Pomurski policisti med hišno preiskavo zasegli prepovedane snovi.

Policisti Policijske postaje Murska Sobota so v sodelovanju s kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Murska Sobota na podlagi izdane odredbe za hišno preiskavo in zbranih obvestil opravili hišno preiskavo pri 48-letnem osumljencu.

"Zaseženo je bilo okrog en kilogram posušene prepovedane droge - konoplje, nekaj psiho aktivnih gobic, tabletk in 17 manjših rastlin konoplje," so zapisali v PUMS. 

Kot dodajajo, bodo po opravljeni analizi zoper 48- in 18-letnega osumljenca iz UE Murska Sobota podali kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.

FOTO: Facebook (Policijska uprava Murska Sobota)

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mamilo papek (nepreverjen)

100 dag deljeno z 48 let je 2,0833333 dag na leto ,
to pa niti ni tako veliko
Po mojeg ga bodo izpistili

čarni vrag (nepreverjen)

Res velik uspeh! Ljubljana plava na kokainu, brez problemov ga dobiš v javnih lokalih, oni pa preganjajo domačo konkurenco. Butale!

Eden pač (nepreverjen)

DF tij ka maš telko časa pa telko za povedati bi jih komot lejko lovil. Največji butalec si pa itak tij.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

mhmm (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Takšne poslati na doživljensko prisilno delo v kamnolom!

lauraas (nepreverjen)

Evo, zdaj bo še večje pomanjkanje za zasvojence. Policija je kriva, da ni dovolj marihuane za celo leto! Z legalizacijo bi si pa posadili dovolj, da bi lepo zadostovalo za celo leto!

lauraas (nepreverjen)

Policija vse najde, zato pa tako velike težnje po legalizaciji.

čarni vrag (nepreverjen)

Najde samo male ribe, dobavitelje kokaina za elito pa ne sme najti. Tudi karnerji uživajo v Sloveniji kot ptički na veji. Nerodno je samo, da so se znašli na piki ameriškega orla, ki bo prej ali slej napadel. Potem pa zopet jok in stok.

In reply to by lauraas (nepreverjen)

stric vili (nepreverjen)

Policija lahko lovi samo male ribice z nekaj travice. Velike ribe in tiste, ki so spravili milijone v davčne oaze še pogledati ne sme, ker imajo zaščito iz vrha politike.

Starejše novice