Platforma Instagram je znova na udaru sprememb in tisti, ki sprememb že v izhodišču ne marate, jih ne boste veseli.

Instagram je potrdil, da odstranjuje zavihek 'Following' iz 'Heart' menija na Instagram profilih. Zakaj? Razlogov je več, glavni med njimi pa naj bi bilo dejstvo, da velik del uporabnikov sploh ni vedel, da ta možnost sploh obstaja.

Zavihek 'Following' naj bi v precejšnji meri ostal neizkoriščen s strani velikega števila uporabnikov Instagrama, zato naj ne bi imelo smisla, da bi ga obdržali. Poleg tega pa naj bi nekateri, ko so ugotovili za obstoj zavihka 'Following', opozarjali druge uporabnike, da je njihova aktivnost na Instagramu lahko objavljena in opazovana s strani drugih uporabnikov, česar veliko instagramerjev ne odobrava.

Primer ...

Gre za zavihek, ki se nahaja v 'Heart' meniju in kjer ste lahko spremljali čigave objave lajkajo ljudje, ki jim sledite, komu komentirajo fotografije, komu so začeli slediti ...

Pod črto, uporabniki Instagrama so v zavihku 'Following' lahko opazovali, čigave objave lajkajo ljudje, ki jim sledijo, komu komentirajo fotografije, komu so začeli slediti ... Precej vohunski zavihek torej.

Slovo zavihku 'Following' že to nedeljo

Instagram je potrdil, da bo zavihek iz 'Heart' menija odstranjen že to nedeljo, od tedaj bo prikazoval le uporabnikovo aktivnost. Zavihek 'Explore' bo zdaj postal glavna priložnost za vse tiste uporabnike Instagrama, ki bodo želeli raziskovati nove vsebine ali bodo pogrešali stari dobri vohunski zavihek. Instagram pričakuje, da zavihka 'Following' ne bo pogrešal nihče.

Ste vedeli? 

Na svojem Instagram profilu lahko pričakujete 'engagement' do višine štirih odstotkov vaših sledilcev, medtem ko je na Facebooku statistika organskega 'engagementa' 0,1 odstotka vaše baze sledilcev.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Aaaaaaaaa (nepreverjen)

Koja novica pomembna. Najbouksi ste

Gost66 (nepreverjen)

Neman pojma ka ste napijsali, man pa drva za prodati.

qwq (nepreverjen)

Pa tau sploj što nuca?

Leo 4K (nepreverjen)

Pozabili ste napisati v naslovu ŠOK! RAZKRIVAMO! POZOR!

Starejše novice