Drugi dan Jenamena festa v Črenšovcih je minil v znamenju starejših, športa, gledališča in glasbe. Za vsak okus nekaj.

V okviru 13. Jenamena festa je drugi dan festivala potekalo družabno srečanje starejših, od katerih se vsi skupaj učimo pristnega veselja in lepote življenja. Sledil je gibalni dan s Klubom ŠTRK (združenje bolnikov s cerebrovaskularno boleznijo), ki ima sedež v Črenšovcih in se je predstavil s športnimi in gibalnimi aktivnostmi.

Že tradicionalno je potekal tudi Jenamena fuzbal, kjer so s svojimi nogometnimi veščinami navduševali člani občinskih uprav, novinarji, ekipa pravosodje in sponzorji Jenamena festa – domači črenšovski podjetniki. Jenamena fuzbal ni tekmovalnega značaja, kljub temu pa so se člani nogometnih ekip potrudili po svojih najboljših močeh.

Prežeto z energijo in dobro voljo

Pester zabavni program za otroke je pripravilo Gledališče Enostavno prijatelji, ki že več kot desetletje uprizarja gledališke predstave za najmlajše. Na Jenamena festu so najmlajše obiskovalce navdušili s predstavo Pika potuje po svetu, v kateri so spoznali zaklade sveta. Uživali so tako otroci kot tudi odrasli.

Večer se je nadaljeval predvsem z glasbo, petjem in plesom. Pričela je glasbena zasedba MÜVI, ki jo sestavljata Tjaša Cigut in Dorina Gujt, tokrat pa se jima je na odru s kitaro pridružil tudi Sašo Zver, ki se glasbeno udejstvuje predvsem v ZDA, kjer pogosto nastopa in predava kot gostujoči predavatelj.

Za zabavo do poznih jutranjih ur je poskrbel vedno energije poln Dejan Vunjak in Brendijeve barabe.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Ka resno? (nepreverjen)

Obnorel ali poneumil, to je zdaj vprašanje ...

spuik (nepreverjen)

On je odnorel 10 babic, poneumlja pa sobotainfo s takšnimi bebastimi pa primtivnimi naslovi. Lekar edino samo oni znorejo ob takšnih novicah in pa tistih ge imbecili "obnorijo" celi svet, sobotainfo pa doj spadne in se navdušuje na sakšo bedarijo na sveti.

In reply to by Ka resno? (nepreverjen)

odrančar (nepreverjen)

Saj te Čerensovčare obnoriš že ,če samo na gramofon igraš . Selo je selo in teh nekaj obiskovalcev ha,ha . Horvatek ni imel govora on vam je tata mata največ se oglaša v DZ ampak ga nišče ne jebavle niti pet posto

Prekmurec3 (nepreverjen)

In to napiše odrančar. Ka si pa te tij?
Isti seljak, cuzek. Prle najdeš samoroga kak čednoga cuzeka.

In reply to by odrančar (nepreverjen)

Karton (nepreverjen)

Ka je cuzek? Te jezik peče?

In reply to by odrančar (nepreverjen)

Fainšček Ekolog (nepreverjen)

So se kmetje zbrali pri mlejku, rekli par tut in udarili eno po domače?

Starejše novice