Uporabniki Sobotainfo ste izbrali svojo zmagovalko Miss Bikini.

Registrirani uporabniki Sobotainfo ste od srede do včeraj oddajali glasove za svojo favoritko za Miss bikini. Tekmovalka z največ prejetimi glasovi je postala Janina Nedog iz Maribora (130 glasov), na drugo mesto se je uvrstila Saša Hazl iz Dokležovja (89 glasov), na tretje mesto pa Dajen Radanovič iz Veržeja (76 glasov). 

Glasovanje je bilo skladno z objavljenimi pravili zaključeno včeraj ob 20. uri, vsi glasovi so rezultat takratnega stanja. Naknadnih glasov, prejetih po 20. uri nismo upoštevali.

Zmagovalko Miss bikini bo strokovna žirija izbrala danes ob 17. uri v Termah 3000. Na  izboru bosta nastopili tudi Petra Slapar in Karmen Avin.

Link do glasovalne strani: Glasovanje za Miss Bikini zaključeno!

S spleta

Komentarji (12)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
blaugrana6

čestitke zmagovalki, ampak tou bi mogli načik organizejrati. en človik, en glas. zaj pa so si nekateri po več 10 računov ustvarili in glasovali.
nej je realen rezultat, pa še navideznih uporabnikov mate prejk preveč.

Cave

Resno čudno...

Vipko
čevapčič na ražnje

.. ge se v bistve težko odlaujčen pri sebi, kero bi dau za zmagovalko pri sebi, je pa dejstvo, ka ma Saša Hazl opazno oprsje, kajpak .. taki čudeži se ne dogajajo vsak dan .. ;DD

.. aj, čevapčič, mer .. :-))

.. no, čestitke vsen dekleton za naprej in nazaj, nema veze, kera zmaga .. ;-)

Spelah

Res je, sistem ima nekaj napak. Je pa ustvarjanje uporabniškega računa vseeno pogojeno s potrditvijo prek maila, kar množično glasovanje vseeno preprečuje. Bomo upoštevali mnenja in način glasovanja poskušali dodelati do naslednjega leta.

BuLsHiT
wizL
mickeycek

wizL to bi bijla dobra rešitev :) zdaj pa zadnji teden nejsi drugoga tu desno vido kak nonstop nove račune

Fingerling

Samo glede na to ka so ene tekmovalke nej iz pomurja, se lejko pač nešče registrejra samo 1x ka glasuvle za svojo kandidatko :)

kretenko

najlepša med vsemi je postala Miss Bikini Sobota Info. Mislim, da se je izkazalo, da ljudje res vedo kdo bi moral biti med TOP. Ampak, žirija se odloči po svoje (vedno). Čestitke Janina!

Spy

Fingerling, ne bi se strinjo. Če pozorno pogledneš je na momente par vr nej bilo novih registracij, te pa v 5 min po 10 novih. Naključje? :)

Fingerling

To ne pravin ka so nej multipli accounti, komentejro san samo v smisli ka bi bila omejitev npr. ka moreš biti 3 mesece user ka lejko glasuješ...

LBA

wizL-ova ideja je dobra, miss sobotainfo bi naj itak zbrale "uporabniki sobotainfo" nej pa nekši random človečeki keri so prveč valda čule za tau stran...

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice