Včeraj, okrog 17. ure, je v trgovini v Murski Soboti neznani moški odtujil parfume, s kraja zbežal in se odpeljal z osebnim avtomobilom.

Policisti so vozilo zaustavili na izvozu avtoceste v Vučji vasi. Med pregledom vozila in štirih potnikov, med njimi sta bila dva državljana Slovenije, en državljan Bosne in Heregovine ter en državljan Srbije, so odkrili tudi številne druge predmete.

Izročili so pet odtujenih parfumov, ob tem pa drug predmeti, kot so aku vrtalnik, aku brosilka in aku polnilec z baterijo, ki so bili odtujeni v dveh trgovinah v Mariboru. Vsi predmeti so bili zaseženi, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Odkrili tudi drogo

Možje v modrem so med postopkom zasegli tudi PVC zavojček s posušenimi vršički zelene barve, pri čemer sumijo na prepovedano drogo.

V zvezi s kaznivim dejanjem tatvine bo zoper državljana Bosne in Hercegovine podana kazenska ovadba. Za nedovoljeno posest prepovedane droge pa bo izveden hitri postopek z izdajo odločbe v prekrškovnem postopku zoper državljana Srbije.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
bunko (nepreverjen)

vse 4 peljat u srebrenico in ...

MB78 (nepreverjen)

Mene bolj zanima KAJ JIM LAHKO VZAME SODNI IZVRSITELJ!!!
Ker drugace je vse skup brez veze

nevenneven (nepreverjen)

bunko (nepreverjen) 8 ur 22 minut nazaj ----bunko dam ti prav tja jih peljati in več jih ne bodo videli.

Starejše novice