Iz Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so sporočili, da je v Murski Soboti prišlo do onesnaženja.

Okoli sedme ure popoldne je ribič v reki Ledavi včeraj opazil poginule ribe. O dogodku so bili obveščeni VGP Drava, OKC, veterinarsko - higienska služba, RD Murska Sobota in PGD Murska Sobota.

Spomnimo, da so o podobnem poginu vodnih živali minulo nedeljo poročali tudi iz Puconcev, kjer je bil znova onesnažen Puconski potok.

*Naslovna fotografija je simbolična.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
afta he (nepreverjen)

Dvomim, da v puconskem potoku lahko poginejo ribe, saj jih tam sploh ni.

Pišta22 (nepreverjen)

Se je že zgudilo večkrat. Svinjarija prtečej v Püconski potok po potočeki, šteri prtečej od Ceropa in se malo niže od gostilne Špilak Sijtro zlijva v Püconski potok, Voda, štera prtečej od tan je čista čarna. San biu ednouk lani pouleg, da so se gasilci trüjdili tou popraviti. Zdaj pa pa ne vejo, ge je vzrok. Samo po ton potoki trbej ite 500m gori, pa do vidli od kejc tečej. Če do ščeli.

Vaneča je zakon (nepreverjen)

Pišta 22: ge san šau gor po ton potauke, pa je potok čista "suje"-gučiva o potoke mimo CEROPa! San pa šau tudi gledat potok na Vaneče pa Moščancaj, pa so tudi tan poginule ribe: idi poglednot, pa potem vse povprek obtožuj.

In reply to by Pišta22 (nepreverjen)

Vaneča je zakon (nepreverjen)

San pa še nej nikjer zasledo, ka bi voda "gor" tekla ampak samo "doj", tak da je povzročitelj po tem takem višje-torej gor od vasi Moščanci!

In reply to by Vaneča je zakon (nepreverjen)

Pišta22 (nepreverjen)

Biu san ednouk - mijslin ka lani spomladi - pouleg. 100m niže od mousta pri Sijarti (tan je bijla voda šče čijsta) je brv. Malo više od tej brvij prtečej v Püconski potok potoček Šteri ide od Ceropa.. Po njen je tekla čista čarna voda. Gasilci so böjrali pa nikšo peno notri lejvali. Püconski potok je bil cejli čaren do Ledave. Ge san tou opazo na mosti med Markišavci pa Polanov, te san se pa z biciklinon pelo po potoki gor. Naprej od gasilcov san pa nej šou. Zdaj san nej biu poleg.

In reply to by Vaneča je zakon (nepreverjen)

axl73102

V prvem mesecu sem prejel 22738 dolarjev, prejšnji mesec pa 29584 dolarjev, od doma sem ravno delal na spletu. Sem reden študent in delam samo 3 do 4 ure na dan. Vsakdo mora poskusiti to delo zdaj samo uporabiti to spletno mesto ...

---->>>> www.WebJob33.Com

Starejše novice