Muro to nedeljo čaka domača tekma z velenjskim Rudarjem, prihodnjo soboto pa črno-beli gostujejo v Ljubljani. Bo Stožice znova zaznamovala invazija prekmurskih navijačev?

Nogometaši Mure trenutno zasedajo 3. mesto na lestvici Prve lige Telekom Slovenije. V nedeljo na Fazanerijo prihaja trenutno devetouvrščena ekipa lige Rudar iz Velenja. Že zdaj pa se v Prekmurju govori o prihodnji soboti, ko se bodo črno-beli odpravili v Ljubljano k Olimpiji.

Spomnimo, lanskega novembra smo bili priča najštevilčnejšemu gostovanju navijačev Mure v njeni celi zgodovini. Dogodek je postal znan po črno-beli invaziji v Ljubljani, ki se ji je 'čudila' vsa Slovenija. Zanimanje za tekmo obstaja že zdaj, zato se bodo vstopnice začele prodajati že jutri.

Organiziran tudi avtobusni prevoz

Kot so sporočili s soboškega prvoligaša, bodo imeli na jutrišnji 'Velki meši' pri Gradu posebno stojnico, kjer bo ob navijaških artiklih možno kupiti tudi vstopnice za nedeljsko domačo tekmo z Rudarjem kot za gostovanje prihodnji teden v Ljubljani. Stojnica bo postavljena poleg dnevnega bara Deni.

Cene vstopnic za novo črno-belo invazijo stanejo 8 evrov. Klub bo tudi tokrat organiziral avtobusni prevoz, cena paketa vstopnice z avtobusnim prevozom pa stane 23 evrov. Od petka naprej bo prodaja vstopnic za tekmo v Ljubljani potekala tudi v klubskem baru.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
12 (nepreverjen)

Doma naj bo polno

Navijač (nepreverjen)

Vsi v Ljubljano po novo zmago !

Vipko
Truplo

Cena 23 eur skupaj z vstopnico in predvsem, da nimaš nobene brige s prevozom... je več kakor ugodna. Torej navijači in tudi taki, kateri malce manj navijate... v Ljubljano!

cecek (nepreverjen)

Troplo .Tij ideš ali samo druge sijliš ?

In reply to by Truplo

Vipko
Truplo

Dajem samo vzpodbudo... nikogar nič ne silim! Po nekem "razporedu" bom ravno na ta dan potoval na morje... Čeprav imam šport rad, pa tudi Mura mi ni v napoto, bi se pa res težko odločil, da bi šel v Ljubljano na tekmo. Saj niti na domače ne hodim!

In reply to by cecek (nepreverjen)

murašššš (nepreverjen)

IDEMOOOOOOOOOO ČRNO BELIIII.... ČRNO BELA DE LJUBLJANA :)

Starejše novice