V križišču pri Osnovni šoli I v Murski Soboti je prišlo do prometne nesreče, v kateri je sta bila udeležena motorno vozilo in osebni avtomobil.

Danes je v Murski Soboti ponovno počilo, tokrat v križišču Severjeve ulice in ulice Štefana Kovača

Okrog 12.30 ure sta v bližini Osnovne šole I trčila motorno kolo in osebno vozilo, pri čemer se je poškodoval voznik motornega kolesa. Reševalci NMP so ga prepeljali v bolnišnico Rakičan, medtem ko so gasilci PGD Murska Sobota očistili vozišče in pomagali policiji. Kakšno je zdravstveno stanje poškodovanega zaenkrat sicer še ni znano.

Po naših informacijah naj bi voznica osebnega avtomobila pripeljala iz strani ulice Mikloša Kuzmiča, motorist pa iz strani Vrbišča. Voznica naj bi pri tem zavijala v smeri proti Maximusu in motoristu izsilila prednost.

S spleta

Komentarji (19)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Bilido (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.
A79 (nepreverjen)

Mene so ta mesec že skoraj 4x "radirali" v mestu, pa sem imel hitrost pod omejitvijo. A je tako težko pogledati levo in desno, mogoče s tem pustiti drugemu živeti?!?!? Upam, da z motoristom ni kaj hujšega. :(

abcdf (nepreverjen)

Majkemi, v isti situaciji san bil tudi ges, pa to v enon tedni 4x. Kelko opažan narod na cestaj gleda samo na svojo rit oz. što je "jači", žmigavci so nan španska ves, ogledala pa so tudi lekar za okras... Za zamisliti se!

In reply to by A79 (nepreverjen)

narod je čuda (nepreverjen)

Dva dni nazaj mi je eden seko ovinek v podvoze proti Bakovcon, tak komot kot da nika neje, baba me gleda kak se v rondoji pelan, gleda me direk pa 3m pred meno v spela kot da vozi neven neven ka nej pa Dacio, narod telefonejra, ne uporabla žmigavcov pa ogledal, itd itd. Ne pravin ka so motoristi nedužni, daleč od toga, samo bi trbelo obnavlanje izpita za avto bar na 10 lejt, če nej drugo vsaj teoretični del.

In reply to by A79 (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Za motor pa na 5 let.

In reply to by narod je čuda (nepreverjen)

narod je čuda (nepreverjen)

100% znan več o CPP kak ti.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Lastna hvala, cena mala!

In reply to by narod je čuda (nepreverjen)

Alj0ša (nepreverjen)

Moje izkušnje z motoristi niso dobre. Redko kdaj vidim motorista, ki se vozi po omejitvah. Predvčeraj me je na AC od MB proti MS eden prehitel s tako hitrostjo (po mojem sigurno 200km/h), da ga sploh nisem videl, kako se mi je približeval in sem od presenečenja pri prehitevanju in glasnegu vuuuuuuum kar zakričal.

kuča na Umagu (nepreverjen)

Zakričal si vruuuuum?

In reply to by Alj0ša (nepreverjen)

Katebrigasatandeca (nepreverjen)

Mogauce baukse gledaj.. 200 ziher nej, ker je nasa AC prevec v p... za tau.. ampak motor ma pospesek vecjoga kak pa razni ferarije pa lamborghinije..

Taka raje bole gledaj pa ne bluzi ;)

Vecina jih vozi po predpisih, mas sigdar idiote ampak vseeno, mrtvi kot pa ogledala more vsak voznik gledate vseeno kak se kdo drugi vozi.

In reply to by Alj0ša (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Po tvoje morajo vsi dedeki pa babice, ki se vozijo non-stop paziti na kakše kamikaze, ka se pelajo 200 na uro. Pamet v roke, ciprese lejko počakajo.

In reply to by Katebrigasatandeca (nepreverjen)

Goričanec za muro (nepreverjen)

Ena kokouš zgüblena pa zmedena ma takšen avto

aaaavv (nepreverjen)

Ne bojte smešni eni. Verjetno se nejde za to, ka bi vas motoriste ščel nešče namerno povoziti. Ge san star malo pod 30, v dobri psiho-fizični kondiciji, vidin dobro, letno prevozin + 30 000 km... In zgodilo se je že tudi meni ka san enostavno spregledno motorista. Daleč od toga ka bi bila kera situacija kritična oz. ka je malo falilo do trka, ali pač zgodilo se je... Znan ka je to nesprejemljivo ale to je dejstvo. Motorista je pač možno spreglednoti. Vsi smo ljudje. Znan ka se to nesmi dogajati pa pač se. Što trdi ka se njeme nemre zgoditi ka bi spregledo motorista je naduti bedak.
Enostavno neven kak naj načik poven. Pa vupan ka te ščeli razmiti ka san ščel povedati... Jebena situacija fejst - znan ka bi me celi život žrlo če bi koga na cesti bujo, znan pa tudi ka je enostavno možno, ka se mi to leko zgodi (pa bog ne daj!!)...

someone1 (nepreverjen)

Z nakupom motorja si z eno nogo že v grobu.

Klaudio Zavec (nepreverjen)

Voznica avtomobila vidno (razumljivo) v rahlem šoku. Starejši voznik motocikla je potarnal nad bolečinami v hrbtenici, vendar po nesreči dokaj dobre volje.

Voznici čim manj stresa, motoristu pa hitro okrevanje ✌?

Pisker33 (nepreverjen)

Hudotelesno poskodovan motorist je "potarnal nad bolecinami v hrbtenici"? Bulls*it

In reply to by Klaudio Zavec (nepreverjen)

Klaudio Zavec (nepreverjen)

Pisker33, si bil pri nesreči polek?
Verjetno nej, in se zdaj nanašaš na to ka si prešto...

San ge slučajno doktor? Si ti doktor?
Zato smo pa pozvali reševalno ekipo, kera je za to usposoblena..

Ge san samo napiso ka se je 10 minut po nesreči dogajalo..

Nemren pa nej ge, pa nej ti, znati ka so ugotovili pristojni za to..

Tej bullshit ti nebi trbelo napisati ?

In reply to by Pisker33 (nepreverjen)

nn (nepreverjen)

Žalostni so tej izgovori ka je motorista lejko spreglenote, pa ka motoristi divjajo...v Soboti divja dosta več avtomobilistov s predelanimi auspuhi, avto z 300 KS je sploj nej problem kujpite... Motorista san v Soboti že dugo nej vido divjate, samo par šmrklašov z 125ccm , pa kakšen čoperaš eni pa druge samo fejst brnijo... Če pa keri divja pa se zgodi nesreča se da to hitro ugotovite kak hitro se je pelo in si je tudi sam kriv. Ta gospod se je nej hito pelo, pa ga je ženska povozila in ge še nekaj metrov rivala pred sebof. IN nej mi praviti ka lejko takšen velki motor spregledneš če ne delaš neka drugoga. In takših šoferof je zadnje čase puno - sigurno več kak polovica. Pa če se pelam z avtom ali motorom je isto vsak dan ti nešče izsili ali pela naproti v tebe... Edino v avtoje je ta sreča ka te ob tisti drugi dejavnosti vseeno malo prlej opazi z tistin kančkom očesa s kerin škilijo po cesti. Normalen šofer opazi mačko ali ježa, nej ka nebi motorista če se ta normalno pela. Vsakemu ki iz malomarnosti ( joj spregledno(la) san ga) povzroči nesrečo vsaj za 5 let vzejti ispit pa de se hitro zmenšalo število nesreč. Nej pa nabijati kazni kere prizadenejo samo srmake.

rafael (nepreverjen)

Ja motoristi so frajerji na cesti.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice