Pretepalo se je več oseb, dve osebi sta bili poškodovani in odpeljani v murskosoboško bolnišnico.

Danes zjutraj smo poročali o množičnem pretepu v soboškem parku, ko so potekali Soboški dnevi.

PREBERITE ŠE

Posnetek, ki smo ga prejeli v uredništvo, nazorno prikazuje potek pretepa, vendar ga zaradi varovanja avtorja posnetka ne bomo objavili.

Skupina napadalcev je na travi pred ploščadjo brutalno pretepla moškega. 
Moški je ležal na tleh, ko ga je skupina mlajših moških udarjala in brcala po celem telesu. Nato ga je eden od njih brcnil z nogo tako močno, da se je opotekel skoraj meter vstran. Ampak tu se napad ni končal, moški je vstal in želel oditi vstran, ko ga je eden od napadalcev od zadaj podrl in s pestjo udaril v zatilje, da je padel na vse štiri. 
V tistem pa ga je drug napadalec z zaletom in vso močjo brcnil naravnost v obraz, da je moškega vrglo vzvratno in je ob padcu z vso močjo z glavo udaril ob asfalt ter negiben obležal. 

Po naših informacijah naj bi bil moški v kritičnem stanju.

Sicer pa spomnimo, da smo na Sobotainfo že večkrat opozarjali na problematiko v soboškem parku in neprisotnost policistov. Do zadnjega večje incidenta v soboškem parku je prišlo aprila letos.
 

Že lani aprila pa so neznanci v mestu napadli več različnih oseb. 

PREBERITE ŠE:

S spleta

Komentarji (214)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Tarte (nepreverjen)

Ge je na pop tv

In reply to by Stari sobocanec (nepreverjen)

Vageta (nepreverjen)

Vi gringosi ste nej gringosi brez ciganov. CRNO BELI?!? Ko je skontao, skontao je

In reply to by Stari sobocanec (nepreverjen)

Neznane (nepreverjen)

Te pa nej čudno ka smo nej sprejeti v družbo pa nas vse v en koš mečejo ...
Eni se trudimo delamo ...te pa ene takšne ničvredni idejo pa sranje napravijo ...
Te pa smo vsi isto gledani z strani družbe ..
Zalostno al resnično .. :( samo
Vupan ka dečki dobijo svoje .....
Samo ka poven bistvo : nej smo vsi iste ne mečte vse v en koš ..
Fain bojte ;)

hmmmm (nepreverjen)

Glede na to, ka se piše, ka bi naj eden mrau, mi je zanimivo to, ka še nega toga na 24ur, glede na to, ka novinari v momenti vse zavohajo. Upam, da seveda ni res, upam da je živ.

čarni vrag (nepreverjen)

Pred zakonom moramo biti vsi enaki. Zakoj se poskuša ta zločin skrivati? Ka mo pa prešteli ka se je zgodilo v Slovenskih novicaj. Z imeni in priimki. Izgleda, da za njih zakon o skrivanji osebnih podatkov ne vala. Kak je to mogoče?

ultr. (nepreverjen)

"Ge san biu na ploscade pa san vido ka je bilao.. Ove je provocero cigane pa dobo.. "
"NE VMESAVAJTE PA GRINGOSE KA SO NEJ MELE STEN NIKAJ.. KERE JE BIU TAN PA VIDO."
Ker med gringosi ni ciganov al kaj? :)

Katebriga1 (nepreverjen)

Pametnejši popusti in se obrne vztran..vse se da rešit tudi brez nasilja !!!

In reply to by ultr. (nepreverjen)

hjoj (nepreverjen)

pa zdaj pa vse v en koš davleš.. ja eno par jih ode.. samo teh je tu nej bilao.. mogauče kakšnen pa te več nede smeo not!! vače pa nemreš metate vse v en koš saj videš na posnetki ka so mlajše do 19let mogauče 20.. te pa ka odijo med gringose so starejše 30+ kere so cigane.. pa tau lejko tude videš na vseh slikaj ka so slikane na tribune.. pa primerjaš pa boš vido

In reply to by ultr. (nepreverjen)

Čudo (nepreverjen)

Vsak pretep bi morali obravnavati kot poskus umora. Dokler ima pa policija tako veliko toleranco do nasilnikov, enako tudi pravosodje, drugega ne moramo pričakovati. Zdaj se bomo spraševali, kdo je kriv. Ampak zdaj je že prepozno.
Nasilje se začne z malimi lumparijami.

Bum bum (nepreverjen)

Katastrofa...prlej so beltinski cigani bili najhujsi zaj so püscanski..lejko vas je sram...alko pa droga vas unici...poznan vas dobro...nega veselice ali prireditve ka nebi sranje narejdli...samo za to dejanje ste najebali...ovaci ste pa rejsan picke 8 na ena!

Vageta (nepreverjen)

Haha 20 na 1...cuda ka si nete esce zmislili gnojcek

In reply to by Bum bum (nepreverjen)

Yahoo (nepreverjen)

Vsi samo omenjate ka so se cigani zbili pa ka bi njin trbelo štante gor vužigati nišče pa ne omenja sina uradne osebe.Žalostno pa je tou ka zdaj neka pišete ka te cigane zbili,ciganov je bilo 10 vas pa je bilo ogromno zakoj nišče nej šou pomagati zdaj se pa neka močni delate.

hmmmm (nepreverjen)

Dejstvo je, ka ena žlica sama ne ruži, nekaj je že bil povod.

In reply to by Yahoo (nepreverjen)

hjoj (nepreverjen)

pa tau je resan zatau so pa vse doj stavile!!!!!!

In reply to by Yahoo (nepreverjen)

RossiMS (nepreverjen)

Te keri ga je nazadnje brsno, je eden izmed ovih cigojov, keri odavlejo cote na tržnice.

Yahoo (nepreverjen)

Ti si isto cigo ka na tržnici odavleš pa maš nekšne stare zamere zaradi tržnice pa zdaj neka brezveze pišeš pa se pameten delaš.Če dobro vijdin 90 procentov komentarov pijšejo cigani.

In reply to by RossiMS (nepreverjen)

GodOfThunder (nepreverjen)

Yahoo ... daj ne bluzi ce neves niti sto je piso pa si delo ime na njega ... ce mas jajca te njemi povej v obraz nej ka neka skaces brez padala ;) rosija niti ne zanima vase otroske fore ;)

In reply to by Yahoo (nepreverjen)

GodOfThunder (nepreverjen)

Ti pa ce si taksi frajer te pisi na svoje ime ne na drujge imena pises ;)

In reply to by RossiMS (nepreverjen)

hjoj (nepreverjen)

fejk samo ka farbljhejo narod.. naj povejo istino ika je od policaja sin biu polek!!

In reply to by Cenca (nepreverjen)

Jahcjcjakka (nepreverjen)

Eh to več komi kaj vrvati v toj soboti. Baba čula baba rekla. Fala bougi ka je nikaj nej bilo...najprvo ga ena stran pokople te pa druga stran v vdari z lažjimi poškodbami...prosin zgučte si :) joj joj

Ja ja (nepreverjen)

Ge pa tak poven. Ne tolereran fizicnoga nasilja tak kak nej kaksoga ostaloga nasilja. Samo vsi pisete 20 na 1. Cigani smo pac manjsina kera de vedno stopila vkup, mi smo enotni. Tudi ce vidis cloveka keri je nej dober steuf pa ma problem, bos stopo za njega. Zalostno je ka vi “beli” nemrete vkup stopiti. Vas je vec in ce bi sceli bi komot nasi bili biti v petek. Ampak to van fali ENOTNOST! Upam ka de poskodovani dobro in ka se to vec nede ponovilo.

bruce g (nepreverjen)

Glih to je vaš problem, ka mate grupno identiteto. Če de cigan vido ka dela drugi cigan sranje, de njemi verjetno šao pomagat, ga podpejro pri ton ali cuj gledo. Normalen človek pa de probo stavti sranje, ne glede na spol, barvo, starost, v najslabšon primeri pa de ignorero pa šao mimo. Vi se povežete pri dobrih pa slabih stvaraj, zato so tej slabe telko slabše ponavadi. Boj prvo ti človek pa malo zbrodi ka delajo tvoji cigani pa če je to vredi, pa stopi za ´´beloga´´, če vidiš ka je nej kriv.

In reply to by Ja ja (nepreverjen)

Strijc. (nepreverjen)

Nje je problem v ton, ka nebi nekak vupo coj stopiti, problem je v ton, ka kak si polek, pa ce glij nekomi pomagas, si sostorilec. Vsaki keri ma eno prgijsco solij v glavi, de najprlej na sebe pomislo, pa te na drujgoga. Ker nan enin ma drzava oziroma sodstvo kaj vkraj zejti. Van enin, keri pa ponavadi drek mejsate, se pa.jebe, ker van nisce nika nemre, pa kak so cigoji polek, tak so vcasi kao diskriminejrani pa neven ka se vse. Pravica bi bijla, ka se ne dela razlik. Za vse enako, pa ce nemas tij imetja, ga ma tvoj strijc.... Par tozbic, pa bi se stabilizejrali, bilij bi kak piceki mali.

In reply to by Ja ja (nepreverjen)

Kmet.si (nepreverjen)

Prite rejsi na trening pa vas malo nabombamo, ka bote vidle kak je to nesnage

Yahoo (nepreverjen)

Mi mo šli,vi si pa pempase dente ka nete posrani okoli odli?

In reply to by Kmet.si (nepreverjen)

Honda respol (nepreverjen)

3 pavri so bili pa 3 ciganji, nejso vae ciganji krivi

Honda respol (nepreverjen)

Ge neven zakoj obsojate ciganje, ce so ga pavri zbili...Edino ov na konci je ciganj z trznice

Honda respol (nepreverjen)

Ali kak ste vsi glasni niti eden pa svojga imena pa priimka ne napise, ka ste samo pod lazno inditeto glasni, ka znate kante gor dobili...Eee moji slovencki???

dfghhfdgfhdhdfg (nepreverjen)

No ja, fala enako, "neslovenec"

In reply to by Honda respol (nepreverjen)

Yahoo (nepreverjen)

Tebi je pa znankar Honda ime???ge ste bili pavri da vas je vaš človek nico,cuj ste glejdali pa kelko vas je blo,cigan svojga sigurno nebi cuj glejdo kak ga nešče mlati,izdaj pa na velko pa na širko pijšete,tipično slovensko

Lpp (nepreverjen)

Smrdljivi cigoje dajte ka se zmenimo pa idemo 50 na 50. Pa ka enkrat za vse vecne case resimo te problem!

Ja ja (nepreverjen)

Lpp. Ti jih 50 nikdar ne zberes ka do za teuf sli :)

In reply to by Lpp (nepreverjen)

GodOfThunder (nepreverjen)

Gda pa trbej cuj iti pa ne vupate :)))) samo anonimno ste glasni

In reply to by Lpp (nepreverjen)

Yahoo (nepreverjen)

Ej ka se močen delaš v soboti ste bili 2000 na 10 pa ste nej nika napravli,glejdali ste cuj kak vašoga mlatijo nej pa ka bi šli 50 na 50.Kak bi vi radi vidli na naslovnici Slovenci pretepli cigana, dajte ne senjajte???

H#H# (nepreverjen)

Prevod prosim. Hvala.

In reply to by Yahoo (nepreverjen)

Yahoo (nepreverjen)

Ne prevajam,što je pameten razmi.

Mhmm (nepreverjen)

Spet eno isto sami komentari brez kaksnih dokazov pa potrditev...na posnetki se vide sto ga je vdaro pa sto nej...vi se tu idete neksne policaje...sicer pa dvomen ka je pretep nastau za brezveze neka sta ze mogla napravti ka so se na njiva spravile

Čenča (nepreverjen)

Vsi, ki nekaj na pamet pisete in obtozujete vse povprek - nic drugacni niste od tistega, tistih, ki so pretepli ta dva. Samo je razlika v psihicnem in fizicnem nasilju! Kak se lahko greste policiste in sodnike, pa ne veste tocno kaj je bilo! Obtozujete nedolzne ljudi, pisete o nedolznih ljudeh in se ne zavedate posledic, ki jih lahko to prinese tem ljudem! Ce kaj veste o dogodku, se spravite do prve policijske postaje ali pa poklicite na 113 in dajte izjave! Ne pa da se tu nekaj kurcite in obsojate nekoga, ki sploh mogoce ni bil niti na soboskih dnevih samo zato, ker ste "slisali od nekoga, da bi naj bi ta in ta poleg"!!!! Mislim...tak pametne se vsi delate, nic pametnega pa se ni bilo videti od nobenega od vas! Ce zelite pomagati, pomagajte tam kjer morate, ne pa siriti lazi in govoric, ker ste "nekje nekaj slisali!" Ljudje, pamet v roke, niste bogovi!!!!

Yahoo (nepreverjen)

Ta dva pa nejsta nika boukšiva od tistih ka so jih zbili.Pa če že pijšete za nekšne posnetke,zakoj toga istoga človeka nej nišče snemo da se je 2krat pred ten dogotkom zbil,pa tou nej s ciganami,zdaj pa ka naj bi ga zbili cigani je cejli bougi

administrator (nepreverjen)

ali so se pretepali v tangicah ,, nikjer nisem kaj takega zasledil

Yahoo (nepreverjen)

Živo truplo,DF Znan ka ste vsi pametni,tak kak pametni,visoko izobraženi slovenci v parlamentu ka ne obvladajo angleščine?,vupan ka znate na koga mislin,tipično slovensko :pametni močni.... da pa trbej ka pokazati vas pa nega

brazgotinec

Ej Gringosi deca van ime mažejo keroga ste si skozi vs ta leta rihtali ( kak bivši gringosi).
Vupan ka te napravili red v svojih organizaciji?

Kar eden... (nepreverjen)

More me vrag zete...raja piše o ciganaj, političari iščejo priliko ka Jevšeka očrnijo...nišče pa se ne pita ka so delali prisotni...snemali so kak so boga bujli v človeki...policaji so prezaposleni z radarami pa alkotestami...uni so nej za preprečitev ampak za finančno kazen...s pajkana nega haska...snemalci pa bi mogli fküp stopiti...mogoče pa bi se vzpostavilo ravnotežje...po mojon so najbole krivi gledalci / snemalci...

black panter

zagnji čas je ka se cigani odstranijo iz black gringosov,nemre cigo biti vodja skupine pa vodja navijanja....

Ms94 (nepreverjen)

Ce se cigani odstranijo te biti kak deca mala od drugih navijačov ;) 15letni gringosi celi zadeti pa bejli po nosi hahahahahah jebote paverski gringosi

In reply to by black panter

Ali Perry (nepreverjen)

Pridi pa me odstrani, če ti ne pašen. Ne mečte nas vse v isti koš, ker z ten eni nemamo nikaj. So za tou policaji in naj jih ustrezno kaznujejo, za mojo volo če do sedit šli.

In reply to by black panter

čarni vrag (nepreverjen)

Kdo je tu nor? Na Vestnikovom portali piše ka sta laže ranjena moška že v nedelo zapustila bolnico in ka so se bili zavolo mamil. Tu pa pišete vsega vraga. Da je eden mro itd.

GodOfThunder (nepreverjen)

Ne piše pa ka sta bila od policaja sina cuj ka so ga zbili :)

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

lolek22 (nepreverjen)

Drugič se malo bolj informiraj in preveri informacije, preden širiš govorice!

In reply to by GodOfThunder (nepreverjen)

GodOfThunder (nepreverjen)

Niso govorice ampak je resnica ;) malo se pozanimaj ce te zanima ;)

In reply to by lolek22 (nepreverjen)

GodOfThunder (nepreverjen)

Pa tudi zacno je on ;) zdaj so pa vsi drujgi krivi razen njega .... en pes se sam ne grize ;)

In reply to by GodOfThunder (nepreverjen)

lolek22 (nepreverjen)

Si bil poleg ali si samo "slišal" to?

In reply to by GodOfThunder (nepreverjen)

lolek22 (nepreverjen)

Si vse videl, da veš tak sigurno? Si dal verodostojno izjavo? Da se bo vedelo in rešilo... Ker če si videl in bil poleg, si bil ti tudi tam... kot še 2000 drugih ljudi.. Če pa si slišal, pa pač širiš laži! Zavedaj se teže svojih izjav in kaj pridobiš ali izgubiš z njimi!

In reply to by GodOfThunder (nepreverjen)

GodOfThunder (nepreverjen)

Ti si biu cuj? Te bi sou cuj nej ka se bunis ;) pa fajn ti pisejo ka so bili pa soboski cuj nej samo cigani tak ka ne bluzi ce neves

In reply to by lolek22 (nepreverjen)

GodOfThunder (nepreverjen)

Tu se samo neka pameten delas za bw .... pisali so ka ke mrou na drujgi den pa ka sta mela samo lazje poskodbe tak ka ne bluzi ce neves

In reply to by GodOfThunder (nepreverjen)

cenca (nepreverjen)

Tak ka si bil poleg ali ne?? Ker, ce si bil tam, si lejko ti bil tisti in sces krivdo prevaliti na druge...ce pa si nej bil poleg, pa NE SIRI LAZI KDO JE BIL IN KDO NE!!

In reply to by GodOfThunder (nepreverjen)

Prrrrrrr (nepreverjen)

Bw se tu bunite te pa gda bi trbelo cuj iti te ste pa rep med nogami meli .... 2000 ljudi ste se bojali cuj stopit tu ste pa vsi pametni

In reply to by cenca (nepreverjen)

GodOfThunder (nepreverjen)

En pes se sam ne grize ;)

In reply to by lolek22 (nepreverjen)

živo truplo (nepreverjen)

Gde si ti biu gda je bilou najtežje? Idemo njeme redno po forome :)

Alojziiiiiii (nepreverjen)

Objava

Išče se večjo število prostovoljcev pri sodelovanje projekta )(vsi za enega eden za vse)(ob sodelovanju se ugotavlja kako lahko pride do kršenje pravila ob izivanja nasprotnika in se tudi po postopku oz resnih udarcev in brcov v obraz ,glave in telo ugotavljajo poškodbe in posledice v sodelovanju so povabljeni pretepači ki si sodelovali v pretepo soboških dnevov po imenu (PRHAVCOVA VABI PRHAVCOVA DOBI) Vse interesirane vabimo na sodelovanje v naselje PUŠČA v nedeljo ob 1:00 uri do 16:00 uri na nogometnem igrišču (Za pijačo in jedačo in peljanje z rešilcem je poskrbljeno .
Ob sedelovanju z PPMS,MOMS ,Ks Pušča Svetnik Rudaš Darko. Sponzorji :Spaček bar,Pajdo,BELI,Inter špar Noršinska,Petrol tišinska ,Zavarovalnica Triglav,Sava zavarovanje,Radenska ,Dana,Union Pivovarna,Bevog pivovarna ...

Nobel Burek (nepreverjen)

Ge obstaja posnetek, ka vidin kak se deca bijejo :D

hjoj (nepreverjen)

vrvle ka neščeš vidite

In reply to by Nobel Burek (nepreverjen)

prekomure (nepreverjen)

evo van gringose kak se bijejo 30 na 1

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice