Na kraju nesreče sta dva motorista poškodbam podlegla.

Nekaj minut pred poldnevom so bili celjski policisti obveščeni o tragični prometni nesreči v Stranicah. Po prvih podatkih so bili v prometni nesreči udeleženi trije vozniki motornih koles in voznik osebnega vozila.

Prve ugotovitve kažejo, da je  74-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil v smeri proti Celju, v blagem levem ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v motorista, ki je v skupini treh motoristov vozil iz smeri Celja proti Slovenskim Konjicam.

Na kraju nesreče sta dva motorista poškodbam podlegla.

Cesta med Višnjo vajo in Stranicami bo zaradi ogleda in odstranjevanja posledic prometne nesreče dlje časa zaprta za ves promet. Obvoz je urejen po avtocesti.

Letos je na cestah na območju Policijske uprave Celje umrlo 20 ljudi. Lani v enakem obdobju 10.

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
gost8 (nepreverjen)

74 letni dedek nema kaj iskati na cestaj. Naj ga pelajo njegova deca.

Dedek1 (nepreverjen)

Tude motoriste kere lejčejo po cestaj kaj memajo tan iskate.

In reply to by gost8 (nepreverjen)

Šulijo (nepreverjen)

Pusti zaj tij lejtanje či je stari na drugon pasi vozo

In reply to by Dedek1 (nepreverjen)

Gost13 (nepreverjen)

Pa ka sploj iščejo tej starci več na cestaj??! Če moreš koga paziti na cesti, so to gvüšno oni, ka so nej seznanjeni z novof prometnof ureditvijof, te pa zakoj so gužve saki den?!!! Ka o dvojnih krožnih sploj ne gučimo...pa kak napravijo zdravniški pregled?? Eni so rejsan pohvale vredni, ka vozijo v nulo...najdejo se pa tudi katastrofalni.
Naj uvedejo nekšo varno vožnjo, ali neka za podaljšanje izpita za starejše, pa pole isto tak...što ne napravi-ode vozačka ?

Starejše novice