V noči s petka na soboto, ko so v soboškem parku potekali Soboški dnevi je prišlo do množičnega pretepa, dve osebi sta bili prepeljani v bolnišnico.

Tiskovna predstavnica soboških policistov Suzana Rauš je zdaj sporočil, da so policisti Policijske postaje Murska Sobota bili s strani soboške bolnišnice obveščeni o resnosti poškodb dveh oseb, ki sta bili poškodovani v pretepu.

Iz poškodbenega lista, ki ga je Splošna bolnišniae Murska Sobota
 posredovala policistom je razvidno, da sta bili dve osebi v 
pretepu lažje telesno poškodovani.

Zdravljenje oseb še ni končano, policisti pa o zadevi še zbirajo obvestila.

S spleta

Komentarji (82)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
hmmmm (nepreverjen)

Torej je tisto larifari, da bi naj eden od fantov umrl. Hvala bogu, da je tako.

administrator (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Kolikor vem so se pripravljali na parado ponosa
pa so nasprotnike prebunkali
Naši se ne dajo kar tako

In reply to by hmmmm (nepreverjen)

administrator (nepreverjen)

ko bi vi vedeli kako meni pašejo poletne vročine
Leiko nosim tangice

In reply to by administrator (nepreverjen)

PalcekSmuk

Na fala bogi ka nega nic hujsoga, ali celo kaksne smrti.

markow83 (nepreverjen)

Od brce v glavo iz zaleta že neje bil samo lažje poškodovan. Je mel čelado ali ka? Gnes je pondelek človek more v službo, leži pa v bolnice, tak ka že po definicije neje lažje poškodovane.

Hmmmmmm (nepreverjen)

Iz prejšnjoga članka:
"Skupina napadalcev je na travi pred ploščadjo brutalno pretepla moškega. Moški je ležal na tleh, ko ga je skupina mlajših moških udarjala in brcala po celem telesu. Nato ga je eden od njih brcnil z nogo tako močno, da se je opotekel skoraj meter vstran. Ampak tu se napad ni končal, moški je vstal in želel oditi vstran, ko ga je eden od napadalcev od zadaj podrl in s pestjo udaril v zatilje, da je padel na vse štiri. V tistem pa ga je drug napadalec z zaletom in vso močjo brcnil naravnost v obraz, da je moškega vrglo vzvratno in je ob padcu z vso močjo z glavo udaril ob asfalt ter negiben obležal. "

Aja, to so torej lažje poškodbe? Defiicija težke poškodbe iz kazenskoga zakonika: "Kdor koga tako telesno poškoduje ali mu prizadene takšno škodo na zdravju, da bi bilo lahko zaradi tega v nevarnosti življenje poškodovanca, ali je uničen ali za vselej in znatno oslabljen kakšen del njegovega telesa ali kak organ, ali je začasno in znatno oslabljen pomemben del telesa ali pomemben organ, ali je zaradi tega poškodovani začasno nezmožen za vsakršno delo, ali je njegova zmožnost za delo za vselej zmanjšana ali je bila začasno znatno zmanjšana, ali je bil začasno skažen, ali mu je začasno hudo ali za vselej v manjši meri okvarjeno zdravje se kaznuje z zaporom od šestih mesecev do petih let. "

Neven, zakoj man občutek, ka je ta izjava z lahkimi poškodbami samo orodje za pomiritev naroda. Ker če ges nekoga s punov močjo brsnen v glavo in ta grata nezavesten, je to najmenje pretres možganov in to neje lahka telesna poškodba...

hmmmm (nepreverjen)

To je res ja, samo po klasifikatori telesnih poškodb po KZ je treba gledat ...

In reply to by Hmmmmmm (nepreverjen)

markow83 (nepreverjen)

Lahka poškodba:
Kdor koga tako telesno poškoduje, da je bil zaradi tega začasno okvarjen ali oslabljen kakšen del njegovega telesa ali njegov organ, ali je poškodovančeva zmožnost za delo začasno zmanjšana ali je prizadeta njegova zunanjost ali je začasno okvarjeno njegovo zdravje, se kaznuje z denarno kaznijo ali z zaporom do enega leta.

In reply to by hmmmm (nepreverjen)

Hmmmmmm (nepreverjen)

Ja, ges san ti dal uradno definicijo po KZji, ka je huda telesna poškodba. Kak pravin, nejsan strokovnjak. Tudi o dogodki znan samo iz prejšnjih člankov. Ampak če nešče negiben obleži zaradi brce v glavo, je to sigurno pretres možganov. Niti nej lejki, verjetno težji. In njemi onemogoča (vsaj začasno) kakršnokoli delo. Verjetno tip še zdaj leži v bolnici. Kak pravin, nejsan strokovnjak, ampak po vson pompi, šteroga so zganjali na ton portali glede dogodka, na podlagi opisov dogodka (šteri so verjetno nastali na podlagi videa), enostavno nemren vrvati, ka je prišlo do lažjih poškodb... Zaj pa, ali so lidgej in mediji pretiravali pri opisi pretepa ali pa tej podatki nejso resnični. Bole verjetno je sicer prvo (če dobro premislin)...

In reply to by hmmmm (nepreverjen)

hmmmm (nepreverjen)

Tudi zlom nosu je recimo lahka telesna poškodba, zlom nosu s premikom pa je huda, v klasifikatori piše pa za vsaki del točno in na podlagi toga se določi stopnja. lejko je nešče cejli plavi pa je lahka, nekomi pa se nič ne vidi in je huda telesna poškodba.

In reply to by Hmmmmmm (nepreverjen)

Hmmmmmm (nepreverjen)

Aja, ok, te pa vredi. Ges san na podlagi zdrave kmečke pameti (glava, je važen del telesa, pretres možganov, začasna nezmožnost, torej huda poškodba itd.) pač sklepo. V glavnon, upan, ka do storilci dobili zasluženo kazen. Štera je pa v primeri lažje telesne poškodbe na žalost dosta dosta menje kak si zaslužijo za takšne akcije...

In reply to by hmmmm (nepreverjen)

hmmmm (nepreverjen)

Se strinjan s teuf, ima ka dobijo puno porcijo kelko se da, ker to se tak ne dela. Pa vupan ka se muva ne razmiva narobe, pač obrazložin stvari, kak pač so, ker mi je to področje pač znano. HTP pri možganih je, če zenice niso odzivne ali pa imajo neprestane tresljaje (nistagmus) in če nega sploh refleksov. Vse ostalo je LTP.

In reply to by Hmmmmmm (nepreverjen)

Hmmmmmm (nepreverjen)

Nej, nej, ges samo razmišlan z mešanico zdrave kmečke pameti pa kazenskoga zakonika iz interneta. S pravon neman taaaak dosta izkušenj.. Dva lažjivaizpita iz faksa pa to je to. In to brez toga področja. Medicina pa tudi neje glih moja. San tehničar. Lepo, ka stvari obrazložiš. Se tudi ges lejko kaj cuj navčin :)

In reply to by hmmmm (nepreverjen)

markow83 (nepreverjen)

Pa še to:
Sodišče sme storilcu dejanja iz prejšnjega odstavka izreči sodni opomin, zlasti če je bil storilec izzvan z nedostojnim ali surovim obnašanjem poškodovanca.

Slovenska zakonodaja glede fizičnoga nasilja je sramota.

In reply to by hmmmm (nepreverjen)

Hmmmmmm (nepreverjen)

No ja, pri takšnih zadevaj trbej po mojen sigdar pogledniti dvej plati. Važna je tudi tista racionalna in nej emocionalna. Seveda, v takšnih primerih si misliš, ka je sramotno, ka takšna možnost sploj gej. Po drugi strani pa si pogledni čist banalni primer. Ge te nešče reno provocejra, ti žali vse povprek (starše, ženo, deco), ti ga vdariš, njemi recimo "samo" spotereš nos, ali pa ga pošikneš pa ov nerodno spadne pa si recimo kaj bole vdari. Te pa ta možnost z opominon niti neje tak glupa. Za mene še kar poštena v ton primeri. Problem tu neje sodni sistem. Če malo bole razmisliš o določenih zadevaj v sodstvi, so nej niti tak glupe. Pač vala to, ka tebi morejo dokazati, ka si neka napravo in nej, ka moreš ti dokazati ka nejsi toga napravo. Se pa seveda da marsikaj še izboljšati. Ampak problem je, ka se na žalost te stvari da redno izkoriščati. Tu de zaj na konci cela grupa pravla, kak jih je tej moški žalo, kak njin je talo "cigane" pa neven ka še vse nej in de ven spadnolo, ka so bili provocejrani. Ov pa je verjetno san. Pa mamo eno izjavo proti 10 in že ti nič ne vala. Čeprav je na konci tak bilo, ka so ga ovi začali provocejrati, pa njin je eno reč nazaj pravo pa bil za to bit. Ampak je pač eden proti 10. Če ma srečo, se najdejo kakšne priče, štere so čule in vidle ka se je dogajalo in do pomogle. Meni je edino tu groteskno, ka de nešče zaradi močne brce v glavo (in to po ton, kak so ga že kar močno zbili), dobo največ eno leto zapora. To pa nemren razmiti...

In reply to by markow83 (nepreverjen)

hmmmm (nepreverjen)

Nobenega zapora nebo. Bo pogojna kazen, zaradi toga še nobeden nej bil v zapore.

In reply to by Hmmmmmm (nepreverjen)

markow83 (nepreverjen)

Besede so besede, če sa pa nekoga fizično tekneš je pa to čist drugo. Za nasilje nega nikdar opravičila. Ne glede na to što komi kaj pove ali naprave. Sicer pa je provocejranje in žaljenje subjektivna stvar. Človek je lejko zavolo koj kole užaljene, tude zavolo barve tvoje majce. Niše nemre dokazate ka je nej užaljene.

In reply to by Hmmmmmm (nepreverjen)

Hmmmmmm (nepreverjen)

To je čist resno. Seti pa vseeno v primeri provocejranja samo ublaži kazen. Če te nešče provocejra pa njemi povzročiš hude telesne poškodbe, je kazen še vseeno med 1 pa 3 leti. S ten nasilja ne opravičiš. Samo njegove posledice malo ublažiš. Kar, kak pravin, je v določenih meraj razumljiva zadeva. Ja, itak ka je subjektivno. Ampak to, ka te je nešče provocejro, moreš tudi dokazati oz. more verjetno pred sodiščon biti kakršnakoli možnost provokacije biti na rokej. In v to sodi tudi dokaz oziroma dober izgovor, zakoj je to za tebe bila provokacija v tiston momenti. In seveda kakršenkoli dokaz, ka se je provokacija tudi zgodila. Ali indic za provokacijo. Ziher se da manipulejrati s temi zadevami tudi. To je jasno. Ampak to je pač pravo. Kompleksna zadeva. Včasik tudi skregana z logiko. Čeprav je to v kazenskon pravi še najmenje skregano. Ges san delo izpit s civilnoga prava in polovica vseh odločitev je skregano s kmečko logiko. Zakon je pač zakon.... In seveda sigurno je vse odvisno od stanja oziroma dogodka.

In reply to by markow83 (nepreverjen)

Hmmmmmm (nepreverjen)

Aja, pa seveda nej pozabiti, ka se z besedami lejko tudi izvaja psihično nasilje nad nekin. Kar pa tudi neje glih nedužna zadeva

In reply to by markow83 (nepreverjen)

UDBAŠ 1 (nepreverjen)

Niste še spoznali da nam tovariši LAŽEJO samo, da bi čim bolj prikrili svojo krivdo, težja poškodba potegne za sabo marsikaj. Iz zanesljivih virov vem da vsaj pri enem gre za težje poškodbe in če to zdaj upajo tako spremeniti pomeni, da je organizator ali pa pretepač bolj pomemben od žrtve.

In reply to by Hmmmmmm (nepreverjen)

kajla (nepreverjen)

To so poškodbe udeležencev ---KAKŠNE???????????

administrator (nepreverjen)

dva imata počupano kosu,eden pa plavo oko
smrklja pa trdi da jo boli dupe, ker jo je eden šutiral

In reply to by kajla (nepreverjen)

Hah (nepreverjen)

Nezavesten je ležo, nepremičen pa je lažje poškodovane? Hmmm

car (nepreverjen)

Poglejte kaj vse zrihta Janša ha.To je vse on kriv.

sramotanakubik (nepreverjen)

"To so poškodbe udeležencev množičnega pretepa v soboškem parku"
Ge so zdaj tej poškodbe? Gda človik misli ka ste že do konca doj spadnoli na ton vašon mediji, sakši den znova presenetite s totalno bebastimi naslovi člankov. Pa kak vas je nej sran?

Sam. Doma (nepreverjen)

Pa ze inaok napiste koga so zbili

Juump (nepreverjen)

Prevec si dovolijo tej smrklavci dekline ne dobijo te pa se na moske spravlajo gamadi eni

Kuna (nepreverjen)

Ite travo kosit. De več haska. Če jo gnes pokosite, glede na napovedi za vročinski val, lejko pridobite kar nekaj dni.

ZnaSeStoJeBiuN… (nepreverjen)

Vupan ka posnetki pridejo v javnost! Pa javno imej cuj napijsejo sto je biu na konci tiste ka njeme je dau sah mat!

Kuna (nepreverjen)

Čista relno: Niso problem posnetki!
Problem nastane pri avtorju. Avtor bo slej ko prej postal "PRIČA Z IMENOM IN PRIIMKOM"!
Ali?
Upam, da razumeš, kaj sem želel povedat? Ko pride tisti čas, tebe ne bo zraven. Ostal bo samo avtor posnetka: Čisto SAM v prvi vrsti, v drugi vrsti pa bodo priče, ki so stale okoli avtorja posnetka.
Ti pa boš varno doma, za svojim računalnikom.
Zato, idi travo kosit!
Ja, saj resan, je nemaš. Zato nehaj sr**!

In reply to by ZnaSeStoJeBiuN… (nepreverjen)

Kuna (nepreverjen)

Pa še nekaj.
Prvič: Ne vem, zakoj se je avtor posnetka izpostavil prek medija?
Drugič: Čisto osebno, ampak policaja več ne vidim kot nekega varuha (namerno pisano z malo) ampak samo inkasanta.

In reply to by Kuna (nepreverjen)

administrator (nepreverjen)

kuna to si pa tak lepo napisal, da ti takoj dam lubčka

In reply to by Kuna (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Te naši zakoni so nej vredni pol k...ca. Namesto, ka bi povzročitelje pretepov in drugih izgredov strogo kaznovali jim talajo pogojne ali pa še to nej. Še posebno majo sodniki radi fusbalske huligane. Namesto ka bi identificirali prižigalce bakel in jim prepovedali obiskovanje tekem, jih samo božajo.

Fainšček Ekolog (nepreverjen)

Odsev Prekmurcev in prekmurske kulture. Zahrbtni, nestrpni, zlobni, hinavski... V enem stavku opišem Prekmurje in Prekmurke ter Prekmurce.

Kuna (nepreverjen)

Glej, poznam človeka, ki so mu razbili glavo brez razloga v lanskem letu. V neposredni bližini parka. In kaj se je zgodilo?
Nič, razen tega, da so policaji podali poročilo na tožilstvo. No ena verjetnost še obstaja, da "raziskujejo".

In reply to by Fainšček Ekolog (nepreverjen)

Anonymous (nepreverjen)

Skoraj ziher ciganija

Lpp (nepreverjen)

Grde manipulacije z strani Policije za javnost!

In zdaj bi se naj mi umirili, češ ka neje nika takšoga bilau?

Prekmurec MB (nepreverjen)

Takšnim divjakom prepovdati na takšne prirrditve na čelo ga tetovirati pa se takoj vidi kdo je

Darko83 (nepreverjen)

Policija Murska Sobota ne boste zlahka prišli skozi to. Glej golobčke, že zadevo skrivlejo. Brez skrbi komandirčič. Zadevo smo posredovali čimveč medijem ka se ne bo pozabilo. Novinarji so obveščeni. Večina že danes, preostali jutri. Narodu je dovolj. Ne bomo pustili, da se nasilje dopušča. Ni to prvič. Borili se bomo za tega fanta, ker je to lahko jutri moj sin, ali vaš otrok!!!

Kuna (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ma, jutri je praznik. Pojdi travo kosit.
Bo več haska.
Itak smo ovce, ki nas brijejo dnevno.

In reply to by Darko83 (nepreverjen)

Kuna (nepreverjen)

A poznaš izrek: "Psi so lajali, karavana je šla naprej."?
Zakaj ti to pravim?
Tatvina lesu iz gozda. Dva dni kasnej izjava glavnega preiskovalca: "... podpišite, da odstopate od pregona, ker itak ne bomo mogli "najti nikogar, je nemogoče "....
seveda sem podpisal.
So si dvignili procent raziskanih primerov, nekaj dni pozneje pa nabašem na radar. Seveda me ni bil problem najti...

In reply to by Darko83 (nepreverjen)

Dummi (nepreverjen)

Ne serji ga. Odstopanje od pregona ti ponidijo samo te, če maš zavarovano, recimo vandalizem, kraja. Nucaš prijavo na policijo samo zavolo zavarovalnice.

Saj te policaj lipou pita, če je zavarovano, pa njeme te že povejš, kak je na stvari.

Ka bi ti pa nešče lejs fkradno, tij pa od pregona odstopaš, tau san pa še nej čiu.

In reply to by Kuna (nepreverjen)

UDBAŠ 1 (nepreverjen)

Darko 83 Saj je pa policija z imenom in priimkom je napisani v Načrti varovanja, dovolila varovanje prireditve z premalim številom varnostnikov pa seveda zdaj mora ščititi svojo rit in rit prireditelj, upam da se bo kateri od novinarjev v to poglobil, ker je vse napisano in podpisano, pa naj negdo tudi odgovarja, gre za kazensko zadevo.

In reply to by Darko83 (nepreverjen)

Monč (nepreverjen)

Zakoj prikrijvate resnico? Naj narod zna ka je na stvari nej pa ka pomirjate narod kao lazje poskodbe.....zamislite si ka je stoj od vasih na meste tega decaka.....bi lejko bil nej.....

Sam. Doma (nepreverjen)

Lejko tudi ka je kaksen youngster sin policista.

Pouy (nepreverjen)

Sin kriminalista je biu poleg tuj samo poskodbe so ble hude.Posnetek san vido na lasne oči nej je fajn za poglednote in poškodbe lažje hmm ja nepremično leži.Bli so poleg Yangstreji eno 10 jih blo in 2 Cigana

Xyzkra (nepreverjen)

Takšne gnoje je potrebno ignorirati. Izločiti jih. Ne bo verjetno sto črnih nas strah jemalo. Tu se spravljajo na enega siromaka ko je pa pedeset viol priletelo pa nikjer nikogar. Sram vas je lahko da se spravljate na nedolžnega človeka

Hulk 32 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Baje se delo mrtev in se tak reso.
Je pa potrjeno ka sta oba dobro in nega Nika resnoga.
Tak ka samo napihovanje in gobcanje.
Je pa to nej vrejdi ka je bilo

UDBAŠ 1 (nepreverjen)

Za tvoje pojme bi človek moral umreti, da bi bilo kaj resnega ali kaj?? Delal se je mrtvega ko so ga na polno brcali in pretepali. KAKO TE NI SRAM?

In reply to by Hulk 32 (nepreverjen)

Gost5 (nepreverjen)

Ne piši na pamet ce ne ves kaj je

In reply to by Hulk 32 (nepreverjen)

lauraas (nepreverjen)

Bo levičarska vlada uredila, tako da romi ne bodo nič krivi, ker so manjšina in ubogi, in kakršnakoli kazen bi bila diskriminacija.

www (nepreverjen)

ti
si
budalo

In reply to by lauraas (nepreverjen)

Juhuhu (nepreverjen)

SDS ni stranka, SDS je diagnoza!

In reply to by lauraas (nepreverjen)

AHAM (nepreverjen)

Sicer pa mamo šerifa z mnogo izkušenj v prikrivanji svinjarij...

...de pač malo pomago "razsvetliti" situacijo ka nede nišče krijf on pa de meo par glasov kcuj na volitvaj ;)

Gost5 (nepreverjen)

Ne pišite na pamet imamo posnetke kot tudi policija in tožilstvo in odvetniki in ko bodo plačevali nekaj let bodo premišljevali ali njim je bilo tega treba sramota 20 do 30 ljudi na 2 sramota !

čarni vrag (nepreverjen)

Evo vam slovenske demokracije. Če mislite iti na kakšo prireditev, se primerno oborožite. Če vas napadne kakšna grupa manijakov vas nede nihče brano. Policaji čičajo ob telefoni in čakajo, da javijo ka ste težko poškodovani ali mrtvi. Za ležejše poškodbe kot je zlomljen nos, počena lobanja, zlomljena noga se ne splača kaj dosta sekirati. Vidite kak nonšalantno poteka preiskava v Maribori. Po enom tedni sledi hišna preiskava, ko so morebitne sledi že davno odstranjene. Pa tam se ide za sodnico, vi ste pa navadna nula. V toj državi je edino važno, da redno plačujete davke, če nej do vas zaradi par 100 Eur vrgli iz hiše. Če te se upirali de vas na cesto vrgla policija. Lejko si pa oglednete proslavo samostojnosti iz Ljubljane. Tam te čuli kak je Slovenija najbole varna država, če že nej na celom sveti, pa v okolici. Me res zanima kelko junakov, bi gnes šlo na tanke kot so šli leta 1991.

Faded (nepreverjen)

Neven zakoj eni lažete ka jih bilo 20 30
? Enostavno ne razmin.
Istina je čist drugačna od vaših lažeh tu.

Kriza (nepreverjen)

Realno, oseba ali osebe, če jih dobijo, do plačevali dolgo, dolgo. Za poškodbe, strah, posledice poškodb in ostalo... Zelo slabo se jim piše! Kazen mora biti vzgojna, tu posamezniku ne uide kazen vsaj 20.000 tisočakov in seveda najmanj pogojna kazen!! Posle jebanja nema kajanja.

Picekfug (nepreverjen)

Te si ti slabo obveščen glede kazni leko ti 100x poglednes kz člene in ka tan piše je v praksi vse drugače.
Dečki do sigurno socialni problem dobijo pogojno (če sploj) pa to je. Nikse odškodnine nede tu.

In reply to by Kriza (nepreverjen)

Xyzkra (nepreverjen)

Te pa njin trbej tau nazaj dati, milo za drago. Pa tau tak redno

In reply to by Picekfug (nepreverjen)

lauraas (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ma kakvi Kriza, bodo levičarji že poskrbeli, da bodo kazni minimalne ali pa nič, vidiš že napekajo, da so poškodbe lahke.

Juhuhu (nepreverjen)

SDS ni stranka, SDS je diagnoza!

In reply to by lauraas (nepreverjen)

lauraas (nepreverjen)

Odškodnine ne bodo mogli izterjati, ker jim nimajo kaj vzeti, poleg tega pa imajo bajne podpore in dodatke, da lepo luksuzno živijo in hodijo po veselicah. Podpora je nedotakljiva!

Juhuhu (nepreverjen)

SDS ni stranka, SDS je diagnoza!

In reply to by lauraas (nepreverjen)

lauraas (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Krivi smo volilci, ker ni desnica na vladi.

Juhuhu (nepreverjen)

SDS ni stranka, SDS je diagnoza!

In reply to by lauraas (nepreverjen)

black panter
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

točno tak,levaki so itak cigoljubci,migrantoljubci,pedroljubci....

Picekfug (nepreverjen)

Eni očitno nemate svojega življenja in s temi primitivnimi komentarji samo pokažete ka ste nej daleč od teh ka so napravili to sranje.
Nekaterim samo trbe povod in se izpovete do konca ali problem je v tem ka pod aninimo izdate vso svojo sovraztvo do drugačnosti.
Neven zakoj smo razdeljeni na barvo kože in po ton nam sodite kak če bi bili klonerani. Kelko Slovencov je pedofilov morilcov itd... To nevejte obsojati drugačnost pa vcasi znati obsodit. Že xxx krat San pov daro ka ne podpiram nasilništva ali eni ste resno grdi z besedami ali vse pod anonimno nisce nema obraza nekomi to v oči povedat zakoj?

In reply to by black panter

RatLab (nepreverjen)

Kak nizkotno si šo... ka so te lidje kaj načišni od tebej, serejo pa dihajo kak tij? Samo lidje so. S takšin sovražnin govoron spodbujate samo trenja pa nasilje. Pometi pred svojin pragon... ker maš dosta praja zgleda..

In reply to by black panter

Kriza (nepreverjen)

Še so mladi in enkrat bodo morali iti delat, v službo. Jaz sem se enkrat nekaj malo prerival, brez prič, nobenih poškodb, pa je šlo preko 2 jurja. Po sodbi sodišča izvršba, pa valjda imajo enkrat, ko odrastejo, cilj imeti službo!

Picekfug (nepreverjen)

Čudno znan primere kjer je prišlo do velike poškodbe zlom roke In tožba bila za 2000e in je bila zgublena.. Za prerivanje pa si placo 2000 lažeš kak usta odpreš

In reply to by Kriza (nepreverjen)

12 (nepreverjen)

In kaksno je danes stanje s poskodovanima?

čarni vrag (nepreverjen)

Na Vestnikovon portali piše, ka sta že v nedelo zapustila bolnico. Lepo so nas nasamarili.

administrator (nepreverjen)

jaz sem pa slišal da so ju nagnali, ker so plac rabili, ampak to so naredili bolj diplomatski,, kot da sta sama želela,

DF (nepreverjen)

kakšen pa si ti administrator,,
zakaj pa ne zrihtaš da bi kolegi pisali resnico

1122334455 (nepreverjen)

DF alias administrator alias carni vrag alias še najmenje 50 podobnih nickov jebo te hitler. Tace ti spotreti pa prste na roki ka neboš več takše bedarije pijsal po portali. Tele mamino zabito. Ka te sobota info plačuvle ka takše bedarije pijšeš. Očitno ja ka moje komentare brijšejo. Jebi se sobota info z načelom DF.

In reply to by DF (nepreverjen)

administrator (nepreverjen)

težko je doseč da bi avtorji člankov pisali resnico,, preveč se vpliv nadrejenih nanaša na nas

lauraas (nepreverjen)

Če bi naši pradedi bili rasisti, zdaj ne bi imeli tovrstnih problemov! Tako je to, če so levi na vladi.

Koga? (nepreverjen)

Če bi menje lidi tak razmišljalo kak tij te nebi meli tovrstnih problemov. Še enkrat prešte ka si napisala, smiliš se mi sirota...

In reply to by lauraas (nepreverjen)

Rasist? (nepreverjen)

Saj nej ka bi biu rasisticen, vsi kolegi so mi ciganji, zato vrvlite ka neman nika proti njin, saj so za mene ciganji samo tisti, keri delajo takso sranje kak to. Ja, tu se razlikuje. Zakoj more biti grupa ciganjov vedno najjaca pa se sekati na vsaki veselici? Zakoj smo še nej čuli ka je grupa pavrov napadnila 2 ciganja? Direkt so grupe ciganjov po soboti, keri drugo sploj ne iscejo kak sranje, pa mislin zakoj to trbej? Če se ščete sekati ite boks trenerat al ka koli, nej ka vsakomi normalnomi človeki zapravlate celo noč. Nejste nika zaj bole kul ka ste z 10 lidami 2 napadali ostali pa gledali, snemali, se smijali. Tisti keri so polek stali so pomoje isto tak krivi kak ovi ka so napadali.

fffffffffff (nepreverjen)

Očitno se občina bojij tožbe zaradi slabo organiziranega varovanja na Soboških dnevih, saj so že naročili izbris mojega komentarja, da naj žrtve tožijo občino za odškodnino zaradi slabega varovanja. Praktično nobene varnosti na tako veliki prireditvi.

prlek420

aja varnostnike pa so šli na čik pavzo pa na senvič? xD

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice