FOTO: Facebook ( Okrepčevalnica Cuffi pri Bukovniškem jezeru)
V kolikor nameravate danes obiskati Bukovniško jezero in se boste želeli okrepčati v tamkajšnji okrepčevalnici Cuffi, vas žal moramo razočarati.

Okrepčevalnica je v tem trenutku zaprta, po naših neuradnih informacijah je prišlo do rubeža gostinske opreme. Kot so nam pojasni upravljavci, je okrepčevalnica zaprta zaradi urejanja pravnih zadev in ne drži informacija, da zaradi neplačevanja davčnih obveznosti.

Z okrepčevalnico Cuffi pri Bukovniškem jezeru upravlja KIJMET ISMAILI S.P., ki ima po javno dostopnih podatkih že od 29. avgusta 2018 blokiran račun. Po naših informacijah so s strani okrepčevalnice sporočili, da bo nekaj dni zaprto zaradi letnega dopusta, hkrati pa urejajo še nekatere pravne zadeve.

S spleta

Komentarji (35)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ToneB (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Po mijem je to ŠIPTAR.....zakaj bi vse plačeval davke v SLO, ko pa ga doma čaka kaka 20 članska družina.....monogamija in celi hofn dece....malo pa še za sofinasiranje ISIS borcev....?

Xxx21 (nepreverjen)

Cufi ma svojo zrno pa deco pri sebi.Tudi solali so se v Prekmurju.

In reply to by ToneB (nepreverjen)

Pomurc (nepreverjen)

Lahko bi tebi sofinanciral še kakšno izobraževanje, ker ga več kot očitno potrebuješ.

In reply to by ToneB (nepreverjen)

Gost1 (nepreverjen)

Edino pravilno. Še ostalim, ki ne plačujejo davkov in prispevkom je potrebno zapreti lokale, ter odvzeti obrtna dovoljenja. Večkrat mediji poročajo, da delavci nimajo plačanih davkov in prispevkov. Le s takim načinom se bo doseglo plačevanje davkov, prispevkov....
Kje je bil pa prej furs?

ranegade (nepreverjen)

FURS je lari fari. Sam sem večkrat podal prijavo zaradi neplačevanja prispevkov istega delodajalca. Ko sem tretjič klical so mi rekli da oni ne morejo nič. Ja piz.. , če vi ne morete kdo te lahko ?

In reply to by Gost1 (nepreverjen)

Gost1 (nepreverjen)

Pojdi na furs in podaj prijavo ter zahtevaj potrdilo o prejetju prijave. V kolikor ne bo odziva Fursa imaš pravico prijaviti uradno osebo. Prijava se pošlje na inšpekciji nad javnim sektorjem. Tudi javni uslužbenci niso zaščiteni kot si sami predstavljajo.

In reply to by ranegade (nepreverjen)

Mb78 (nepreverjen)

A je lahko kak turisticni kraj brez siptarjev?
Hvala.

Siptar (nepreverjen)

Kaj je vam siptar kriv ce se vam ne da delati,pa vam je krivo!

In reply to by Mb78 (nepreverjen)

Tokrat (nepreverjen)

Ja, lahko je brez in sicer na kosovu in srbiji. So vsi pobegnili v Šivico in 2Švico.

In reply to by Siptar (nepreverjen)

Yeap (nepreverjen)

Zadeva je preprosta.Odpreš sp.,plačaš dobaviteljem,delavce in prispevke.Dotični gospod je že lani imel na oglsni deski(lahko pogledaš tudi na internetu-sodstvo sobota,razprave,dražbe-v levem kotu naslovne strani) Sodstva Lendava terjatev z strani države za 40 tisoč eurov.Torej v tem primeru ne gre za to kdo je kaj(šiptar,madžar ali hrvat) ampak za NEPLAČEVANJE državi.Upam da razumeš da poleg dela treba tudi dat državi davek !!!!

In reply to by Siptar (nepreverjen)

Krneki s.p. (nepreverjen)

Ja Yeap. Imaš ti s.p.? Tvoja država (ker si omenil le auslenderje) pobere ddv na vse možno. Na nabavljeno robo, na vso prodano robo, debele prispevke za delavce, mesečni ali trimesečni pavšal od dobička, pa še davek na dobiček po bilanci na koncu poslovnega leta. In mej eno super donosno leto, pa boš drugo leto srečen da še nisi zaprl s.p. V Avstriji je za male podjetnike izdelan pavšalni sistem, kjer lahko mali obrtnik nekam napreduje. V Slo., pa je hujše, kot v srednjem veku.

In reply to by Yeap (nepreverjen)

Yeap (nepreverjen)

Sem prebral tvoj kom.dvakrat ker mi nekatere stvari niso bile jasne.Kot prvič:kaj pomeni-tvoja država ??-Sem kjer sem,kljub temu da sem napolnil štiri passporte.Ne,(sprašuješ me) s.p.-ja nimam kar pa ne pomeni da nimam tudi jaz svojih obveznosti do države.Dohodnina,zbornični prispevek KGZ,davek na hišo občini...itd.Torej,če jaz plačujem davke državi kot zaposlen v neki fabriki zakaj ne more tudi gospod iz Dobrovnika ??? Prosim da mi navedeš vsaj en resen argument zakaj bi v primeru slabega leta nekdo bil oproščen plačevanja obveznosti ???? In še za konec: ali to pomeni da bomo vsakemu s.p.-ki mu zaškripa odpisali dolgove ali pa samo v tem primeru ??? Drugače si tvojega posta ne vem razložit. pa lp

In reply to by Krneki s.p. (nepreverjen)

Krneki s.p. (nepreverjen)

Seveda ne razumeš, saj nisi s. p. Če pa si zaposlen, pa delaš za plačo. Prispevke ti pa plačuje delodajalec. Če ti jih. Ne pravim, da davke ni treba plačevati. Ampak v slo plačujemo še davek na davke. Država pa odira le male obrtnike. Zakaj Jankoviću in njemu podobnim odpišejo 2mil dolga drugim pa ne. Clovek je prijavil leta 2018 osebni stečaj. Kolikor vem. Lokal pa ponovno odprla hčerka na istem mestu. Pri enih se to v sliveniji da, pri drugih pa ne. Kak je to v tej državi???

In reply to by Yeap (nepreverjen)

czd (nepreverjen)

Naše gore list.

SISI2 (nepreverjen)

Tak se dela! Je pa še dosti lokalov v pomurju katere bi morala FURS in policija pobližje pogledati.......zlasti tam kjer so lastniki sladoljedarji.....droga pa to.....

Habibi (nepreverjen)

Ti si cela droga ka te je

In reply to by SISI2 (nepreverjen)

Edo (nepreverjen)

Tocno tak to bi trbelo

Dacarjibravo (nepreverjen)

Ko zapadejo v dolgove se potem samo spremeni s.p. na drugega sorodnika in karavana gre dalje. Iz principa ne obiskujem soboške turčeke, niti tega ob Bukovniškem jezeru. Ljubši mi je Carte D'Or. Še boljši pa kak pristen domači sladoled.

Sodelavec SInfo (nepreverjen)

Sploj ne ven ge bi začo. Tiste keri mamo fermo znamo kak se polek vseh paperov in zastarelih postopkov hitro zgodi, ka se pozabi plačati smo en ček in pristaneš na nekšoj listi za ne plačevalcev itd. Zna biti, ka se je isto zgodlo v ton primeri al naš brezobziren medij more to vlačiti po javnosti. Čestitam SobotaInfo !!! Zaj pa bojte poštenjaki, pa še zapišite vaše prekrške in norije (so mi kar dobro poznani) ....lejko vas je sran po celoj črti.

Keramichar (nepreverjen)

Napiši ti ka mo znale

In reply to by Sodelavec SInfo (nepreverjen)

frančka (nepreverjen)

Sodelavec Sinfo ............. Pijše ti ka je račun blokiran od 29.avgusta 2018 torej eno leto . Ni to zaradi enega čeka ,kot ti zagovarjaš .

In reply to by Sodelavec SInfo (nepreverjen)

Edo (nepreverjen)

Jebemti no pa take pa to pa take...

izj79653

To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Osrednji mesec sem dobil 27936 EUR za delo 3 ure na dan. Začel sem štiri mesece prej in vseeno hitro odnesel domov, od 7645 do 9264 evrov vsak teden.
tukaj .................... >>> www.WebJob33.Com

izj79653

To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Osrednji mesec sem dobil 27936 EUR za delo 3 ure na dan. Začel sem štiri mesece prej in vseeno hitro odnesel domov, od 7645 do 9264 evrov vsak teden.
tukaj .................... >>> www.WebJob33.Com

Sledcuf (nepreverjen)

Alias kebab posla. Nikoli več usrani kebab za nobene pare.

Habibi (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Pa noben te ne sili kebab jest jedi govna

In reply to by Sledcuf (nepreverjen)

frančka (nepreverjen)

Habibi ........... Ti sigurno ješ govna,da še drugim vsiljuješ .

In reply to by Habibi (nepreverjen)

Habibi (nepreverjen)

Taka govna jedem kot si ti

In reply to by frančka (nepreverjen)

Pinokio (nepreverjen)
Icopancorela (nepreverjen)

Sladoljed keri najbole ide v ms neda racuna

ojkanojkan (nepreverjen)

stoka prekmurska pa nika ne placa davcnoj

Yeap (nepreverjen)

Članek je zavajajoč in neresničen(, da zaradi neplačevanja davčnih obveznosti.) saj je imel gospod z strani države že pred pol leta terjatev v višini 40 tisoč eu(na uradni strani internet ,Sodstvo Lendava-razpored aktualnih obravnav,dražbe).Nekorektno in nepošten članek.

odp91322

Najboljša ponudba ...! To je daleč najboljše delo. Od moje prve plače sem prejel 32546 EUR za 4 do 5 ur dela na dan. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga enkrat poskusil. Potencial s tem je neskončen. Vse je bilo res in je popolnoma spremenilo moje življenje.

poglej tukaj.........www.WebJob33.Com

bejle zavec (nepreverjen)

Upam da ostane :) sladoled je neznosen

lmo29265

V delovnih urah zaslužim preko 7000 dolarjev na mesec. Slišal sem, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužim na spletu, zato sem se odločil, da pogledam. No, vse je bilo res in to mi je popolnoma spremenilo življenje. začel__➧➧➧➧ www.WebJob33.Com

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice