Tudi takšnim žalostnim prizorom, ki nam nikakor ne morejo biti v ponos, smo priča nedaleč od naših največjih turističnih krajev.

Ne, to kar vidite na fotografijah, niso posledice kakega hudega neurja v Pomurju. Gre preprosto le za izjemno zanemarjeno avtobusno postajališče v Vučji Gomili

Njegova okolica je že skoraj povsem zaraščena z grmovjem in drevesi, ob tem pa videz okolice kazi še polomljen koš. 

Uporaba javnega prevoza na tej relaciji morda res upada, a to gotovo ne upravičuje takšne brezbrižnosti. Avtobusna postajališča v Občini Moravske Toplice so sicer v pristojnosti Javnega komunalnega podjetja Čista narava.

S spleta

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Hmmmm (nepreverjen)

Tou je pac odraz mentalitete politike. Namesto ka bi se na drzavnoj in tudi obcinsloj ravni trudilo za razvoj javnoga potniskoga prometa in s ten napravilo neka dobroga za okolje in za nas, to upada. Ljudstvo tu neje kaj dosta krivo. Zakoj bi se vozili z avtobusi in cugi v mrsto ali okoli po regiji, ce pa enostavno nrje mozno. Ker avtobus mas enouk ali dvakrat na den, je dragi itd. Seveda, to postajalisce je posledica nevzdrzevanja s strani obcine, ampak san siguren, ka na ton postajalisci redko sto vstopa in izstopa na/iz busa. Zato pa jin neje prioriteta...

Godžiro (nepreverjen)

Ja , te stare predpotopne kripe so pa res dobra stvar za okolje , isto kot verjetno TEŠ 6 , my ass , ne pa zelena dežela .

Micika56 (nepreverjen)

Vej pa letos nega volitev......
Pa nej trbej nika vrejd gemate....

luc-ifer (nepreverjen)

No pokažite gostinske lokale v občini če je okrog njih nej vred zeto, pač prioriteta je v občini turizem in vodstvo Čiste narave se tudi rajši tan zadržava kak pa na avtobusni postajah?

Cugomila (nepreverjen)
helmut (nepreverjen)

stanje lejko opišemo z eno besedo: BALKAN

Javno komunaln… (nepreverjen)

Če bi direktor in delovodje opravljali svoje delo in ne bi svoje avte skrivali za gostinskimi lokali ali za počitniškimi hišicami svojih prijateljev po Suhem vrhu se to ne bi dogajalo!

luc-ifer (nepreverjen)

Točno tak dokler njin nadzorniki omogočajo takšne stvari in so zlizani z direktoron, do psi lajali in karavana šla dale, če bi se napravila neodvisna revizija poslovanja bi se vidlo ka se dogaja v pajdaškon javnon podjetji?

In reply to by Javno komunaln… (nepreverjen)

Robot (nepreverjen)

Idemo urediti jutri postajo in koncert narediti?

balounar (nepreverjen)

Čista narava puca, kak vse ostalo, katastrofa, na goričkon je nej OMT, tan je druga liga, tan nega puno volilcov, ka bo bo ....

postaja (nepreverjen)

Lahko bi tej novo dobni kmeti ,ki bodo v oddaji šli to nesnago spucali da bi si vsaj gesti zaslužili

Starejše novice