Danes je bila za Muraše na vrsti tekma četrtfinala Pokala Slovenije, v kateri so se pomerili z Domžalami.

Nogometaši Mure, s četrtfinalne tekme pokala Slovenije v gosteh, odhajajo z minimalnim zaostankom.

Že v 18. minuti so Muraši poskrbeli za vodstvo, kjer je z roba kazenska prostora zadel Nino Kouter. Za izenačenje v prvem polčasu pa je v 32. minuti s svojim prvim golom v dresu Domžal poskrbel Nikola Vujadinović.
 

Sledili še tirje zadetki

V 57. minuti je za rumene zadel Matej Podlogar, nato še v 76. minuti. Svoje priložnosti so imeli tudi nogometaši Mure in sicer dve lepi Kouterja je ubranil Grega Sorčan.

V sodnikovem dodatku so nogometaši Mure stresli vratnico, so pa svojo priložnost za drugi zadetek izkoristili le malo pozneje. V 94. minuti je Vujadinović zaradi drugega rumenega kartona moral predčasno v slačilnico, Luka Bobičanec je izvedel prosti strel in za končni izid 2:3 je z glavo zadel Luka Šušnjara.

Mura je povedla z 0:1, zadel je Kouter.

Izenačenje, zadel je Vujadinović.

Vodstvo Domžal z 2:1, zadel je Podlogar.

3:1, zadel je Vuk.

3:2, drugi pomemben zadetek v gosteh je dal Šušnjara.

S spleta

Komentarji (31)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ashv sd (nepreverjen)

je ge prenos razen sportklub?

Gorane (nepreverjen)

Slaba igra momci

Neko (nepreverjen)

Še ena fejst slaba igra murašof, nikše ideje, slabe na žoge, samo pimplajo tou žogo od zadaj z golmanon, pa si delajo več problemof kak trbej. Na kratko... igre nemamo nikše!
Pa lejko je kakšenkole rezultat na konce, lejko za mojo volo napredujejo po naslednjoj tekme, ges mo še itak mnenja, ka zadnje čase špilamo fejst slab fuzbal.

Arto

Mura je nej v formi, maš praf. Ampak tudi zdaj ne pride v takšni tekmi do razpada sistema, pač pa dečki trmasto zgurajo do kelko telko dobroga rezultata. Fejst falij Alen, vupajmo, ka je nej gnes še do kakših nouvih (hujših) poškodb prišlo ..

In reply to by Neko (nepreverjen)

Bodybam (nepreverjen)

Mulic fali v igri nej je gli dober al potegne na sebe 2 igrlca in to je za nas dobro
De ga potrebno dobro vspilati

Ukilele (nepreverjen)

Kaj ti bluziš, si malo bolan
Mulič najslabsi igrač reperzentance
Z njim bi pušili 4:1

In reply to by Bodybam (nepreverjen)

Bodybam (nepreverjen)

Saj j3 ze 3-1

In reply to by Ukilele (nepreverjen)

Nogomet50 (nepreverjen)

Mulić se pri svojih 2 metrih ne ve pošteno niti zagraditi. Človek se v 20. minuti podpira v bokih, kar je jasen znak slabe fizične kondicije. Čisti meneđerski nakup. Tako kot Čerimagić in tisti napadalec, ki je na posoji v Beltincih. Metanje denarja v veter.

In reply to by Bodybam (nepreverjen)

vodka (nepreverjen)

Pa nej so tej igralci nej küpleni?

In reply to by Nogomet50 (nepreverjen)

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Mura je boga kot smrtni greh. Še dobro da so tudi Domžale slabe.

strastninavijach (nepreverjen)

Tu trbej pol ekipe menjate če ščemo kaj več napravite.. gnes je katastrofalna igra

A79 (nepreverjen)

Domžale dosti boljši nasprotnik, Mura brez duše, želje in brezglavo, daleč od nivoja 1. SNL.

12 (nepreverjen)

Slaba igra..rezultat srecno aktiven-)

alen8787 (nepreverjen)

igra se pozabi pojep, rezultat ostane in to aktiven rezultat pred zanimivo povratno tekmo!

In reply to by 12 (nepreverjen)

Josip murn (nepreverjen)

A se dandanes porazu reče "aktiven rezultat"

In reply to by alen8787 (nepreverjen)

alen8787 (nepreverjen)

v pokalu se ne igra na tocke, tako da 1 poraz v dveh tekmah ni problem, v MS je še povratna za katero verjamem, da bodo fantje resno vzeli in dokazali, da si zaslužijo polfinale

In reply to by Josip murn (nepreverjen)

Arto

Domžale so špilale, kot da jin ide za življenje, tudi zelo grobo. Ampak rezultat neje slab. Plus toga jih je v finiši tekme 2x rejšo Sorčan, 1x pa stativa. Da se to obrniti na povratni, seveda, de pa trbelo ene stvari popraviti do te. Zaj je najbole važen Rudar.

Pufi1 (nepreverjen)

Kak koli obrnemo. Mura trenutno ne špila najboukše. Ampak lastnost dobrih ekip je ta, da kljub slabši igri izvlečejo tisto kar se da. Poglednite si gda drujge ekipe slabo špilajo - pogrnejo po celi črti.

Kljub slabi igri je rezultat nej slab. Dva gola v gosteh sta nej malo. Kdorkoli od tejh ka so v četrtfinali pokala bi gnes proti Domžalan slabše izvlejko.

krobikar1

Glede na vse skupaj odličen rezultat, dva gola sta v gosteh vredna zlata! Mura ide v sredo naprej, bo pa žmetno,....Ima ka je stadion pun, navijanje glasno, igralci pa na punoooo!

navijač (nepreverjen)

špilajo kak njim šef pove on pa razen obrambne igre neve sredine nema obramba plava v napadu pa kak pride žalost uprava zbudi se

aaaaaaaaaaaaaaaaa1 (nepreverjen)

navijač tij se pa strejzni

In reply to by navijač (nepreverjen)

vodka (nepreverjen)

Malo nekaj škripa v tej komplentni igri Mure. Igre ne teče tak lahkotno kak je na začetki sezone. Rezultat je pa sorazmerno dober za povratno tekmo. Idemo na puno s takšno igro, da bomo v naslednjem krogi.

klošarek (nepreverjen)

zaj pa tak! če na povratni nede špilo Mulić in nede pokrivo viskoga Vujadinovića te ide Mura adijo iz pokala

Googel (nepreverjen)

Te ima mogoče mura celo šanse. Ko igra štor mulič, imamo avtomatski igralca manj. Že po 5 minutah več ne laufa in se špancira malo.

In reply to by klošarek (nepreverjen)

Lp890 (nepreverjen)

Koje sranje od kluba je ta mura. Ha ha ha ha ha ha

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

To včeraj je bila antipropaganda nogometa iz strani Mure. SRAMOTA.

brsno ga je (nepreverjen)

Šimundžova taktika...ka da začajo napadati od svojih 16m, ovi priletijo cuj in naši v paniki...podarijo jim žogo in spadne gol.. pa nej bole enostavno ka golman žogo bresne prejk polovice..ajajaj

afta he (nepreverjen)

Za igro moraš imeti zvezne igralce, ki zna sprejeti žogo, pogledati in pravilno podati. Se pravi tehničare in hitre pa nej bojazljive. Ko ima igralca za hrbtom ne poda žogo 30 m nazaj, pa še to narobe. Še bolj pomembna bo povratna tekma kjer več ni popravka. Zato pa mora biti maksimalna borbenost tudi za kakšen rumeni karton, da se bodo nasprotniki malo bali ne pa delali po igrišču kakor bi hoteli z žogo.

njiva

Ka bi vij radi,ka do sakšo tekmo zmagali ali ka?Resan,igra je nej bila neven ka,ampak je rezultat nej slab,saj zaj mamo doma tekmo in to moremo dobiti.
Ne ven,takšne napake delamo v obrambi in napade,taka,če se nede to spremenilo de fejst božno.Nekateri igralci so resan nej za nas okrepitev ampak po sili popunjavajo kader,predvsem Mulič pa Brkič,pa Čerimagič.
Mo vidli na spomlad,da do dali skoz celotne priprave.idemo zaj po zmago proti Rudari,te pa napunimo stadion in ribnemo tak Domžale kot tudi Olimpijo.
Ajmo Mura idemo!

brsno ga je (nepreverjen)

pozablaš ka de žmetnoooo - še kouter pa šturm poškodba

In reply to by njiva

zaj (nepreverjen)

Ja spet se zahvalite sodnikom!! (4minute podalška) Sicer pa sem želel da gre mura naprej, samo z tako igro, či de špilala v finali slučajno z naftov, vas Nafta nafila z petico. Edino obradovič vas lejko reši!!!!!!!!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice