Marin Karamarko pred tekmo z Domžalami.

Nogometaši Mure bodo z reprezentančno pavzo končali nekoliko hitreje, saj jih ob 20.10 čaka zaostala tekma z Domžalami. Iz zadnjega poraza z Aluminijem so se nekaj tudi naučili.

"Sprejeti je treba tako poraze kot zmage. Ta teden smo trenirali še več, vrnili se bomo na zmagovalno pot," je odločen Marin Karamarko.

Menjava trenerja

Domžalčani so med reprezentančno pavzo zamenjali trenerja, Simona Rožmana je zamenjal Andrej Razdrh.

Lani so Muraši v Domžalah dvakrat remizirali, nogometaši si želijo, da bo tokrat drugače.  

"Pripravljali smo se maksimalno in se ozirali proti prihajajoči tekmi. Vsak trening smo oddelali maksimalno in verjamemo v dober rezultat. Za nami je odličen teden. Pričakujemo, da bo vsak dal vse od sebe in gremo na zmago!" pred tekmo v Domžalah pravi branilec črno-belih.

V 17 dneh šest srečanj

V naslednjih dneh sledi zgoščen ritem tekem. V 17 dneh bo sledilo šest srečanj.

"Zagotovo bo utrujenost prisotna, ampak ne preostane nam drugo kot da trdo garamo, treniramo in zmagujemo. Ni druge," še dodaja 21-letnik. Za konec pa še sporočilo navijačem: "Hvala vam za vse, za vašo podporo. Dokazali bomo, da spadamo v sam vrh."

Tekma v Domžalah se bo začela ob 20.10. Vstopnice si lahko navijači Mure priskrbijo v baru na stadionu Fazanerija ali v Domžalah pred tekmo.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Upam danes na zmago DOMŽAL. Da se ti soboški preseratorji malo spustijo na realna tla.

B.R (nepreverjen)

Su odo v solo.. ?

afta he (nepreverjen)

G. Karamarko me je pozitivno presenetil s svojimi predstavami. Odlična okrepitev. Ko bi še ostali. ki so prišli prikazali toliko kot on bi bilo še bolje in lepše. Vse razen poraza bo danes uspeh. Pristop murašev mora biti danes maksimalen brez neodločnosti pa bo rezultat ugoden. Naj bo prava borba v murinem dresu.

Kmet V.. (nepreverjen)

ja v 2 ligo.

jusmin (nepreverjen)

Se bojim da danez opet pade mura ...

Kmet V (nepreverjen)

Mislin ka ja.

In reply to by jusmin (nepreverjen)

Starejše novice