postavo, ki jo trenutno mamo na razpolago.

Mulić ma določeni potencial, ampak je zelo velki, zato nemre on špilati na isti način kak npr. Maroša. Gnes je bil zelo koristen in je praktično s tekme v tekmo boukši. Posebej nevarni smo, ko ide Maroša na polšpico, on pa ostane v igri na 9-ki.

egon (nepreverjen)

Mulić pa Šušnjara najbokšiva gnes!

In reply to by Arto

hotrel34 (nepreverjen)

a jim je med polcasom malo usesa navil? poraz proti zadnji ekipi, bi bila sramota.

vodka (nepreverjen)

Na srečo se je situacija obrnila samo pitanje kak dugo de tou držalo.Namreč rezultati odlični igra pa katastrofa. Ideemo Domžale obrnit pa idemo do finala te pa pikslin v naše roke.

Bodybam (nepreverjen)

Prvi polcas -polom
Drugi polcas dobra ter borbena igra
Se strinjan z zgornjimi komentari mulic dobiva formo samo malo vec minutaze ze zaco ozadi pomagati in to je fejst dobro.
Drugace pa pride den ka ti nejde nika in tak je pri fusbali isto.
Gnes mas dober den vutro slab.
Tak je vse v zivlenji ,kak bi bilo ce bi skos dobro bilo? Nikso

niksoon (nepreverjen)

hvala za dobitni listek mura
sem vedo ka nete pusnoli

čarni vrag (nepreverjen)

Vse je lepo, samo penala za Muro je nej bilo.

navijač (nepreverjen)

kadrovali smo tako da smo popolnili mesta ki jih rabimo,sredina katastrfa ,napad razen Maroše nič,obramba počasna tak nemre špilati ,in uprava kak dugo te gledali kak vas Šimundža pomali zajebaava in troši denar,po vsaki tekmi pa isto ekipa je v rasti ,nisso ubogali kak smo se zmenili ,ne vem če lahko tak špilamo še dugo vej pa nasprtniku puščamo od 20m naprej pa do polovice ka lejko dela ka šče zmislite si en starec Ibričič je imel na tekmi več kilometrov kot naš najmlajši Šušnjara ki je atletk v ekipi teče in nič ne naredi.

gost8 (nepreverjen)

Kak nej, Mulić je bil hitrejši pa je prvi dregno labdo, te ga je pa igralec Rudara od odzadaj s štuplinami kresno po desnoj mečnoj mišici. Dobro, Mulić je malo padec potencejro, ne bi njemi trbelo tak fejst spadnoti, ali penal je ipak bil.

nepismen (nepreverjen)

gost8, ti razumeš kaj si napisal?

In reply to by gost8 (nepreverjen)

poštaš (nepreverjen)

Če dobiš priliko ka po dugon časi špilaš bi se moro metati na zobe pa zobami travo orati. Tak pa bežijo kraj od žoge pa se te pijzdi na soigralca ka ga je nej pokril. Težko je bilo glejdati prvi polčas ge niti osnove tehnike strela nešterni ne obvladajo. V prvon polčasi se mi je edino dopadno po borbenosti PUCKO.

Kmet V.. (nepreverjen)

To je lahko penal smo v 1 SNL!!!! Nikoli in nikdar!!!!!

žg (nepreverjen)

Samo res, tile serijski penali v korist Mure so pa res že sumljivi.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice