Vir: facebook
Na družbenem omrežju se je oglasil partner žrtve napada v parku in potrdil, da se Rene zdravi v UKC Maribor.

Spomnimo, včeraj smo poročali o brutalnem napadu, ki se je prejšnji vikend zgodil v soboškem parku. 

Sedaj je Nejc Rek partner žrtve potrdil, da vse skupaj ni šala in je bil Rene Žunič dejansko žrtev napada, v katerem so mu bile zadane hude poškodbe. 

V svojem zapisu je ogorčen nad tem, da se niso javile priče napada in pretep označil celo za poskus umora, saj bo imel Rene posledice celo življenje. 

Moram pa reči, da je to sramota, da se to dogaja v naši državi, natančneje v Murski Soboti. Da pa ni nihče ničesar videl, ne slišal? NE VERJAMEM, da ni bilo takrat blizu nikogar, ki bi dogodek videl! Tistemu, ki je to storil pa sporočam, da ga bomo slej kot prej našli in bo odgovarjal za škodo, ki jo je naredil mojemu partnerju. Dejansko je šlo za poskus umora, saj so Reneju zadali hude telesne poškodbe, zaradi katerih bo imel celo življenje posledice!

Zapis Nejca Reka objavljamo v nadaljevanju v celoti.

S spleta

Komentarji (36)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
MojTeGuro (nepreverjen)

Opažam zadnje čase da je v murski dosti teh pretepov "vsi na enega" ko sem še jaz bil majhen smo se v murski tepli ena na ena in bežali pred policaji.Febo nas je imel vse na redu!Zdaj današnji policaji so curice,niti enega ne vidiš po kmici v parku ker se bojijo kmice.Zdaj jih samo vidiš kako streljajo z radarji na regionalnih cestah...Kar se pa tiče te skupine pa res žalostno da grejo vsi na enga,kaj so to banda z imenom curice al kaj so to za bande?Sam sem proti istospolnim partnerjem pa mi niti malo na misel ne pride da bi keremu storil kaj hudega.Jih raje ne gledam....se mi prav gnusi ta odnos,nikoli jih pa nebi tepel.Posebaj pa ne skupinsko kar je še bolj gejevsko.

qwq (nepreverjen)

Kakša murska jebote?

In reply to by MojTeGuro (nepreverjen)

tt (nepreverjen)

Glede tega pretepa bom rekel naslednje... glede na izjavo pretepenega človeka je ta šel čisto sam sredi noči iz gostilne v park na svež zrak? Ma dajte komu ta človek serje? Sigurno obstaja razlog zakaj je imel namen iti sam sredi noči park in kaj je hotel tam početi in močno dvomim da je pravi razlog za to svež zrak...
Naj pove pravi razlog kaj je hotel sredi noči početi v parku...

kanžor

tt.............. Točno samo tak brezi veze in vsega nikoli nišče ne napade .Vse se samo piše,da je bil pretepen . Sta dve plati in ne zagovarjam ne ene ne druge

In reply to by tt (nepreverjen)

Čudo (nepreverjen)

Pa tudi, če je ščeu to početi na kar namiguješ, je fizično nasilje nesprejemljivo. Eni ste rejsan kak neandertalci, edini možni odziv pri vas na karkoli je pretep.

In reply to by tt (nepreverjen)

salamander (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Čudo ............ Ne motaj .To kar so naj bodo ampak vedo pa tudi ,da ljudje po svetu jih še ne sprejemajo in dolgo dolgo bo trajalo ,da bodo sprejeti .Naj živijo kot živijo ampak zavedati se morajo tudi svoje izopostavljenosti .Nišče ne napeljuje niti odobrava napada in pretepa ampak govori se in piše samo za pretepenega .Naj napišejo zaradi ,česa je prišlo ,do tako hudega napada .

In reply to by Čudo (nepreverjen)

Olosh (nepreverjen)

Tij debilcina salamander, tij si se taksi debil ze narodo ali so te pa taksoga vzgojili? se zavedas kak idiotski komentar si napiso? V kaksni druzbi zivimo to? Za skozlati, dobesedno.

In reply to by salamander (nepreverjen)

dolfe struna (nepreverjen)

Olosh.............. Ka se pa tij gor prosiš ? Še ne veš,da za prepir morata biti dva eden je premalo .

In reply to by Olosh (nepreverjen)

bratonci (nepreverjen)

Olosh..... Kupi na btc Mostarske mandarine in na obisk v MB pogledat bolnika .

In reply to by Olosh (nepreverjen)

Olosh (nepreverjen)

Sto si pa ti ka de on tebi pojasneval ka de delo v parki? Sto mislis ka si? Tipa so zbili, ker je gej in zdaj de osto brez ledvice, mislin pa ka ste cista nenormalni vsi? Groza.

In reply to by tt (nepreverjen)

nindriindri (nepreverjen)

Što koli pa ka koli ali nemreš nekoga fküp potrejti ka je na intenzivnoj negi.
Vüpan ka se razčistijo dejstva pa ka de odgovoren za dejanja odgovarjo. Je pa tüdi rejsan ka trbej v Soboti malo poostriti nadzor. Ovi policajge ka majo pse se samo vozijo naokoli naj malo v parki odijo ponoči. Marsikaj do vidli pa park de hitro bole čisti.

niripsa (nepreverjen)

Kdo je in kaj je je vseeno. NIKOGAR ne moreš podreti na tla in ga brcati i tepsti, da pristane na intenzivni negi. Lahko je celo v smartni nevarnosti. KJE je sedaj policija ?!?!?! KJE ????!!! Ko je bil množičen pretep na urgenci v SBMS jih ni bilo tam. Pozneje so "zbirali obvestila". Kaj sedaj že tudi kaj "zbirajo" ? Naj gredo ob določenih urah malo na določene kraje, kjer se zbirajo razni pretepači. Ali si morda ne upajo? Nekoč so miličniki takoj naredili red! kakšna je to danes policija? A so samo še inkasanti? V GR nekdo nastavlja cevi v koruzo. Pride celi resorna ministrica. Policija še nič. V zadnjih nekaj mesecih so bili odmevni pretepi v MS in spet nič! Halooooo, policija zbudi se! Če bo pa nekomu prekipelo in bo vzel zakon v svoje roke pa se bodo takoj zganili, kot pri migrantih, ko so se domačini organizirali, da zaščitijo svoje domove.

QQQ (nepreverjen)

Policija!...haha
Jaz bi zakonsko uvedel min. 175cm /80 kg...fit,vzdržljiv in sposoben nekega fizičnega obračuna!
Seveda temu primerna plača...mora biti tudi par policajčkov za reklamo,ki se lahko šopirijo z radarji na cesti,ker to tudi mora biti,temu primerna plača - če jim ne paše - proizvodnja...
Ne pa ko dobijo klic,počakajo 15-20min, ka se ogenj pogasi in potem gredo nastopat! - na žalost,tak je...

In reply to by niripsa (nepreverjen)

Risto Kubura (nepreverjen)

Sem proti vsakršnemu nasilju in nestrpnosti. To je odraz naše družbe!!!!!

S figo v žepu (nepreverjen)

Lepo napisano, ampak če si proti vsakršni nestrpnosti, se tako obnašaj tudi pri pisanju komentarjev (marsikateri je namreč v nasprotju z napisano trditvijo).

In reply to by Risto Kubura (nepreverjen)

Fainšček Ekolog (nepreverjen)

V Murski Soboti se "ne sliši in ne vidi", ampak se govori za hrbtom, vpričo žrtve, z dvoumnimi komentarji, oz se norčuje, se ignorira in se širi. To je Murska Sobota, zabačeni ološ. Kjer se ščiti tiste, ki širijo grde govorice in napada žrtve.

Www (nepreverjen)

Kaksi pretepi?
V MS imamo kriminal ba cesti, ker policija samo se radar znajo uporabljat?

kanžor

Čüdno,kak ste vsi naenkrat tak prijazni in pošteni ter dobri sedaj glede tega pretepa .Tričetrt ki vas je tukaj gor ste pa proti takšnim ,kot sta ta dva .Ne lepotičite ,ker se pretvarjate .

Anon2103 (nepreverjen)

Či še ne vejš, mediji serijsko brišejo vse komentare, šteri bi kakorkoli nakazovali na neodobravanje takšnih zvez, ne glede na to kak so komentari formulerani. S ten se lažno prikazuvle slika stanja o toleranci v državi, takše ovce kakšna si tij pa seveda fčasi nasedete propagandi.

In reply to by kanžor

niripsa (nepreverjen)

Ti sedaj mešaš skupaj neke stvari, ki ne gredo skupaj. Nisem pristaš istospolnih. Nisem pristaš nekih shodov, ker mi heterosexualni tudi nimamo shodov, da bi delali reklamo o naši spolni usmeritvi. To je stvar vsakega posameznika. Tudi spoštujem vsakega človeka. Ampak tudi NE odobravam nasilja. Zato vsak tak napad ostro obsojam. Me ne zanima, koga so napadli. Napadli so človeka. Nobenega se ne sme napadat. Da pa gre za tako hude poškodbe, kot so tukaj navedene je še posebej potrebno ostro obsodit take in podobne napade in nasploh nasilje. Danes so napadli tega človeka. Jutri bodo nekoga drugega. KJE JE SEDAJ POLICIJA !!!!!!

In reply to by kanžor

Vipko
buldog

Najmanj, kar smemo pričakovati je, da policija odkrije storilce, se obtožijo za poskus umora in se jih obsodi... pa naj razmišljajo. Naj razmišljajo oni in tudi tisti, ki jim je pomembno, kdo in zakaj gre nekdo v park! To je popolnoma nepomembno. Nihče in nikjer nima pravice nekoga zgrabiti in ga pretepsti. To se je sistemsko počelo v nacistični Nemčiji in ostalo nekaznovano. Če sprejmemo logiko nasilja kot sprejemljive opcije, nihče ni več varen. Ne drugače spolno usmerjeni, niti tisti "neprave" nacionalnosti, "neprave" politične usmerjenosti, "neprave" rase, "neprave" moralne drže, "nepravega" spola.... temu ni nikjer in nikoli konca!

butalec (nepreverjen)

Buldog, pa le ne vejš vsega!!!!
Lejko je obtoženi samo za poskus "uboja v afektu", nikak pa nej za umor.
Šteri od vas, ka tu gor pametuvlete, sploj zna, kakša je razlika med umorom in ubojem??

In reply to by buldog

Gostka (nepreverjen)

Na kakšen način lejko občani vplivamo na župana in na vodstvo policije ka se uvede malo več nadzora v parku in na mestih Ge je to potrebno? Potrebno bi bilo apelirati na oboje ka se nadzor uvede. Neven, smešno je ka nikoli nega niti enga policaja ka bi se pošpanciro skozi park, pa Ka je to RESNO tak težko??? Dajmo stopiti do župana ali njemi pa napisati vsaj kakša mail-pa naj se občina vsaj malo še ukvarja s Ken drujgin kak z lekarnami in podobno

butalec (nepreverjen)

Gostka,
paščite se, ovak te mogli v Makedonijo iti!!!!!

In reply to by Gostka (nepreverjen)

vodka (nepreverjen)

Zakaj na tem portalu zbrišete vsak post kateri ni v prid tema dvema? Naj živi demokracija in svoboda govora. Seveda za neketere takrat, ko to nekomu odgovarja.

Olosh (nepreverjen)

Ti si tudi debil prve klase a? Na ton portali ste res sami neizobrazenci z IQjon velikosti nohta, majkemi. Neverjetno ka palik vse citan....

In reply to by vodka (nepreverjen)

vodka (nepreverjen)

Ka pa, če bi napiso ka te moti v mojen posti namesto brezveznoga nakladanja brez logike pa smisla?

In reply to by Olosh (nepreverjen)

zutro (nepreverjen)

Čüdno vsi ste zdaj tak prijazni in dobri ter veliki zagovorniki isto spolnih ampak nišče ne sprašuje kaj in kdo je bil kriv ,da je bil pretepen .Ne pomnim v svojem življenju ,da bi kdo koga napadel iz čistega miru .

anticygo (nepreverjen)

soboški cigani. bravo za nestrpnost

cudni (nepreverjen)

"Naj živi demokracija in svoboda govora"

demokracija ne daje prav nestrpnežem. nikoli ni, nikoli ne bo.

pojdite nazaj v stari vek

Helena blagne (nepreverjen)

Vsi ki obsojajo istospolne pare niso vredni da stopajo po tej zemlji,kajti vsak lahko počne s svojimi čustvi in telesom kar želi,vsi smo svobodni.Hitro okrevanje s čim manj posledicami želim.

cico veštica (nepreverjen)

Čudno kakšna velika podpora sedaj .Če bi pa bile volitve za isto spolne bi pa vsi krožili proti in jih obsojali .

In reply to by Helena blagne (nepreverjen)

Seljakkkkk (nepreverjen)

Med pretepom je prišlo zaradi varanja drugega partnerja...

Seljakkkkk (nepreverjen)

Helena ???

Pederko20 (nepreverjen)

Kako lepi fanti rad bi jih ....

Mirko Papirko (nepreverjen)

Gda sen ga zagledno, sen mislo, ka je to tisti soboški zobar - privatnik.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice