Odprodaja zalog poteka uspešno menijo v Pomurki v stečaju, kjer med tednom še vedno poteka prodaja konzerviranih izdelkov in paštet po zelo ugodni ceni.

Nekdanji največji mesno predelovalni obrat v Pomurju - Pomurka je v stečaju že od 10. aprila 2009, ko je stečajni postopek prevzela upraviteljica Alenka Gril, ki med drugim upravlja tudi postopek Vegrada. 

Odprodaja paštet in ostalih konzerviranih izdelkov

Stečajna masa je ob pričetku postopka zajemala ogromne količine konzerviranih Pomurkinih proizvodov, zato so se v Pomurki že predčasno odločili za odprodajo zalog. Akcija odprodaje poteka vsak torek, sredo in četrtek v prostorih Pomurke.

Cena nižja od nabavne cene v trgovini

Vodja obrata je ob tem pojasnila, da odprodaja zalog poteka uspešno, javnost pa se čedalje bolj odloča za nakup konzerviranih izdelkov, ki so dostopni po nabavni ceni iz stečajne mase. »Najbolj prodajane so klasične Kekec paštete, katerih je največ v zalogi,« so pojasnili v Pomurki. Na prodaj so izdelki lastne blagovne znamke ter izdelki iz poskusnih serij, zanimanje javnosti pa je veliko prav zaradi ugodnih cen, ki so dosti nižje od prodajnih cen izdelkov v trgovinah.

Najbolj v promet Kekec pašteta

Kekec pašteta, ki se je letos zopet pojavila v prodajnh policah, se proizvaja v obratu, ki ga je najela družba Osem d.o.o., nekatere Pomurkine paštete, ki so na prodaj v okviru odprodaje zalog, pa so pred iztekom roka ali s prvim deklariranim podaljšanim rokom. Prodaja poteka vsak torek in čertek od 10. do 14. ure ter v sredo od 12. do 16. ure.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
josko

Naša sousida je eto desejt škatel paštet prnesla ka de mejla za mačkon davate. Žalost kak se zašenke razprodavle tou!!

BuLsHiT

ja ka bi tij rajsi, ka se pokvari se skup pa ta vrze?

eko1

Kaj vse se dogaja. da bi bile vsaj kakšne dobre novice

theused

josko, saj pa te ti lahko daš več denarja, kot ga Pomurka pričakuje ;)

makavelithedon

takka več nede kekec paštete? :O :'(

Starejše novice