V nedeljo se je na pomurskih cestah in njivah odvijal pravi filmski pobeg, v katerem je neznanec na koncu uspel uiti roki pravice.

Policisti PP IU Murska Sobota so minulo nedeljo, ob 10.25 na avtocesti na relaciji Murska Sobota - Lendava, mimo izvoza Lipovci, opazili osebni avtomobil znamke BMW, X5 italijanskih registrskih oznak.

Ko je voznik vozila opazil, da mu policisti sledijo je povečal hitrost. Pri izvozu z avtoceste pri naselju Gančani je močno zaviral in zapustil avtocesto v smeri naselja Gančani. Po približno dvesto metrih vožnje je zavil čez obcestni jarek v koruzno polje in se peljal približno petsto metrov.

Vozilo je na polju zaustavil in pobegnil v smeri naselja Gančani. Ko sta policista prišla do vozila sta opazila, da so na vozilu vidne sledi vloma, saj je bila ključavnica poškodovana. Za pobeglim voznikom je bila organizirana iskalna akcija, a je osumljenec uspel pobegniti v smeri avtoceste, kjer ga je počakal neznanec in ga odpeljal v smeri Madžarske.

Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno,da je bil osebni avtomobil v noči na 22. september 2019 ukraden v Italiji. Vozilo je bilo zaseženo. Policisti za neznanim voznikom zbirajo obvestila.

S spleta

Komentarji (17)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kanžor

Ha,ha ,da njim pobegne tujec,ki ne pozna naših krajev je pa res smešno .

andprej (nepreverjen)

italijanske tablice v prekmurju, to so državljani Romunije, ki še daleč niso zreli za EU.

In reply to by kanžor

bingelj (nepreverjen)

Itak, da jim lahko pobegne. Saj za drugo niso sposobni, kot nekje nastaviti tisti sivi avto z radarjem in kasirati za pas poštene ženske, ki se peljejo v trgovino po živila za svojo družino. Ko je Šiško rekel, da bodo stražili mejo in je letel z nekim športnim letalom ob meji je bila cela štala. Takoj so rekli, da ga pozorno spremljajo. Tudi neke domačine, ki so se organizirali tam dol obb meji, da bi varovali svoje domove. Iz vsega tega se takoj vidi, da so ljubosumni in na tak način reagirajo, ker bi jim nekdo drug pokazal, da lahko uspešneje najde migrante. S tem bi se dejansko pokazala vsa beda naše policije, ki ni sposobna prijeti enega navadnega avtomibilskega tatu, kot je zgoraj omenjeno. Iz članka se jasno vidi, da je imel še pomočnika. Saj to bi lahko bilo policiji tudi jasno, da je nekdo v bližini, če do česa pride. Bolje bi bilo, če bi šli za njim s civilnim vozilom. Pa BMW je tudi dober, ker sploh ni videti poškodovan čeprav je "požel" 500 m koruze na njivi. Iz članka tudi izhaja, da je ta popismeni tip kot v filmu nategnil policijsko patruljo in jim pri odcepu močno zabremzal in zavil dol iz AC. Ona dva sta pa letela dalje. Zato sta pa tudi prišla bistveno pozneje na kraj kjer je ustavil BMW-ja. Ko so prišli do vozila je on že sedel pri kolegu v avtu na AC in v smeri Madžarske. Sedaj je že v Romuniji in bere ta članek in se smeje nesposobnosti naše policije.

Vipko
Truplo

"Ko so ga opazili, je povečal hitrost?"
Verjetno je že prej vozil vsaj dovoljenih 110 na uro, koliko potem? In koliko km so se lovili? Kajti pomagač je sigurno vozil, pa ne tako daleč za njimi, torej za policijo. A tega niso opazili, da se nekdo vozi za njimi kakšnih 180, 200 na uro? To bi jim moralo biti prav tako sumljivo?
Navadno policijo branim, ampak tole jim pa ne gre na čast!
In podobnih "prijemov" se lahko domislijo tihotapci migrantov oz. to že počnejo?
Vendar, policija mora pač polniti državni proračun. Seveda enostavneje mahati z nakom STOP in kasirati... krive in po svoje malce "nedolžne", kateri ali prekoračijo hitrost za nekaj kilometrov. Z motorji tudi lovijo kolesarje, kateri vsled nemogočih stez za kolesarje pač vozijo tam, kjer ni ravno dovoljeno, čeprav nikogar ne ogrožajo. Preverjeno! Zaradi tega jih je potem premalo za take "akcije" po avtocestah, pa tudi migranti se nam šetkajo, kjer hočejo!

In reply to by bingelj (nepreverjen)

doktore (nepreverjen)

Ge se za 800 ali 900 eur tudi ne bi naganjo za enin romunon. Boli me kita za cigane. Za takšo plačo pa sigurno ne bi sam sebej v nevarnost spravlo.

kanžor

doktore............. Ne motaj nekaj brezi veze . Niti en policaj nima neto plače izpod tisočaka ampak dosti več ,kot si ti napisal

In reply to by doktore (nepreverjen)

doktore (nepreverjen)

Ja pa ma. Ti ne motaj brez veze. pogledni si plačilne razrede, keri so javno dostopni..

In reply to by kanžor

Resno? (nepreverjen)

Tukaj so še "dodatki"...

In reply to by doktore (nepreverjen)

gost143578 (nepreverjen)

Čüdno ka so se glupi policajge nej sami zgüjbili v kukorce. Nesposobni, zato pa sama nesnaga čez slovenijo ide.

bralka (nepreverjen)

Vrit si porinite te policaje ka mislijo ka so bougeci!

Zvc (nepreverjen)

Aa zato je lejto policajski helikopter v nedelo. Ka so kolego v kukorce iskale :P

Istina2019 (nepreverjen)
Mb78 (nepreverjen)

Gorisnica 65km
Mihovci 66km
Miklavz 68
Celan 71km
Borovci 70km
To so me v 2 letih "dobli" en mi je celo rekel da divjam.
Na meji pa jim vsaki dan bataljon cez mejo proseta lagano.

čarni vrag (nepreverjen)

kasirati za pas poštene ženske, ki se peljejo v trgovino po živila za svojo družino.

Mogoče so te ženske poštene, niso pa pametne. Če pride do trčenja bi neprivezane hudo nastradale.

jesusmaria (nepreverjen)

Ne se hecat, kak je lahko pobegnil?? Halo?

fsffx (nepreverjen)

Če bi bili pri komentiranju prisotni smeškoji,bi jih bilau pri ton pobegu nešteto.

čarni vrag (nepreverjen)

Auto so dobili nazaj. Teh romunskih lopovov pa je najmenje en milijon.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice