Pomurski policisti so pretekli dan obravnavali dve prometni nesreči, šest kaznivih dejanj in pet kršitev javnega reda in miru.

V sredo so pomurski policisti obravnavali dve prometni nesreči. V eni izmed njih se je kolesar lahko telesno poškodoval. Ob tem so obravnavali šest kaznivih dejanj in pet kršitev javnega reda in miru.

Pri nezakonitem prečkanju meje so prijeli 32 tujcev, zasegli kmetijski traktor in tri poškodbe vozil na parkirnih prostorih. 

Nasilje v družini

Na področju kriminalitete so obravnavali poškodovanje skuterja, nasilje v družini, tatvino goriva na bencinskem servisu, poškodovanje tuje stvari, zatajitev denarja na bankomatu in tatvino parfumov v trgovini. 

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju celotne Policijske uprave Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (18)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
lauraas (nepreverjen)

Na veliko veselje Židana in Šarca.

ZADNJI ŽEBELJ (nepreverjen)

Začnolo se je tudi prinas, kak se bo to končalo sam Bog ne ve, vupan samo, da bodi ti ki to omogočajo za to odgovarjali in se ne bodo poskrili, ko bo prišel čas ljudstva. Slovenci bodimo si složni in to preprečimo dokler je še čas, ne pustimo da nas ta vladajoča banda deli in razvaja.

Gost1 (nepreverjen)

So prijeli deco kak na zgornji sliki? Ali pa čarno nesnago ka odi sranje v Evropo delat?

NE MIGRANTOM (nepreverjen)

Ma kakšno deco pa tudi ženske ne. To so za delo (pa tudi za sranje delati) najbolj sposobni moški po podatkih MNZ jih je 90 % moških starih od 18 do 40 let, pa se kdo vpraša kje imajo ženske, otroke starce jebe se to naši vladi. To je samo predhodnica tistega kar bo sledilo za tem. In če kdo misli da bodo ti kaj delali se moti to samo zna deco delati, pa lidij klati. Nemčija je to preizkusila, tega vam slovenski mediji seveda ne bodo poročali, in je prišla do rezultata, da se jih samo 3 % lahko uporabi za bilo kako delo, vsi ostali pa želijo samo dobro živeti in nič delati. Navedite samo enega katerim je Slovenija podelila azil, in ki se je zaposlil, NI NOBENEGA.

In reply to by Gost1 (nepreverjen)

lauraas (nepreverjen)

Saj pa tale leva vlada ne dovoli vaških straž in pomoč ljudstva, raje to preprečujejo, kot pa da bi preganjali migrante.

Banda (nepreverjen)

Vaške straže so paravojaška skupina. Člani so brezposelni polkriminalci. Vupan, ka jih je policija raztirala. Organizatore teh vaških straž, ki jih plačujejo pa pred sodišče! Pa tiste vaške straže pred 70 lejti so tudi nika nej opravile. Banda zanikrna. Naj se spravijo delat.

In reply to by lauraas (nepreverjen)

BANDA . BANDIT (nepreverjen)

Ti si pravi BANDIT nega ti pomoči. Ustava RS pravi, da je zasebna lastnina nedotakljiva in vsak lastnik jo ima pravico zaščititi in zavarovati. Naloga vaške straže je zaščititi zasebno lastnino, kar policija trenutno ni sposobna. Rad bi te videl pametnjakovič kako bi ti dovolil, da po tvojem imetju, hiši hodijo in ropajo tujci, pa da še vmes ženi ali hčerki. če to imaš, notri denejo. Zato takih bedarij ne piši, ali pa si pripelaj domov k sebi 10 migrantov če ti je tako všeč. Za vsako oblast v zgodovini, ki so jo fuknili z oblasti, so to bile paravaojaške skupine za vse ostale pa so to revolucionarji - revolucija. KAPIRAŠ BANDA ?

In reply to by Banda (nepreverjen)

Banda (nepreverjen)

Evo ti si pravi za vaško stražo. Brezposelnjakovič, nizki IQ. Kak ovi tan, ka so ga neka spitavali. Ka ga spitavleš vej pa človeki se vijdi, ka do 10 ne vej šteti.

In reply to by BANDA . BANDIT (nepreverjen)

12 (nepreverjen)

Akcija..govorenje ne pomaga.srecno in veliko uspeha

In reply to by BANDA . BANDIT (nepreverjen)

luc-ifer (nepreverjen)

Gda ti pa država odi po hiši je v redu in gda te država kučo vzeme te je ok, za 158 eur.

In reply to by BANDA . BANDIT (nepreverjen)

osnovna šola. (nepreverjen)

S takšnimi izjavami se samo potrjujejo stereotipi, oziroma že kar dejstva, da desničari in njihovi volilci spadajo med populacijo z najnižjin IQ-jem, brez izobrazbe in nezmožnostjo lastnega dojemanja in razmišljanja.

In reply to by lauraas (nepreverjen)

Lejvi komunist (nepreverjen)

Nej, obratno je. Kda maš nizko izobrazbo in dohodek do 620 evrov si ustvarjeni za: nacionalizem, rasizem, večvrednostni kompleks bar nad to siročadjo, mržnjo in SDS.

In reply to by osnovna šola. (nepreverjen)

Prophet (nepreverjen)

Prijeli 32 tujcev pri nezakonitem prečkanju meje.
Ka pa, če bi se malo bole razpisali o ton?
Ali se van zdi, ka je to kar ena novica kak povoženje divjadi v Šalamencaj?

12 (nepreverjen)

Vsak dan jih vec.pohvalno za organe...kolk jih ne primejo...
Kar problem

Karel 44 (nepreverjen)

Ka pa jih ne zgrabimo..... Tisto pa je še 10 krat večja stevilka

čarni vrag (nepreverjen)

Vaški stražarji ne smejo nositi orožja in izvajati policijskih pooblastil. Lahko pa iščejo in odkrivajo ilegalne migrante in obveščajo policijo.

čarni vrag (nepreverjen)

Vse te slike so manipulacija.

komunajzer (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen) 9 ur 56 minut nazaj ---da ne smejo nositi orožja lahko pa imajo lesene palice in udri po njih tak ka ne bodo niti znali kak se pišejo ..... nej pa zvati policijo, oni jih samo odpelajo v azilni dom, ker bodo itak zaprosili za azil in živeli na naše stroške.Te podgane (itak se plodijo,kot podgane) zbrisati z lica ZEMLJE pa bo mir na svetu.Zdaj pa navalite z minusi.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice