Največji pomurski spletni medij išče novinarje in fotografe.

Želite sodelovati z sodobno in mlado ekipo, ustvarjati relevantne in kredibilne vsebine, biti del največjega regionalnega spletnega medija v Sloveniji?

Sobotainfo.com vabi fotografe ter novinarje za honorarno delo na področju zabave, športa, kulture, politike. Pri kandidatih iščemo samostojnost, samoiniciativnost in pripravljenost za delo v ekipi, nujno je poznavanje dela z računalnikom in sledenje novim medijem. Pri novinarjih je dobrodošla razpoložljivost za delo med tednom.

Zainteresirani naj prijave z življenjepisom najkasneje do torka 20. septembra pošljejo na elektronski naslov [email protected].

Dodatne informacije na tel. 051 336 263 (Špela).

S spleta

Komentarji (19)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
MRajka

Lepo da se iščejo nove moči, pa vendarle bi bilo dobro napisati tudi zakaj je zadne čase tako slab obisk spletnih strani sobotainfo.com ter posledično zakaj nekateri kadri več nočejo delati za vaš portal, ali drži da so razmere v vaši organizaciji slabe?

Spelah

Spoštovana,

verjamem, da je veliko takih, ki bi želeli, da bi tvoje navedbe držale vodo. Vendar jih žal ne. Za razliko od drugih primerljivih medijev svoj obisk povečujemo iz meseca v mesec, kar potrjuje več različnih potrjenih raziskav obiskanosti. Ne vem, od kod vam popolnoma napačen podatek. Prav iz razloga naglega povečanja branosti potrebe po višanju števila sodelavcev - svojim vedno številčnejšim bralcem namreč želimo ponuditi dodatne in predvsem kvalitetnejše vsebine. Eno temeljnih načel našega dela so kolegialni odnosi med ustvarjalci vsebin. Tudi število the se v naših vrstah povečuje, zato moram ponovno negirati vaše neosnovane trditve. Sobotainfo je v 10. letih zrasel z veliko truda idejnih vodij, postal je in v za medije težkih časih ostal kredibilen medijski akter v SV delu Slovenije. Kdor želi svojo pot začeti ali nadaljevati pri nas, vabljen!

Spelah

Spoštovana,

verjamem, da je veliko takih, ki bi želeli, da bi vaše navedbe držale vodo. Vendar jih žal ne. Za razliko od drugih primerljivih medijev svoj obisk povečujemo iz meseca v mesec, kar potrjuje več različnih, uradno potrjenih raziskav obiskanosti. Ne vem, od kod vam popolnoma napačen podatek. Prav iz razloga naglega povečanja branosti potrebe po višanju števila sodelavcev - svojim vedno številčnejšim bralcem namreč želimo ponuditi dodatne in predvsem kvalitetnejše vsebine. Eno temeljnih načel našega dela so kolegialni odnosi med ustvarjalci vsebin. Tudi število teh se v naših vrstah povečuje, zato moram ponovno negirati vaše neosnovane trditve. Sobotainfo je v 10. letih zrasel z veliko truda idejnih vodij, postal je in v za medije težkih časih ostal kredibilen medijski akter v SV delu Slovenije. Kdor želi svojo pot začeti ali nadaljevati pri nas, vabljen!

sobotašinfo.com

Špela, potzabila si povedati, ka je rahel upad komentiranja zaznati samo ta teden, ker je tnka78 na dopusti :)

sebeborszag

ja, đekson sobotašinf. smejšen se kak tikven ole. Dobra, dobra

MRajka

Želim vam dosti sreče pri iskanju kadrov in tudi dosti inovativnosti ter ažurnost pri novicah, trditve, neosnovane?Morda.
Saj ni tako hudo g.Spela vendar nekaterih opažanj ne gre podcenjevati posebej ta z obiski portala / - / pa tudi obilne podpore župana Štihca,kateremu usluge v dobri meri obilno vračate.
Pa srečno.

igica

Ja go. Rajka...saj z župani pa je ja potrebno sodelovati. Če ti z njimi, tudi oni s tabo. Saj poznate primer župana Komende.?
...Malo heca mora bit, da ne bo kdo mislil, da koga obtožujem.

Kiri

V zadnjem mesecu rast obiskanosti 5,9 %. Hvala za skrb.

BBC

MRajka: honorarji so verjetno nizki, ampak vsak, ki sodeluje s SIP-om ima možnost izbire: ostane ali gre. Tisti, ki so zraven, vedo, zakaj so zraven. Drugi pa pač poizkusijo drugje. To je to.

Vipko
Truplo

A jemljete tudi bolj stare?

Sobochanec

@Trupla so za v grabo, nej za SIP ;))

Vörvlen, ka gemlejo dobre, se pravi tiste z idejami, inovativne, smejšne, ironične (sarkastične), satirične, duhovite, ažurne, marljive, kakovostne, obdarjene (umetniško), pragmatike, veleumne, megaume, ...

Truplo, če si se najšo v prejšnjon odstavki, lejko že vütro čakaš, ka te Špela, Kiri & co, pocukajo za ramo.

Vipko
Truplo

Pre fotkanje be prošo... bez problema... Neka znan o ton, man tüde solidno opremo... Pijsate? Ka pa umetnićki dojam: izgled, stas, obleka, obnašanje, znanje madžarščene in finščene?

bojci19

Pri sobotainfo ne smeš biti preveč šolani, ker drugače začneš razmišljati s svojo glavo:) (malo heca, da ne zameri kdo)
SIP je stran gospoda župana in tako je tudi pravilno!
Pa veliko sreče pri izbiri novega člana!

janči27

tisti ka ste tak glasni z županom lejko še kakšne dokaze date? laprdati na pamet zna sakše :)

_racija_

btw. kda je lani Štihejc zmago z 50 pa neka malo procenti so pisali ka je bila zmaga prepričljiva....:P pa ga propagerali (intervju znjin je bil objavlen pol vre pred volilnin molkon...) itd... javne tajne...blablabla...

sicer pa če van ide sobotainfo tak fejst v nos, ka še te tu delate? zakoj ste registrerane? zakoj te saki den ali na par dni idete gor pa komenterate? pa dobro ge san tuj nej glih najvekša oboževalka ali trudijo se... neven eni resno uživate v šinfanji dela drugih zato ka ste sami nej sposobni narediti neka vrednoga in se te bokše počutite kda nešče negi malo kiksne pa še s prston te gor na to kažete...

Franc

_racija_

če misliš ta intervju http://sobotainfo.com/novice/ogled/10421 je jasna oznaka PR spodaj po člankom, kar pomeni, da je plačan PR (reklamni) prispevek in ni lastna iniciativa Sobotainfo. Iz tistega obdobja se spomnim mnogih reklam in člankov tudi drugih kandidatov, ravno tako označenih z oznako PR. Te delajo vsi kandidati.

Še moja interpretacija kaj je prepričljivo: ko med 5-6 kandidati nekdo zmaga že v prvem krogu, je zmaga VEDNO prepričljiva. Vprašaj Slavinca :) To namreč pomeni da ostalih 5 kandidatov SKUPAJ ni uspelo zbrati niti 45%, ker je enemu kandidatu uspelo zbrati 55%.

Sicer pa nasprotniki Štiheca itak "podtikajo" pripadnost medijev. Pa še nihče ni prikazal dokazov enostranskih navijaških člankov za določenega kandidata. Niso tudi mediji vsemogočni, ko poraženci ičejo razloge za svoje poraze. Celec si je ustvari svoj copy/paste sobotainfo portal pa je postal le Mister 7%. Pa so na njegovem portalu nabijali proti Štihecu in čislali Celeca. Kar počnejo še danes a kaj ko jih itak nihče ne čita. Še celec in SDS company hodijo komentirat na ta forum :)

_racija_

fala ka sin mi pojasno ka PR pomeni, san mislila, ka to pomeni ka je v prekmurje bilo snemano...

nejsan Štihejc fan ka bi spremlala sakši (no bole kakši) njegov intervju sicer pa mislen ka je to nej te ampak en drugi, pa dobro, ne da se me zaj o procentaj pa statistike bluzite, pa mi je resno ravno što je kelko mel pa kak si ti subjektivno interpreteraš...ker lejko je kupica napol puna...lejko je napol prazna...

Franc

hja, zakaj si pa potem glasna z izjavami v stilu: "intervju pol ure pred volilnim molkom" in "Sobotainfo ga je propagejro", če veš da pomeni PR prispevek naročen in plačan prispevek v obliki reklame, objavljen pa je bil pred volilnim molkom (torej v dovoljenem času). What the fuck si torej želela povedati? Kar v tri dni streljaš v prazno? Kot je janči zgoraj napisal: laprdaš?

In ko ti z dokažem da nimaš prav se poskušaš izvleči s pol prazno/polno kupico. Če kdo med nama piše subjektivno si to ti, jaz sem ti dal argumente.

Ah ne da se mi več... Spadaš pač med tiste ki po defaultu okrivijo medij da je od tega ali onega, pa čeprav tega ne moreš dokazati.

Vsak po svoje!

_racija_

San pravla ka je to te posnetek, ali san pravla ka to verjetno neje te posnetek? ka san na sodišče? ojojoj gospod sodnik...san krivo pričala?:P pravin ka neven če je to te posnetek pa ali pa če je nej...san pravla ka lejko z gotovostjo trdin ka je to posnetek keroga san mejla v mislih? san to pravla? nej nejsan... in ja tvoje argumenteranje pa "rovanje" je primitivno... in nej prazne pune kupice si nej kapero...

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice