Štajerski policist Iztok Kustec je pred dnevi vzbudil veliko pozornosti z zapisom na družbenem omrežju. Mika ga 15-milijonska ponudba Američanov o informacijah glede Karnerjevih.

Ameriške oblasti so se na slovensko javnost pred dnevi obrnile z bogato ponudbo. V zameno za informacije, ki bi privedle do aretacije ali obsodbe Slovencev Mihaela, Alenke in Matevža Karnerja, ponujajo nagrado vse do 15 milijonov dolarjev.

"Ko 15 let treniraš skoraj vsak dan, se pripravljaš na nepredvidljive situacije, kako odreagirati v stresnih situacijah, študiraš metodiko, taktiko, porabiš pol družinskega proračuna za svoje kovinske igračke, nisi sprejet v specialno enoto, ker ti manjka en papir, a dobro veš, da maš ti to v sebi. Kljub vsemu vztrajaš v vsem tem cirkusu, za dve socialni pomoči. A enega lepega dne dobiš na mizo ponudbo, da izslediš, zapakiraš in dostaviš paket v Italijo na prevzem. O tem razmišljam, čeprav vem, da ne bi smel, a kaj vse se ne bi smelo, pa se dela," se je glasil zapis Kusteca, ki se je v preteklosti že večkrat oglasil z odmevnimi zapisi na družbenem omrežju.

Kot kaže, pa je njegovim šefom zdaj prekipelo, saj so ga včeraj odpustili. Kot poročajo Slovenske novice, je Kustec prepričan, da se mu je z današnjo odpovedjo zaposlitve zgodila krivica. Kot je dejal, bo uporabil vsa pravna sredstva, da dokaže svoje nedolžnost.
 

S spleta

Komentarji (32)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kuča na Umagu (nepreverjen)

Ovaj je psihič

zaposlila ga bo (nepreverjen)

MAFIA

In reply to by kuča na Umagu (nepreverjen)

narcisoidek (nepreverjen)

Te je čista zgubo kompas. Rejsan je črta med tistim šteri kriminal preganja pa ovin, ka se s kriminalom ukvarja tenka. Človik ma v glavi plan kak bi se on dokopo do 15 M. Tri stvari si pozabo dečko: ti si policaj, Kernerji so nej kmetje, šteri živejo na Goričkon s starim polslepim psom pa najbole važno: dokeč Kernere v našoj državi ne preganjajo je to ugrabitev in za takšo dejanje ideš sedet kolegom na Dob za 20 let.

čarni vrag (nepreverjen)

To ka ti opisuješ je mafija. V Sloveniji pa toga menda nega.

In reply to by narcisoidek (nepreverjen)

Kdo je posten … (nepreverjen)

policist, policija ali mafija?

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Zdaj de imel več časa pa de lejko te karnere zgrabo. Čudno je samo to, ka so pri nas kao nedužni, naši prijatelji Amerikanci pa so na njihovo glavo razpisali pičlih petnajst milijonov. To je težko razmiti.

šmrkel (nepreverjen)

Marsikaj ti ne razmiš.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Kuna (nepreverjen)

Še en dokaz, da so vsi vici o policajih resnični.

čarni vrag (nepreverjen)

Na žalost imamo 15 milijonov dokazov, da se Amerikanci ne hecajo. Nede dugo, ka do to našo državo stisnoli v kot, vkuper s temi Karneri. Še najbole pametno bi bilo, ka bi se sami predali. To bi jim na sodišči upoštevali kak olajševalno okoliščino.

In reply to by Kuna (nepreverjen)

njiva

Tej je pa resan betežen,malo je poklic zgrešo.Zaj maš čas pa leko ideš tej Kernerjeve iskat,ka te tej pejneze ponucaš na sodišči,ka boš uveljavilo svoj prav.
Dečko je senjo,ka de supermen,nejde na sveti vse tak fajn,leko si bil srečen,ka si službo mel.

Sjiva (nepreverjen)

Kaj si pa pricakoval od nekoga ka je opravil 6 mesecni snelkurs v Tacnu? Ka mislis zakaj policaj iz stajerske dela v Kopru? Potni stroski niso kar tako nizki.

In reply to by njiva

stric vili (nepreverjen)

Kustec je samo nakazal na problem, kot že večkrat. Največji problem pri nas pa je, da vse državne isntitucije delujeo zelo togo in v določenih starih okvirjih iz katerih niti slučajno, da malo izstopijo. Vsak, ki vsaj malo opozori na določene stvari, ki niso v redu ali slučajno predlaga kakšne izboljšave je že njihov nasprotnik. Zato tuid v policijskih vrtstah niso zaželeni pametni ljudje, ki razmišljajo s svojo glavo.
Upam, da gospod Kustec uspe in bomo čez leto brali, da so ga sprejeli nazaj v službo in še vse plače za nazaj z obrestmi vred mu bodo izplačali.
Gospod Kustec, ne dajte se. Upam, da vam uspe!

vodka (nepreverjen)

Man občütek ka do ga morali nazaj vzeti. Nikaj ekstra je nej napravo. Dosta hujše policaje majo v svojih vrstah z dosta vekšimi greji pa ešče itak delajo pa do še dugo.

Polisit (nepreverjen)

Kaj pa ves kaj pise v odpovedi kot razlog odpovedi? Naj to objavi na fb?

In reply to by vodka (nepreverjen)

vodka (nepreverjen)

To bi pa bilo zanimivo prešteti.

In reply to by Polisit (nepreverjen)

Ograček (nepreverjen)

Še lasno mater bi prodal,prasec policajski. Vprašaj keroga hrvata,če bi sploh pomislo,ka bi to naredo svojemu državljanu. Kam gre ta Slovenija.

stric vili (nepreverjen)

Ti sploh ne razumš, kaj je Kustec hotel povedati. Tega ne bi naredil. Pokazal je, kakšen odnos imajo do njega v Policiji in nakazal kaj bi bilo, če bi bilo. Eni pač razumejo, drugi ne. Očitno v njegovi službi nočejo razumeti, če kakšen zaposlen kaj pove. Še huje je, ker je povedal javno. Tega pač ne prenesejo in so ga zato odpustili. Želim mu, da s pravnimi sredstvi uspe in ga bodo morali vzeti nazaj v službo s poplačilom vsega za nazaj.

In reply to by Ograček (nepreverjen)

Svetice13 (nepreverjen)

A tega policaja so odpustili, pijana tozilka Sostariceva pa je se zmeraj tozilka. Se vec, veselo se vozi z avtom v sluzbo

Gustek (nepreverjen)

Takšnih je še puno v policiji to so psihični, ribati jih take treba loviti pa spremljati to so naši kriminalci pa se v policiji delajo sramota.

Ruski vlagatelj (nepreverjen)

Tu se zdaj vidi kaksne policaje mamo v slovenske policiji... Policaj kak policaj pac, IQ kokoske...

ribezlin (nepreverjen)

če pravite ka je on kao kriminalec potem je kerner tudi kao še večji kriminalec če ga bremenijo velikega kaznivega dejanja, ali?!

čarni vrag (nepreverjen)

Tu se vidi, ka so Slovenci biciklisti. Gor klumajo, doj pritiskajo. Nihče se ne pita zakoj država ščiti takšnoga "poštenjaka". Na maloga policaja s predugim jezikom pa bi se vsi spravlali. To je bedno, samo za Slovence na žalost značilno. Me zanima če jih je že kaj obisko FURS in jim zaračuno dohodnino za vse vile in jahte, ki so si jih pridelali v potu svojega obraza. Verjetno je to nej v njihovi pristojnosti, oni so pristojni samo za tiste, ki v toj državi poskušajo živeti od svojega dela. Ite na kataster in poglednite što je lastnik vile Rožna dolina cesta IV/43. Parcela 395/2. Lastnica je nekšna Karnerca iz Murgel. Ima pa Mihael Karner pravico dosmrtne uporabe. Je pa vila obremenjena z 8 milijoni Eur zemljiškega duga.

nagicigan (nepreverjen)

čarni vrag ..prav ti dan. Naša država ščiti kriminalce in lopove in tudi sodnike. ŠKODA KA TEJ KARNER NEJ MOJ SOVAŠČAN, ŽE BI SE ON PELO V AMERIKO V 1.RAZREDU NA AVIONU,JAZ BI PA IMEL 15 MIO POD VANKIŠON.

Risto Kubura (nepreverjen)

Malo morgen in bi se moker zbudil!!!!!!

In reply to by nagicigan (nepreverjen)

Ograček (nepreverjen)

Pa te bi mi Slovenci branile državo v kaki krizni situaciji? Pa mi se sami med sebof spokolemo od fošije pa sovraštva. Sram nas je lejko.

DF (nepreverjen)

Jaz sem pa nekje v analih prebral da je ADMINISTRATOR PEDER
Marička Matička meni pa je ves čas pravil, da je kuhar

black panter

DF je tele

In reply to by DF (nepreverjen)

Mamilo papek (nepreverjen)

mama ti je tele

In reply to by black panter

zvodnik milan (nepreverjen)

Ja res je da je administrator peder in to ta pravi nagravžni smrdljivi peder

Ne laži (nepreverjen)

Vijdin ka so na forumi sami moralisti, halo eden naj se javi keroga ne vličej 15 miljonov. Či so ga zavolo toga odpistijli do ga nazaj zejli, ka je praf, človek je samo tou napijso ka sakšomi po glavej odi, pa nej važno policaj ali pa nej policaj.

DF (nepreverjen)

jebeš državo ki noče predati zloćincev državi kjer so storili zločin
na koncu pa odpustijo policaja

čarni vrag (nepreverjen)

Dobro si napisal!

In reply to by DF (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice