FOTO: Jan Vitez
Fazanerija je po 21 letih znova spremljala evropsko tekmo. Polne tribune so tudi tokrat navijale, na koncu pa kljub izpadu Murašem namenile velik aplavz.

Mura je na povratni tekmi prvega kroga kvalifikacij za uvrstitev v UEFA Evropsko ligo klonila z Maccabijem Haifo z 2:3. Začetek tekme je bil sanjski, saj so črno-beli kronali uvodni pritisk z zadetkom Luke Bobičanca, ki je poskrbel za val navdušenja Fazaneriji.

V nadaljevanju tekme je prišla do izraza kakovost izraelskega moštva, v 81. minuti pa je polne tribune na noge dvignil še zadetek Klemna Šturma.

Črno-beli so sklenili evropsko sezono, zvesti navijači pa kljub temu Fazanerije niso zapuščali žalostnih obrazov.

S spleta

Komentarji (31)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
administrator (nepreverjen)

iščem enega pametnega

DF (nepreverjen)

boš pa dolgo iskal

In reply to by administrator (nepreverjen)

Mobitelist :) (nepreverjen)

Kaj mislite je dobil človek na naslovni fotografiji za sporočila, da ima tak vesel izraz na obrazu? Mu je punca poslala MMS z nago fotko in mu pripisala kaj zamuja, da se je odločil in šel raje gledat tekmo? :)

Keeway (nepreverjen)

Šimunđa, tiraj igralce vsak dan do Markišavec pa nazaj da bodo nabiti s kondicijo! Prvih 20 minut so tekli potem pa so se sprehajali po igrišču! Pa taki ne morejo igrati nogometa! Vsaj neodločeno bi lahko bilo! Maroša pa sploh ni za nogomet! Delo na kmetiji in nogomet ne gresta skupaj!

NoH (nepreverjen)

Ge pa so slike prazne severne tribune? Pa tak ste palamudili ka je na voljo samo se par vstopnic, te pa na severi 2/3 sedezov praznih.

Sem jaz .......? (nepreverjen)

Bravo sobočanci. Vse čestitke.

Mjxok (nepreverjen)

Marosa najslabsi igralec mure pa ga simundza li forsera v 1postavo.. on je igralec za zadnjih 20minut.. vcera na tekmi se je nekaj mantral bobicanec pa mali horvat do poskodbe odzaja zel sako zogo ostalo katastrofa.. niti zoge nejso mogli v z obrambe spraviti kere je malo bole spremljo je vido ka bobicanec parkrat priso po zogo v obrambo ka jo je v odpelo... pa organizacija na 0... za sankon cakas 20minut na pijaco ka tej deca ka delajo en prek po drugon lejcejo ka reda nega niksoga... te ovomi izraelce kda sta z glavami skup vdarila resevalce 15minut (slovenski) sploj pomagale nejso.. ci so horvata vcase lejko nesle bi za ovoga tudi lejko poskrbeli ka je en resilec se stal tan...

Vipko
Truplo

Kar si napisal verjetno marsikaj drži. Kot nepoznavalec probam prebrati kaj koristnega, poslušam komentarje, glede teka in same tehnike pa tudi taki kot jaz, lahko kaj vidimo. Po besedah komentatorja tekme je Muri manjkalo veliko igralcev? Kot drugo, nasprotnik je veliko večji klub... njegovi igralci bistveno sposobnejši, kar je razumljivo. Tako je težko, npr. tudi Maroši, da se spravi v dir z igralcem, kateri je več ali manj vedno korak pred njim, ostalim je težko razviti igro, ko nasprotnik dobi na sredini večino dvobojev in vrši stalni pritisk. Uspešno igrati proti ekipi, kjer je večina igralcev fizično bolje pripravljenih, tehnično bolje podkovanih, kot ekipa delujejo kompaktnejše, je skoraj nemogoče.

Tako sem sam videl tekmo. Razočaran seveda nisem. Koliko vas je sploh pričakovalo napredek v drugi krog? Koliko, da Mura potegne neodločeno? Dobro, tu bi se nekaj dalo, tudi s pomočjo sreče. Da bi zmagali pa je bilo že skoraj nemogoče.

In reply to by Mjxok (nepreverjen)

Mjxok (nepreverjen)

Se strinjan z teuf v vsen ka si napisal... ci drugo nej bi mogle nesterne malo vec truda pokazate...pa kak praves tu nemres biti razocarane ka se je tak kak je bilo tudi cakalo...

In reply to by Truplo

MILIČAR (nepreverjen)

Truplo - to kar ti pišeš nas je večina vedela že dolgo pred tekmo, AMPAK naj se potem ne mečejo ven in hvalijo pred tekmo tako igralci kot vodstvo. Dejstvo je pa tudi nekaj, Murini igralci imajo moči samo za 45 minut v vseh tekmah do sedaj se je to pokazalo, fizična priprava igralcev je katastrofalna kaj torej delajo na pripravah ? So pa profesionalci in ni to opravičilo, kateri igralec ni sposoben teči 90 minut ga je potrebno takoj nagnati tak je to v tujini pri nas pa igrajo neke šminkerje. Malo si prečitajte kaj pravi o fizični pripravi legendarni Čiro Blaževič, Šimundža mu ne sega do kolena ker je tudi sam rasel v sredini kjer fizična priprava ni bila najboljša.

In reply to by Truplo

administrator (nepreverjen)

miličar se takoj strinjam s teboj
Če hočeš biti nogometni sodnik moraš napraviti psihofizične teste
en fizikalc ki nima nič v glavi pa se sprehaja po igrišču kot da bi pelal hrčeka na sprehod
Za vse pa je kriv selektor
Da sem jaz predsednik kluba bi zjutraj ob 7 00 imel vse papirje za odpustnico
tak kot v bolnici
IDI KUČI

In reply to by MILIČAR (nepreverjen)

Arrogant Bastard (nepreverjen)

Ovo tablo na severi, ka kaže rezultat se ne da popraviti? Malo seljačko zgleda ... že več kak pol leta.

gost123 (nepreverjen)

To tablo so poceni kupili, napravlena je bila za dvorano nej za zunanjo uporabo, zato se pa čeduže bole kvari... Če je pa nedo popravili je bokše ka idejo nazaj na analogne table ka to je žalost...

In reply to by Arrogant Bastard (nepreverjen)

Soundblaster (nepreverjen)

Lepo prosim ka se menja tonski mojster!

MüjraReka (nepreverjen)

Maroša, Kozar pa Šušnjara nemajo kaj iskati v prvi postavi. Dejstvo. Pa tudi Šporn je tu tu...Pa ge bi defintivno isko alternativo Šturmi...dečko je špilo lani prve pol sezone vrhunsko, ali zdaj se je pa zgubo in je nendrik v sivon popvprečji. Pa tudi Pucko neje material za prvo postavo, zmejs ma prebliske.

MüjraReka (nepreverjen)

Je pa sigurno bodoča zvezda Tomi Horvat. Dečko ma vse ka nuca Mura, medten ka Bobičanec? Nafudnjeni preserator, keromi se je že 2x zaporedoma posro gol ali na igrišči pa 90% netočnih podaj in predložkov.

susnjarasmrdljiv (nepreverjen)

Šušnjara? NESPOSOBNEŽ
Ka tej dela v Muri? Inventar ka stoji? Vsaka žoga zapravlena ka jo je dobo, sama žalost... Nikšnoga interesa tudi nej pri večini drugih igralcov ampak Šušnjara za prvo postavo? Mogoce za NK Duplek... smrdi na 200m od toga lenarjenja pijanDU-ra

Svetlana Maka… (nepreverjen)

ovi igrači bi bili dobri pimpeki
da so sposobni stati 1 uro in pol
no v odmori med pol cajtu so padli
zato sem napisala 1 uro in pol

Namenoma nisem napisala dobri kurci

Kajti za to pa moraš imeti jajca da si dober kurc
ovi so pa pimpeki

afta he (nepreverjen)

Kakor je Mura dobila prvi gol je morala igralcem padla na nulo ali pa pod nulo. Sicer pa kaj bi se trgali in trošili po nepotrebnem če znajo, da je konec o napredovanju. Bomo videli kako bo z Bravom in takrat se bo videlo ali imajo kondicijo za 90 minut in interes boriti se celo tekmo za klub. Ali pa bo izgovor, da so preveč utrujeni od prejšnje tekme. Po mojem je bil najbolj obremenjeni igralec Mure golman, saj so streljali gostje in še lastni mu nazaj podajali še in še žog.

vodka (nepreverjen)

Z ene strani je dobro ka so se poslovili zato, ker bi drugače meli probleme v naši ligi. Mura nema zadosti dobrih igralcov oziroma so premalo fizično pripravleni. Maccabi je eden povprečni evropski klub šteri je naše igralce povozo v vseh elementih igre. Nič je nej strašnoga samo naj bo tou igralcem stalno pred očmi kelko so drugi boukši in samo delati in delati na treningih pa se vse da. Man občutek ka se je enih par igralcov po nekaj dobrih igrah enostavno zapüstilo pa živijo na stari slavi. Tou je pa nej dobro.

ultr. (nepreverjen)

Od kot gringosom ideje za vse te nove stvari katere delajo? Pač trenutno legendarna zastava z izgledom ko, da smo res v 90em letu.. Vidim tud novi trans.. Pa karantanskega pantera notri.. Cigani, vete kaj predstavlja ta panter (razen simbola) in kdo sploh ga v sloveniji nosi?
Gringosi dajte se malo skockat no..Da o številu ne začnem..

kokolo (nepreverjen)

Ti klošar si sigurno iz maribora.

In reply to by ultr. (nepreverjen)

BG1991 (nepreverjen)

https://www.facebook.com/violemaribor/photos/a.10152236259754596/101573…

Samo Gringosi bar ne lažejo kak vi majmuni. 1989 pravijo, na tekmi MB-Mura leta 1991 pa neje bilo niti duha niti sluha o kakšnih violah. Na naslednji tekmi MB-Mura je pa na južni tribuni sedelo 5 šmrklašov s transparenton Marinci. In te so prej viole nastale 1989. :)

In reply to by ultr. (nepreverjen)

ultr. (nepreverjen)

ste vi črni pa beli ja hah

In reply to by BG1991 (nepreverjen)

Lucifer (nepreverjen)

Glede števila je porazno. V goste pride Maccabi oni pa komaj dobro polovico svojoga sektora napunijo. Pa ge si to vido?! Sigurno ka ga cigani poznajo. Saj pa nosijo tudi oni majice z slovenskimi heroji...2Pac, Eminem, Snoop Dogg...

In reply to by ultr. (nepreverjen)

Keeway (nepreverjen)

Pa kje je Žižek? Še stalno poškodovani? Pa že je več kot eno leto!

administrator (nepreverjen)

zato so tak slabo špilali ker so za večerjo imeli makaron flajž potem pa še liter smarnice pa pola litra donata
In seveda 2 kili makaronflajša in šmarnica pa ti naredijo težke noge,,
,Donat pa ti odpira rit,,
,Pa se fackoti niso smeli premikat,
, ker bi se usrali

ToneB (nepreverjen)

Sem malo gledal tekmo zadnjič v gosteh in snoči v MS. Ti igralci letajo kot muhe brez glave in ne vejo kaj morejo narediti....pol pa pravite kak so se dobro odrezali....Tega Alena Kozarja se rešite, pa bo MURA prišla malo naprej....tip je preveč pameten naredi pa nič OK....EU boste gledali, če greste v šli v Avstrijsko Radgono. Poglejte naše štajerce VIJOLE ....Sumari prekmurski.....

huso in haso d.o.o (nepreverjen)

Ja katero tele jim je pa dalo makaron flajž za večerjo
norci
ped takšno tekmo sploh ne bi smeli jesti tako težke hrane kot je makaron flajž
ampak samo kakšno solato in kokakolo

poštaš (nepreverjen)

Glefe na komentare se ne gre bati za prekmurski nogomet. Si bi gučali nišče ne bi špilo.

eden-pać (nepreverjen)

ti si tele

In reply to by poštaš (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice