Zaradi vse večjega zanimanja je Organizacija spolnih delavcev Slovenije po letnem načrtu pričela z informiranjem in ozaveščenem kariernih možnosti v industriji za odrasle.

V sodobnem svetu se na trgu dela vse bolj odpirajo tudi nove, drugačne možnosti zaposlitve – med drugim v industriji za odrasle. Organizacija Dobra Družba si želi ljudi dobro seznaniti s priložnostmi na tem področju. 

V Murski Soboti je tako pred časom potekalo izobraževanje GIGOLO. Po naših informacijah je žigolov v Sloveniji vse več, za uro moške prostitucije pa zaračunajo 100 evrov. Žigolo je lahko tudi samo spremljevalec, torej brez spolnega odnosa, pri tem pa se cene za dve do triurno spremljavo prav tako gibajo okoli 100 evrov.

Iščejo navidezne kupce, da ocenijo žigole

Zdaj pa priložnosti ponujajo ženskam. Organizacija Dobra Družba je namreč na svoji spletni strani zapisala naslednje:

"Organizacija Dobra Družba podpira vse aktivnosti spolnih delavcev kot tudi gospodarskimi subjektom obveščati in osveščati javnost o dobrih ter novih praksah v tej branži. Zatorej:

Agencija v nastajanju www.good-company.agency poleg tega da išče ŽIGOLE katere lahko čaka mednarodna kariera, potrebuje tudi ženske/moške "navidezne kupce" katere bodo po storitvi podale in izpolnile objektivno oceno ter mnenje. 

Žigolo pri agenciji Good Company opravi teoretični tečaj ter realno praktično simulacijo. Druga faza preverjanja je srečanje z navideznim kupcem velja kot  eno tretjinska ocena," so zapisali na spletni strani omenjene družbe.
 

S spleta

Komentarji (15)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
B.M.K. (nepreverjen)

Ka to je nova finta kak do ženske priti :)

DF (nepreverjen)

Je rekla teta Gela
da bi ga rada notri imela
pa je tako smrdela
da si je lahko
samo že žigola zaželela

In reply to by B.M.K. (nepreverjen)

Gtbubu (nepreverjen)

Ges bi....ge lejko?

stric vili (nepreverjen)

Ojoj, certifikat za žigola?! Pa kaj so nori do konca? Vsaka si izbere takega, ki ji je všeč in seveda še kaj kemije zraven. BREZ CERTIFIKATA. In prave ženske imjo rade, da je pravi dedec kosmat in ne ti piščanci na slikah, ki se zvijajo sem in tja.
Spet nekaj izumljajo toplo vodo. Veliko je osamljenih žensk, ki so ločene, vdove ali pa še zmeraj uradno poročene in jim manjka moška družba. Vedno so bile in bodo. Vsak, ki hoče kakšno tako dobiti jo lahko najde brez certifikata.
Že 40 let nazaj so naši ateji in dedki, ki so delali v nemčiji v popoldanskem čau krajšali čas kakšni osamljenim nemkam.
Tak, da nič novega.

Damjan Murko (nepreverjen)

Od kje pa tebi, da zenske majo rade kosmate? Po moznosti taksne ki jim pri vratu in hrbtu vse ven gleda ne? Zbudi se... Nisi vec pastir v 18.stoletju....

In reply to by stric vili (nepreverjen)

gonza (nepreverjen)

Verjetno je Murko ustvaro to skupino in on sigurno izdaja certifikate

Uuuu (nepreverjen)

Noooo bar neka čednoga! Neka za ženske!

im (nepreverjen)

Absurd...kama je svet prišo...

Smeh01 (nepreverjen)

Od kdaj rabiš certifikat za biti žigolo? Kdo sploh je "organizacija" Dobra Družba in kako verodostojna je, od kje njim akreditiranost za podeljevanje certifikata?

Mukica (nepreverjen)

Je to sploh legalno?

PREK-MURE (nepreverjen)

V Prekmurju je tako vse ostalo crknilo, zdaj lahko samo še kurvarijo teramo ŽALOSTNO IN BLESAVO.

Don Juan (nepreverjen)

EPP za smrkce

čarni vrag (nepreverjen)

Nega problema. Registriraš nekšno firmo recimo Dober Žigolo. Nato malo reklame in že izdajaš certifikate za kurbe in kurbirje. Vedno se najde nekaj idiotov, ki padejo na ponudbo.

smrkci (nepreverjen)

Zdaj je grun vdaro.zdaj babe popizdijo,zmešane du tak ka same nedu znale ka delajo in tau ud 35 pa du 65 lejt naj hujše babe za sex su pa ud 45 du 55 lejt te bi za cucka mrle.

stric vili (nepreverjen)

Točna ugotovitev smrkci. V teh letih so se nekatere že doma naveličale dedca in dedec njih. Veliko jih je v teh letih ločenih. Žensk koliko hočeš. In sploh zbirčne niso, kot kakšne mlade frajle. Samo higieno moraš imeti pravo in biti dedec, kot se šika.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice