Namigovanja so postala resnična. Iz Maribora se na mesto prvega trenerja v Muro seli Ante Šimundža.

Klavrni rezultati Mure v zadnjih štirih krogih so terjali prvo kadrovsko žrtev. Klub je po štirih zaporednih porazih moral zapustiti trener Robert Pevnik, črnobeli pa do nedeljske tekme z Domžalami pričakujejo novo pridobitev na trenerskem stolčku, ki zaenkrat še ni znana. Vodenje bo do nadaljnega prevzel dosedanji pomočnik trenerja Feri Cifer.

Odhod Pevnika nam je potrdil tudi športni direktor kluba Igor Celec, ki pravi, da profesionalizem nikoli ni bil pod vprašajem, a se je upravni odbor po slabih rezultatih odločil za “šok terapijo”, ki je kot prva zadela Pevnika. Mura bo tako konec tedna proti Domžalam zaigrala pod taktirko novega trenerja.

Prihaja Ante Šimundža

"Ante Šimundža, ki je vstopil v četrto sezono v vlogi najtesnejšega sodelavca Darka Milaniča, začasno zapušča Ljudski vrt. V želji po nadaljnjem izpopolnjevanju začenja samostojno trenersko pot, postal je trener Mure, njegovo vlogo v mariborskem strokovnem štabu pa bo prevzel Saša Gajser," so zapisali na spletni strani Maribora.

"Tako kot Rajko Rep in Timotej Dodlek nas tudi Ante Šimundža zapušča začasno. Dobil je veliko priložnost za samostojno delo v velikem slovenskem klubu, ki jo želi izkoristiti za nadaljnje izpopolnjevanje na svoji nedvomno obetavni trenerski poti. Želimo mu obilo športnih uspehov v novi vlogi," je pojasnil športni direktor Zlatko Zahovič.

S spleta

Komentarji (64)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
elanino

Prašnikar je brez kluba!

ofels

linija najmanjšega upora...)))

Swan

koliko Pevnikov pa je potem igralo na igrišču?

Prekmurec12

Mislin ka pride zdaj v Muro nekdanji trener Kopra, Vlado Badžim...

mekisss

standard, opet vse trener kriv :PP

spss

če bi zbiral med prašnikarom in vladon, bi rajši vido vladoja - mamo mlado ekipo z velkim potencialom in vlado je v kopri napravo velko delo v preteklih sezonah !

jimmy80

mura rabi trenerj, ki ve delat z mladimi potenciali in iz njih naredit prave igralce. V to kategorijo pa ne spada badžim. Moj tip bi bil Pušnik

bojci19

Pri teh mladih fantih je vseeno kateri trener bo. Fantje rabijo čas in primerno konkurenco!
Čestitke trenerju za vstrajnost!
Je pa bilo za pričakovati, da bo na koncu spet trener vsega kriv in bo moral zapustiti klub.
Po drugi strani pa bo si s s tem vodstvo očistilo roke.
AJAJAJAJAJ!

maxxx

Baje prihaja Ante Šimundža.

crespo

Novi trener de Ante Šimunđa!

Vipko
Truplo

Bedarija brez primere... Kaj pa smo hoteli? Da bodo na vrhu, kot po dveh kolih? Koliko je tu kriv trener..., ki je nasledil ekipo za drugo ligo, silom prilike pa so jo potisnili v prvo ligo. Vseeno velik preskok.

Že slutim, da se ponavljajo bedarije izpred desetih, osmih let... Če sem že nameraval na tekmo z Domžalami, me sedaj skoraj 99% ne bo... Zamenjava trenerja, katerega ste/smo vsi kovali v zvezde, ne bo prinesla NOBENIH boljših rezultatov. Fantje so mladi, slabši fizično in potrebujejo čas. Ne bo vendar tekal trener zamesto njih, se boril, rival za boljšo pozicijo in še kaj. Res, koliko Pevnikov je igralo na teh štirih tekmah na igrišču?

mis

Delo na dolgi rok. Zelo sem razočaran. Dokler bo novi trener z vsem na tekočem, spoznal igralce, kje komu paše igrati, vsilil svoj način igre, potem lahko spet izgubimo par tekem po vrsti. Brez veze. Kakšna vizija je to?

mekisss

saj pa so na začetke sezone pravle, ka do špilale za obstanek, neven ka senjajo :PP s ten mladen moštvon ni šanse, ka do špilale za prvih 5 mest. če de pa simundža trener, te je leko direkt feri trener :DD bedarija

ofels

Žal mi je za Pevnika, v zadevo je šel zavestno in odgovorno, kljub temu, da je imel klavrn igralski kader.
Vsaka mu čast..iz Murske Sobote lahko gre z vzdignjeno glavo..človek je imel pogum.
Kdor koli bo naslednji trener, mu ne bo lahko..če ne še težje mu bo..kot je že nekdo omenjal..jovo na novo..spoznavati igralce in jih vpeljevati v koristno celoto..bo lahko tudi šizifovo delo, upajmo kljub temu, da temu ne bo tako.

crespo

Slabši od Pevnika nemre bite nišče, pa što koli pride! Ov je šau v vsako tekmo, ka ne dobi gola, namesto ka bi malo več razkeral pa špilau bole odpreto! Kda pa se dobi gol, te je že prekesno igro odpirate.... tak ka slabše nemre bite, v Repi ste pa zdaj dobile igralca keri de mel te zadnje pase, kerih so do zdaj veziste nej znali skup spravite!

mrbg

če de se izkazalo ka je tao bil pogoj za teve dvej okrepitvi iz maribora,me nega več na niti eno tekmo.klub mo pa odavale tak pomale za nikome ništa.čudno mi je to iz maribora igralci od tan trenere.PEVNIK je dober trener, opozarjal je ka njemi fali za igralcof,gda jih dobi te more ite,ka pride trener iz Zahovičovega gnejza.HVALA LEJPA.

ofels

@mrbg...
zadel si žebljiček na glaviček..ja v fazanariji bo vel vijolični veter..))
Če je to prav, pa bo pokazal čas.

Peredajs

Če je kdo pričakoval (in še pričakuje) kaj več, kot je trenutno stanje, je v hudi zmoti. Pričakovati od teh mladih fantov, da se enakovredno kosajo z izkušenimi ekipami, je zabloda. Ocenjujem, da je »ulica« zahtevala 1. ligo, čeprav si tega ekipa s prikazanim lani niti malo ni zaslužila. 2 izkušena igralca sta (pre)stara. Lahko onadva igrata v ekipi, kjer je okostje stabilno, sedaj pa pričakujemo, da onadva s svojim znanjem napravita ne vem kaj. Potem sta še 2 igralca nekje letnik 1986 in 1987. Leta bi lahko bila primerna, izkušenj pa ni. Ostali pa so vsi letnik 1990 in kasneje. Nekateri nimajo niti 17 let. Čeprav sem se podil za žogo pred skoraj 40 leti, pa sem dovolj dobro spoznal, da preskok v ligo višje pomeni zelo visoko bariero.

Prihod v 1. ligi je bila definitivno napaka. Čigava? Lahko se kaže na enega ali drugega. Vidim pa, da eni še vedno sanjate nemogoče. S tem tudi nekako pritiskate na mlade igralce, ki niso niti malo krivi za stanje, kot ga imamo.

Sigurno menjava trenerjev ne bo pomenila kaj bistvenega. Še vedno velja: »Koliko para, toliko muzike.« Sigurno v Pomurju tega ni preveč, pa imamo v 1. ligi 2 ekipi.

Vodstvu NK Mure želim prave odločitve, igralcem pa, da čim manj spremljajo te komentare!

Pipe

Po moje je sama ekipa pa njena neizkušenost prevelke faktor ka be lejko Pevnik z njih izvleko kakše boukše rezultate. Sicer se mi je njegova taktika igre z eno špico nikak nej vidla pa nikak nej zdela primerna glede na to kak sama ekipa deluje, samo tude če be kak nači napravo je nej nujno ka bi stvar bila boukša.

Eni člani so sicer že izkušeni igralci v 1. ligi, so pa tudi eni mladi keri si zaslužijo mesto v eliti. Vače pa se je ekipa rejsan malo prenaglila. Lejko samo vupamo ka letos zdržijo, pa ka se naslednje leto pojavi kakši normalen sponzor, keri de omogočo ležejšo selekcijo ka se tiče kadra. Ge mo jih še vedno podpero pa nema veze što pa s kec de prišo špilat pa što trenejrat.

pišta

mislim ka napaka uprave, zlasti zaradi tega, ker je še prejšnji teden sporočala, da jim zamenjava trenerja ne pade na pamet. Med tem so odigrali samo "najlažjo tekmo prvenstva". To ni prava pot, še najmanj, kar si želimo je, da postanemo podružnica Maribora in igrajo tu njihovi igralci, ne pa naši.

Prekmurec12

Ge tudi mislin ka je napaka, ka so odslovili Pevnika, ampak pozabimo zdaj tau, dečkon moramo state ob strani ka ostanejo v ligi...te dale pa mislin ka do se stvari normalizejrale :)))

BAMBINO

ge pa praven, ODLIČNO, ka je šau Pevnik.. vej pa poglente kakše postavitve je meu, kere igralce je not dejvo,.. primer, Pavel špilo vsako tekmo,.. pa tej nemre v 3.lige špilate.. enga igralca nej mogo pretriblate!! špilo je vedno z ENO špico!!! da smo že pušile, te je dau gor še eno ale dvej,.. haloo!!!! nikole je nej špilo napadalno!! pa ka eni pravite ka je ODLIČEN trener?? kje je kaj napravo?? vsi so nan že pred prvenstvon gučale, ka smo greško napravle, ka smo ga pripelale!! naj prijde PUŠNIK!! tej človek zna delate z mladime.. (no zaj pa samo čakan minuse)

BAMBINO

to poj novice je prišo nove članek, ka de MOGOČE trener,.. bog jih zna, ka de s toga,.. če nej pušnik te šimundža (največkrat omenjena)

domači

bi najrajši vido bonačiča....
za mlade najbougša rešitev....

dexter

Pejf naj prijde za trenera..... on bar zna kak trbej gole davati. :)

iggy pop

s takimi igralci preprosto ne moreš igrati v prvi ligi;to je dejstvo.To da so v šestih kolih dali samo en gol pove vse.Pa kaj do z Šimundžo,Prašnikarjem ali Badžinom, po moje bi te mlade dečke najboljše vodil Damir Rob.

skandi

Miro zovi Katalinića v Split.NEŠČEMO VIJOLIČNE MURE!

theused

To, da so odpustili Pevnika je rahlo neresno in otročje, če bi se spoznali na slovenski nogomet bi mogli vedeti, da Pevnik ne bo kos nalogi. On je zmeraj dober na začetku, pol pa čez noč popusti, enostavno še ni pripravljen na sklepanje kompromisov, rad bi igral napadalen nogomet in atraktiven, zmeraj na zmago, samo v naši ligi lahko igraš tak nogomet morda samo z NK Mariborom.
Šimundža?Saj nima trenerskih izkušenj, hm..Badžim je dober trener, Prašnikarja si pa ne želite;)

rasin

Pa ka se naore.Šimundža pa odkud njega?Idemo z ene katastrofe v drüjgo pa z ene norije v drüjgo.

lethal lexi

jebemo boga še malo pa do vijolčno črne namesto črno beli

janči27

kak se meni zdi so uprava kluba "pod mizo prodala" Lotriča (šteri še izda neje podiso pogodbe z MURO) Zahoviču in v zameno dobila 2 igralca in trenerja. Maribor pa de slüjžo z Lotričem.

Amateri v upravi! Najprlej Red bull prodajanje megle in odganjanje malih sponzorjev, te Pevnik za delo z mladimi na dolgi rok (očitno nekaj kol), zapleti pri kartah, skoraj tretjina igralcev je sposojenih, lejko odidejo gda ščejo in smo spet na nuli.

