VIR: OZS
Naša izbrana vrsta je včeraj zvečer ugnala mogočne Ruse in v Stožicah je eksplodiralo, pestro pa je bilo tudi na družbenih omrežjih.

Več kot 11 tisoč navijačev je poskrbelo za vrhunsko vzdušje ob naši zmagi in uvrstitvi v polfinale, ki bo na sporedu ta četrtek. Naši odbojkarji so se tako drugič prebili med najboljše štiri reprezentance v Evropi in to z zmago nad branilci naslova, ki so bili največji favoriti za letošnji evropski naslov. Za dobro uro je bila celo nedosegljiva spletna stran Eventima, kjer si lahko kupite vstopnice za polfinale s Poljsko (pohitite!). Nabito polna dvorana v Stožicah je ob zadnji točki eksplodirala, družbena omrežja pa ravno tako.

Za začetek, pa si poglejte, kako 11 tisoč navijačev zapoje našo himno Zdravljico. Posnetek ob katerem boste dobili kurjo polt:

To so pa še odzivi iz družbenih omrežij:

:

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Vipko
Truplo

Vsaj zase... pred leti se dobesedno prilepil za ekran, tako tudi letos. Kdo bi si mislil, da me bo zanimal šport, kot je odbojka, v katero se razen štetja rezultata razumem ravno toliko, kakor v kitajsko slovnico.
Po vodstvu v prvem setu in izgubi dveh, treh (?) točk tik ob zaključku... "Pa ne, da bomo spet izgubili dobljeni set!". Nismo ga. Drugi je bil nekako bolj poleten... Pri tretjem sem malce izgubil voljo in na drugem kanalu začel gledati neki film... Ja, ni bilo vzpodbudno. Pa spet preklopil, nekoliko nervoze pa je vseeno bilo. V zadnji tretjini se je videlo, da nekako celo puščajo točke, da se spočijejo, živčno razbremenijo.
Potem pa... odbojko pustimo in se posvetimo enotnosti, katera je kar žarela tako med igralci, kakor publiko. Mislim, da sem že pri Vuelti zapisal, da nam športniki naredijo veliko več pozitivne reklame za državo, kakor vsi politiki skupaj v nekaj letih. Takšno navijanje...
Po napisanem nas čaka v četrtek prav tako veličastni nasprotnik. Ga lahko premagamo? So se naši preveč zmatrali včeraj? Bodo psihološko pripravljeni na dvoboj, v katerem praktično glede na pričakovanja ne moremo ravno veliko izgubiti (medalja bo še vedno na dosegu roke), dobimo pa lahko...?

Sem jaz .......? (nepreverjen)

Samo še to bi dodal, ker je večina vseh infotov nogometno obarvana. Takšnega občinstva, kot je odbojkarsko, ne rabi "čuvati" dvesto policajev v neprebojnih jopičih in čeladah, ker so kulturni in hodijo na tekme, ker uživajo in navijajo. Za razliko od butastih nogometnih navijaških skupin. Ko se bodo nogometni navijači kultivirali, tudi policajev ne bo več treba. In hvala ti truplo, da si priznal, da se v to igro en drek razumeš, ker za nogometne gledalce drugi športi sploh ne obstajajo. Aja, neka osnovna pravila je pa le potrebno poznati. Kost sem vrgel.

Vipko
Truplo

Pa dobro, da se malce nahecam: Igra se do 25, peti niz mislim da samo do 15 in servira se izmenjaje. V treh dotikih je potrebno spraviti žogo čez, pri prenosih sem izvedel tudi, kaj je prvi tempo. Kaj je korektor, pa ta in oni... seveda ne vem oz. niti njihove vloge... Mislim, da je to dovolj za gledanje odbojke in predvsem, ker nam je včeraj lepo šlo, tudi za uživanje. Za moj okus so prenosi na visoki ravni, ob komentatorju je zraven še odbojkarski strokovnjak, čeprav tudi uradnemu komentatorju ni za očitati nepoznavanje odbojke.
Priznam pa, če bi pomotoma gledal bejzbol ali ameriški nogomet bi se pa ujel v popolnem nepoznavanju vsega.

In reply to by Sem jaz .......? (nepreverjen)

muraš za vedno (nepreverjen)

kupim karte

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Za to bi moral poskrbeti pred tedni. Eni smo si že takrat zagotovili karte za VSE TEKME V STOŽICAH. Pač misliš malo naprej.

In reply to by muraš za vedno (nepreverjen)

matuantko (nepreverjen)

Odbojka je igra za inteligentne, zato imajo eni težave mogoče z razumevanjem.

Starejše novice