V prometni nesreči v Celju, ki se je zgodila včeraj okoli 9.45, sta trčili kolesarki.

Skoraj 80-letni kolesarki sta trčili, pri čemer se je ena poškodovala, druga pa pobegnila.

75-letna kolesarka je vozila  po Kersnikovi ulici, kjer jo je v bližini  krožišča  pri  celjski  bolnišnici dohitela  neznana kolesarka in trčila  vanjo. Obe sta padli. Neznana kolesarka, stara med 75 in 80 let, je po  trčenju  odpeljala  dalje. 75-letna  kolesarka  se  je pri padcu lažje poškodovala.

Zaradi  razjasnitve  okoliščin prometne nesreče policisti Policijske uprave Celje prosijo drugo udeleženo kolesarko,  da  se  oglasi  na  najbližjo policijsko postajo ali pokliče  na  telefonsko  številko  113.  Za  podatke o nesreči pa prosijo tudi morebitne očividce.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mörski vuk (nepreverjen)

Ja in,...? Kakša senzacija, pa celo v Celji! Te pa trčita starec in starka v Fračjem dolu,...!

Vipko
Truplo

Dobro, senzacija ravno ni, je pa za se solidno nasmejati, a?

In reply to by Mörski vuk (nepreverjen)

smrkci (nepreverjen)

Ni samo to v Celju da ne upoštevajo kolesarji prometnih znakov in pravil varne vožnje to se dogaja po celi Sloveniji.Naj huje je nasprotna smer vožnje,telefoni ,alkohol,ne upoštevanja semaforjef in znakov,vožnja eden poleg drugega itd.........Moje mnenje je da policija že enkrat začne kaznovat kolesarje in to naj manj 1000€ na kolesarja ker drugače ne bo reda in discipline tudi vozniki motornih vozil niso izjema.

Vipko
Truplo

Ojoj... Kot da se avtomobilisti ne zaletavajo, vozijo v nasprotno smer, telefonarijo med vožnjo, vozijo pijani... Za vse te prekrške obstajajo tudi kazni za kolesarje in mislim, da v enaki višini za večino naštetega! Kakor je določeni voznik avta neuk in nevzgojen, tako se najde tak tudi med kolesarji. Ni pa to neki splošni pojav, kakor hočeš sedaj to ti prikazati. Zaradi dveh kolesark, kateri sta pač trčili... za nameček pa imata skupaj preko stopetdeset let!

In reply to by smrkci (nepreverjen)

Jani dragi (nepreverjen)

80 letno kolesarsko, naša vrla policija ni zgrabila oooooool???

E(na) lastovka (nepreverjen)

Pa ka bi te, poklicali policijo, če ni bilo telesnih poškodb niti smrtne žrtve. Malo sta druga drugo ozmerjali, prekleli,
pa tako obračunali na kraju samem.

Toti glih (nepreverjen)

Moja mati je stara 75 pa niti približno ne zgledne kak starka, ta ka malo pomeje, drogi novinari.

Starejše novice