To je delo na dugi rok z nekšo vizijo? Malo morgen!

borac

no banbino ti je zdaj jasno da se je to vedelo dosti prej zakaj ni potoval na škotsko zakaj je bil imenovan njegov naslednik pri mariboru

rasin

Pa se nadaljuje komitragedija

tjas7greg

http://www.nkmaribor.com/novice/?id=3979

Tako kot Rajko Rep in Timotej Dodlek nas tudi Ante Šimundža zapušča začasno.
Aha tudi Ante zapušča Maribor začasno...mi da malo misliti:)

slavko1958

eni odhajajo drugi prihajajo

rafael santi

trener??????? nema smisla što je trener,či je na igrišče 11 idiotov keri nemrejo bejžati,ne ka bi še žogo brsali....sicer pa, malo pejnes malo muzike.... Nej mi je pa jasno, kak cejli teden trenejraš pa labalih 90 minut ne zdržijo kondicijsko....Ma jebo vas Mura, pa prva slovenska liga,či že gledate fuzbal,gledajte angleže, špance,nemce, italjene...nej pa amatejre.....

rafael santi

trener??????? nema smisla što je trener,či je na igrišče 11 idiotov keri nemrejo bejžati,ne ka bi še žogo brsali....sicer pa, malo pejnes malo muzike.... Nej mi je pa jasno, kak cejli teden trenejraš pa labalih 90 minut ne zdržijo kondicijsko....Ma jebo vas Mura, pa prva slovenska liga,či že gledate fuzbal,gledajte angleže, špance,nemce, italjene...nej pa amatejre.....

BAMBINO

borac - ja jasno mi je,.. ale da ti eno temo 3x spremenijo (je trener, ni trener, mogoče trener) te več resno nevejš ka je istina,..sicer san pa s tisten nej mislo, ka to nej istina itd.. saj san napijso ,ka bog zna kak de.. ;)

presta1

e moj Topič, zdaj si pa šel čez rob. Najprej čestitke UO za briljantni komunikacijski dosežek, spreminjanje izjav vsakih 48 ur, negiranje potrjenega in za konec - napraviti Muro za podružnico Maribori je višek šlamastike. Zahovič si je zagotovil vadbeni poligon za rezervne igralce in semenišče za trenere. Če klub kateri bi si bil v stanju zagotoviti samo s prodajo vstopnic preko 400.000 eur na sezono, vsaj še 100.000 s trženjem na tekmah (ob predpogoju da zadevo delajo kompetentni in strokovni ljudje), rabi da postane satelit Maribora, potem je nekaj hudo narobe, saj Zahovič, zadeve ne bi počel, če pri stvari ne bi videl lastnega interesa. Zakaj kdo ne prizna, da sta bili posoji igralcev pogojeni s trenerskim mestom, da policist ni strokovna oseba za športnega direktorja, ker za to nima ne znanj in ne izkušenj in navsezadnje zakaj ni trener Mure - murina šivilja, če je lahko obratovodja predsednik.

nina3

Klub, keri mi je najbole pri srce prevzema klub, keroga najbole mrzin. Verjetno san nej edina, keroj je tak. Ne ven, kak so sploj pomislili na tou. Katastrofa!
Na Murine tekme mo še dale odla, samo vüpan, ka nemo pomale v Soboti gledali Maribor...

lethal lexi

jebo jih maribor pa ka samo v maribori so dobri igralice pa trenere ka trbej se sem vlačite.

Naj bi pustele Muro kak je bila pa bi se dečke že naučile če nej letos pa drugo leto ne pa da mariborčane not pakivajo najbokše ka Muro odajo ali pa kar podarijo. Svinjarija vse zlifrajo banda lopovska

makavelithedon

malo smo drek za vüja počile. kak so že eni namignole ziher so se pa šli politiko pa odavale klub kak cipo. tou je zadnje ka mura nüca, smo pa že navajene ka tou nan že več kak pou desejtlejtja delajo. :/

če so pevnika odnesle 4 zaporedno zgüblene tekme te toga mogouče nedo. naslednjo kolo mura:domžale, ka je realno poraz. te mamo mura:olimpija kera je tüj za klaso boukša. vüpan ka se bar nemo v kopre osmešile 10. kolo samo če smo doma komaj fkup spravile en odkrito povejdano labave gol, je rouko na srce najboukše izkupiček lejko remi.

dobro nema veze. zaj je za name točno 1/6 tekmovanja takka se še skous lejko poberemo. Ge mo na sakše tekmo navijo za naše. so sposobni ka neka napravijo vupan ka de Šimundža znau najboukše znjih potegnoti.

ge njeme dan priliko, dečkon pa tü.

MURA, samo za tebe živen, samo za tebe mirgen.

I-OWN-YOUR-MOM

Eh, to či so z MB nema veze. Našomi klubi je lejko v čast sodelovati s takšin klubon. Uni majo valda 10x večji proračun od našoga, itd. Kakši koli deal, je v tej časaj lejko samo dober deal za nas. Saj pa gledalci/navijači so dale rivali, napetost je ista, mrzimo se isto. :))

Igralca sta čist kul, obupno pa deluje izbor gli takšoga trenera, keri je še trener nej bil. Gliha je bil brez kakršnoga koli uspeha, Pevnik je bil brez kakršnoga koli uspeha, Šimunđa pa je še trener nej bil ... Mogoče bi mogli tisti, keri v imeni kluba ponavlajo takše napake, kda pa kda šteti malo Murine zgodovine - ponavadi se v keron koli momenti že za 2, 3 lejta nazaj najde zadosti napak, na kerih bi se dalo nafčiti in jih eliminejrati, nej pa tak groteskno ponavlati.

I-OWN-YOUR-MOM

To, ka je bil kakši koli deal, ka je MOGO priti, rajši neščen vrvati, takka zemen kak nevtralno ... zaenkrat. Dokeč ne čujen od koga bliže klubi.

Vači pa takših razsežnosti to pá nema. Tudi naši igralci majo šanse, ka se z dobrin razvojon dokažejo, se oddajo za dobre pejneze (odškodnino), itd. Samo kak prvo nucajo dobroga trenera, izbor keroga pa je mimo.

skriti

Kak koli te pravli vam nekaj povem... pevnik je trenero ze pol slovenske lige pa vsige pogrno... Ante je pa mlade perspektiven trener keri ma drugacen pristop do igralcov pa vsega. Ma izkusnje iz lige prvakov (ceprav bole malo) ale vseeno zna verjetno vec ze iz lastnih izkusenj ka zna igralci svetovati kak pa kaj v doloceni situaciji. Vervlite ka vsen slovenskin klubom lejko samo koristi močni Maribor. Maribor z igralci kere posila na posojo v manjse klube podpira te klube in s tem tudi podpira igralce kere ne nuca ka dobijo prepotrebne tekme. Močni Maribor pa Olimpija verjemte koristita celotni slovenski ligi. Posledicno do mogli tudi drugi klubi vec vloziti v razvoj ka do lejko konkurerali. Kak zgleda pa de se zgodilo to kar se dogaja na hrvaškon škotskon itd. 2 velikana ostalo pa prišleke keri se borijo od 2 do 10 mesta. Lejko davlete minuse kak scejte ampak trenutno je realnost taksna...

I-OWN-YOUR-MOM

Dobro napisano, čigli trener je še itak nej bil, in v takšon momenti ge ne bi zbral takšoga trenera, ali dobro. Zaj, ka je je, od tu dale broditi pá. :) s toga vidika si rejsan lejko misliš, ka kaj zna - ker je bil pač paulek..

pišta

moramo jasno povedati, da seje vtej situaciji uprava nej znjšla n je dosti kredibilosti izgubila. Mislim, ka je nov trener napaka, e je že prišo do menjave bi boljšega in bolj izkušenega lahko poiskali v našem okolju. Ta trener bo pa sigurno forsiro nove igralce, ki so prišli iz MB.

Peredajs

Prihod Mure v 1. ligo je prevelika napaka, ki pa se je predsednik in vodstvo ni moglo izogniti. Sigurno so se zavedali, da niso zreli za izziv. In če bi rekli po pravici, se na ulici nebi smeli prikazati. Bilo bi tako, kot da bi jih vprašal, ali želiš biti »mrtev« s kroglo ali obešanjem?

Če se spomnimo malo nazaj, se je dogajalo kar nekaj cirkusa. Pripeljali so Čiroja. Na 1. treningu 2 ali 3 tisoč gledalcev za »vicmaherja«. Saj bi se lahko izšlo, a ni imel prave ekipe. Da ne govorim o Glihi. Denar so delili prej preden so ga sploh imeli. Klub so vodili »strokovnjaki« v lokalu čez cesto Triglava. S prihodom Topiča se je marsikaj postavilo na pravo mesto.

Po mojem Mura enostavno nima dovolj denarja za igranje v 1. ligi. Tudi, če pripeljejo Mourihnja, ne bo boljše. Ti fantje ne bodo imeli od igre nič in bodo vsi stagnirali. Manjka jim vsaj 5 igralcev (trden skelet), šele takrat bodo lahko fantje napredovali. In, ko bodo napredovali, bodo zanimivi za kak premožnejši klub. Igranje za Coca colo jih verjetno ne bo več zanimalo. Vprašanje (jaz sem prepričan nasprotno), če bo Mura sposobna enakovredno plačati vse igralce?

Fantom raje predlagam, da se bolje primejo knjige in šole, pridobijo pozitivne delovne navade, nogomet pa pustijo za hobi in kaj še na ta račun pokasirajo. Veliko vprašanje, koliko jih bo sposobno živeti od nogometa v Sloveniji?

I-OWN-YOUR-MOM

Neven, či je zaj gli nekša jaka, omembe vrejdna finančna kriza napram prle, je pa v upravi ziher premalo lidi z zadostnin znanjon, kar se vidi v takših prenagljenih odločitvah, kak je bila IMO ta.

Izzy

Janči27..neven če se star 27 (upam ka nisi!!!), ker rejsan razmišlaš zelo primitivno..nažalost!!!

Izzy

Peredajs..upam ka si navijač mure od 24.8.2011, ker pravi navijač to nebi nigdar izjavlo ka tij izjavlaš! Verjetno te vse potij vodijo v Lendavo..

Arleo77

Mislin, ka smo seeno predugo stopicali (prejk 6 let) na mestu in poskušali zgolj z domačim znanjem, pa se izkazalo, da to ni to, oz, ne pridemo nikan. Taka bi ges seeno dal priložnost in podporo novim okrepitvam s trenerom vrejd...stopnico nazaj mamo itak vedno možnost stopiti.

mrbg

što prave ka je nej prav ka smo šli v 1 ligo, valda ka je praf, neje praf ka se idemo nekšo lizalico nekome ka je malo večje od nas,pa nas malo šolsko zmanipolejra.ka de dale, po konce sezone,vidite dečki naš človek iz marobora ma dobre rezultate v vašoj ekipi, če ščete ka ostane nan dajte Lotriča pa blablabla.Nejsan si mislo ka mamo tak F... vodstvo, ka nasede z gnes na vutro.Kakšna de li tekma Mura:Maribor- 0-7

denis...

Daj ne blodite tiste kere mate proti ten posojan mariborskih igralcov! To je glij edina rešitev! ka to kak so do zdaj špilale je nej za gledate... Lidje bože v 1. ligi se nejde o ton odket je kere igralec, ker vij bi radi ka bi tu zaj samo prekmurci špilale ? kak pa te... kak da so vsi proji v prekmurje ....Zaj či bi Mesi štel za muro špilati van to nebi pasalo nej ? zato ka je nej od tu -_-... TO JE 1. LIGA ! Teva igralca še posebej Rep sta super okrepitev, ker mata ne glede na svojo mladost itak več izkušenj kak tej vsi skup pri Muri! Trener pa tude tak dobra poteza, saj dečki nucajo nekoga ka de jih tiro, nej pa to ka smo do zdaj gledale !

LP!

vragtevzeme

vsi ste pametne od prvoga do zagnjoga, kak se neka zgodi tak začne pluvati po upravi igralcaj pa še po kon po možnosti, sploj pa nemate pojma ka je bilo. In glasite se takšne kere nemate pojma od fusbala, ka znan cejle den sidite za računalnikame pa namesto očal že pepelnike mate, tako prosim ite razpravlajte druge teme nej pa ka vse povprek kvasite... Mura 4-ever

zmagovalec

vragtevzeme..........(komedijant he-he)

bojci19

Okey nekaj drugega...če ve kdo odgovoriti!
Zanima me kakšno pogodbo je imel Pevnik z klubom Mura05? Ali bo spet nastal podoben dolg kot pri Glihi?
Če ima pogodbo za približno pol leta in ga naprimer klub po 3 mesecih odslovi, mora klub še vedno plačati preostanek časa po pogodbi.
Ker pomojem Prevnik ni prišel v MS za 1-2 meseca.

LP

joco

negi vmes na murini strani (mogoče tudi tu na sip)je bilo zapisano ka mu je klub dolžan plačati še 3 mesečne plače v kolikor si prej ne najde kluba. če zna što kaj nači me naj popravi, 99% siguren san ka je nekak tak pisalo...

mile82

...Robert Pevnik bo v skladu s pogodbo dobil še štiri mesečne plače, če si v tem roku ne bo našel novega dela...tak piše na murini strane

Težko je biti pameten v takši situaciji. Kelko man ge občutek, je maribori nej v interesi ka nas razčesnejo pa okoli obrnejo. Pa tudi ta zgodbica, ka bi mi bili nekša podružnica njin, je malo za lase privlečena. Ge vupan, ka je Zahoviče jasno, ka močna Mura pomejni še močnejši Maribor. Močnejša liga, pa pomejni (či fejst poenostavimo) več dobička od prodaje igralcov. Zaj či delajo po logiki "či mo en ovomi pomagali, mo na konci vsi več od toga meli", je stvar lejko samo dobrodošla. Sicer pa, na igrišči de se pokazola, či ma naše vodstvo praf ali nej. V nedelo pa dečki nucajo našo pomoč. Idemo na tekmo!

ges18

tako mile82.

Dečki v nedelo nucajo pomoč, pa či je trener Guardiola ali Šimundža.
Ajde vsi na tekmo navijat za MURO !

Jim Beam

Daajmoo MURA prosimo te miiiiiiiiii, miii smo tvoji zvesti GRINGOSIII, vedno bomo z tabo mi, kjerkoli boš že ti, za tvojo zmago zdaj navijamo.

BAMBINO

mile82 - se čista strinjan s teuf!!

ne ven zakoj so vsi tan napadnole upravo, ka pač maribor pomaga mure,.. maribor je že v 2.lige pomago (sprečo, filipovič, kek) te se nišče neje buno!! na dvojno smo mele 2 igralca NAFTE!! (segli ka sta našiva) zaj mamo od domžal posojenoga,.. NIŠČE SE NEJE BUNO!! brezvezni ste ene s ten, ka mo druga ekipa maribora,.. ne ven od kejc van takše bedne fore?!?
dečkon moremo state ob strane, jih spodbujate, pa to je to.. cilj je OBSTANEK V LIGE, nej nekša ekstra viska mesta.. vsi v nedelo na tekmo, pa ka pokažemo ka smo nej muha enodnevnica, ka znamo prijte v lejpon števile tude te, da so poraze!! AJMO MURA

Zeus

BAMBINO-Zelo lepo in zelo pravilno razmišljanje. Popolnoma se strinjam s tabo. Mura mora ostati v ligi, zato je v toj fazi zelo dobro, da se poveže z MB, ki je trenutno najuspešnejši slovenski klub. Čez nekaj let pa se lejko razmišlja o uvrstitvi tudi na višja mesta v prvoj ligi. Okostje ekipe mora ostati in nabrati izkušnje in znanje za takšne ambicije. Seveda vsi zvesti navijači pa jih moramo še naprej podpirati. Dajmo dečki.....

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice